S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor nem baj hogy megadta magát?
Rogue-t hol találom? Olvastam hogy ilyen fickó is van vhol Jupiterben.
mcmoha
Ot nem tudod magaddal vinni. Harmadszor nem kell kerni mert akkor ez tortenik.😄

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

erieskrisz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem noé nem megy de mivel kinyirtad lehet nem lessz a játék végén rola videó

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Egy kérdés. SPOILERES:

Pripyatba vezetõ út során Noé is jön? Mert mikor odamentem hozzá nem is tudom milyen beszélgetési opcióm volt de adott még egy Iránytût. Aztán hozzám sem szólt. Kicsivel késõbb vissza mentem akkor azt tudtam kérdezni tõle - az Iránytû nálam volt - hogy van e még egy felesleges iránytûd. Erre elkiáltotta magát, hogy támadnak a mutánsok és nekem esett. Megöltem. Én csesztem el vmit vagy...?

Errõl a feliratozós magyaritásról tenne be valaki képet hogy a felirat hogy néz ki? köszi
erieskrisz
Akkor még 1 emberke hiányzik és hatásal van a játék végére szerintem mert akit nem viszel magadal
arol nem látsz a játék végén videot ha jol tudom

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

grebber
Annyira nem érdekel a stalker engem hogy relikviákat keresgéljek a nagy semmibe!

Next PC upgrade: 2022

Tib
Küldetésekért lóvé jár.
Egyes relikviáért mégtöbb (tizenezer) pénzt is adnak. 10db relikvia átlagosan 30-40.000 pénzt simán odadobnak.

Miért éri meg fejleszteni? A ruha önsúlyának csökkentése, a cipelhetõ teher súlyának kitolása, valamint a különbözõ dolgok elleni (karmolás, golyóállóság, sugárzás, vegyi vldelem, stb.) védelem megnövelése nagyban segít a játékban.

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Yan
én sem vagyok nagy kereskedõ tipus,
de a küldetésekért kapott lovéból is megélek 😊
plusz artik

¥ xfire: kistekila

grebber
Életbe nem fejlesztettem a ruhámat egy stalkerben sem!Valahogy soha em gyûlt össze elegendõ pénz!

Tib
Az aktuális öltözetem fejlesztési paraméterei.
Csak akkor látható, ha a 3 ezermester egyikénél a fejlesztésre, majd a ruhádra kattintasz.

grebber
Bal oldali ember feje alatti öltözet alatti részben lévõ kis téglalap alakú ikonok.Ennél jobban nem tudom elmondani mi érdekel.

Tib
Sok szar a ruha alatti részben? Ööö... pontosan mire gondolsz? <#fejvakaras>

Tib
Nekem a sokemeletes uccsó emeletén nem azok voltak, mint a srácnak. Nekem egy teli táras PKM volt + 200 lõszer hozzá.

grebber
Mi az a sok szar a ruha alatti részben???

Tib
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat. Bugs and lols <#vigyor>
Ezután hányan fognak bemenni a bázisokra fegyverrel és aprítani a halhatatlanokat? <#idiota>

Tib
Bár már megoldottad, itt az ajtódra a videó. A gyerekre bár rázárul az ajtó, utána a látottakkal ki is lehet szabadulni:

Hát igen... nem könnyû az a vasajtó és rácsúszott a lábadra! <#idiota>

Tib
Anno ott azt én elõször az ajtó bal oldalánál próbáltam. Nagy lendülettel ki is nyílt, és így ki is nyírt... <#crazya>

Én is sokat szenvedtem vele! <#nyes>

KranaZoli
Nah, siker!!! <#vigyor>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Aha, közben rájöttem, hogy a vidi nem COP-os. De Nekem csak nem akar kinyílni, csak eldobja a fegyót azt ennyi. 😞

Hát beszarás. Most meg elcsúszott egy pöttyet bal oldalra az ajtó, a Gauss meg beesett. 😄

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

<#idiota>Ez a Shoc végén van ezt itt ne is keresd!

De mûködik ebben a részben is!Próba cseresznye!

KranaZoli
Most nézem. Én nem ennél az ajtónál vagyok. És ez hol van egyáltalán?!
Nálam nem így néz ki az az ajtó, amelyikhez a piros belépõ kártya kellene.

KranaZoli
Köszi! Ezt kerestem. No, akkor meglesem. 😄

mcmoha

mcmoha
Kozel alsz a zsanerhoz es alapesetben "G" bill-el eldobod a fegyvert. Addig mesterkedsz amig a resbe nem esik.😊

ÜDv!
Hány emberrel érdemes nekivágni Pripyatnak?
Ez egyáltalán fontos a késõbbiekre nézve?
Most lennénk összesen velem együtt négyen.
KranaZoli
Hogyan kell fegyverrel feltörni azt az ajtót?! Keresem jútyúbon a videót, de nem lelem. 😞

Milyen bill-vel kell?! Nálam van Gauss; Hosszú távcsöves, gépágyú.
<#worship>

Tib
Vá 1.: Megkeresed az anomáliák közötti semleges utat. Erre használható a csavar (6-os gomb) dobálása, a késõbbiekben pedig a Swarog detektor
Vá 2.: A legjobb ruha attól függ, hogy azt mire szeretnéd leginkább használni és mit hogy "hegyezel ki". Szerintem egy fel pimp-elt a Szervoruha (Exoskeleton) igen hasznos kellék 😊 Az ára 50-80.000 pénz attól függõen, hogy kitõl és mikor veszed.

