S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv. mindenkinek! Valaki kiprobálta már a S.M.R.T.E.R. Pripyat (v0.41)modot? Mert nálam mikor eltalálnak és ellkezdek vérezni kidob a játékbol xrcore.dll hibaüzenettel. Pedig nem rossz kiegészités! az elözö S.M.R.T.E.R. Pripyat (0.31) verzioval nem volt semmi gond.
erieskrisz
Ám énis mielöt végigvittem mentettem és visszamentem a zonába de semmi értelme nincs csak ott kolbászolni elözõ részekben legalább a banditákat lehettett gyilkolni de itt alig akad ellenség

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

erieskrisz
Megvan a kalibráláshoz lévõ cuc mert ha igen én a részeges szerelönek vittem egyet elsõre és ö megcsinálta bár öt ittatni kellet vodkával hogy dolgozzon<#nyes>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

KranaZoli
Vissza lehet menni. Az elsõ küldit kell megcsinálni, utána ott lesz Garik és 5ezer pénzért visszavisz.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Szerintem még Jupiter-i térképen is találtam, de Pripyat-ban egy csomót. A Pripyat-i anomáliáknál, ennyi. Semmi titok nincs benne. Elõzõ game-ekben volt vagy 2db. Tegnap megint az bukkant fel az egyik anomáliában. 😮

Viszont aranyhal-ból csak 1db van még, abból ilyenkorra már volt 2db.

Úgy látom elég ad-hoc az anomáliák felbukkanása is. Mondjuk Én minden térképen többször végigfutok csak anomáliákat vadászva, szinte zéró cuccal és SVAROG-al.

Pripyat-ban Nálatok sincsenek a PDA-n jelölve az anomáliás helyszínek?!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Ron Ragm
Vissza lehet menni valahogy Jupiterbe miután megérkeztem Pripyatba vagy muszáj megcsinálni a katonák feladatait mostmár?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Tib
Ki tudta megoldani a futáshoz szükséges szerelést? Nekem eddig senki nem akarta megoldani <#help>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Tib
És merre találtad õket?

Más:
Az Exo fejlesztésbõl már csak a futás maradt ki. Se a tudósok, se a 2+1 szerelõ muki nem hajlandó feltuningolni. Más felé nézelõdjek, vagy az Exo fejlesztés egyes ki nem fejlesztett mellékága lehet a hunyó?
Akinek ki van fejlesztve, dobjon már egy képet róla. Köszi.

darki81
hát megcsinálltam minden küldetést meg mindent amit lehetett, és most elkezdem elölrõl kicsit nehezebb szinten 😊 Ez a game függõséget okoz 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

mcmoha
Valaki megprobalta es abbol ez lett!<#idiota>
Bocs, de nem tudtam megallni.<#vigyor>

grebber
Valaki tolja a game-et dx11-be csutka maxon ?? Ha igen milyen géppel és milyen fps értékek mellett?
Nem benchmark eredmény érdekel hanem gameplya alatt.

Next PC upgrade: 2022

Nagyon frankó az új banner, gratula annak aki elkészítette!

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

KranaZoli
Fasza ez az új banner és csak most tûnt fel a magyarítás link is. <#eljen>

darki81
kiszáguldottakvele a vidámparkból?😄

erieskrisz
Szerintem az off topikban érdeklödj
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ncoron fenn van de az zártkörü klubb egyébként meg google biztos kidob pár találatot

darki81
ncore oldalon v1.6.01 de más torrent oldalakon is biztos fentvan

udv mindenkinek! Mar tobbszor vegigjatszottam az elso ket reszt nekem nagyon bejott! Na de nem tudtok nekem egy olyan oldalt mondani ahonnan letom szedni meg persze mukodik is! Letoltottem mar egyszer de nem volt jo valamiert! Elore is kossz ha tudtok segiteni azt megkoszonnem! Tovabbi jo csevelyt Udv!
KranaZoli
Passz! Nekem meg annyit sikerült összegyûjtenem, hogy túl is kellett adni rajtuk. 😄

6db-ot biztos. 😄

Pripyat-ban a PDA-n nincsenek jelölve az anomáliák?!

