63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#62158 Fel lett függesztve, de a cikkhez is odaírtuk, így ezzel a kérdésedre a választ meg is kaptad, hogy nem. -
#62157 Nem tudjátok hogy ezek a buszok,ki lesznek valaha adva ?
VIDEO
KÉP 1
KÉP 2
-
#62156 Lehet nem volt elég levegő a buszban, Nálam működött utoljára (3 éve) amikor mentem vele.
A hang berakás amúgy nem olyan egyszerű. Ha valami változónév nem stimmel, behisztizik az OMSI és nem tölti be a buszt. OMSI 2 mappában a logfile-ban keress error kezdetű sorokat, azok közül is olyat, ami a buszra panaszkodik. Nagy segítség tud lenni, hol induljon a hiba után az ember. -
SirDannyL #62155 Hát, azt tudom hogy 1-2 ütközést kikapcsoltam, lehet az erre valót pont nem. Mostmár ezt is tudom -
athiksz #62154 Mellesleg meg lenne olyan is hogy a Credo BC és EC 11-nél nem lehet kinyitni a hátsóajtót csak az elsőt.2 perc szenvedés után kitudtam nyitni a hátsó ajtót de utánna 2 perc múlva tudtam csak visszacsukni. Mitől van ez? Van rá valami megoldás? -
athiksz #62153 Hellosztok! Nos lenne egy olyan problémám hogy beakartam rakni az Ikarus 263-as hoz a Raba D2156-os motor hangját és úgy csináltam ahogy a leírásban volt és amikor leakartam spawnolni a buszt akkor valamiért láthatatlan lett az egész busz. Mitől van ez? -
Lantos_J #62152 Gyakran megesik az ilyesmi különböző pályákon. Valamelyik objektum "rosszalkodik" ilyenkor (amennyire én tudom). A beállításokban ki kell kapcsolni az ütközéseket és jó lesz. -
SirDannyL #62151 Ez nem tetszik: 30Y járat Szombathely városban. Asszem a nyomda megálló után megyek, és egyszer csak bumm. Láthatatlan falba ütköztem. Nem tudtam tovább menni. Szerintem jó irányba mentem, szóval nem tudom mi történt. Követtem a sárga nyilakat. -
SirDannyL #62150 Igen igen, ezekkel már tisztában vagyok, asszem tegnap írta valaki hogy teleport már nem lehetséges menetrend elfogadás után. Igen, csak így fogom tudni megoldani, hogy előbb megnézem a menetrendet,az indulási helyre teleportálok, aztán fogadom el. -
Edmond14 #62149 Ha van aktivált menetrended, akkor nem tudsz már a busszal teleportálni sehová.
http://i.imgur.com/YYmfZb4.jpg
Felső sor, negyedik piktogrammal tudod a buszt áthelyezni a pályán akárhová.
Ha a pálya nem ismerős, akkor először válassz menetrendet, nézd meg, hogy az adott járat honnan indul, azonban a menetrendet NE fogadd el. A menetrendválasztóból kilépve ALT billentyű lenyomása után kattints rá a 4. piktorgramra, és válaszd ki a megjelenő listából az indulás helyét. Ha a játék lerakta a buszt a kiválasztott helyre, utána válaszd ki az előbb megtekintett menetrendet és itt FOGADD EL. Így már a megfelelő végállomásról tudod megkezdeni a kiválasztott menetedet.
(Amúgy a pálya leírásában általában közölni szokta a készítő, hogy melyik járat honnan indul és hová megy.) Valamikor a kiválasztásnál a név mögé van írva, hogy mely járatok indulnak az adott helyről.
