63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Edmond14 #61779 És a bounding boxot hol találom? -
#61778 Bounding box - azon belül nem tudom. -
Edmond14 #61777 Sziasztok! Azt hol tudom szabályozni, hogy milyen távolságra álljanak meg az AI-k az adott busz hátuljától? (Boundingbox ) Az összes 12 méteres busz mögött vagy 4 méterre állnak meg.
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2017.10.25. 19:32:13 -
Simeon85 #61776 Hello
Vonatpótlót ha lehet ...
Falú járót ha lehet...
Előre is köszönöm -
#61775 Bizonyára szomorú gyerekkora volt szegénynek, én inkább sajnálom :)
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2017.10.25. 15:22:56 -
#61774 Ja az lemaradt, hogy nem tudok omsihoz ilyen buszt :) -
atty707 #61773 Bárhogy nézem a képet, egy busznak nevezett tárgyat látok rajta. Rápillantottam a topic címére, ott is szerepel a busz (konkrétan bus) szócska. Szóval nem igazán értem, hogy a Te hozzászólásodnak mi köze van a topic témájához? Ha egy szomorú fűz lenne a kép témája, akkor még megérteném a hozzászólásod. Azt már régóta észrevettem, hogy "ugrasz" Peti minden hozzászólására, ha bajod van vele, akkor intézd el privátban...
-
SRoland01 #61772 Készül a Dunántúl fiktív 2.0 része: Bakonycsernye, Bodajk stb... Na de itt a kívánságműsor ideje! Mit tegyek bele? Képek hamarosan... -
#61771 Ennek mi köze van a topik témájához? -
#61770 Nógrádban járnak a Localokkal együtt. Phototrans.eu a barátotok ;)
Helyköziben. -
Edmond14 #61769 Régebben a Nógrád Volán, mint alvállalkozó üzemeltetett ilyeneket. Volvo (Säffle) 5000A. Határozottan emlékszem, hogy volt 49-es villamospótláson is.
Ennyit tudok. -
wszilard #61767 Köszi szépen a segítséget!
Megpróbáltam a MapTools programot, nem is írt ki hiányzó fájt-t, mégis ez történik a játékban:
Utoljára szerkesztette: wszilard, 2017.10.21. 17:00:24 -
SRoland01 #61766 Köszi, de nem vagom annyira ezt a "programozást" de remelem sikerul :) -
Bobenő #61765 Ezt próbáld meg ;) -
SRoland01 #61764 Hogyan lehet megcsinálni az automatikus utastájékoztatást? (Egyszer már sikerült, csak nem emlékszem hogy mit mire cserétem) Solaris BVG -ről lenne szó.
Válaszokat előre is köszönöm! :) -
Edmond14 #61763 Maptools nevű programmal próbáld meg kikeresni a hiányzó összetevőt. -
wszilard #61762 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy OMSI 2 alatt a Römerberg pályával szokott játszani valaki?
Egyszerűen nem jövök rá, hogy milyen kiegészítő hiányzik hozzá, a pálya egyes részeit nem tölti be...
Németül sajnos nem tudok, a leírást eddig meg csak németül találtam meg,,,, -
regelek5 #61761 Nagyon köszi, ez az! -
Edmond14 #61760 A. bus fájlban tudod a kameranézeteket variálni, a Kameras*Neu 1 kezdetű résznél. Itt találsz egy kis segítséget, hogy melyik érték mit szabályoz.
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2017.10.05. 16:11:33 -
regelek5 #61759 Sziasztok!
Nem tudjátok, hol és mit kell átírni a vezető nézet állításához? Sajnos némelyik buszban kicsit közel van a kormány és kevesebb a rálátás a baloldali tükörre. Ha megoldható, jó lenne, ha nem kellene gombot nyomogatni, hogy belenézzen az ember a tükrökbe, hanem be lehetne látni alapból mindkét tükröt. Előre is köszi a választ! -
#61758 Sziasztok. újra raktam a játékot steambe(OMSI2). Elinditom és nem látszanak az alsó menü gombok . Felbontás fel-le állitássa nem oldotta meg a gondot. Még játszani se tudok vele mert nem tudok elinditani semmit. Ha valaki tud rá megoldást kérem válaszoljon. köszönöm. -
dantre #61757 Sziasztok
A Skoda 21AB-be szeretnék egy normális automata váltót tenni az alap helyére de nem boldogulok vele :(
Esetleg készült ehhez a járműhöz ilyen módosítás, ha nem volna olyan rendes valaki és összedobna egyet ? -
névtelen91 #61756 Üdv!
