63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Edmond14 #61820 Maptools-al nézd meg a pályát, hogy mit hiányol, illete ailist.cfg és parklist.txt-t is tekintsd át, hogy nincs-e benne olyan jármű, ami hiányozna.
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2017.12.07. 16:37:00 -
#61819 Üdv!
Tudna nekem valaki egy pici információval segíteni abban,hogy a játékba beletettem a Budapest-Óbuda mappát,mindent a helyére tettem,de viszont olyan probléma akadt vele,hogy némelyik pálya kiválasztása után teljesen hó fehér a képernyő,betöltéskor,vagy a másik hiba amikor betölti az adott részt mit kiválasztottam,de egy idő után mikor megyek a busszal,el van tűnve a pálya többi része,csak a semmiség.
Mit kell még ezekhez a hibákhoz letölteni,hogy rendesen meglegyen az összes pálya rész?.
Válaszokat előre is köszönöm. -
névtelen91 #61818 Nekem is elindult.Csak néhány perc múlva hibákat írt ki.De amúgy jó pálya!! -
BKG #61817 És ez segített is! :) Köszi a tippet. Így már ki tudtam próbálni ezt a pályát. Azt kell mondjam, hogy szépen meg lett csinálva. Viszont nálam is előjött, hogy random módon egyszercsak elkezd lefelé zuhanni a busz a semmibe. Erre van valami gyógymód? -
SRoland01 #61816 Ez így igaz! :) pl. múltkor jött vki hogy rossz és csak hiányolt egy parkoló autót! :) -
#61815 A parklist cfg is van olyan fontos! -
BKG #61814 Köszi a tippet, átírtam az ailist-et, de nem segített :( -
atty707 #61813 Ha jól tudom, az AI járművek hiánya ilyen hibát okoz. Nézd meg az ailist-et, és a hiányzó járműveket rakd be, vagy írd át a listát. -
SRoland01 #61812 Akinek nem működik: az töltse le a "8097" mappot, azon felül nézze meg melyek azok a kiegészítők mely nelkul nem indul el :) ;) -
BKG #61811 Nálam is ugyanez a hiba. Szintén feltettema javítást is, a maptools-al megnéztem mi az ami hiányzik azt is pótoltam, mégiscsak az eget adja be és semmi többet. Valakinek van valami ötlete mi lehet a baj? -
Edmond14 #61810 Maptools nevű programmal nézd meg, lehet hiányzik valami objektum vagy spline. -
névtelen91 #61809 Nekem csak a kék eget adja be.Pedig betettem a javítást is. -
Edmond14 #61808 Sziasztok!
Nem tudja valaki hogyan kell szélvédő mögé rakható táblákat csinálni? Számtalanszor próbáltam, de még egyszer sem tudtam sikeresen megcsinálni.
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2017.11.20. 23:18:43 -
matec1996 #61807 Sziasztok srácok!
Nekem a Dunántúli Fiktív pályán miért tünik el a busz, és miért kezd el esni lefelé a semmibe?? :) Válaszokat előre is köszönöm! -
PetiM44 #61806 Ha valakit esetleg érdekel, készítettem egy Volánbuszos festéscsomagot a MAN Lion's Coach buszokra, elérhető innen:
http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=45591 -
Simeon85 #61805 Köszönjük szépen
-
SRoland01 #61804 Elkészült! :Dunántúl-Fiktív 2.0
Utoljára szerkesztette: SRoland01, 2017.11.19. 08:20:20 -
Edmond14 #61803 Humans mappában vannak az emberek, ott lehet őket szerkeszteni. -
névtelen91 #61802 Üdv!
Hogyan lehet embert "készíteni" Omsi 2-höz?(Vagy esetleg szerkeszteni a meglévőket)Válaszokat előre is köszönöm! -
SRoland01 #61801 Hivatkozva a 2017.11.15-én 19:48 órakor közzétett hozzászólásra az alábbiakról tájékoztatás
Az állítás miszerint, Önszántamból átalakítgatom a pályát cáfolom, korábbiakban tájékoztatásul adtam a pálya jövőjét magam nézőpontjából. A pálya névváltoztatási okát azzal lehet indokolni, hogy önmagában a "8097" -név csak egy járatra utal, viszont a bővített kiadás az eredetihez képest még azon felül tartalmaz 4+3 vonalat. A pálya kiadásban szereplő .pdf formátumban rögzítve van a készítők neve, így az eredeti készítő neve is. A pályát semmiképp sem bevétel,- valamint szellemi termék sajátként beállítása céljából készítettem.
A pályához tartozó weboldal még nem teljesen volt kitöltve, valamint beállítva ,így aki 2017.11.16.-a előtt lépett fel az oldalra az még nem találta a készítők nevét. A weboldal a könnyű tájékozódás, könnyű elérés céljából jött létre, itt sem történik bevételszerzés, így nem érzem azt, hogy másokat kihasználnék, megkárosítanék.
Az, hogy a pálya minősége romlott, az nézőpont kérdése, gépigény okból, több embert érhessen el, ezért bizonyos helyszíneken átalakítások történtek, de a minőséget még nem lehetett megállapítani idáig, hisz nem lett publikálva, nem érhető el a kiadás csak Nov.19.-én.