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2018.04.12. 19:00:39 -
SirDannyL #62148 Magyar nyelvű a játékom,pedig ugye Steam szerint nincs magyar. De van. Ettől függetlenül,ezeket én tudom,hogyan tudok mozogni szabadkamera nézetben,a gondom nem ez. Hanem hogy pl kolbász utcára teszem le a buszt,(mert ugye nem ismerem a térképet,nem tudom hol mi vár,ezért találomra...)ezután keresek menetrendet. Akkor derül ki,hogy azok közül amit enged,azok közül pl a 9es járat induló pontja a számítógépház utcában van. És ugye én ilyenkor akarok sok buszozás nélkül oda eljutni. F4-el távolítok teljesen,így felülről látom a térképet,de még mindig nem tudom,hol keressem (esetünkben) a számítógépház utcát. Érti? :) a busz indítást is tudom,ezért lettem ideges,amikor a második megállóból mégsem tudtam elindulni. ( németül hátulról már karattyolt egy nő,majd megemlítette Schumacher nevét :D )
Más: Végül a lentebbi segítségre már sikerült beindítani a 280-as ikarust. Csak ezt ugye egy kezdő honnan tudná,hogy azt kicsit máshogy kell,nem elég az M gomb... -
#62147 Ikarus legtöbbjénél is a főbb indítási gombok :
E : Elektromosság be/ki
N : Üres beváltás
M : Motor indítás / leállítás
R : Lükverc
D : Sebességbe váltás
Tudsz úgy is lépkedni a területen ha közel az indulási hely, ha megnyomod a F4-et és jobb egér gombbal kattintasz egy megadott helyre. Akkor így az adott területen tudsz előre,hátra.oldalra is lépkedni,csak az egért kell a megfelelő helyre tenni kattintással. Így megtudod nézni a közelben lévő indulási hely,állomáson hova kell állni pontosan,és utána oda tudsz gurulni már a busszal is. F4-ből visszalépést az F1-re tudsz visszalépni,az pedig a vezetőfülke. Van F2 is az pedig a utastér nézet. Próbáld ki esetleg a tört verzióból bemásolni a magyarosítást hátha működik. -
Edmond14 #62146 A Kőbánya pályán játszott már valaki? Mert nekem egy csomó dolgot hiányol....
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2018.04.12. 17:08:01 -
SirDannyL #62145 Hát, mivel új vagyok omsi2 terén, ez így elég nehéz lesz :) tegnap vinni akartam egy járatot, meg is találtam a induló megállót, időben kezdtem. Utasok felszálltak, ajtó bezár meg minden, odaérek a második megállóhoz,felszállnak, ajtó bezár, és már nem tudtam indulni. Akárhogy próbáltam, nem tudtam sebességbe tenni. Pedig ugye egy megállón már túl voltam, buszoztam már ezzel a gyári man busszal. Szóval egyenlőre örülök ha ez megy :D -
ikarusbus #62144 Még a játékindítás előtt tanácsos kitalálni, hogy milyen járaton akarsz menni. -
SirDannyL #62143 Jól gondoltam... Tehát normál esetben menetrend felvétel után ha épp máshol vagyok mint az indulási pont, akkor el kell buszoznom oda. Vagy, amit most írtál... -
ikarusbus #62142 Menetrend választása után nem tudsz "teleportálni". De ha lemondod a menetrendet, teleportálsz, újra felveszed, akkor jó lesz. -
SirDannyL #62141 Persze, tudok a nyilakról a pályán, eddig csak azok segítségével találtam oda. Na majd holnap ránézek arra amit írsz, még nem használtam azt az opciót a kis menüben. Nem feltétlenül akarok mindig több km-t buszozni a kiindulási pontig. -
#62140 A vonalak indulási helye ismert, hisz benne van a menetrend kiválasztásánál is, de a pálya leírásában is, amit kidob az OMSI betöltéskor. Ha rámész az alant említett nyíl+busz-os ikonra, a listában ezt kell kiválasztanod. A végállomások általában megtalálhatóak ezen a listán a pályáknál. Egyébként vannak segítőnyilak a pályán, amik mutatják a buszmegállókat és hogy az egyes járatok merre közlekednek (oldalra mutató nyíl ikon, talán a bal alsó ikon).
Egyébként halkan megjegyzem nem minden járat közlekedik mindennap (vannak csak hétvégén vagy csak hétköznap járók), ezért van az hogy nem lehet mindhez menetrendet választani. -
SirDannyL #62139 Ezt én tudom,de mivel csak utcanevet tudok kiindulási pontot,fentről nézve pedig nem tudom hogy az pontosan hol van... Oké,keresgéljek mert lehet. De csak így lehet? Egyébként már "előkészített" menetrenddel is lehet teleportálni? Mert ugye a menetrend már megvan,onnan tudom hogy honnan kell majd indulni. Nagyon keveset mentem csak a pályán,38 fps-el ment,de a játék menüjében is annyira van nekem állítva. Nem volt vele gondom. Illetve de,egy utcában elég rendesen megakadt egy pillanatra. Asszem valami SZ betűs utca volt.
Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2018.04.11. 22:13:10 -
ikarusbus #62138 Valóban nem egy atomerőmű, de a legtöbb pálya (Óbuda, Délpest, Börzsöny, Székesfehérvár, Hamburg, Tettau, Neuendorf pl.) gond nélkül megy, csak a Szombathely nem. Tudom, hogy nem éppen gépbarát, de ennyire... -
#62137 Mert gyenge a géped. Az is hozzátesz a dologhoz, hogy bizonyos helyeken nem annyira gép barát a Szombathely pálya. -
ikarusbus #62136 Van egy olyan ikon, hogy egy busz és alatta egy nyíl a jobb alsó menüben. Arra rákattintasz, kiválasztod, hogy hova akarsz teleportálni, és már megy is.
Egyébként neked fut normálisan a szombathely? Nekem 5-10 fps van, akármit csinálok. -
SirDannyL #62135 Kérdés: letöltöttem a szombathely pályát,működik is... Tehát busz lerak,kiválasztom a járatot (ugyebár nem mindet engedi) de teszem azt,9es... Van még fél óra indulásig,de az indulási hely nem ott van,ahol a buszt leraktam. Jobb egérgomb nyomvatart és távolítok szabad kamera nézetben,felülről látom a környéket. Hogyan tudok azonnal odajutni az indulási helyre? Sem utcaneveket nem látok a "térképen" sem azt nem tudom,merre is van a kiindulási hely. Oda tudok buszozni,de ugye üzemanyag,idő,és lehet többször rossz irányba indulok el. (teleport vagy ilyesmire gondolok) -
Edmond14 #62134 Szia! Nekem ezeket hiányolja a pálya:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sceneryobjects\178utkerek\betonpad.sco
Sceneryobjects\3RD_Parts\muelltonnegelb.sco
Sceneryobjects\3RD_Parts\Zaun_6m_02.sco
Sceneryobjects\4051\Egyeb\tavoszl.sco
Sceneryobjects\Verkehrszeichen\VZ_OhneMast_Baustelle (2).sco
Sceneryobjects\Verkehrszeichen\VZ_OhneMast_LinksVorbei (2).sco
Sceneryobjects\Verkehrszeichen\VZ_OhneMast_TatsachlicheHohe.sco
Sceneryobjects\VIDEKI_PALYA\gyarak\Gyar.sco
Splines\4051\orvker.sli
Splines\4051\tavvez.sli
Splines\4051\vuhker1.sli
Splines\Delpest\bikeline.sli
Splines\Kobanya\keritessplinek\kerites_2.sli
Splines\Kobanya\keritessplinek\rakoczivoros.sli
Splines\Kobanya\vaspaylakeri\sibrikzold.sli
Splines\VIDEKI_PALYA\0.sli
Splines\VIDEKI_PALYA\1.sli
Splines\VIDEKI_PALYA\2.sli
Splines\VIDEKI_PALYA\3.sli
Splines\VIDEKI_PALYA\4.sli
Splines\VIDEKI_PALYA\5.sli
Splines\VIDEKI_PALYA\padka.sli
Fel tudnád esetleg tölteni ezeket?
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2018.04.11. 17:55:17 -
SZILIS #62133 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy a Berlin X10 pályán egy idegen buszt szeretnék használni hogyan tudom megoldani hogy működjön a hangos utastájékoztatás? Egyszerűen nem tudok rájönni. Ha valaki érthetően le tudná írni nagyon de nagyon megköszönném. -
SirDannyL #62132 Most az urbino busszal vagyok, ez indul. Nagy nehezen rájöttem, hogy a kiválasztott menetrendet hogy írom ki, lett volna fél óra az indulásig, ezért az indulási idő előttre 1 perccel állítottam az időt. Motor indít, stb, indulok a navigáció segítség nyíl felé, erre a navi sáv fent már azt írja hogy 20 perc késés. Mi??? Itt jött el a perc hogy kikapcsoltam a játékot. -
#62131 Az oktató videó a gyári buszokhoz jó, másra nem. Sok Ikarusban (TITA műveiben főleg) úgy indul a motor, hogy mellé csutka gázt kell adni. A scriptjük olyan mesés, hogy mindig 0-ra le van eresztve, ezért fel kell termelni a levegőt (a két légfeszmérőt nézd, 8 bar körül lesz jó kb). Addig nem enged ki a kézifék, hiába babrálod a karját.