Nekem nincs.. 😄
Tib
Amit viszont a legfrissebb nekifutásom alatt tapasztaltam: a Buborék relikviát csak a Pripyat-ba való utam után adott a kalauzom. Így csak 1 db volt, ami pont ellensúlyozta az Iránytû negatív tulajdonságát. Korábban pedig a zöld gázos anomáliákban mindig felleltem 1-2 darabot <#rinya>
Valakinek ötlet, hogy miért lehet ez?

Tib
Ma fejeztem be 3. alkalommal a játékot, de elõször az általam "összetákolt" v1.6.01 hun-eng-rus verzióval. Persze volt vagy 2 vagy 3 olyan küldetés, amivel teljesebbé vált stalker mivoltom a korábbiakhoz képest, de nagyon meglepõdtem:
A végkifejlet sokkal, de sokkal több videót és háttérzenét tartalmazott, mint korábban az alap 1.6.00 verzió, ahol csak szövegeltek és kb. 4-5 kép szerepelt! Lehet ez is amolyan patch általi bux-fix? <#fejvakaras>

RoyalPredator
Az államtitkokat add el milliókért, a többit GYÚJTSD FEL, vagy hajtogass origamit. Na igen itt a nyakatekertség látod, h ha vmit vkinek adsz, jobban jérsz mitn ha eladod... Hát az összessel mindnekit kérdezz végig?

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

KÖNYÖRGÖM ÍRJON VALAKI EGY F.A.Q.-T VAGY LEGALÁBB ÍRJÁTOK KI A BANNER ALÁ HOGY OLVASSON MINDENKI EGY KICSIT VISSZA MERT ITT HELYBEN MEGÖRÜLÖK HA VALAKI MEGINT MEGKÉRDEZI HOGY HOGY MüXIK A MÉLYGUGOLÁS VAGY HOGY HOL VANNAK A SZERSZÁMOK !!!!

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Ahh megvan. 😄
Szasztok!
Megmondaná valaki hogy a mélygugolást hogyan tudom ebben használni mer nem megy sehogy és kéne.
darki81
szerintetek mit csinálljak ezzel a sok dokumentummal? meg ott az a fekete doboz amit egy UAV-ban találltam, és azt már nemakarják feltörni, a dokumentumok javát már szétosztottam, de a többit csak pénzért tudom odaadni, és nemtom hogy az helyes e

mcmoha
Ha megvan a fegyver akkor az also ajton menj be a hajora. (Egyenesen a barba jutsz.) Amikor belepsz az ajtotol jobbra all egy kis genya aki azzal vadol, hogy az o fegyvere van nallad. Utanna reklamaljal a felso szinten annak akitol vetted. Utanna a stalker aki meggyanusititt eltunik a hajorol ha kerdezoskodsz kiderul, hogy a daruknal van, de ott harom bandita fog varni. Lelovod oket. Atmegy a ficko utan a vasutallomasra. Alszol egy ejszakat, ellopja az osszes cuccot a ladadbol, a kis allomason talalod meg ujra egy bandita veri eppen. En biztonsag okabol lelottem a banditat.😊 A stalkernak adsz medkittet es kifaggatod hol a cuccod. A lopott holmi ott lessz a kisallomas alatt. A fickot en ezek utan elengedtem, most ott ul a Yanov allomason es nem megy sehova. Ha kerdezem csak halalkodik, hogy nem lottem le.😄 Ha megcsinalod a kuldit kapsz egy achievementet.

erieskrisz
Hát detectoral kell keresni igen

erieskrisz
Hát én is visszamentem kiváncsiságbol rendeltem fegyot de senki egy szot nem szolt hozzám,<#fejvakaras><#shakehead><#kerdes>ird le légyszives mi annak a küldetésnek a lényege és milyen lejároba lehet lemenni mert én nem is találkoztam olyannal

csáó ittis ugyanugy kell artifactot gyûjteni mint a clear sky-ba ?
thx

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

mcmoha
Az egyik banditanal van egy PDA. Azt el kell venni, bar nem emlekszem, hogy ennek a kuldinek a szempontjabol lenyeges-e? Az allomason aludj egy ejszakat aztan reggel nezd meg a ladadat.😉 Folytatodik a kuldetes.

