OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem legalább ugyanakkora élményromboló az össze-vissza textelt papírmodell, mint a rossz hangok és a fizika.
Igen, azért is írtam amit írtam. Címezhetted volna neki is direktben, vagy írhattál volna neki PM-et. Más szimulátoroknál, programoknál is vannak olyanok, akik csinálnak dolgokat aztán nem adják ki. Mások is kibírják beszólogatás nélkül.
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
Egyetértek, szerintem is csak önfényezés, amit csinál. Szomorú valahol. :o(
Direkt 3x írtam. Remélem, érezted... :o)
Háromszor is odaírtad, hogy lásd Banderas. Ezt akár vele is lerendezhetnéd ha ennyire zavar.
@Burst
4 ajtó vs. 3 ajtó pl.
@Burst
4 ajtó vs. 3 ajtó pl.
Banderas "munkássága" nekem is szúrja a szemem. Mindenről videót készít, amiket egyébként simán kiadhatna mert nem ütközik semmibe... Nekem egyébként teljesen mindegy, megcsinálom magamnak ha akarom..
Üdv,
Miért kell feltenni videókat olyan festésekről a Youtube-ra, amiket utána nem lehet letölteni sehonnan? Még a készítő sem adja ki a "jogaira hivatkozva", ld. Banderas stb.. Undorító viselkedés azon élvezkedni, hogy mások elé tartják a mézesmadzagot, de oda már nem adják (ld. Banderas). Ha magának akarja megtartani, rendben van, de akkor nem kell mutogatni, nagyon gyerekes viselkedés ez, tisztára, mint az oviban: "nézd a játékom, de oda nem adom ám!" (ld. Banderas). Titeket ez nem zavar?
Miért kell feltenni videókat olyan festésekről a Youtube-ra, amiket utána nem lehet letölteni sehonnan? Még a készítő sem adja ki a "jogaira hivatkozva", ld. Banderas stb.. Undorító viselkedés azon élvezkedni, hogy mások elé tartják a mézesmadzagot, de oda már nem adják (ld. Banderas). Ha magának akarja megtartani, rendben van, de akkor nem kell mutogatni, nagyon gyerekes viselkedés ez, tisztára, mint az oviban: "nézd a játékom, de oda nem adom ám!" (ld. Banderas). Titeket ez nem zavar?
Egyedi ajtószkript alatt mire gondolsz?
Ugyanolyan az ajtóműködése, mint a 412-nek. Egyébként azt a szkriptet is használja, csak kicsit átalakítottam.
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2017.06.01. 12:58:39
Ugyanolyan az ajtóműködése, mint a 412-nek. Egyébként azt a szkriptet is használja, csak kicsit átalakítottam.
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2017.06.01. 12:58:39
Annak viszont jók a hangjai. Szerintem inkább legyen rosszabb a modell, de jó a fizika, a hang, mint hogy legyen egy szipi-szupi modell HD textúrákkal, és közben legyen csapnivaló a vezetési élmény a hangok és a fizika miatt (lásd a nemrég megjelent 280-as).
Persze a 435-nél azért nagyobb falat a hang, mert ugye kéne egy rendes ZF hang bele. Meg persze egyedi scriptek is kellenének a buszhoz (ajtókezelés pl.)
Persze a 435-nél azért nagyobb falat a hang, mert ugye kéne egy rendes ZF hang bele. Meg persze egyedi scriptek is kellenének a buszhoz (ajtókezelés pl.)
Ettől függetlenül szerintem a 435-nek is nagy sikere lesz/lenne... Amúgy meg a 412 a hangjain kívül simán vállalhatatlan kategória, mint minden más vbusos borzalom.
Az animációkkal akadtam el de jelentem, már megtanultam. Már csak a csuklóval van baj, a többit mind megoldjuk. Na meg amúgy mikor az OmsiCenter konvertált VBUS-os 412-t, azzal nem volt semmi problémája senkinek...
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2017.06.01. 00:03:44
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2017.06.01. 00:03:44
Mi lenne a megfelelő hozzáállás? 😄 Vbusos modellt használtok, több helyen is elakadtok a konvertálással, stb. Senki sem akarna időt ölni egy ilyen projektbe, úgy hogy cserébe gondolom semmit nem tudnátok adni, és itt most nem pénzre gondolok.
