63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Hátha innen nem olvas mindenki hivatalos fórumot, és újdonság neki:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
NCZ Volvo
Ő meg Faceliftes háromajtós Volvo lesz, mondjuk nem az egész az én érdemem, csak a felni+tárcsák kombó

-
Töltsd le az SDK-t, abban van az ObjectEditor vagy mi néven futó program. Amúgy az SDK-ban van leírás hozzá szerintem, bár nem valami nagy kunszt a kezelése. -
Megjelent a KT4D!
http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=46946 -
-
Edmond14 #62035 Más: Milyen programmal tudok path-okat lerakni objektumokra? pl.: azok amik a kereszteződés modelleken vannak -
Edmond14 #62034 Hmm, érdekes, ilyen hibával még nem nagyon találkoztam. Esetleg próbáld meg másik helyről letölteni a buszt. Jobb ötletem nincs. -
Igen elindul,mert mikor bekapcsolom az E gombbal felvillannak a lámpák a műszerfalon. De alapjáraton,és menet közben tök süket,semmi hang. Meg fékezéskor van egy két sziszenés és ennyi.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.03.07. 18:46:19 -
Edmond14 #62032 De megindul a busz egyébként? Tehát el tudsz vele indulni annak ellenére, hogy nem szól a motorja?
A buszt nem ismerem, lehet, hogy másképp kell eljárni a beindítás során. -
Üdv
Egy olyan kérdésem lenne,hogy a MAN Lion's City A20 Ü buszt kiválasztom,de viszont mikor be inditom a motort,teljesen néma,semmit nem hallani. Olyan mintha nem lenne benne motor. Mit lehet ilyenkor tenni. Le kell tölteni hozzá valami külön sound mappát ? -
SRoland01 #62030 Valószínű hogy kiterjesztéshiba. Próbáld újrarakni, vagy .png-re javítani és komolyabb progival (pl: Paint.NET) -tel kitörölni a feketét. -
dase #62029 Sziasztok!
OMSI 1-ben van egy olyan hiba hogy az objektumok átlátszó részei feketék pl.: a szaggatott vonalak közti rész fekete. Erre mi a megoldás ?
A választ előre is köszönöm! -
igen
itt: https://mabaomsi.wixsite.com/mabaomsi/letoltesek
vagy itt: omsi-empire.hu
Utoljára szerkesztette: omsidr, 2018.03.04. 14:34:16 -
köszi
-
Edmond14 #62023 Ezeket próbáld ki, szerintem tetszeni fognak.
Baumgarten
Neustedt V3
-
Sziasztok! Valaki tud szép, városi, ingyenes, nem FPS-zabáló pályát mondani?
Előre is köszi! -
Köszönöm az észrevételt, kijavítom 

www.omsi-paint.weebly.com -
Zsombor99 #62020 Kezdőtől nem rosszak! A linked pedig átalakult formázatlan szöveggé, így letölteni senki se tudja! -
Zsombor99 #62019 Úgy tűnik, hogy sajnos elkiabáltam. Az Óbudai pályán a Szentlélek térre érve úgy begerjedt a busz hogy irányítani nem bírtam! Szóval, mint kiderült: az esővíz-tükröződéseket nem bírta a program, ugyanis azonnal megállt a busz amint kikapcsoltam az összeset...
*sóhaj*
-
Sziasztok.
Tudom nem lettek mesterművek, első festéseim.
Két festésről van szó, és érdekelne, hogy szerintetek hogy néz ki.
Ha esetleg tetszik valakinek, innen letöltheti: Omsipaint
Ne felejtsétek el elmondani a véleményeteket róluk (kérlek titeket, ha lehet akkor a jó/rossz-nál kicsit bővebben)
Képek:
Utoljára szerkesztette: omsidr, 2018.03.03. 20:29:02 -
Zsombor99 #62017 Köszönöm a tanácsokat! Most kiválasztottam a beépített "PC 2008" profilt, és sötét esős este esővíztükröződésekkel együtt egyszer ugyan kiírta hogy "az fps szintje alacsony 10 alatti", de ennek ellenére csak meg-meg röccent a busz, tehát vezethető maradt!
Nem akarom elkiabálni de eddig jó...
-
Routeres #62016 Nincs mit, most látom, hogy neked címeztem a hsz-t, de eredetileg #61994-nek ment volna. 
@Zsombor99: A pattogás akkor jelentkezik, ha jelentősen (~10 körülre, vagy alá) lecsökken az fps. -
Edmond14 #62015 Oké, köszönöm!
-
Routeres #62014 Nem. A legtöbb fps-t azzal nyered, ha a szomszédos csempék számát leveszed 1-re. Ezzel vesztesz némi látótávolságot, de cserébe jobban fog futni a játék. Ha ez sem segít, akkor valószínűleg nem elég hozzá a vasad. -
Edmond14 #62013 A "nap izzás" sok FPS-t vesz el? -
©Zsombor99
Próbáld meg úgy hogy a beállítások - AI forgalomnál, teljesen leveszed a csúszkát a közlekedő autók max.... , közúti tényező , parkoló autók .