Milyen programmal lehetne megcsinálni hogy koszos legyen a busz?? -
Papa51 #61755 Igen , ilyenkor mondják, "kinek a pap, kinek a papné" Én nekem inkább a kívül, belül teszetős buszok számítanak, mert álltalában azt nézi az ember órákig és nem a tájat. De a kátyús utak valóban, nem szép látvány az biztos. -
Stefan28 #61754 Igen ismerem de valahogy abba környezetbe nem illik a Man Lion Coich szerintem. -
Papa51 #61753 Szívesen tettem, örülök, hogy tetszik! A "Projekt Szczecin" mappot ismered? Az is elég jó külvárosi , nem nagy gép igényü pálya, ami miatt nagy kedvenc sokaknak. Kedves kis városok, több járat, stb... -
Routeres #61752 A pálya közepe problémás, meg úgy en bloc hülyén lett építve az egész map. -
Stefan28 #61751 Köszönöm a válaszokat Papa tetszik a map köszönöm :) -
#61750 Szerintem nem annyira pc barát a Börzsöny. Az 55-ös ha jól emlékszem, amelyik a "városban" megy, szóval ott nem valami szárnyaló a teljesítmény, és egy gyengébb-közepes gépen a távoli hegyek betöltögetésénél is beszaggat a külső szakaszokon. -
Papa51 #61749 Holnap adják ki ezt a buszt állítólag! Én is pályázok rá! -
Papa51 #61748 Szia!
A steam-ról ingyen lehet letölteni egy francia mapot, a neve: " Express 91.06" Elég jó távolságok vannak benne. Külvárosi vonat pályaudvarhoz is lehet fuvarozni. Kevés épület , sok zöld, szépen simán megy. 300 körüli csempéből áll! Egy próbát megér! Üdv. -
#61747 Ha a Börzsöny mapot nem bírja, akkor más mapot sem fogja bírni... Tudtommal a Börzsöny eléggé gépbarátra sikerült.
Routerest megkérem hogy erősítse meg, vagy cáfolja meg az állítást.
Sztem visszább kellene venned inkább a grafikai beállításokat! -
Stefan28 #61746 Szerbusztok!
Valaki tudna nekem ajánlani valami jó kis távolsági mapot olyant amibe egy turista busz illik ez a busz lenne?
http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=17824&pageNo=33
Ui: Börzsönyt nem bírja a gépem külföldi map is lehet csak szépen legyen megcsinálva. -
Papa51 #61745 A WSN Visstran A1 370 busznak mi lehet a baja, hogy bénán jelenik meg? Sofőr a levegőben és a csomagok a csomagtérben. Ja és a rendszám hátul, ennyi látszik! A Credó nem izgat annyira, mint ez a másik busz. Nem tudná valamelyikőtők használhatóvá tenni,aki ért hozzá? Márpedig látom, hogy vannak itt olyanok akik keni, vágják a buszkészítést. Bár tudom, hogy sz@rból várat építeni nehezebb, mint újat csinálni, de örülnék neki és bearanyozná vele öreg napjaimat. Ha esetleg át kellene írni valamiket, akkor lenne rá időm, de magamtól nem tudom, hogy mit csináljak vele. Nem jó lenne, ha kukába kellene dobni! Köszi! -
#61744 Az a PNG Fonts-ok miatt nem működik csak, mivel azt a 2. rész nem szereti, de megoldható, hogy menjen vele, mert ekem is sikerült valahogy anno működésre bírnom.
Utoljára szerkesztette: kem001, 2017.09.27. 21:00:36 -
Papa51 #61743 Köszi a válaszod, de letöltöttem a Fonts mappát és a helyén van. Fájlok bele egyenként és még sincsen változás. Persze nincsen arról szó, hogy eret vágjak még ezért a buszért is meg a Credoért, csak már a hosszú életem során annyi mindenről le kellett mondani , komolyabb dolgokról, hogy ez kicsit rossz érzés, hogy erről a játékról is le kell mondanom. Káááárr! -
atty707 #61742 Jó eséllyel nem töltötted le hozzá a betűkészletet.
http://www.mediafire.com/file/ysh2pcs3ivi3db6/Fonts.rar
Credo:
Nálam sem működik, bár emlékeim szerint alapból csak az OMSI1-hez készült. Mondjuk emiatt a busz miatt nem fogom az ereimet felvágni. :) -
#61741 Valamikor. Szívesen. -
matec1996 #61740 Sziasztok az új Börzsöny és az E95.-ös mikor fog megjelenni?? válaszotokat előre is köszönöm! :) -
Edmond14 #61739 Sziasztok! MAN ÜL V 1.2-es frissítése óta ilyen hibaüzenetet kapok Nem tudja valaki, hogy mi lehet a baj?
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2017.09.26. 19:07:22