7720
-
zuzu7 #3427 Bocsi, forditva csináltam elöször irtam utána olvastam megtaláltam a GYIK-ban.
Ui: nemcsináltad fölöslegesen, nagyon is szakos! -
Archicad #3426 Köszönöm. -
Archicad #3425 Köszönöm. -
Archicad #3424 A rejtekhelyeken talált dolgokat hol érdemes eladni jupiterben vagy zatonban? -
barmi #3423 A fáról kell ráugrani -
Archicad #3422 Hogy lehet felmászni arra a kotróra ami jupiterben van? -
#3421 Mondjuk önmagában ezért a DLC szintű bizbaszért én se adok ki ennyi pénzt, max 3000 forintot, de többet sóher vagyok erre adni.
Clear Sky-ért lazán kiadok 8at is akár. Az játék volt. -
#3420 hozzátenném, 5300 ft-ba kerül, és szerintem A kategóriás cím, és nem lehet kiegnek sem nevezni...kár hogy nem ez az alap minden más kiadó esetében. ugyanakkor kíváncsi lennék, ennyiért megveszik-e az emberek, azaz van-e értelme az árcsökkentésnek a warez visszaszorításáért.
bár nincsenek illúzióim. -
Archicad #3419 Lehet, hogy másképp reagál a játék?! Mindegy, kinyirok mindenkit, valakinél csak lesz egy veles. -
#3418 -
#3417 Szerintem itt inkább az a baj, hogy a wareztől való félelem elvette a terjesztők eszét. Maga a játék ugyanis pazar, az eddigi legjobb Stalker szerintem. -
#3416 Ha épp szeretem a játékot vagy a fejlesztő gárdát, nem jól működő dologért én pénzt akkor sem adok ki, vagy épp nem annyit, mint ha az jó lenne. De lehet én látom sarkosan =) -
#3415 "Sokkal veszélyeztetettebbek?:D"
Arrafelé szinte senki sem vesz játékot.
"De amint elérhető a szép fémdobozos változat, bezony meg kéne venni."
Én is agyaltam rajta, de a sors közbeszólt :) -
#3414 Sokkal veszélyeztetettebbek?:D
Anno amikor kijött az orosz Tetris, tudod mekkora vita és perhegy volt pl amerikával? Még a KGB is beindult erősen ^^
Ugyhogy aki eddig warezolt, azt megértem, énis ezt tettem.
De amint elérhető a szép fémdobozos változat, bezony meg kéne venni.
Hagy költésk Kozák vodkára, meg prorgramozásra.
Én a kívánságlistámat rá fogom írni minden egyes bankjegyre amit kiadok érte :DDDD -
#3413 S szerinted mit mondana erre a kiadó? Vagy ezzel támogatnám a kedvenc fejlesztőgárdám? Na ugye.
Megértem őket valahol, mert PC-n indokolatlanul nagy a warez, és mivel keleten élnek, sokkal veszélyeztetettebbek, mint az amerikai programok gazdái. Én nem viszem vissza, mert ha csak egy mód van rá, ellenállok a wareznek. (Persze ez csak az én véleményem.) -
#3412 Ahogy az Interneten kutattam, két választ találtam a kérdésedre:
1.: Azért nem megy, mert az új SecuRom nagyon érzékeny a régi DVD-olvasókra. Nekem egy szétnyúzott LG van 2005-ből, ami elég régi, ráadásul író, azaz az olvasói teljesítménye és tűrőképessége alacsonyabb a megszokottnál.
2.: A multiplayerhez csak kulcs kell... hogy megy-e, még nem próbáltam ki, de ha ez megnyugtat, akkor elárulom, hogy a többjátékos mód itt csak afféle kitöltés, mert amúgy semmi értelme. Gagyi. -
#3411 3. végigjátszást tolom, ezúttal freedome javára, és a végén a banditáknak is adok 1 esélyt, ill beardot nem támogatom meg a compassal. ^^
xFire már látja a cop-ot. Vki tudja, h vigyem át a fényképeimet? -
#3410 ÁÁÁ köszi:)
Am nekem a flintás küldiben az nem tetszett hogy más intézi el helyettem, pedig jól eset volna késsel levágni -
#3409 Később lesz rá lehetőséged. -
DeDy #3408 A Flinta megleckéztetése küldinek van valami értelme? Illetve hogy lehet megoldani?
