S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Next PC upgrade: 2022
Egyes relikviáért mégtöbb (tizenezer) pénzt is adnak. 10db relikvia átlagosan 30-40.000 pénzt simán odadobnak.
Miért éri meg fejleszteni? A ruha önsúlyának csökkentése, a cipelhetõ teher súlyának kitolása, valamint a különbözõ dolgok elleni (karmolás, golyóállóság, sugárzás, vegyi vldelem, stb.) védelem megnövelése nagyban segít a játékban.
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
de a küldetésekért kapott lovéból is megélek 😊
plusz artik
¥ xfire: kistekila
Csak akkor látható, ha a 3 ezermester egyikénél a fejlesztésre, majd a ruhádra kattintasz.
Ezután hányan fognak bemenni a bázisokra fegyverrel és aprítani a halhatatlanokat? <#idiota>#idiota>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Hát beszarás. Most meg elcsúszott egy pöttyet bal oldalra az ajtó, a Gauss meg beesett. 😄
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
De mûködik ebben a részben is!Próba cseresznye!
Nálam nem így néz ki az az ajtó, amelyikhez a piros belépõ kártya kellene.
Hány emberrel érdemes nekivágni Pripyatnak?
Ez egyáltalán fontos a késõbbiekre nézve?
Most lennénk összesen velem együtt négyen.
Milyen bill-vel kell?! Nálam van Gauss; Hosszú távcsöves, gépágyú.
<#worship>#worship>
Vá 2.: A legjobb ruha attól függ, hogy azt mire szeretnéd leginkább használni és mit hogy "hegyezel ki". Szerintem egy fel pimp-elt a Szervoruha (Exoskeleton) igen hasznos kellék 😊 Az ára 50-80.000 pénz attól függõen, hogy kitõl és mikor veszed.
Amúgy nem szükséges, mert a használati helye kinyílik egy jól használt fegyveres mozdulattal <#hehe>#hehe> Én is hamarabb kifosztottam a kuckót, mint ahogy meg lett volna a kártya <#vigyor3>#vigyor3>
A relikviákról átfogó adathalmaz itt található. Persze a bubóra több helyet is említ, nekem ott nem volt <#duhos2>#duhos2>
Ja és kifejezetten idegesítõ, hogy ha eldobok egy relikviát, az szublimál... bug gyanús...
1, Hogyan lehet megszerezni a(z) "artifact"-okat úgy, hogy nem lesz "semmi" bajom, vagy legalább a ruhám úszná meg egy kicsit?
2, Melyik a legjobb ruha/páncél és hol lehet beszerezni, és mennyiére?
Köszi!
Kaptam rá egy alap mesterlövész pityut, pedig akkor az már meg volt egy full-ra tuningolt változatban a táskámban <#vigyor>#vigyor> Persze a vége "Two Shoots" lett és a biztonság kedvéért Gauss-al <#hehe>#hehe>
A másik a szentjánosbogár, vagy mi a szar. 😊
Látom Nálad ott van a vörös belépõ kártya. Ahogyan nézem, ezt már megint sikerült elkúrnom. 😞((
Na, mind1.
Más. Van angol szinkron hang. 😄
link
Faszányos! Mondjuk az orosz az autentikus, de érdekességképp jó. Szerintem elég korrekt.
Szerencsére találtam egy barna kakit, ami a 3 egységet lefarag a sugárzásból és az "arany golyó kék sugarakkal" relikvia így használható <#vigyor>#vigyor>
Megtaláltam az oásis-t de egy videó alapján az lenne a kérdés, hogy kivel kell beszélni, hogy eltaláljak oda segítség nélkül?
Köszönöm
Most a freeplay alkalmával visszamentem Kardánhoz és most meg már meg tudta csinálni a futást is <#taps>#taps> Amit viszont nem értek, hogy akkor eddig miért nem?!

Szerintetek h a francba?😄 Csak mert beraktam pár SoC-os textúramodot, ami nem is müxik??
