S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darki81
kösz Tib a helpet, amugy rég láttalak msnen 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Bocs de ez mi: "Smarter Pripyattal" lemaradtam valamirõ? <#help>
Kösz a helpet, megvan az orosz-angol verzió is azon kipróbálom, mert muszáj lenne beállítani a minõséget mert nagyon ratyival indítja a játékot.
Tib
Vagy ha már megszerezted a Swarog kísérleti detektort, akkor az pontosan jelzi az anomáliák és a relikviák helyét is a kijelzõjén!
Kukk meg ezt: YouTube

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Tib
A képzõdmények az anomáliákkal sûrûn borított területeken vannak, amik általában karikával jelölt területek a térképen. Ami nehezebbé teszi a felvételüket, hogy az adott anomálián belül mozognak és csak akkor lesznek láthatóak, ha megközelíted õket. Ha egy anomália szélén megállsz és hosszasan nézed, akkor útvonaluk alatt bizonyos idõközönként fénylõen felfedik magukat 1-1 pillanatra...

RoyalPredator
Én most White moddal tolom, de Smarter Pripyattal.
Hirtelen annyira nehéz lett a játék, h vissza is tettem veteránból Newbie-re 😮

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

darki81
csõ
eddig mindenhova benéztem szinte, meg sétállgattam órákon át, csak nemtudom mért csak az iránytût meg a tûzgolyot találltam meg, vagyis azokat is adták 😄 ezek a képzõdmények nincsenek vagy nemlátni a szokott helyükön, pl elektromos izéknél meg ilyesmi 😊 De majdcsak meglesznek

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

TSL16b
...de addig is, itt egy részlet iART hozzászólásából, melyben a hivatalos fórumon bemutatja, hogy mit lehet bátran letörölni a modból. Ezek után állítólag már új játékot sem kell kezdeni a havas tájhoz.

-----
i decided to upload some screenshots of the files to delete, rather than upload a 68mb stripped down version of the author's mod.
always back up your gamedata folder before making changes.
files highlighted in red are the ones to delete

http://www.mediafire.com/file/kc2ywwtwcah/white_mod_no_restart_01.jpg

optional to delete if you want standard crosshair
http://www.mediafire.com/file/qqwjjgkmgrk/white_mod_no_restart_02.jpg

these blood textures are also safe to delete
http://www.mediafire.com/file/y3qnummyjmz/white_mod_no_restart_03.jpg

TSL16b
Úgyis meg akartam nézni ezt a White modot... <#kacsint>

Detto! Nálam is ugyan az! Tuti a magyarítás miatt akad össze!
Tib
Lehet a magyar Szinkronfeliratokért felelõs Close Caption és a White Mod esetleges összeférhetetlensége miatt vág ki. Persze errõl TSL16b jobban tudna nyilatkozni.

Hali felraktam a Havas módot amit asszem te linkeltél be meg ami a képeken is van, minden mûkszik csak a kezdõ oldalon a beálítás gombra kattintva kivág a winfosba. Nem tudom nálad hogy megy,de jó lenne egy kis help <#nemtudom> Amúgy a magyar 1.6.01. verzió van meg. kösz
tehát akkor nyugottan vissza mehetek randalirozni<#violent><#eplus2>zír <#eljen>

mcmoha
Ha vegigviszed a fokuldetest valaszthatsz: elhagyod a Zonat vagy visszamegy es jatszol tovabb.😉 Ha tovabb jatszol barmikor elhagyhatod a terepet.😉

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

KranaZoli
Így van! <#eljen>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

milyen a befejezés nem open endes?

Tib
1. Szerszámok ügyében még 1 lapot se kellene vissza olvasnod, hogy pontosan tudd, merre kell keresni... #2382 HSZ
2. Merre van ez, merre van az?! Tessék mászkálni a Zónában és rátalálsz. Ha minden a szádba van rágva, akkor nincs is értelme ezzel játszanod, mert oda a lényeg!
3. A már közzétett térképekhez (amin minden szerepel) sem kell sokat vissza lapozni...

