63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Skinner_11
    Hátha innen nem olvas mindenki hivatalos fórumot, és újdonság neki:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

NCZ Volvo

Ő meg Faceliftes háromajtós Volvo lesz, mondjuk nem az egész az én érdemem, csak a felni+tárcsák kombó

• Ikarusfan
    Töltsd le az SDK-t, abban van az ObjectEditor vagy mi néven futó program. Amúgy az SDK-ban van leírás hozzá szerintem, bár nem valami nagy kunszt a kezelése.
  • Peti134
    Megjelent a KT4D!
    http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=46946
  • olimano2222
  • Edmond14
    Más: Milyen programmal tudok path-okat lerakni objektumokra? pl.: azok amik a kereszteződés modelleken vannak
  • Edmond14
    Hmm, érdekes, ilyen hibával még nem nagyon találkoztam. Esetleg próbáld meg másik helyről letölteni a buszt. Jobb ötletem nincs.
  • Gonosz Ördög
    Igen elindul,mert mikor bekapcsolom az E gombbal felvillannak a lámpák a műszerfalon. De alapjáraton,és menet közben tök süket,semmi hang. Meg fékezéskor van egy két sziszenés és ennyi.
    Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.03.07. 18:46:19
  • Edmond14
    De megindul a busz egyébként? Tehát el tudsz vele indulni annak ellenére, hogy nem szól a motorja?
    A buszt nem ismerem, lehet, hogy másképp kell eljárni a beindítás során.
  • Gonosz Ördög
    Üdv
    Egy olyan kérdésem lenne,hogy a MAN Lion's City A20 Ü buszt kiválasztom,de viszont mikor be inditom a motort,teljesen néma,semmit nem hallani. Olyan mintha nem lenne benne motor. Mit lehet ilyenkor tenni. Le kell tölteni hozzá valami külön sound mappát ?
  • SRoland01
    Valószínű hogy kiterjesztéshiba. Próbáld újrarakni, vagy .png-re javítani és komolyabb progival (pl: Paint.NET) -tel kitörölni a feketét.
  • dase
    Sziasztok!
    OMSI 1-ben van egy olyan hiba hogy az objektumok átlátszó részei feketék pl.: a szaggatott vonalak közti rész fekete. Erre mi a megoldás ?
    A választ előre is köszönöm!
  • omsidr
    igen
    itt: https://mabaomsi.wixsite.com/mabaomsi/letoltesek

vagy itt: omsi-empire.hu
    Utoljára szerkesztette: omsidr, 2018.03.04. 14:34:16
  • omsidr
    köszi
  • Edmond14
    Ezeket próbáld ki, szerintem tetszeni fognak.
    Baumgarten
    Neustedt V3

• omsidr
    Sziasztok! Valaki tud szép, városi, ingyenes, nem FPS-zabáló pályát mondani?
    Előre is köszi!
  • omsidr
    Köszönöm az észrevételt, kijavítom

www.omsi-paint.weebly.com
  • Zsombor99
    Kezdőtől nem rosszak! A linked pedig átalakult formázatlan szöveggé, így letölteni senki se tudja!
  • Zsombor99
    Úgy tűnik, hogy sajnos elkiabáltam. Az Óbudai pályán a Szentlélek térre érve úgy begerjedt a busz hogy irányítani nem bírtam! Szóval, mint kiderült: az esővíz-tükröződéseket nem bírta a program, ugyanis azonnal megállt a busz amint kikapcsoltam az összeset... *sóhaj*
  • omsidr
    Sziasztok.
    Tudom nem lettek mesterművek, első festéseim.
    Két festésről van szó, és érdekelne, hogy szerintetek hogy néz ki.

Ha esetleg tetszik valakinek, innen letöltheti: Omsipaint
    Ne felejtsétek el elmondani a véleményeteket róluk (kérlek titeket, ha lehet akkor a jó/rossz-nál kicsit bővebben)

Képek:

Utoljára szerkesztette: omsidr, 2018.03.03. 20:29:02
  • Zsombor99
    Köszönöm a tanácsokat! Most kiválasztottam a beépített "PC 2008" profilt, és sötét esős este esővíztükröződésekkel együtt egyszer ugyan kiírta hogy "az fps szintje alacsony 10 alatti", de ennek ellenére csak meg-meg röccent a busz, tehát vezethető maradt! Nem akarom elkiabálni de eddig jó...
  • Routeres
    Nincs mit, most látom, hogy neked címeztem a hsz-t, de eredetileg #61994-nek ment volna.

