63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#5206 Te vagy az én emberem, mert megmondod ha valamit értékelned kell. :)))) -
#5205 Ma majd kipróbálom ;) Idáig nem vettem észre , és lehet valahol mosatni? -
sanyicks #5204 Hát a videokártya használat nem a nyelvtől függ, hanem hogy hogy programozzák... de a nyelv is a lehető legrosszabb választás a delphi és az object pascal egy elavult fos, normális ember ha teheti messziről kerüli (még ma sem lehet 64 bites programot csinálni delphiben... ezért nincs 64 bites total commander sem). Még javaban is jobb lett volna, úgy legalább multiplatform lett volna a játék :D -
Hyp3r #5203 Szerintem patch is megoldaná a hiányosságokat. Bár lehet, hogy másik programozási nyelv után kellett volna nézniük, mivel a videokártyát abszolút nem terheli a játék:( Hiába van 1 jó középkategóriás, vagy egy csúcskategóriás kártyád, fpsben talán 5-7 lehet a különbség. -
#5202 Szerintem most már annyira kinőtte magát ez a játék,hogy a készítők/kiadó észrevették a lehetőséget ebben a szimulátorban. Gondolom úgy indulhattak,hogy ezt kidobják aztán a többit meg majd a felhasználók "modolják". Nem készültek folytatásra szerintem. De mostanra lehet meggondolták magukat és szerintem lesz ennek még folytatása. Hogy aztán ez milyen formában történik majd azt nem tudni,kiegészítések ehhez vagy esetleg modernizált változat("Modern Bus Simulator"),vagy netalántán OMSI 2... de ez még nagyon a jövő zenéje... -
#5201 Egyébként mocskosodik a busz. Menj havas úton gyári festéssel(Ami alapban volt), de ne hóesésben. Néhány kilóméter múlva meglátod.:) -
#5200 Én most arról írok hogy milyen volna a számomra ideális busz szimulátor.
Az omsi omnibusz szimulátor ugyan nevéhez hűen adta mit ígért.
Omnibuszokat. :)))))))))
Viszont más busz típusok is lehettek volna.
Mint az egyik 2009 es vonatos szimulátorban.
Lehetett volna olyan pálya szerkesztő is mint a 2009es vonatszimulátorhoz.
Az átfestéseket megoldhatták volna egyszerűben.
A busz teteje nem havasodik :) a reflexion mapp film szerű tükröződő felülete miatt van hogy nem elég ha mellé másolod a megfelelő fájlt átfestve, hanem szerkesztened kell. Csinálhattak volna akkor már leve nyers blender file ok at amikre csak a bőrt kell ráhúzni és nem külön neked megszerkeszteni. Pl az is hasznos kiegészítő csomag lett volna szerintem. Az animált részek szerkesztéséhez szintén adhattak volna le írást.Mert én nem tudok róla. Szóval ha már olyan leegyszerűsítették a szimulátort kihagytam volna helyükben a tükröződés hisz a víz is csak úgy van és nem fröccsen, hó meg nincs a busz tetején, és nem lesz mocskos a busz. tehát megtehették volna hogy kihagyják ezeket és könnyen festhető busz lett volna. könnyen átfesthető elemekkel pl útjelző táblák zebra stb. Hisz az úton ha fékezel, a hóban is meg amúgy is nincs féknyom. Mint szimulátor 5 ös lett természetesen. Nem is azzal van a baj :)))))) Üdv mindenkinek és kellemes nyarat. Remélem hoztam egy témát az Omsi hez. Ti miben csináltátok volna meg máshogy ? -
vasokol2 #5199 Csak győzzük kivárni -
#5198 Lesz! De nem ma! -
vasokol2 #5197 Egy olyan csomag, amelyekben leírások, segéd programok találhatóak, amivel elvileg könnyebben moddolhatod a játékot. -
vasokol2 #5196 Egyáltalán lesz valaha????:S -
Bence000012 #5195 Mi az az SDK??? -
Apocalipto #5194 Amíg nincsen SDK nem nagyon lesz normális Ikarus a játékba :( -
vasokol2 #5193 Nem is tudtam, hogy készül 280-as is, még régebben láttam egy c80-ast amit próbáltak konvertálni. Ezen kívül semmiről nem tudok. -
Dév92 #5192 Hali nem tud valaki valamit a 280-asról és a 435-ösről.Ja és 435 hanglessz? -
#5191 Szevasz! A lámpákban nem tudok segíteni, de van egy térképszekesztési fórum, ha lenyitod itt fölül a "linkek be" fület. Szerintem ott próbálkozz, talán többet tudnak.:) -
#5190 Próbáld ki a ZF váltót. Az is más hangot ad. Mint a pécsi Merciknek.:) -
#5189 Csak azért kérdeztem,mert amikor kezdtem a játékot akkor még szinte csak a D-92-essel mentem BKV festéssel. De mióta kijött ez az Ikarus hang,azóta nem tudok elszakadni a 77-estől A másik megoldás az lenne ha valamilyen fasza kis hangot találnék a 92-esre -
Milan1909 #5188 Sziasztok!