Ha 1 hét játék után minden meglenne a végkifejlethez, csak ez a 3 dolog nem, akkor oké... De szerintem Te kissé lusta vagy olvasni és játszani is.
Végig rohanni a pályán és csak tól-ig lemészárolni az ellent ész nélkül? Akkor tuti nyerõ a Operation Wolf címû játék

Megoldottam a gázládás cuccot😄 kösz a segítséget de lenne itt még pár valami: aki tud segítsen lécci!! 1.Szoroka vagy ki merre fele van?(elsõ mellékküldetéseknél) 2.hol vannak szerszámok? olvastam régebbieket is de nincs pontos leírás??? 3. Merre van Vicces és az a másik csávó? elõre is thx
már mind1! megoldottam!
hy!
Lenne 1 olyan problémám hogy amikor pirpyatban zavarják a rádió adást és el megyek az óvodába, ott eljutok ahhoz a fura tákolmányhoz amit a monolitesek csináltak, azzt szét berhelem és le ugrok egy szinttel lejjebb és van 1 zöld v milyen szekrény, benne meg 1 fickó mert belátni 1 kis résen. ÉS NEM TUDOM KINYITNI! KI ÍRJA H AJTÓ KINYITÁSA DE HIÁBA NYOMOM AZ F-ET NEM NYITJA KI!Valaki tud erre megoldást? PLS!!!!!!!!!!!ELÕRE IS THX!
Infra-red scanner: jelzi a "radar"-on (piros pöttyel) a közeledben lévõ ellenségeket - akkor is ha nem látod õket (pl. fal mögött vannak stb.), nélküle csak azok vannak rajta akiket látsz.

Nem a teljes radar által belátott területen, hanem annál kisebb körben.

Próbaként Yanov vasútállomáson kimész, fejenlövöd a kint bóklászó csipát, erre az épületben lévõ összes manus megörül és bezárják az ajtót. Elvileg ugye nem látod õket, de ha rajtad a IR scanner sisak akkor látszanak a piros pöttyök hol vannak házon belül.
tibor16
köszönöm 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

KranaZoli
Nem Veles, hanem SWAROG kell oda. Ha az van Nálad, akkor nem kell csinálni semmit, csak használni.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Mit és hol kell csinálni a továbbfejlesztett (Gondolom vales detektorral) az jó h a rendellenes aktivitást kéne megvizsgálnom azon a területen de nem tudok odamenni mármint szerintem felette vagyok és nem csinál semmit. Az épületbe meg nem tudok bejutni:Segítség<#szomoru1><#szomoru1>
köszi sikerült
gabo91
Na végigvittem én is...

Nekem nagyon tetszett hamarosan újra végig fogom játszani, ebben biztos vagyok.

Ami tetszik az a beszéd hang, ez mindenképpen egyedi. Örülök, hogy le lett fordítva végre magyarra. Jó ötlet ez a három részre tagolás és így gyakorlatilag nincs töltögetés. Ugyancsak jó, hogy ha valakivel el kell menni ide oda feladatot csinálni akkor odateleportálnak nem kell kutyagolni feleslegessen órákat. Legtöbbször vissza is visznek a bázisra. Fejlesztéseknél tetszik hogy összetettebb, és hogy nem kell adatokat keresni csak szerszámokat.
Relikvia gyûjtés értelmet nyer, dokumentumok térképek pda-k eladása is jó pénzkeresés. Végre STALKER-ek lehetünk. Nem túl nagy a térkép de szerintem elég ekkora, a mocsáros terület nagyon tetszik nekem.
Végre a mellékküldetéseknek van értelmûk, nem tömeges szarok mint elõzõ részekben. Jópofák a rangok amiket el lehet érni a mellékküldik csinálgatásával, plusz ugye lõszert egészségügyi cumot is mindig kapunk. (olykor elég összetettek a mellékküldik, pl a vérszopó fészkes)
Nagyon tetszett a bevezetés ugyancsak a vége, minden lényeges emberrõl beszéltek. Egyébként a "lövész" az tényleg mi (elõzõ részekbeli karakterünk) volt? (itt picit ködös nekem a történet esetleg valaki elmondhatnák akkor hogy is volt... cs-ben elmentünk elájultunk, socs-ben hoztak teherautóval, villám, amnézia majd megyünk erõmûhöz, ???)