@Zsombor99: A pattogás akkor jelentkezik, ha jelentősen (~10 körülre, vagy alá) lecsökken az fps.
  • Edmond14
    Oké, köszönöm!
  • Routeres
    Nem. A legtöbb fps-t azzal nyered, ha a szomszédos csempék számát leveszed 1-re. Ezzel vesztesz némi látótávolságot, de cserébe jobban fog futni a játék. Ha ez sem segít, akkor valószínűleg nem elég hozzá a vasad.
  • Edmond14
    A "nap izzás" sok FPS-t vesz el?
  • Gonosz Ördög
    ©Zsombor99

Próbáld meg úgy hogy a beállítások - AI forgalomnál, teljesen leveszed a csúszkát a közlekedő autók max.... , közúti tényező , parkoló autók .
    Grafika -nál pedig a részecske rendszernél a pipa kivétele,és ugyan úgy a stencil buffer effect, és a nap izzást.
    De sajnos van olyan nagyon kidolgozott pálya,aminél ezek mellett is pattog a jármű.
  • Gonosz Ördög
    ©Zsombor99

A beállítások - bill. hozzáadásánál már körülnéztem,de nem találtam semmilyen hozzávaló kiosztást.
    Szerintem kellene lenni valami bill. kombinációnak amivel ki - bevenni is lehet a táblát.
  • padarmartin
    Rendben, akkor itt be is fejezhetjük.
  • padarmartin
    Petikeeeeeeee, hányszor kértelek már, hogy ne velem takarózz már. Azt talán elfelejted, hogy miért is szűnt meg az adminjogod a csoportban? Pont azért, mert ott is ezt csináltad, folyton velem illetve a "másik" csoport adminjaival takaróztál. Ezt elégelték meg a többiek.
  • Edmond14
    Értem, akkor gondolom a letöltések sem lesznek elérhetőek, hacsak nem tölti fel máshova.
  • Ikarusfan
    Mert nem bírja a géped. Vedd lejjebb a grafikát, vagy vezess gyengébb busszal vagy gyengébb pályán.

@Edmond14
    Volt egy balhé a FB-on. A lényeg, hogy Bíró Peti összerúgta mindenkivel a port, mert moderátorhoz nem méltóan viselkedett (most nagyon szépen fejeztem ki magam). Elvették tőle ezt a jogot, ő meg behisztizett és kilépett a FB csoportból. Ezután az empájörös csapattársai is kidobták, de övé volt a domain vagy nem is tudom. Szóval a lényeg, hogy valószínűleg úgy marad az az oldal.
  • Zsombor99
    "Karbantartás. A weboldal jelenleg nem elérhető. Türelmet kérünk!"
    Ez a felirat fogad a weboldalon, és csak bejelentkezni lehet (de minek)...
  • Zsombor99
    Bemehetsz a beállításokhoz és ott a "Billentyűzet" fülön megkeresheted, viszont ha nincs, akkor a "Járműesemény hozzáadása" gomb megnyomása után is keresgélhetsz...
    De általában alaposan körbe kell nézni a vezetőfülkében, ugyanis a táblák ott lesznek valahol (van hogy csak a fehér sarka látszik), amikre egérrel kell (lehet hogy egyenként) kattintani.
    Amúgy én se ismerek hozzá billentyűt illetve kombinációt...
  • Zsombor99
    Az OMSI2 véletlenszerűen elkezdi dobálni a buszt (mindegy hogy melyik van éppen betöltve), tehát pattog és meg-meg mozdul! Ilyenkor a műszerfalon is alig tudok megnyomni valamit, merthogy a kamera nem mozog a busszal! Szerencsére nem csinálja mindig, de elég gyakran előfordul...
    Már eléggé idegesítő, hogy emiatt meg kell szakítanom a megtervezett menetemet! Szerintetek mi okozhatja?
  • Edmond14
    Sziasztok!
    OMSI Empire oldallal mi a helyzet?
    Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2018.03.01. 17:31:00
  • Gonosz Ördög
    Üdv !
    A busz viszonylatjelző táblát,milyen bill. kombinációval lehet kitenni,ill. bevenni ?.
  • omsidr
    Egy kis festegetés
    Készítettem még egy kis festést, mondjátok el a véleményeteket.
    Egy omsival foglalkozó Facebook csoportban megosztottam a festést, és tetszett az embereknek
    Jó játékot, és ha tetszik a festés, itt tölthetitek le: Letöltés

Utoljára szerkesztette: omsidr, 2018.02.27. 17:09:06
  • olimano2222
    Megkérnék mindenkit, hogy ezekre a brutális képméretekre figyeljünk már oda.!
  • Gonosz Ördög
    Zsombor99
    Feltöltöd például erre az oldalra a képet, tinypic aztán kiválasztod a resize : Message Board (640x480),alul zöld gomb Upload now azután beirod a képkódot,és ismét Upload now. aztán kimásolod a felülről a második linket ami : IMG Code for Forums & Message Boards név alatt található,és azt bemásolod ide az írásodhoz.
    Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.02.18. 11:28:45
  • bajusz_ati
    Nekem a kepkezelo.com oldal jó feltöltésekre. Van két régi HDD-m (20 és 40 GB-os Maxtor), azok csak régi dolgokhoz vannak megtartva, Omsi-hoz inkább a laptop marad. (Ne lepődjetek meg, hogy új nicknévvel írok, a másik e-mail címem megszűnt, inkább regisztráltam egy új címmel ismét, így mostmár ezen leszek elérhető).
  • norb82
    40 gigás? Az se mai gép akkor...