Az hogy van-e kint kijelző tök mindegy, ha kiírod a járatot a 92-es menü ikonra kattintva. A játék úgy érzékeli ki van írva, így az emberek is. De amúgy a fülke falon van valahol a tábla, rá kell kattintani és akkor kirakja (jobb oldalon az ajtó fele, esetleg a szék mögött, mellett).
Egyébként majd' minden buszhoz van leírás, általában angolul is. Ha nincs vagy azt sem érted, google fordító a barátod. Nem szoktak olyan trükkösek lenni azért a buszok, hogy ne lehessen elindulni velük. -
SirDannyL #62130 Nem nem,mondtam hogy nincs fék aktiválva sehol. Tudom hogy ajtófék nélkül nem indul a szekér. Végignéztem az elején az oktatót. De pl a solaris urbino nem azt a fajta ibist használja,mint a gyári buszok. Nehezen megyek ki belőle. Végülis,30 euroba került,de lehet nem kínlódok vele tovább. (hátrafelé hogyan megy akkor a solaris,ha előre meg nem megy?)
Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2018.04.11. 13:19:38 -
gabesz012 #62129 Ha 15 órát szenvedtél vele és nem megy, akkor lehet tényleg jobb, ha hagyod az egészet. :) Ha a kijelzőre nem tudod kiírni az útvonalat, akkor gyaníthatóan semmit nem olvastál el a leírásból. Amit a solarisnál írsz, hogy nem megy előre, tipikusan attól van, hogy nem nyomtad a féket, amikor sebességbe tetted. Ami miatt még nem indulhat a busz: nincs feltermelve a levegő, ajtó hiba (nem oldott az ajtófék; a merci szokta ezt csinálni néha, ha engedélyezve vannak a műszaki hibák, nyitás-zárás megoldja általában). -
SirDannyL #62128 Nem nem nem,mondom hogy kavart a billentyűzet,mert hiába választottam ki az angolt,visszaállt németre,és ugye a német kiosztáson is alapból be van állítva pár dolog. Na most én cirka 15 óra szenvedés után már ott vagyok hogy hagyom a francba az egészet,mert sehogy nem jó. Járó motor,ami fék létezik mind kioldva,sebességbe már nem tudom tenni,vagy ha gombnyomás szerint sebességben is van,nem megy. Se előre,se hátra. A leírt solaris urbino csak hátrafelé mozdul meg,(tehát mozgásra képes a busz)csak épp előre nem megy. Most beraktam pár ikarust,setra-t,millió féle buszt,csakis a gyári okádék man hajlandó működni,indulni és menni. Ugyebár az ikarus 280 TITA is pl szép és jó,de motorgomb nyomásra csak kattan egyet,a motor be sem indul. Se rövid gombnyomás,se hosszú nem segít. Az ikarus buszon ugye nincs kijelző,ezért arra sem jöttem rá,hogyan tudom kiírni a járatot. Hajnali fél 3ig küszködtem az egésszel,semmi. Csak a gyári busz indul és megy is. De ott meg még nem sikerült a kijelzőre kiírni a pontos űtvonalat,mentem tegnap egy "kört" járat szerint,persze késést írt,de senki nem szállt fel. Gondolom mert nem volt kiíva a járat :D Nagyon nagyon nem jó ez így. :( -
gabesz012 #62127 Mondjuk nem értem miért baj a német/angol bill. Amit beállítasz a saját bill-eden, az lesz kiosztva az adott funkciónak, az meg, hogy a játék milyen karakterként látja, szerintem teljesen mindegy. Nem csinálsz meg mindent, amit kell, azért nem indul el a buszod. Van, amelyik csak benyomott fék mellett veszi be a sebességet. Valamelyiknél a gyújtás is úgy működik, mint igaziból, azaz az "elektromosság be" billentyűt 4-5 ször kell megnyomni ahhoz, hogy beinduljon. A Mercihez van rengeteg javítás, az megoldja a textúra gondokat is (a hivatalos fórumon morphi modjait kell keresni, a solarisra is érdemes rátenni az ahhoz való javítást). A steam verzió semmit nem zavar be. -
SirDannyL #62126 Kivettem a német billentyűzet fájlt. Most csak az angol nyelvű van. Ez oké. De valamiért több busszal is úgy járok hogy nem tudok elindulni. Hiába csinálok meg mindent amit kell, jár a motor, fék nem aktív, de nem indul sehogy. Pl a solaris urbino előre nem megy, csak hátra. Steam-es vásárlás. Merci busz meg textúra problémás. Lehet ok a steam-es verzió? -