Amennyiben valakit megsértettem, attól most itt kérek elnézést!
Az utóbbi időben rengeteg megkeresés érkezett, "mikor jön az update?".
A megtett vélemény nyilvánítást átgondolva a pálya 2017. November 19.-én kiadásra kerül a felhasználók/közönség számára.
Üdvözlettel: Roland
Kelt: Győr, 2017.11.18.
-
#61800 Teljesen igazad van, sőt! -
#61799 Szerintem nem feltétlenül. -
Lantos_J #61798 Sziasztok!
Eddig Steam-en keresztül volt megosztva velem az OMSI és 4 DLC. A játék már telepítve van a gépre, minden busszal együtt, de megelégeltem, hogy a drága Steam nem hagy játszani, mikor aki megosztja velem az OMSI-t, valami mással játszik. Gondoltam megveszem a dobozos kiadást, csak azt szeretném megtudni, hogy ha a most meglévő gyökérkönyvtár tartalmát fogom és átmásolom az újonnan telepített játék gyökerébe, akkor a DLC-k fognak-e működni? (Röviden: ha a Vehicles mappa és a RegAddons együtt marad) -
SRoland01 #61797 Pálya leírásában, valamint a weboldalon későbbiekben fel lesz tüntetve! :) Amennyiben sértésőnek találtad, Szíves elnézésed kérem!
Üdv: Roland
Utoljára szerkesztette: SRoland01, 2017.11.15. 21:27:11 -
Sprintex #61796 Milyen jó, hogy csináltam egy pályaalapot mi, szét lehet cseszni juhú. Csak sehol egy ráutalás, hogy ja amúgy csak átalakítgattad meg bővítgetted (a minőségről inkább egy szót sem szólok, kb az a helyzet mint a sulinetes békákásokkal, akit ez "ki tud elégíteni" egészségére, nem az igényességről híres egyéniségek ezek). Tök korrekt, hogy veszed a pályát, random átnevezed, csinálsz ezt azt, később meg már weboldalt is kreálsz neki azt sajátként adod elő.
Nem fogok egy szimulátoron össze veszni meg balhézni, de legalább már egy nickname kerüljön oda.
-
SRoland01 #61795 Már csak 5 nap.... és kiadásra kerül a Dunántúl-fiktív 2.0 map Addigis nézd meg a weboldalt! :) http://omsi2dunantul.webnode.hu/
Utoljára szerkesztette: SRoland01, 2017.11.14. 20:52:44 -
Brian23 #61794 Köszönöm a gyors választ!
Hát akkor inkább nem nyúlok bele, mert nem értek hozzá, csak gondoltam hátha meg lehetett volna oldani pár copy-paste-val, de sejtettem, hogy nem egyszerű, mert próbáltam megkeresni minden tempomatos sorokat és átmásolni a másik buszba, de nem működött! Még a beállításoknál sem jelent meg, hogy hozzá rendelhessem valamelyik billentyűt! Azért köszönöm a segítséget! -
#61793 Megoldható. De jellemzően nem egyszerű copy-paste.
Egyszer meg kell nézni, hogy melyik fájlokban szerepel a tempomat (tippre: cockpit, antrieb / gearbox, engine)
Aztán az "új" buszban össze kell hozni ezekkel a scriptet, + a változóit, konstansait beírni az új buszhoz is. -
Brian23 #61792 Sziasztok
Ha van valaki aki jártas a buszkészítésben/scriptelésben attól szeretnék segítséget kérni!
Egy adott buszból amiben van tempomat, hogyan lehet átírni egy olyan buszhoz amiben nincs tempomat? Esetleg ez megoldható egyáltalán? Tudom nem lenne értelme a tempomatnak a városi pályákon, de a kedvenc pályám távolsági és billentyűzettel játszom, ezért kényelmes lenne a tempomat! -
SRoland01 #61791 Már készül! :) "Szerződéses Járat"-ként -
#61790 Egy ilyen kivitelezése önmagában elég munkás :D -
#61789 -
#61788 Nekem nagyon bejönne egy "munkásjárat".Műszakváltásonként egy forduló,ami átível az egész pályán. :D -
SRoland01 #61787 Meg megoldható chronoba , csak furcsa lenne hogy nincs latszolag vasutvonal de vonatpotlo igen :D De átgondolom ;) -
#61785 Már miért ne lenne kivitelezhető? Ugyanolyan járat, mint más helyközi, csak a célállomás egyik sora az, hogy vonatpótló. Esetleg teszel vasútállomás épületeket a megállók közelébe. -
SRoland01 #61784 Sajnos a vonatpótló járat nem kivitelezhető :/
Pálya kiadása (tervezett): Nov 19.
Utoljára szerkesztette: SRoland01, 2017.11.05. 11:46:08 -
mimo0612 #61783 Igen ez, köszi. -
Edmond14 #61782 Ez az? -
mimo0612 #61781 Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Nincs valakinek meg elfekvőbe a CCV-520, Ikarus 260 váltó javítása (G27-hez), sehonnan nem tudom leszedni. -
#61780 bus fájlban