Szintén örültem hogy gaus puskát végre lehetett használni. dobtáras sörétes barátunkba beleszerettem...
Ami negatívum az a rövid történet, lehetett volna picit hosszabb is...
Nagyon remélem hogy lesz folytatás. (hõsünk visszatér tevékenykedni a zónába, befejezésben volt róla szó hogy ezt kérte feletteseitõl)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Ha beszélsz noéval "betölt" (elvisz) egy helyre, és mondja hogy kövesd oda lépj ahova õ... stb. majd beleugrik egy anomáliába... ugorj te is bele, elteleportál a fen síkra. Ott szépen végigmész el a helikopterig.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

sziasztok olyan gondom lenne hogy elmentem noéhoz és meg akartam tudni a déli fensikra de egyszer elvitt a kiéget farmhoz vissza mentem de utana nem tortént semmi. lehet valami bug?

KranaZoli
Hi!

- Nem kell hozzá semelyik elõzõ STALKER;
- Nem elölrõl, onnét ahol a SHoC végzõdött;
- Csak bemásolod a Game mappájába a Gamedata mappát és fsgame.ltx fájlban engedélyezed a Gamedata mappa használatát. (szerintem ez utóbbi biztos szerepel a magyarításban is vmi fájlban ill. úgy emléxem, hogy van hozzá vmi telepítõ batch fájl is)

tibor16
sziasztok - lenne néhány kérdésem (biztos volt már, csak nincs kedvem végigbogarászni... - elõre is köszi)
- a telepítéshez kell valamelyik elõzõ stalker?
- ezzel a játékkal megint elõlrõl kezdõdik minden?
- a magyarítást csak bemásolom, vagy van valamilyen trükkje? - megelõzõ peccs, ini átirogatás stb?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Tib
luspaydavid >> A #2255 HSZ-ben ott a ·f·i· csoport nem hivatalos magyarítása
ricsa008 >> A "user.ltx" fájlban ezekre keress rá: "rs_refresh" és "vid_mode"

luspaydavid
Sziasztok! Stalkerek 😄 na van egy problémám a haverom le szedte a Stalker és gondoltam akkor elkérem tõle (most telepítem) de full orosz na most nem tudom hogy áll a játék de nincsen hozzá valami Angolosítás 😄 vagy mitom én? És van még valami amit tudnom kéne róla? Köszi elõre is az Infót! 😊

The Truck Is My Life

hol tudok? felbontást átaírni? mer amikor indítanám csak herceket ír a monitor tehát valszeg nagy felbontásba van. de semmi ini fájl-t nem találok a docandsettingbe

segítsetek pls
KranaZoli
Én a sörétesre gondoltam. Bár most, hogy mondod a gránátvetõs is jó darab, csak abba nehéz az utánpótlás mind súlyban, mind beszerezni.
😄

Yan
a "forgótáras", az 'Bulldog' gránátvetõ 😊

&#165; xfire: kistekila

Sziasztok!

Nekem egyetlen egy mod sem megy rendesen! Vagy kiakad az elején vagy nem történik semmi! Mi a gond?
KranaZoli
Én õszintén mondom, hogy szinte alig vélek különbséget felfedezni gépfegyver és gépfegyver között.

Amit Én nézek az inkább az, hogy AK-hoz mindig van lõszer, esetleg páncéltörõ töltényt kell vásárolni, de azt is lehet találni. Nekem hátrány, hogy nem lehet rá hangtompítót rakni. 😞
Viszont megbízható és illeszthetõ rá VOG-25-ös gránátvetõ.

