7720
-
zeoos #3667 Amugy azt a csodadetektort egy csomo helyen meglehet szerezni: kaphatsz a tudosoktol, szerezhetsz utkozben csataban, kapsz a bagoly-szakal konfliktusban es vegul ha lebratyizol a banditak vezerevel, akkor feladatkent kapod a megszerzeset.
Mar sokadikra csinalgatom vegig, mindig maskent dontok es mindig mas is a tortenet. -
#3666 Morgan a fegyvercsempesz szolgalatos akit meg az elso palyan nyirsz ki vagy a banditakkal vagy a stalkerekkel (attol fuggoen kiknek segitesz a hajo elleni tamadasban).:) Nem emlekszem a hely nevere ahol az akcio jatszodik de a hid Skadovsk-hoz kozelebbi oldalan levo "telephely"-rol van szo. Tehat osszesen 2 PDA-t kell adni a szolgalatnak vagy a szabadsagnak. -
#3665 Okés, tehát morgan az a halott szolgálatos hadnagy aki leesik az anomáliából. Eztmár leadtam a szolgálatos csókának, még se vagyok haver vele. A szolgálatos szrácok is ott melóznak a labornál. Még se vagyok barátságba. Mint irtam, hamarabb passzoltam le a pda-t minthogy beszéltem volna a monolithosokkal. Szóval akkor miért nincs barátság? Am az "UFO" rejti strelok 3 jegyzetének a helyét;) Ez a Spoilerekhez be is kerülhetne... Én meg azokat is eladtam:D:D -
#3664 Megy az oldal. -
#3663 Na mivel a FAQ Éppen karbanatartás miatt nem megy, ezért megkérdezem, hogy morgan pdája hol van? Ha morgan a Szolgálatos hulla aki kiesik az anomáliából, akkor azt már azelőtt leadtam, mielőtt össze futottam volna a monolithos fiukkal. Mégse szeretnek eléggé a szolgálatosok:( Mi kéne még a befogadáshoz??
Am a rejtekhelyet megtaláltam. A kapcsoló szekrények kupaca alatt volt kis zug, ami eddig nem tünt fel. Most hogy visszamentem, olyan oldalról közelítettem meg, hogy észre vettem.:) -
#3662 Az önárnyék eltüntetése utána azzal a parancssorral ilyen lesz a kép!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy hogy lehet kitolni az árnyék részletességét 2m-nél távolabb a játékban, mert így eléggé ocsmány!
Hogy mész előre, és úgy gyógyul az árnyék!
Ilyen SoC meg CS ben nem volt!
És még azt, hogy a füvet még messzeb is kirajzolja a játék, ne csak addig ameddig a csuszkát tod huzni menuben, mert eléggé bénán néz az is ki.
Csipesz -
#3661 Jaja, a Putyinra hasonlító figura nekem is feltűnt. -
zeoos #3660 Hol lehet szerezni azt a hirhedt mutansriaszto spayt? (valami krasznaja moszkva a neve)
Amugy eszre vettetek, hogy az egyik javito emberke maga Putyin elnok ... Vano pedig a "3.antikrisztus": Mahmound Ahmadinejad? -
#3659 Ez a kupon baromi nagy -
#3658 A leéget falunál van az anomália, egy kisebb szakadék peremén. -
#3657 Gratulálok! Pont 1 egész órával előtted és pont ez előtted lévő hozzászólásban írtam le ugyan azt, amit te...
-
#3656 hat mert idegesit hogy nem neztem meg honann ertem oda es ramentettem. Valami tuzes anomalias keriteses terulteten voltam es leugrottam a szelen. Noe utanna mar nem visz fel.
-
sanyi02 #3655 Egymás után 3 szor csináltam meg a játékot az összes fokozatot elértem de most így nem vágom miről van szó mert nekem minden rejtekhelyet sikerült elérnem. -
#3654 Miért akarsz visszamenni? -
#3653 felmentem noeval a helikopihoz. csak azt nem neztem hl kell beleugrani abba az anomaliaba ami felteleportal. Valaki el tudja magyarazni merre van? -
#3652 Köszi a segítséget!!!
Azt nem is tudtam, hogy van benne sz@rszag is!!!
Megadnád legalább azt a parancssort amivel elő lehet varázsolni? Ha már a kérdésemre nem tudtál értelmes választ adni?
Trópusi szelet meg tök egyszerüen létre lehet hozni a játék alatt.
Csak állíts magad mögé, úgy fejmagasságba egy hőlégfúvós ventillátort, és kapcsold be 1es fokozatba. A monitorod meg tedd az ablak elé, hogy szembe süssön a nap!
És már érzed is a trópusi szél csiklandós fuvallatait!
