OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként vehetnéd komolyabban a dolgot, nem viccből tettem fel a kérdést.

Burst: Neked is köszi a tippet, de ilyen irányba nem megyek el. Szeretem az eredeti játékokat/kiegészítőket, ez a megoldás meg már azért erősen hajlik a warez irányába.
@Ikarusfan: ÜL, O307, O407, O303 (WiP), GSÜH 2xx, 3xx
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
Ezzel próbálkoztam eddig, semmi eredménye :/
@Ikarusfan
Köszönöm szépen, akkor ezekkel fogok próbálkozni!<#vigyor3>#vigyor3>
Utoljára szerkesztette: Lantos_J, 2017.08.23. 21:17:28
Valamiért -1 is rémlik
Ha szépen kérem, valaki el tudná nekem magyarázni -akár privátban- hogy pontosan hogyan működik a le- és felszálló utasok beállítása a pályaszerkesztőben? Annyit tudok, hogy napszaktól függően változnak a számok, de pl. azt hogy milyen érték megy a leszállókhoz (átlag vagy maximum) arról fogalmam sincs. Ahogy arról se, hogy ahol be van állítva, hogy felszálló min. 1 max. akármennyi, ott miért nincsen soha egy felszálló, se leszálló. Pedig van ilyen utasváró mező. (Csak lehet, hogy túl messze?)
Szóval ha van aki nagyon ért hozzá, az lenne olyan kedves, hogy elmagyarázná nekem?<#conf>#conf>
Pedig azt tudtam, hogy a HÉV máshol ment. Köszi a részletes infót!
A Fehérvári út is hasonló sztori, csak ott nem építették át végig 2x2 sávosra, pláne nem szélesebbre.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Itt látható, hogy a HÉV eredetileg a Bogdáni útnál fordult a Szentendrei út irányába, egy teher pályaudvaron keresztül:
Itt látható, hogyan nézett ki egykor, és ma ez a rész:
Régi Mostani
Képek forrása: hampage.hu
A Szentendrei út ilyen kis kétsávos volt, a mostani buszsáv pl. a villamos egykori vágányánál van kb. '68-ban építették ezt a felüljárót, és 78 decemberéig maradt, akkor szélesítették ki az utat és építették meg a mostani felüljárót. Egyébként elég öszvérnek ígérkezik a pálya, mert 69-ben játszódik, de szerivel csak 63-as légifotóim vannak (igaz nem lehet panaszom, nagyon jó minőségűek - ha érdekel bárkit, innen lehet ingyen letölteni országszerte légifotókat). A '69-es Budapest közlekedési térképem szerint viszont pár utca megépült abban a 6 évben, de ezzel sok mindent nem tudok kezdeni - a légifotók alapján legalább kerítés pontosan úgy ahogy meg lehet építeni a pályát.
Szerk: Itt van egy korabeli fotó a kápolnáról és a még régi úttestről (mondjuk ez 1960-as kép, de sokat nem számít itt most).
Utoljára szerkesztette: Ikarusfan, 2017.08.22. 10:10:37
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Részéletesebben nem mennék bele, leginkább mert boldog-boldogtalan ezt gányolja, és ezért a FUTÁR eredeti készítőinek elege van ebből és nem adnak rá engedélyt. Persze otthon azt taknyol az ember, amit akar, csak ezek az undorítóan gagyi próbálkozások a FB-n szoktak kikötni nulla engedéllyel (meg minőséggel).
Szeretnék segítséget kérni. Nagyon, de nagyon megköszönném annak, aki ért hozzá és elmagyarázná, hogyan kell FUTÁR-t berakni egy buszba. Szeretném kipróbálni, megtanulni. Ha valakinek van egy kis ideje, akkor privátba vagy itt elmagyarázhatja.
https://www.youtube.com/watch?v=iG3Qpant1GA
1:15 másodperctől kb.
Azaz kulcs fiókból ki, majd az egérrel a kulcsot kell elfordítani, amíg el nem indul a motor. (Nem működik a megszokott E,N,M kombináció ezeknél a buszoknál) Igen, manuális váltós, a kuplungot alapból a TAB lenyomásával tudod benyomni, az 1,2,3,4,5,6 pedig a fokozatokat váltja. Egyesbe rakni: TAB-ot lenyomva tartod, majd megnyomod az 1-et, végül felengeded a TAB-ot, és nyomod a gázt.
Egyébként javaslom Routeres Youtube csatornáját, ha valami nem megy, mert nagyon jó bemutatókat csinál.
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2017.08.20. 00:00:25
azt vettem észre, hogy egyes buszok a Vehicles mappában és az Addons mappába is megtalálhatók. Mindkét helyen ott kell lennie, hogy rendesen működjön?
Utoljára szerkesztette: AdaKiller, 2017.08.19. 07:28:57
Steam Nick: adakiller
Warning: Could not lock light map of tile 6 for getting ambient light for objects! Error: texture load
Mostanában ilyeneket kapok folyamatosan lefagy a játék
Az OMSI-ban is gyakran nem elég azt állítgatni, hogy meleg levegőt küldjön, be kell mondjuk kapcsolni a kályhát ha van a buszban, esetleg mást is kell még babrálni (ventillátorokat pl.) Hogy mi van éppen a buszban (OMSI-ban), az a leírásból derül ki, vagy úgy, hogy kipróbálgatod (mondjuk egy 200-asban ez nem nagy trükk, sokan tudják a valóságban is hogyan működik, és az OMSI-ban is úgy működik).