Na jó helyesbítek
elmondanád mit csináltál mert én megöltem a banditákat majd yanovban találkoztam a csávóval aki rámeresztette õket de amikor kérdezem nem mond semmit ....

Egyet értek nem találtam fn2000 sehol és gondoltam rendelek egyet be is jött és lám mikor újra bementem a hajóra vajon mi történt ...

mcmoha
Ezt a kuldetest akkor csinaltam meg amikor mar vegigjatszottam a jatekot es visszamentem a Zonaba. Teljesen veletlenul akadtam ra.😄

Fegyvert azert erdemes a hajon venni mert jobbakat arul a srac mint a standard fegyverek.

erieskrisz
Magadtol jõssz ráááááá hát én soha nem jönnék rá miért
vennék fegyvert mikor anyi van mint a szemét nah ez a küldi is kimaradt nállam PPPPPPFFFFFFFFFF
<#falbav><#falbav><#falbav>

mcmoha
Egy viszonylag "komplikalt" mellekkuldetes soran egyszercsak nyitva lesz.😉
Jobb ha magadtol josz ra mert ugy sokkal erdekesebb.😄

Kezdesnek vegyel egy fegyvert a hajon a felso szinten tanyazo fickotol. Legyen nalad a fegyver (ne csak a hatizsakban hanem "kezben") es menj be a hajora az also bejaraton. Megszolit valaki, es kezdodik a sztori.😄

RoyalPredator
Hogy a francba tudom kinyitni a csatornafedelet a Yanovi vonatvonalon, a bloodsuckeres mocsár mellett?

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

erieskrisz
Végignéztem a videokat és nekem pl a
sultánrol szoló rész nem volt benne és ahogy kivettem a leirásokbol 2 befejezése van a játéknak a good és a bad ending valaki letudná irni mi a különbség a 2 között

erieskrisz
1 Kérdés kipörgettem a gamet sterlok dokumentumai közül 2 találtam meg változik e ettõl a játék vége illetve ha a 4 ember közül csak 3-vagy 2 viszek magammal
Spoiler szöveg akor a video végén nem mutatja meg hogy annak a 2 embernek mi lett a sorsa?? illetve igaz e az hogy több féle befejezés van
<#kerdes><#kerdes>

erieskrisz
Ruhákat lehet venni késöbb jantar környéki kereskedötõl de nem lesz nagyobb a választék bár nem tudom hol tartasz

Lesz olyan kereskedõ akitõl lehet rendes ruhát venni? Vagy éppen fegyvert? Mert ruhából van az alap stalker cucc egyszer kétszer láttam alap katonai páncélt meg lehet importálni exoskeletont meg azt mondta a fickó, hogy ez volt clear skyos fickók páncélja. Fegyverbõl meg a két AK-t tudom venni meg ritkán ezt az LS-300ast és kifújt.
darki81
ja nekem is , én nekem az alt a mélygugolás, a shift a sprint a ctrl a gugolás és azt lekk az altal együtt nyomni, meg az egérre tettem a lámpát meg a táska - térkép (STALKER - Call of Pripyat v1.6.01) és magyar a felirat, csak az a baj hogy szaggat ha felhuzom, pedig nincsrá oka

KranaZoli
Nálam mûködik az általam beállított bill. kombóval is.

KranaZoli
<#eljen>

KranaZoli
Ha nagyon nem találsz. Csinálj a tudósoknak küldiket. Velük is lehet kereskedni! Lehet Tõlük venni Veles detektor-t, ill. majd SVAROG-ot is.

😉

Nincs másik kettõ. A maradékot hulláktól tudod beszerezni.

Valóban a guggolás+ séta gombal lehet jobban leguggolni, de arra vigyázz, hogy csak az eredeti billentyûkiosztással mûködik.(ez a játék egyik kapitális bugja) Sokan beszívtuk ezt, mivel a gyári billentyûzetkosztás egy hulladék, és mindenkinek elsõ dolga átállítani.

A Yanov területen lévõ precision toolst például csak mélyguggolással lehet megszerezni.

Yan
melyiktõl? 😊
mert eddig egyiknél sem láttam. Yanovban vagyok

&#165; xfire: kistekila