Olyan gépfegyver nem is érdekel, amelyikre nem lehet gránátvetõt rakni. De azon kívül, hogy a többire rakható hangtompító és a töltény méret is változtatható (asszem) Én nem sok különbséget látok és érzek.

Mesterlövész puskából Nekem az alap Vintar jött be a legjobban.

Ha jól emléxem már CS-ben is alig volt különbség fegyver és fegyver között. Én elõnyben részesítem amelyik ellátható hangtompítóval + gránátvetõvel. Ennyi a gépfegyver. A többi szerintem sallang. Mesterlövész puska meg Vintar, ennyi.

Ja, és természetesen ez a forgótáras sörétes fegyó ami jó dolog, bár talán egy jobb Shotgun is ugyanilyen.

Tib
Na ugye pár napja újra kezdtem a játékot a magyar nyelv örömeivel együtt <#vigyor>
Kezdetben megcélozva a relikvia gyûjtés nélkülözhetetlen eszköze, a "SWAROG" detektor. Kézben is van <#vigyor> és így könnyen (minimális sérüléssel), sok pénzhez lehet jutni, amibõl jó fegyvereket tuningolhatok...
De! Érdekelne, hogy ki mire esküszik mesterlövész és géppityu ügyében. Ha figyelembe vesszük a súly-pontosság-erõsség opciókat, akkor max-ra spanolva szerintetek melyik a leghatásosabb?

KranaZoli
Egyik érdekesebb, mint a másik. 😄
Nekem ilyen nem volt. 😊

kicsit nézelõdtem a meg adot linken még mielõtt kérdeztem volna onan leszedtem az All Starting Tools nevû modocskát kb 20 mázsa cucot rakot a táskámba az elején kihajigáltam a fölös cucost kis hiján behalt a játék <#eplus2>

gabo91
Elindulunk a helikopterekhez, majd van egy játszótérszerû tisztás ott megáll két katona másik kettõ elõreszalad (onnét látni már helikoptereket) átmegyek de semmi... leszedek mindenkit, nem jön a két társam és ezek se mozdulnak meg...
gondoltam elmegyek helikopterhez... odamegyek, feladat frissitve védjem a gépeket... oké majd hogy ne távolodjak el, de könyörgöm gép melett állot... egyszercsak ment és elindulnak a gépek... én meg lentrõl integetek hogy nem igyekeztem címszó alatt itthagytak...
állok mint egy darab szar és lövöldözöm...

na most ilyenkor mivan?
Bug?

ez kb. olyan vicces mint mikor a menedék hajon az emeleten szaladgált egy kutya kiengedtem elfutott a fedélzeten a deszkán át a másik hajóra és ki a mocsárba...
lementem aludni ott volt két másik dög akik meg is támadtak... fegyvert meg nem lehet elõvenni.... :S

KranaZoli
"mondjuk azt nem tudom hogy egy kb. 1m*50cm*40cm-es ládába hogy fér 70-80 kiló cucc"

<#nevetes2>

Helyes egyet értek nem szabad ........ Én is szépen lerakom a felesleges cuccokat a ládikába mondjuk azt nem tudom hogy egy kb. 1m*50cm*40cm-es ládába hogy fér 70-80 kiló cucc ..... 😄

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Tib
Átírni?! <#wilting> Nem kellene még egy egy trainer is? <#fejvakaras>
Tessék játszani és fejleszteni a ruhádat, hogy nagyobb súlyt bírj el. Vagy vegyé vagy 200 kék fiolát és rendszeresen egyé-igyá abbó...

Zsír ! <#eljen>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

KranaZoli
Nekem tetszik.

berczely
Új banner?

Ha tetszik akkor valaki szóljon a moddiknak és rakják ki!

sziasztok valahol át lehet irni hogy nagyobb terhet lehessen cipelni?

KranaZoli
Csak SVAROG detektorral lehet megcsinálni azt a küldit. Bagoly adja Zatonban a munkát hozzá.