SirDannyL #62125 Sziasztok! Nemrég (kb egy órája) szereztem be az omsi2-t steamen. Letölt,indul,oktató végigolvas,majd a start-al játék indít. A menüben csak német és angol billentyűzetet tudok választani,ez nem igazán tetszik,és így elég nehéz átnézni,mit-mivel tudok,hogyan... Van erre valami megoldás? Bár,hiába választom ki az angol-t,mindig visszaáll németre,ergo hiába is állítanám be magamnak az irányítást (még elindulni sem tudtam) stb,ha csak német nyelvű billentyűt enged. Megoldás?? -
ikarusbus #62124 https://mega.nz/#!eYA0wDRA!GkUcrBNC78ncYwraRkpbSFhuz6bXA1B4Zke2a4hXjFA
Ez elvileg olyan. -
#62123 Üdv
Tudna valaki ajánlani egy olyan Omsi 2 Ikarus 256.50-et, aminek a hátsó rendszáma kocka. -
ikarusbus #62122 A jobb oldali kapaszkodó az ablakkereteket festi be. -
ikarusbus #62121 Amit #62120-ban írtam, az marhára nem úgy van. Nem hiányzik ennyi objektum, csak a fájloknak kb. a felét volt hajlandó átmásolni a WinRAR meg a Windows Intéző, utána ő úgy gondolta, hogy készen van. De az is lehet, hogy betelt a Temp (nem tudom, hogy van-e valami limitje annak, hogy mekkorára hízhat, jó rég ürítettem, ez most megtörtént)
Total Commanderrel másolva, Tempet ürítve király.
Így már Maptoolsból nézve a Spline-ok közül ugyanaz hiányzik, mint amit az előző posztban írtam, az objektek közül meg ezek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sceneryobjects\178utkerek\betonpad.sco
Sceneryobjects\AFG_Converts\bus01.sco
Sceneryobjects\Mainz\LampeSaarstr.sco
Sceneryobjects\Mainz\VkInselMBf.sco
Sceneryobjects\Mainz\Zebraschild.sco
Sceneryobjects\Trees_MC\shrubbery_01_10_mod.sco
Sceneryobjects\Trees_MC\shrubbery_01_20_mod.sco
Sceneryobjects\TW6000\tw6000.sco
És mostmár csak a csillagos eget tölti be.
Utoljára szerkesztette: ikarusbus, 2018.04.09. 20:43:26 -
ikarusbus #62120 Csak pár üres Tile-t tölt be nekem a pályán.
Maptools szerint ezek a Spline-ok hiányoznak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Splines\Delpest\bikeline.sli
Splines\invis_street.sli
Splines\Kobanya\keritessplinek\kerites_2.sli
Splines\Kobanya\keritessplinek\rakoczivoros.sli
Splines\Kobanya\vaspaylakeri\sibrikzold.sli
Splines\VIDEKI_PALYA\0.sli
Splines\VIDEKI_PALYA\1.sli
Splines\VIDEKI_PALYA\2.sli
Splines\VIDEKI_PALYA\3.sli
Splines\VIDEKI_PALYA\4.sli
Splines\VIDEKI_PALYA\5.sli
Splines\VIDEKI_PALYA\padka.sli
És ezek az objektumok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sceneryobjects\178utkerek\betonpad.sco
Sceneryobjects\3dstudio\hauser\haus_02.sco
Sceneryobjects\3dstudio\hauser\haus10.sco
Sceneryobjects\3dstudio\hauser\haus11.sco
Sceneryobjects\3dstudio\hauser\Village2.sco
Sceneryobjects\AFG_Converts\bus01.sco
Sceneryobjects\Buildings_Freeman\lidl.sco
Sceneryobjects\Délpest 4.5 florian\volvo7700.sco
Sceneryobjects\Hűvösvölgy 5\hűvi cba.sco
Sceneryobjects\Kispest Pálya V2.0\Ibis Hotel\Ibis Hotel.sco
Sceneryobjects\Kobanya\2016 117\gergelyauto.sco
Sceneryobjects\Kobanya\2016 117\gergelylidlielott.sco
Sceneryobjects\Kobanya\2016 117\gergnosz.sco
Sceneryobjects\Kobanya\2016 117\harmi.sco
Sceneryobjects\Kobanya\2016 117\melytojobbsarok.sco
Sceneryobjects\Kobanya\2016 117\noszlopytokjo.sco
Sceneryobjects\Kobanya\2016 117\putri.sco
Sceneryobjects\Kobanya\2016 117\torony.sco
Sceneryobjects\Kobanya\2016 117\viragos.sco
Sceneryobjects\Kobanya\garazsok\model.sco
Sceneryobjects\Kobanya\gergelykeri\thokolyker.sco
Sceneryobjects\Kobanya\gergelykeri2\gergelykeri2.sco
Sceneryobjects\Kobanya\googleos\hataaaaaar\kokier2.sco