Tib
Használni <#nevetes1>
Amúgy nem szükséges, mert a használati helye kinyílik egy jól használt fegyveres mozdulattal <#hehe> Én is hamarabb kifosztottam a kuckót, mint ahogy meg lett volna a kártya <#vigyor3>

Tib
"barna kaki" alias "Wrenched" a.k.a. "Facsarék"

A relikviákról átfogó adathalmaz itt található. Persze a bubóra több helyet is említ, nekem ott nem volt <#duhos2>

Ja és kifejezetten idegesítõ, hogy ha eldobok egy relikviát, az szublimál... bug gyanús...

killecske
Mit kell csinálni a piros belépõkártyával?

Lenne pár kérdésem mivel nem nagyon értem ezt a játékot😞
1, Hogyan lehet megszerezni a(z) "artifact"-okat úgy, hogy nem lesz "semmi" bajom, vagy legalább a ruhám úszná meg egy kicsit?
2, Melyik a legjobb ruha/páncél és hol lehet beszerezni, és mennyiére?
Köszi!
Tib
A Pripyat-i "One Shoot" küldetés végterméke (nem, nem a "barna kaki", hanem) a piros kártya.
Kaptam rá egy alap mesterlövész pityut, pedig akkor az már meg volt egy full-ra tuningolt változatban a táskámban <#vigyor> Persze a vége "Two Shoots" lett és a biztonság kedvéért Gauss-al <#hehe>

KranaZoli
A barna kaki-nak Én sem tudom a nevét. 😄
A másik a szentjánosbogár, vagy mi a szar. 😊

Látom Nálad ott van a vörös belépõ kártya. Ahogyan nézem, ezt már megint sikerült elkúrnom. 😞((
Na, mind1.

Más. Van angol szinkron hang. 😄

link

Faszányos! Mondjuk az orosz az autentikus, de érdekességképp jó. Szerintem elég korrekt.

mcmoha
Barna kaki.<#nyes><#taps>

Tib
Hát én Creek és Jupiter területén mindent találok, csak Buborékot nem. Arany golyót kék sugarakkal (+6 életerõ és +3 sugárzás) már vagy 8-10 darabot halásztam fel, baromi jó áron el is adtam. Nem jut eszembe a neve, de a lenti képen van pont 1 a zsebemben...
Szerencsére találtam egy barna kakit, ami a 3 egységet lefarag a sugárzásból és az "arany golyó kék sugarakkal" relikvia így használható <#vigyor>

killecske
Helló

Megtaláltam az oásis-t de egy videó alapján az lenne a kérdés, hogy kivel kell beszélni, hogy eltaláljak oda segítség nélkül?
Köszönöm

Tib
Ahogy átmentem Pripyat-ba, egybõl rohantam az utolsó dobozokért és mind a 2 szerelõ megkapta a 3-3 csomagját, és mégsem voltak hajlandóak megcsinálni: "Nem szerelhetõ fel. A szerelõ nem tudja elvégezni ezt a módosítást" üzenetet kaptam.
Most a freeplay alkalmával visszamentem Kardánhoz és most meg már meg tudta csinálni a futást is <#taps> Amit viszont nem értek, hogy akkor eddig miért nem?!

RoyalPredator
LOL! Képzeljétek! ELmentem aludni, 6-ra idõzítettem, mert mindig elcsalja nekem a kisülést. Össze vissza bevillant mindneféle videó a Shadow of Chernobyl-bõl!! Ment visszafele, ide-oda, igazán látomás szerû volt.

Szerintetek h a francba?😄 Csak mert beraktam pár SoC-os textúramodot, ami nem is müxik??

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

KranaZoli
Szia Grebber!

Én DX11-ben tolom. A csutka maxot felejtsd el!!! 1920x1080-ban játszom. Ami az FPS-t illeti. Konkrét választ nem tudok adni Neked.

Az élsimit feltolni 4x-esre semmi értelme ekkora felbontás mellett. Most 2x-es MSAA van, de szinte zéró különbség MSAA kikapcs és 2x, vagy 4x MSAA között. Talán még erõforrásban sem fogja meg nagyon, de a 4x-es az már igen. A látótávolságot és megvilágítási távolságot nem maxolom, ui. semmi értelme a DOF miatt. Úgyis minden homályos ami távoli, vagy nem a középpontban van. Egyébként Beállításoknál Maximum-on van! Az objektum részletesség csúszkát tolom max-ra egyedül, de ott sincs eget verõ különbség. A default max két értékkel alá teszi. DX11-ben van olyan, hogy nap részletesség Maximum ezt is "megeszi". A HDAO módban is van olyan, hogy ULTRA. Még ez is hagyján. Ezek Nálam DX10-ben az 1.6.00-s verzióval nem voltak. Szal minden max + 2x MSAA és objektum részletesség maxon. SSAO HDAO módban, tesszelláció bekapcsolva.