Pedig teljesen igaza van. Egy deka magyar csuklós busz nem készült (a csuklóig biztosan nem jutott el senki se), miért tudná bárki elmagyarázni?
Üdvözlet! Az elmúlt kb egy hétben azt a kevés időmben csuklógumi animációval szenvedtem de semmire nem jutottam vele.
Van itt olyasvalaki aki ha meg nem is csinálja de óvodás nyelven elmagyarázza nekem hogy mégis pontosan mit, hogyan?
Van itt olyasvalaki aki ha meg nem is csinálja de óvodás nyelven elmagyarázza nekem hogy mégis pontosan mit, hogyan?
Ezek a már kiadott buszok, de ne zavartasd magad.
A szélvédőben landolt nem működő FUTÁR-t meg a nem adom ki, de privátban elküldöm kommenteket lehagytad (tök országidegen BKK-s festések még), de amúgy kb ez van 😄
Készülgetnek szép számmal az újabb buszok. Ha valakit érdekel, itt megtalálja: katt ide
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Bocs tőled szeretnék kérni emailt címet........
Szia! Email címedet el kérhetem?
Sziasztok! Ezekhez a buszokhoz nem tudtok valami automata váltó modot?
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2017.05.27. 11:10:51
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2017.05.27. 11:10:51
Akkor ráguglizol arra, hogy az adott programban hogy kell azt az X dolgot előhozni.
És mit kezdjek 5 képpel mikor nem tudom hogy az adott programban hogyan kell X dolgot előhozni? 😊
Ezen kívül angol nyelven is (ez van a hivatalos fórumon, és még itt megvannak a képek is), amit már hetek óta nem vagy képes megtalálni.
Hello
Nekem is ez a baj ha sikerül megoldani akkor meg tudjátok osztani velem is a megoldást ?
Előre is köszönöm a segítséget !!!
Nekem is ez a baj ha sikerül megoldani akkor meg tudjátok osztani velem is a megoldást ?
Előre is köszönöm a segítséget !!!
Szerintem videókártya/driver hiba. Egy logfile-t küldessz ott többet látok. 😉
Csukló animálásról egy lengyel, ami portugál vagy spanyol leírás:
http://omsi.viamep.com/omsi-articulado-script/
http://omsi.viamep.com/omsi-articulado-script/
Ahogy az OMSI-t ismerjük, bármi, akár a lábszagod is zavarhatja.
Viccen kívül pedig futtass le egy MapTools-s a pályán (SDK mappa)
Viccen kívül pedig futtass le egy MapTools-s a pályán (SDK mappa)
Nekem egy folytába ilyeneket dob fel. Mi lehet a baja?
Írtam neked az arckönyvön hogy ne ezzel legyen tele a fórum és bár nem vennék rá mérget hogy lenne ingerenciád segíteni de reménykedem benne hogy tudsz egy pár jó szót szólni a dologhoz, amivel megkönnyíted a munkámat 😊
Azt felejtsd el, a visszakonvertálással ugranak a bone-k is kb. Én script-tel mozgattam át a csuklót (igaz csak lefele kellett). Persze én úgy kezdtem hogy jó helyre essen a csukló, ti nyilván nem úgy kezdtétek, hogy az XY busz csuklója jó helyen legyen. Bár ha már megy a lefelé mozgatás, a többinek sincs akadálya elvileg.
Na látod az nincs! Azt hittem ez az első kiadás belőle!
Át kell másolni a modelleket, textúrákat, scripteket, átmásolni a model.cfg-be és ennyi.
Jó, annyit egyszerűsített az életemen a dolog, hogy a 180-at alapból a 280-ra építettem (helyileg ugyanoda, illetve a 280 scriptjeit használja a busz).
Jó, annyit egyszerűsített az életemen a dolog, hogy a 180-at alapból a 280-ra építettem (helyileg ugyanoda, illetve a 280 scriptjeit használja a busz).
Próbáltam áttenni más buszból cfg-stül mindenestül minden körültekintéssel amit csak el lehet képzelni, errort kaptam így feladtam. Nem tudom, hogy te hogy csináltad, elárulhatnád a technikádat 😊
Lehet hogyha oltári módon megeröltetném magam akkor talán egy hét alatt meg tudnám tanulni de sajnos erre érettségi + munka mellett nincs időm, meg valahogy a modell javítás most fontosabb.