Csak vigyázz mert ha túl sokat ülsz a stalker elött, a bal oldalad bemohásodik! -
ramon90 #3651 a 3. szerszámféléből 2-t találhatsz Pripyat-ban az egyiket Nitronak vidd a másikat meg Cardannak és akkor tudsz sprintelni exo-ban. -
Yetyhunter #3650 ha a 3. szerszámfélét nem cardanhoz vittem hanem a yanovosoz, akkor az nem is fogja tudni beletenni a sprintelős cuccot az exoskeletonba? -
#3649 Jó helyen vagy, a fennsíkra dob a teleport. Ott nézz körül, de ne mássz le onnan amíg nincs meg a helikopter. -
jaki88 #3648 már rögtön a játék elején elakadtam, amikor egy faszi megmutatja, hol kell beleugrani egy anomáliában, hogy eljussak a lezuhant helikopterhez, akárhányszor próbálok beleugrani a sziklatetejéről, sosem jön össze és mindig egy baromi messze lévő pontra dob el. valamit rosszul csinálok vagy miért van ez? -
#3647 Fasza. Én is ott próbáltam rá felugrani. Lehet, hogy kevesebb motyóval sikerült is volna. -
ramon90 #3646 Herold! A benzinkút tetején lévő cache-ről 1 video (ha még nem jöttél rá hogy kell felmenni akkor ez segít)
http://www.youtube.com/watch?v=TbpUu5grmh0 -
#3645 Majd tolok Szkríín sotot! Csak most megyek edzésre!:) -
#3644 Igen, biztonságos! Mindegyik pályán lesz egy egy saját tárolód. Nekem még sosem tünt el semmi...
Nagyon leamortizált fegyvereket nem vegyél fel (inkább csak tárazd ki a lőszert magadnak). Ami kb. 60%-os az még "gazdaságosan" javítható. -
#3643 sziasztok!
Van egy tarolodoboz azon a hajon, ami a kezdopalyan van. ott van a doki, fegyverfejleszto, kocsmaros megatobbi. na az a doboz biztonsagos?
A fegyokat amiket nem vesznek meg, azokkal mitcsinalltok? 890 rubelert javittattam meg egy akm 2u-t es 750et adott erte full jo allapotban :) -
#3642 Ha arról a helyről beszélsz a Jupiter gyárnál, ahogy jössz és balra nyílik a terem átellenes sarkában a helivel), akkor ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... nem fent a csövön van, hanem alattad vagy kissé előtted az eldőlt (asszem') konzol alatt. Kerüld meg jobbról egy negyed fordulattal - kissé azt a folyosót lásd, ahol jöttél - és gugolj vagy mélygugolj le hozzá. Én is fent kerestem... -
tom2004 #3641 Zatonban arra a hosszú hővezetékre vagy mire gondoltál? Annak a tartó oszlopán van 1 rejtekhely, el kell menni a vezeték mentén, és ahol a földhöz közelebb lesz a vezeték ott fel lehet ugrani a beton tartó peremére nekifutásból, arról pedig a csővezetékre fel tudsz mászni, innen már csak séte vissza a rejtekhelyig. -
#3640 mulli86 >> Nem tom' hol az a cső, egy képet pls dobjál már be.
Yan >> A leégett farm közelében a csöveken lévőt simán fel lehet szedni: Az út felől rá kell ugrani a tartó oszlop szélére és fel a csőre =) -
#3639 Arról a fáról beszélsz, ami zatonban van az eggyik lezuhant helikoptertől nem messze? Azt én is úgy szedtem le:D Jupiter gyárban viszont van egy olyan rejtekhelyamit nem találtam sehogyse. Mikor a jupiter gyárban lévő helikopterhez kell menni, akkor abban a teremben elvileg van egy rejtekhely amit sehogyse találok. Elvileg nincs ott semmi csak vagy 4-5 méter magasban egy hatalams átmérőjű cső amibe sehogyan se lehet bemászni, a tetejére se lehet feljutni, a földön meg nincs más csak néhány kapcsoló szekrény. Ha valaki tudja hogy miről beszélek és mi a megoldás, akkor azt szivesen meghalgatom:) -
#3638 vagy a csöveken lévőt még zetonban -
#3637 amúgy mind a három részben nyugaton kell fel a nap :) -
#3636 Én a tartály legtetejéről nekifutásból átugrottam simán, bár 4-5 próbálkozás és így pár radioaktivitás elleni szer kellett =)
Van 1-2 ilyen trükkös rejtekhely. Egyiknél például a fa ágain van a motyó és nem lehet elérni. A megoldás az, hogy lelövöldözöd azokat =D -
#3635 Ott ahol a kerítés összeér a tetővel, a tető pereme túl magas, nem lehet felugrani rá. -
ramon90 #3634 Jól mondja mcmoha, fel a tartályra (én ott F5) és jump kerítésre onnan végig lehet menni a tetőig és fel tudsz ugrani. -
#3633 Nem tudtam megcsinalni de ugyes emberek irjak: a kut mogott a tartaly tetejerol allitolag at lehet kozvetlenul ugrani. Ha megse akkor a tartalyrol a keritesre kell ugrani, ovatosan vegigegyensulyozni rajta es a vegen felugrani a tetore.:) -
#3632 Ott van egy rejtekhely, de én se jöttem rá, hogy hogyan lehet felmenni a tetőre. -
Archicad #3631 Hogy a búbánatba lehet át ugrani a benzinkútnál (zatonban) arról a tartályról a tetőre?! -
zeoos #3630 Egyebekben igaza van bajgunarnak ... legyunk maximalistak ... monjuk azt eszrevettetek, hogy a jatekban vannak szagok is?
Mesz a nagy budos ejszakaban, rohadtul nincs semmi kotszered de persze verzel, messze meg a segitseg es termeszetesen egy osszevont mutans csapat rad ront a bozotbol ... eszrevettetek, hogy ilyenkor sz@rszag van? (bekulaltatok) -
Archicad #3629 Ha nem zavar, nem neked válaszoltam! -
zeoos #3628 Nem lehet, hogy csak le kellene torolnod a monitorod?