Az FPS iszonyatos értékek között ingadozik. Átlag hozza a 25-30FPS-t a szignómban lévõ konfigon. Ami szerintem siralmas. 😞

Ami ugyanúgy eleszi a VGA-t a napfelkelte High napsugarak mellett. Medium-nál +5-10FPS növekedés is akár, de szinte semmi különbség. Egyértelmûen a legnagyobb FPS érték akkor van, amikor olyan semmilyen idõjárás sincs. Szinte zéró árnyék, zéró napsütés, stb... Ilyenkor 60-70FPS, égre nézve 200. 😄

Ha napos idõ van, akkor hozza a 30 fölötti FPS értéket. Ez még rendben is lenne. Azonban amikor sok karakter van a képernyõn, pl. Szkadovszk fedélzet szinte fullon akkor van olyan, hogy 10-15FPS-re is lezuhan. Aztán szépen lezuhan pl. olyan helyeken ahol víz van és vannak azok a szar pöcs mutánsok, amik olyan nyüszítõ hangot adnak, amikor kifinganak. 😄 (1ébként imádom ezt a hangot, naggyon beteg 😊 No, olyankor is lezuhan kb. ilyen értékekre. Ugyanígy, pl. artifact-ok keresése közben, fõleg vízben.

Utánaolvastam GSC Community fórumain is és szinte mindenki panaszkodik ezekre. Ez egyértelmû, hogy BUG. Vagyis inkább optimalizálás hiánya. DX10-ben ennyire drasztikusan ilyet nem tapasztaltam. Ugyanakkor DX11-es módban határozottan szebbek, élesebbek a textúrák. De vannak nagyon ratyin kinézõk is. 😞

Szerintem 5870-es VGA kellene Neki, vagy 5970-es ami irracionális, fõleg ez utóbbi. A fenti problémák ugyanígy meglennének szerintem akkor is, csak talán jobban tolerálható szinten.

Nagy általánosságban jól játszható DX11-ben már! (mivel az utolsó Cata még rádobott a STALKER-re egy kis teljesítmény javítást) De sajnos vannak helyek, helyszínek, game pontok amikor drasztikusan lezuhan az FPS. 😞

Nagyon remélem, hogy ezen még optimalizálnak majd vmit, nem is keveset kellene. Nem beszélve a sok-sok lagg-olásról, aminek semmi köze az FPS-hez mégis irdatlan illúzió romboló.

Ez meg pl. egy ULTRA beállítások mellett készült bench. eredmény.

Üdv! A következö modban több az esemény:http://stalker.filefront.com/file/SMRTER_Pripyat;107169 van ujabb is de alul ezel kapcsolatba írtam hogy nálam gond van vele. #2607
Ron Ragm
Energiaital.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

mcmoha
Ha sokaig akarsz futni igyad azt a "Coca Colat", az segit.😊 Azt hiszem van olyan artifact is ami noveli a kitartast. Modrol nem tudok de lehet, hogy mar van vagy keszul.

erieskrisz
Kár hogy ebben a részben a frakcios küldik kimaradtak illetve hogy a banditák sem ellenségesek egyébként van valami jó mod amitöl több mutánsvann vagy több ellensség mert ez igy nem volt valami nehéz kevés a gyilok sokk aszaladgálás jah és azt nem értem youtobon hogy a tökömbe szaladnak az exo ruciban 5 percen keresztül valami modot vagy csalást használnak <#nemtudom><#fejvakaras><#kerdes>

KranaZoli
Nekem is Kardán mester upgrade-elte ki max-ra az Exo-t, miután elvittem Neki a Kalibrációs eszközöket. Ill. a tudósok meg amit csak Õk tudtak.

A Beryll-5M ha jól emléxem a nevére páncélon viszont a végsõ relikvia tartót nem tudom kimaxolni sehol sem. Mondjuk azt írja, hogy relikvia szállításra nem jó, vagy vmi ilyesmi.

mcmoha
Amikor a kis csapat elrepult a helikopterekkel en visszamentem es eleg sok mellekkuldetest csak akkor csinaltam meg vagy fejeztem be. Egy csomo dolgot elszurtam, de azert erdekes volt. Egyebkent ha nincs eleg ellenseg menj ki ejszaka a terepre. Lesz mutans dogivel.<#ravasz1>

mcmoha
Nem emlekszem pontosan ki volt az. Lehet, hogy Cardan csinalja es lehet, hogy mindket szerelonek el kell vinni a harmadik szerszamkeszletet. Az exoskeletont a hajon vettem, lehet ez is fontos?