Sceneryobjects\Kobanya\googleos\kökihatulja\kokihatulgoooogle.sco
Sceneryobjects\Kobanya\gyomrikeri\gyomroikeri.sco
Sceneryobjects\Kobanya\Ikarus412_Statikus_BKK\ik412_static.sco
Sceneryobjects\Kobanya\kerites\thokolyker.sco
Sceneryobjects\Kobanya\legtechnikai\lsz1.sco
Sceneryobjects\Kobanya\lsz\lsz.sco
Sceneryobjects\Kobanya\Lukoil benzinkut\tank_2_esso.sco
Sceneryobjects\Kobanya\melytopanel\model.sco
Sceneryobjects\Kobanya\Menetrendtablak\117,217E\duplaMENETRENDTABLA.sco
Sceneryobjects\Kobanya\Menetrendtablak\151,futar\151,futarmenetrendabla.sco
Sceneryobjects\Kobanya\neszoruljbe\1.sco
Sceneryobjects\Kobanya\neszoruljbe\2.sco
Sceneryobjects\Kobanya\noszlopyteglakeri\noszlopyteglakeri.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek\allomas.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek\atkelovelszemben.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek\bkv.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek\boltok.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek\gergelypanel.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek\gyogyszergyar.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek\hotelnap.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek\kozep.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek\ligetpiac.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek\melytoluxushazak.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek\noszlopygyar.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek\panel.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek\richtergedeon.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek\sarok.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek\sibrikhaz.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek\sibrikpanel.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek\sibrikpanel1.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek\sibrikpanel2.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek\sibrikpanel3.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek\skala.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek\sparferde.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek\vaspalya.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek\vaspalyaelso.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek\vaspalyapanel.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek2\alsonagyhaz.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek2\alsopanel.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek2\alsopiller.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek2\automoso.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek2\csk2.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek2\cskkk.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek2\diosgyori.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek2\fadbozcserje.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek2\gedeon.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek2\gyogyszergyar2.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek2\gyogyszergyar3.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek2\gyomroigyarutanihazak.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek2\gyomroihazak.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek2\gyomroihazak2.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek2\gyomroihazsor.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek2\gyomroisarok.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek2\hid.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek2\kelemenutcahaz.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek2\nosh.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek2\noszloipygyomroisarokepulet.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek2\noszlopyteglahaz.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek2\rgedeon.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek2\rgedeonbenti.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek2\sibrik.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek2\sibriksuli.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek2\sibrikzoldhaz.sco