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2017.05.25. 19:17:32
Lehet hogyha oltári módon megeröltetném magam akkor talán egy hét alatt meg tudnám tanulni de sajnos erre érettségi + munka mellett nincs időm, meg valahogy a modell javítás most fontosabb.
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2017.05.25. 19:17:32
Nem játszik, hogy egy meglévő buszból rakjatok át egyet? Igaz nekem könnyű dolgom volt a 180-as csuklójával, nem olyan feltűnő, hogy a 280-asé van ott, de hátha a 435-höz is lehetne valamiből átmozgatni egyet.
meg van az alap dunántúl (2.27gb) meg a többi ?
Szia!
Emlékeim szerint az egyik képen a következő volt:
A két fél gumi, közte a fém merevítővel. A első fél 4 részre volt osztva, és 3 "csont" volt berakva a modell középtengelyére. Ezekkel lett az oldalirányú mozgás animálva.
Azt sajnos nem tudom, hogy az elmozdulás utáni érték az, amit be kell írni a cfg-be.
Emlékeim szerint az egyik képen a következő volt:
A két fél gumi, közte a fém merevítővel. A első fél 4 részre volt osztva, és 3 "csont" volt berakva a modell középtengelyére. Ezekkel lett az oldalirányú mozgás animálva.
Azt sajnos nem tudom, hogy az elmozdulás utáni érték az, amit be kell írni a cfg-be.
Biztos én csinálok valamit rosszul a saját pályámmal (ami tömörítetlenül mindennel együtt nincs 1GB és benne van hosszában a harmadik kerület a teljes Margitsziget és a Nagykörút egy részével), és bocs a kirohanásért, de miért kell egy ekkora pályának a 3GB-nyi rar-on felül még kritériumnak kérnie egy további 1GB-os pályát? Tényleg nem lehetett volna kisebbre megcsinálni? Nem lehet ilyenkor csak azt betenni, ami tényleg kell (tudom szokás a Börzsöny néhány objekt-jét használni, és ilyenkor betenni mind a 3-4GB modellt mert miért ne). Ez nem csak erre a pályára vonatkozik természetesen.
Utoljára szerkesztette: Ikarusfan, 2017.05.25. 18:29:50
Utoljára szerkesztette: Ikarusfan, 2017.05.25. 18:29:50
köszi 😊
Szia
Tölds le ezt
http://www.omsiplus.hu/letoltesek/mainz-addon/
Utána jó lesz Mór is 😄
Nálam így lett jó
Utoljára szerkesztette: Simeon85, 2017.05.25. 18:07:37
Tölds le ezt
http://www.omsiplus.hu/letoltesek/mainz-addon/
Utána jó lesz Mór is 😄
Nálam így lett jó
Utoljára szerkesztette: Simeon85, 2017.05.25. 18:07:37
Hello
Tök jó lett a pálya csak egy idő után ezt írja ki nekem:
"Error Zugriffsverletzung bei Adresse 00624BAC in Modulo OMSI exe.
Schreiben von Adresse 00000004: AMUAV. CNAVO. MV.0"
Ez mitől lehet??(Dirext 11 verzió van fent)
Előre is köszönöm a segítséget !!
Tök jó lett a pálya csak egy idő után ezt írja ki nekem:
"Error Zugriffsverletzung bei Adresse 00624BAC in Modulo OMSI exe.
Schreiben von Adresse 00000004: AMUAV. CNAVO. MV.0"
Ez mitől lehet??(Dirext 11 verzió van fent)
Előre is köszönöm a segítséget !!
Nálam ilyen Mór
Igen, azóta egy pár dologra én is rájöttem, viszont a csuklógumi-animációval nem tudok mit kezdeni.
Szia! Nekem se jó a pálya.... De majd csinálok egy pár képet.
Szia! Ha küldessz egy képet, azt megköszönném. 😉
Szia! Nagyon jó lett a pálya, viszont Mór környékén a textúrák fehérek, kivétel a végállomás! Ez mitől lehet?