Beszéltem vele hogy hazudik az Oázisról erre mondja kopjak le és ennyi, semmi nem történt. -
#3407 Na vegigtoltam masodszor is, sokkal pontosabban mint eloszor, annyi szepseghibaja volt, hogy Loveszt veletlenul tarkon lottem a kimenekiteskor... Ugyhogy nekem most egy ideig ennyi... -
#3406 Ja én a vérszívós alagútra gondoltam. -
#3405 A kijárata a mocsárban végződik, de onnan nem lehet bejutni. -
#3404 Ha a térképre nézel, akkor a leégett falutól Észak-Keleti irányban, az úttól nem messze jobbra, egy "Mercedes-nyíl" (3 ágú csillag) alakú barlangban van az Irányító =) -
#3403 Te hol van az a barlang? csak mert sehol se tlálom... -
#3402 NoDVD törés... Ez szerintem nem egészséges megoldás a dologra. Ha nem menne a játék csak töréssel, akkor én visszavinném, a lóvét visszakérném és utána meg kalózkodnék!
Mert így gyakorlatilag pénzt adtál ki azért, ami eddig is ingyen volt =D ...na persze van egy magyar nyelvű könyved és serial-od, ami csak a multinál érdekes =) -
zeoos #3401 Nem akarok tul nagy hulyeseget kerdezni, de nem ertek hozza ... szoval Nalam is elindult a nodvd crack-el ... de (!?) ... ugyebar a jatek gyari szama a telepiteskor felkerult a gepre ... igaz a crack kikeruli az indulashoz szukseges ellenorzest, de nem rizikos, hogy jatek kozben is ellenoriznek, kiszurjak a beleberhelest es letiltjak a kulcsot ???
Vagy csak a szorit lehet igy jatszani es a multira varjunk valami megoldast?
-
zeoos #3400 Ugy latszik altalanos gond az eredeti jatekkal, hogy nem enged aktivizalni.
Ezzel a nodvd-vel muxik? Persze en is kiprobalom, de azert egy gyari jatektol legalabb annyi elvarhato volna, hogy egyaltalan elinduljon. -
#3399 Beszarok, most megy. Kösz a linket. :) -
jaki88 #3398 azért írtam egy emailt a forgalmazó supportjára, hátha van megoldás. -
#3397 Nekem a Clear Sky-al volt ilyen problemam.:( Letoltottem hozza nodvd-t es azota az eredeti jatekot tort valtozatban jatszom.:) Ha a kocsog Sony-nak ez megfelelo, nekem 8.:D
Probalj meg a verziodnak megfelelo nodvd-t letolteni innet. -
zibi #3396 nem tudom,de ezt írja - az OTs-14 Groza orosz válzozata-, a lőszer is más(AK-hoz való),de szerintem nagy előnye,hogy távcsövet is lehet rakni rá. nekem is az eggyik kedvencem.különben a jupiter pályán a szellőztetőnél a kapu-tól jobbra egy megbontott falrésznél ill.a teteje alatt találsz OTs-14 Groza-t lőszerrel.(ez nem távcsöves)
-
#3395 Sajnos ma ilyen időket élünk. Ha nem indul el, én is vissza fogom vinni. -
jaki88 #3394 nálam is ez a probléma, ha nincs rá megoldás én is visszaviszem, ez elég elkeserítő, hogy már az eredeti játékban sem lehet megbízni. -
#3393 Amúgy tényleg tiszta szégyen, hogy egy több-kevesebb pénzért megvett játék vacakolva indul, ha egyáltalán teszi... És sajnos ez egyre több "über-tuti" védelemmel felszerelt játékra jellemző. -
#3392 Oké, ez se megy, lassan kezdem feladni. Holnap visszaviszem a boltba ezt a rakás szart... -
#3391 én Herman doktortól vettem a detektorokat, sőt swarogot is tudtam venni tőle, még mielőtt megkaptam volna Szakálltól. -
#3390 Köszönöm, totya4, most szépen kipróbálom az általad írtakat, aztán reagálok, hogy mi a helyzet. A verzióm az általad említett. -
totya4 #3389 Ha a Bin/xrEngine.exe verziója (jobb egérgomb/tulajdonságok/részletek) kisebb mint 1.6.0.2, akkor érdemes a nyelvi verziódnak megfelelő patch-et rátenni. A forgalmazó sok okosat nem fog tudni mondani, csak pl. olyat hogy használj cracket, amitől a vérnyomásod még magasabb lesz, vagy szűz oprendszerre tedd a játékot mert előfordulhat hogy már belematatott valaki a tudtodon kívül, és tényleg fut valami, aminek nem kéne, stb. Persze legjobb út a hivatalos út, főleg ha ingyenes :) A (játék)védelmi rendszer is gyengélkedhet, ezért is ajánlottam patch-et, ha a verziód alacsonyabb... Bekavarhatott a víruskeresőd is, aminek ügye kell lennie, install idejére próbál kikapcsolni, és hát talán nem ártana a telepítőt rendszergazda módban futtatni... -
#3388 A forgalmazónál próbálj reklamálni.