Grafika -nál pedig a részecske rendszernél a pipa kivétele,és ugyan úgy a stencil buffer effect, és a nap izzást.
De sajnos van olyan nagyon kidolgozott pálya,aminél ezek mellett is pattog a jármű. -
©Zsombor99
A beállítások - bill. hozzáadásánál már körülnéztem,de nem találtam semmilyen hozzávaló kiosztást.
Szerintem kellene lenni valami bill. kombinációnak amivel ki - bevenni is lehet a táblát. -
padarmartin #62009 Rendben, akkor itt be is fejezhetjük. -
padarmartin #62007 Petikeeeeeeee, hányszor kértelek már, hogy ne velem takarózz már. Azt talán elfelejted, hogy miért is szűnt meg az adminjogod a csoportban? Pont azért, mert ott is ezt csináltad, folyton velem illetve a "másik" csoport adminjaival takaróztál. Ezt elégelték meg a többiek. -
Edmond14 #61998 Értem, akkor gondolom a letöltések sem lesznek elérhetőek, hacsak nem tölti fel máshova. -
Mert nem bírja a géped. Vedd lejjebb a grafikát, vagy vezess gyengébb busszal vagy gyengébb pályán.
@Edmond14
Volt egy balhé a FB-on. A lényeg, hogy Bíró Peti összerúgta mindenkivel a port, mert moderátorhoz nem méltóan viselkedett (most nagyon szépen fejeztem ki magam). Elvették tőle ezt a jogot, ő meg behisztizett és kilépett a FB csoportból. Ezután az empájörös csapattársai is kidobták, de övé volt a domain vagy nem is tudom. Szóval a lényeg, hogy valószínűleg úgy marad az az oldal. -
Zsombor99 #61996 "Karbantartás. A weboldal jelenleg nem elérhető. Türelmet kérünk!"
Ez a felirat fogad a weboldalon, és csak bejelentkezni lehet (de minek)...
-
Zsombor99 #61995 Bemehetsz a beállításokhoz és ott a "Billentyűzet" fülön megkeresheted, viszont ha nincs, akkor a "Járműesemény hozzáadása" gomb megnyomása után is keresgélhetsz...
De általában alaposan körbe kell nézni a vezetőfülkében, ugyanis a táblák ott lesznek valahol (van hogy csak a fehér sarka látszik), amikre egérrel kell (lehet hogy egyenként) kattintani.
Amúgy én se ismerek hozzá billentyűt illetve kombinációt...
-
Zsombor99 #61994 Az OMSI2 véletlenszerűen elkezdi dobálni a buszt (mindegy hogy melyik van éppen betöltve), tehát pattog és meg-meg mozdul!
Ilyenkor a műszerfalon is alig tudok megnyomni valamit, merthogy a kamera nem mozog a busszal!
Szerencsére nem csinálja mindig, de elég gyakran előfordul...
Már eléggé idegesítő, hogy emiatt meg kell szakítanom a megtervezett menetemet!
Szerintetek mi okozhatja?
-
Edmond14 #61993 Sziasztok!
OMSI Empire oldallal mi a helyzet?
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2018.03.01. 17:31:00 -
Üdv !
A busz viszonylatjelző táblát,milyen bill. kombinációval lehet kitenni,ill. bevenni ?. -
Egy kis festegetés 
Készítettem még egy kis festést, mondjátok el a véleményeteket.
Egy omsival foglalkozó Facebook csoportban megosztottam a festést, és tetszett az embereknek
Jó játékot, és ha tetszik a festés, itt tölthetitek le: Letöltés
Utoljára szerkesztette: omsidr, 2018.02.27. 17:09:06 -
Megkérnék mindenkit, hogy ezekre a brutális képméretekre figyeljünk már oda.! -
Zsombor99
Feltöltöd például erre az oldalra a képet, tinypic aztán kiválasztod a resize : Message Board (640x480),alul zöld gomb Upload now azután beirod a képkódot,és ismét Upload now. aztán kimásolod a felülről a második linket ami : IMG Code for Forums & Message Boards név alatt található,és azt bemásolod ide az írásodhoz.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.02.18. 11:28:45 -
bajusz_ati #61984 Nekem a kepkezelo.com oldal jó feltöltésekre. Van két régi HDD-m (20 és 40 GB-os Maxtor), azok csak régi dolgokhoz vannak megtartva, Omsi-hoz inkább a laptop marad. (Ne lepődjetek meg, hogy új nicknévvel írok, a másik e-mail címem megszűnt, inkább regisztráltam egy új címmel ismét, így mostmár ezen leszek elérhető). -
norb82 #61983 40 gigás? Az se mai gép akkor...