Sceneryobjects\Kobanya\objektek2\vaspalyagyar.sco
Sceneryobjects\Kobanya\oriasplakatok\awk00.sco
Sceneryobjects\Kobanya\oriasplakatok\awk02.sco
Sceneryobjects\Kobanya\oriasplakatok\awk03.sco
Sceneryobjects\Kobanya\oriasplakatok\awk05.sco
Sceneryobjects\Kobanya\oriasplakatok\awk08.sco
Sceneryobjects\Kobanya\oriasplakatok\awk09.sco
Sceneryobjects\Kobanya\oriasplakatok\awk15.sco
Sceneryobjects\Kobanya\oriasplakatok\awk23.sco
Sceneryobjects\Kobanya\oriasplakatok\awk26.sco
Sceneryobjects\Kobanya\oriasplakatok\awk35.sco
Sceneryobjects\Kobanya\oriasplakatok\awk36.sco
Sceneryobjects\Kobanya\oriasplakatok\awk38.sco
Sceneryobjects\Kobanya\oriasplakatok\awk39.sco
Sceneryobjects\Kobanya\oriasplakatok\awk43.sco
Sceneryobjects\Kobanya\oriasplakatok\awk45.sco
Sceneryobjects\Kobanya\oriasplakatok\awk59.sco
Sceneryobjects\Kobanya\oriasplakatok\awk60.sco
Sceneryobjects\Kobanya\szaküzlet\lsz2.sco
Sceneryobjects\Kobanya\tablak\dekorshop\dekorshop.sco
Sceneryobjects\Kobanya\tablak\MUREXIN\murexin.sco
Sceneryobjects\Kobanya\tablak\noszlopy\gepkolcsonzo.sco
Sceneryobjects\Kobanya\trafo\trafo.sco
Sceneryobjects\Kobanya\TW6000\tw6000.sco
Sceneryobjects\Kobanya\uranusz\uranusz.sco
Sceneryobjects\Kobanya\vaspalya1\vaspalya.sco
Sceneryobjects\Kobanya\vaspalyakerites\vaspalyakeri.sco
Sceneryobjects\KP\Trafóház\trafohaz.sco
Sceneryobjects\Mainz\LampeSaarstr.sco
Sceneryobjects\Mainz\VkInselMBf.sco
Sceneryobjects\Mainz\Zebraschild.sco
Sceneryobjects\Nemolus Objekte\Verkehrszeichen2\VZ_OhneMast_VorfahrtGewähren.sco
Sceneryobjects\NemolusVerkehrsschilder\Sceneryobjects\Nemolus Objekte\Verkehrszeichen\VZ_Mast_AllgUeberholverbot.sco
Sceneryobjects\NemolusVerkehrsschilder\Sceneryobjects\Nemolus Objekte\Verkehrszeichen\VZ_Mast_FahrtrichtungGeradeausURechts.sco
Sceneryobjects\Shell_neu -D- by CMVC\Shell_neu.sco
Sceneryobjects\Streetobjects_BerlinRD\Tegelzaun.sco
Sceneryobjects\Swiss72_Objekte\Hauser\haus_01.sco
Sceneryobjects\TomD\vezetek.sco
Sceneryobjects\Trees_MC\shrubbery_01_10_mod.sco
Sceneryobjects\Trees_MC\shrubbery_01_20_mod.sco
Sceneryobjects\TW6000\tw6000.sco
Sceneryobjects\ViewApp_Buildings_2\hmauer.sco
Sceneryobjects\ViewApp_Buildings_2\Lh_haus2.sco
Sceneryobjects\ViewApp_Buildings_2\Lh_haus3.sco
Sceneryobjects\ViewApp_Buildings_2\Lh_haus4.sco
Sceneryobjects\ViewApp_Buildings_2\Lh_haus8.sco
Sceneryobjects\ViewApp_Buildings_2\weiss_mauer2.sco
Sceneryobjects\ViewApp_Buildings_2\wohn_haus1.sco
Sceneryobjects\ViewApp_Buildings_2\wohn_haus4.sco
Sceneryobjects\ViewApp_Streetobjects_2\sodiumlight_2L_break_L.sco
Sceneryobjects\ViewApp_Streetobjects_2\sodiumlight_4L_break_L.sco
Sceneryobjects\ViewApp_Streetobjects_2\sodiumlight_L_break_L.sco
Sceneryobjects\ViewApp_Verkehrszeichen_2\VS_stop.sco
Sceneryobjects\Wiesbaden\Zaun3.sco
+ HOF nélkül hajlandóak lennének felszállni az utasok? -
#62119 Én mikor próbálgattam,a balra irányuló kapaszkodó részt festettem be teljesen akkor,az ajtókon a fogantyúk lettek zöldek csak semmi más.
Talán a függőleges kapaszkodóban lehet talán. Ha a tető nyitó fogantyúját festi be az ember,akkor az egész busz alváza lesz zöld,beleértve a sárhányót,és a kerekek körül is.