Milán vagyok, új vagyok itt a fórumon, de már nagyon régóta olvasója vagyok a fórumnak.
Szeretnék egy (kis)nagy segítséget kérni. Belekezdtem a pályaépítésében, egy egész nagy fiktív város megépítését tervezem. De a közlekedési lámpák beállításánál elakadtam, tudnátok ebben segíteni nekem??? És, ha esetleg vkit érdekel a város eddig elkészült része vagy tervezete az írjon, és akkor szívesen rakok fel képet. A segítségeket előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Milán!!! -
mk452001 #5187 Ha jól emlékszem, akkor úgy votak, hogy 81, vagy 82-es, 83 rollband, akkor a legmodernebb 200-as (nemtom hirtelen melyik széria volt), 202-esből meg az újabb szériák (89, 92).
Ha tévednék, bocsi, már rég csináltam őket :P -
#5186 Lemaradt a kérdőjel:? :) De most nézem a háttérben van,vagy az nem a 77-es? -
#5185 Nem akar valaki csinálni egyet -
#5184 Ahhoz azt hiszem nincs. -
#5183 SD-77-hez van BKV festés? -
alexander1993 #5182 Be lehet állítani az OMSI-ban, hogy a Dortmund-i pályán az AI busz csak a Dortmund-i Közlekedési társaság festésével közlekedjen, ha igen, hogyan?
Előre is köszi. -
Apocalipto #5181 Naugye. A buszokban a magyar hányad kb 80%. -
BkvFan #5180 Bocs elnézést.
A győri Kravtex Kft. és a mosonmagyaróvári Kühne Zrt. 1999 óta foglalkozik autóbuszgyártással. -
BkvFan #5179 El árulom neked hogy a Credo nem magyar,csak itt szerelik össze.! -
Warrior888 #5178 Elnézést kérek, de mivel még a környéken se láttam ilyen buszt érdekes lett volna ha felismerem. Az ülés meg ugyanez a Credo-ban is...
Egyébként mi bajod a Credo-val? Oké, minőségileg nem tökéletes ez tény, de legalább magyar, és viszonylag olcsó. -
IkarusV134 #5177 az baxna még be. kreptoból nem kérek. Amúgy a nevemből sejteni lehet sztem de a kép címe is elég egyértelmű. -
Warrior888 #5176 Ez egy Credo lenne? Kaphatnék róla több képet? :) -
IkarusV134 #5175 képzelj egy sima rendert a maxba-n. Ez pedig egy vray render még az msts-es korszakomból:
virtualganz.fw.hu/msts/flirt.jpg -
#5174 Semmi gond!! -
#5173 Bocs, hogy így rákérdeztem. Részvétem! -
vasokol2 #5172 Semmi gond, akkor csinálod meg amikor tudod. -
#5171 Részvétem! -
#5170 Mindenkinek köszönöm:(,a videót sajnos nem tudtam összehozni,mindenkitől elnézést,mindenképp pótolom majd valamikor! -
#5169 Őszinte részvétem. :( -
#5168 Köszönöm,igen beteg volt,a mája,és a veséje felmondta a szolgálatot,meg öreg és is volt már,11 évig volt velünk! -
vasokol2 #5167 Örülök neki, hogy nem hagytad abba a projekted, az pedig teljesen érthető, ha vannak fontosabb dolgok is. A magán élet fontosabb bármi másnál! A kutyádat pedig sajnálom, gondolom beteg volt. :(
Remélem jobbra fordulnak a dolgaid, kitartást a továbbiakban!
És persze jó munkát a buszhoz!
üdv