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Én DX11-ben tolom. A csutka maxot felejtsd el!!! 1920x1080-ban játszom. Ami az FPS-t illeti. Konkrét választ nem tudok adni Neked.
Az élsimit feltolni 4x-esre semmi értelme ekkora felbontás mellett. Most 2x-es MSAA van, de szinte zéró különbség MSAA kikapcs és 2x, vagy 4x MSAA között. Talán még erõforrásban sem fogja meg nagyon, de a 4x-es az már igen. A látótávolságot és megvilágítási távolságot nem maxolom, ui. semmi értelme a DOF miatt. Úgyis minden homályos ami távoli, vagy nem a középpontban van. Egyébként Beállításoknál Maximum-on van! Az objektum részletesség csúszkát tolom max-ra egyedül, de ott sincs eget verõ különbség. A default max két értékkel alá teszi. DX11-ben van olyan, hogy nap részletesség Maximum ezt is "megeszi". A HDAO módban is van olyan, hogy ULTRA. Még ez is hagyján. Ezek Nálam DX10-ben az 1.6.00-s verzióval nem voltak. Szal minden max + 2x MSAA és objektum részletesség maxon. SSAO HDAO módban, tesszelláció bekapcsolva.
Az FPS iszonyatos értékek között ingadozik. Átlag hozza a 25-30FPS-t a szignómban lévõ konfigon. Ami szerintem siralmas. 😞
Ami ugyanúgy eleszi a VGA-t a napfelkelte High napsugarak mellett. Medium-nál +5-10FPS növekedés is akár, de szinte semmi különbség. Egyértelmûen a legnagyobb FPS érték akkor van, amikor olyan semmilyen idõjárás sincs. Szinte zéró árnyék, zéró napsütés, stb... Ilyenkor 60-70FPS, égre nézve 200. 😄
Ha napos idõ van, akkor hozza a 30 fölötti FPS értéket. Ez még rendben is lenne. Azonban amikor sok karakter van a képernyõn, pl. Szkadovszk fedélzet szinte fullon akkor van olyan, hogy 10-15FPS-re is lezuhan. Aztán szépen lezuhan pl. olyan helyeken ahol víz van és vannak azok a szar pöcs mutánsok, amik olyan nyüszítõ hangot adnak, amikor kifinganak. 😄 (1ébként imádom ezt a hangot, naggyon beteg 😊 No, olyankor is lezuhan kb. ilyen értékekre. Ugyanígy, pl. artifact-ok keresése közben, fõleg vízben.
Utánaolvastam GSC Community fórumain is és szinte mindenki panaszkodik ezekre. Ez egyértelmû, hogy BUG. Vagyis inkább optimalizálás hiánya. DX10-ben ennyire drasztikusan ilyet nem tapasztaltam. Ugyanakkor DX11-es módban határozottan szebbek, élesebbek a textúrák. De vannak nagyon ratyin kinézõk is. 😞
Szerintem 5870-es VGA kellene Neki, vagy 5970-es ami irracionális, fõleg ez utóbbi. A fenti problémák ugyanígy meglennének szerintem akkor is, csak talán jobban tolerálható szinten.
Nagy általánosságban jól játszható DX11-ben már! (mivel az utolsó Cata még rádobott a STALKER-re egy kis teljesítmény javítást) De sajnos vannak helyek, helyszínek, game pontok amikor drasztikusan lezuhan az FPS. 😞
Nagyon remélem, hogy ezen még optimalizálnak majd vmit, nem is keveset kellene. Nem beszélve a sok-sok lagg-olásról, aminek semmi köze az FPS-hez mégis irdatlan illúzió romboló.
Ez meg pl. egy ULTRA beállítások mellett készült bench. eredmény.

A Beryll-5M ha jól emléxem a nevére páncélon viszont a végsõ relikvia tartót nem tudom kimaxolni sehol sem. Mondjuk azt írja, hogy relikvia szállításra nem jó, vagy vmi ilyesmi.