63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
bpyfan #5333 Azt hogy csináltad? Gondolom a Merci-re gondolsz én már menem vele pár fordulót USEDOM-ban de volt vele probléma.Azt leszámítva hogy gagyi.:) -
#5332 Hallod senki se szedje az új buszt, mert tönkre vágta a gépem. Egér egyszerüen elkezdett nem müködni. Aztán már a formázás se segített. Most a barátnőm gépéről írok. -
atty707 #5331 Üdv!
Kormánnyal játszom, billentyűzettel sose próbáltam.
-
gabcsibkv #5330 Az igaz, de amikor bedugod az a kormányt akkor elkezd pattogni.
Sima billentyűzetes használat esetében jóval gyorsabban fut a játék. -
atty707 #5329 Üdv Mindenkinek!
A Chip magazin aktuális számában teljes verzióként többek közt megtalálható a Game Booster 2. Nekem ez a New Berlin pályán 4-5fps-t emelt a játék teljesítményén, így elértem a 25fps-t.
-
Geri556 #5328 ÖHÖMM!! -
Routeres #5327 Ezt az témát az Off/Spam/Warez részlegben folytasd! -
Robi546 #5326 xDD am jó a busz! -
Az OMSI-t megszállták a nácik! -
dantre #5322 Sziasztok !
Nem is olyan rossz ez a Mercedes, vannak hiányosságai és ezt el is kell ismerni de próbálkozásnak nem rossz !
Viszont lenne egy olyan kérdésem hogy nem tudná valaki megcsinálni benne a tükröket, legalább a külsőt ?? -
#5321 Az nekem is olyan, de furcsa mert ha tiszta az ég akkor ilyen csíkozott, de ha van felhő az égen akkor meg felhőminta van a füvön. -
Warrior888 #5320 Akkor a pálya a szar, nem nálam van a gáz. Sajnálom mert a kedvenc pályám lenne...
Ha már Usedom: mik az IBIS kódok? -
#5319 Segítsetek már átműteni a Karosa-t automata váltósba! -
#5318 Ránézek erre a buszra amit sokan büntetnek szavaikkal :) Azt gondolom később még alkatrésznek jól jön belőle egy két dolog , és a script nél összehasonlítási alapként is jól szolgálhat. Letesztelem én is. Mást nem alkatrésznek jó ;) -
#5317 Köszönöm srácok! A reget meg majd megoldom. :) -
gabcsibkv #5316 Ezt a dll.-t hiányolja: (d3dx9_28.dll)
http://www.softpicks.net/dll/d3dx9_28-dll-13098.html
Ezt a játék főkönyvtárába másold.
-
sanyicks #5315 nekem is, fehér és vékony zöldes csíkok vannak benne. -
#5314 Az nekem is olyan sajnos. -
#5313 A Mercedes textúrái borzalmasak. Egyedül hang, ami jó, bár az is recseg. :D Az utasok lába azért lóg ki, mert konkrétan nincs a busznak alja. Ha külső nézetben a kamerát a talaj alá forgatjátok, látszik. Ez az egész busz tiszta vbus feeling, semmi minőség szinte. -
Vazzeazze #5312 Tudja valaki, hogy lehet kicsinyíteni a betűméretet a menetrendben(fordában)? A buszban a fejem fölött ami van, a régieknél oldalt. Túllóg oldalirányban is meg lefelé is, egy csomó megálló nem is látszik, vagy épp az érkezés ideje... -
Warrior888 #5311 A Regiobus Usedom pályán csak nekem van néhol az út mentén fű helyett fehér semmi (mintha havas lenne)? -
#5310 kőkorszaki járat :) Frédi-Bénis stylusú -
Szabeebmx #5309 DirectX legfrissebbet telepicsd meg Microsoft.NET Framework -öt!!! Abból is van már 4-es verzsön! -
#5308 Hello!
Segítsetek emberek mert felrobbanok idegemben...
Szükség volt egy Win7 újratelepítésre és az atya úristennek nem bírom regisztrálni az OMSI-t. Ami mégjobb, telepítés után akár reg nélkül is vmi .dll-t hiányol. Eddig kutya baja nem volt. Gondoltam arra, hogy a Win7 által felismert és feltelepített driverek a ludasok, így feltettem a géphez tartozó drivereket feltettem, de így sem akarja. Találkozott már valamelyikőtök ilyen problémával?
E két ügyben kérem a segítségeteket.
Előre is köszöntem: atis0418 -
crodgok3 #5307 Szerintem egy kis át textúrázás feldobná.. -
discrete #5306 Üdv. mindenkinek!
Az OMSI Hungary oldal megnyitotta kapuit.
ÚJ címünk: http://www.omsi-hungary.bplaced.net
-
#5305 De ez ezzel a fos Voithos Mercivel történt.:D Elvittem próbaútra, mondom itt ebben az utcában megfordulok. Lassan szedem az elejét, nézem, hogy ez a nagy dög beférjen, hörr-hörr, lépek a pedálra, semmi. Mondom, ,,Mi a jó isten?", Üresbe, és behörren. Na mondom...:D -
Warrior888 #5304 Ez annyira gusztustalanul van megcsinálva hogy le se szedem... Pedig az eddigi buszok közül ennek örülnék a legjobban, mert ilyenen sűrűn utazok. -
#5303 Nekem bennvan a ZF váltós script, pont egy ilyen busszal mentem, és egyszer megállok a kereszteződésbe, döcc döcc előre oszt leállt a motor... asd mondom ilyensevoltmég xD. -
#5302 -
A Mercedes már Flinstonesék korában is létezett... -
#5300 Nos, vélemények a Merciről:
-Első ránézésre látszik, hogy nem egy kidolgozott gép
-Nincsenek tükrök, csupán a belső nézetből a tükör helyére tett kamerák
-Undorítóan kidolgozott műszerfal
-Rettentő alacsony
-Hosszú, ami nem baj, csak fura.
Szerintem nem lett egy lottóötös, de a Karosánál annyiból jobb, hogy a 3 ajtó külön vezérelhető, és automata váltós.
Ui.:Amúgy életemben először fulladt le a busz nekem Omsiba. :O -
Routeres #5299 Szerintem nem lett az igazi. A hangjai nagyon tetszenek, de a busz kidolgozása hagy némi kívánnivalót maga után. Kicsit mintha elkapkodták volna :) -
#5298 Nem tudja valaki, hogy lehet a Karosa-t átműködni autómata váltósba? -
kitt2000 #5297
letöltés:
Merzedes Benz O 405 N2 -
Hyp3r #5296 Vannak ilyen sorok a global.cfg fájlban:
[trafficdensity_road]
0.000
0.100
[trafficdensity_road]
4.000
0.000
most ezzel próbálkozom, hogy változik-e. -
Zoliikp #5295 Pedig így kell.
Annyit tudsz tenni ellene, hogy a beállításokat nevesítve elmented, és indításnál azt hívod be... -
Hyp3r #5294 De az nem jó, mert akkor az összes pályán változik az egész. Nekem az lenne a jó, ha 1 adott mapon tudnám változtatni, mert zavar, hogy 1-1 szakaszon nagyon bedugul az út és sokat kések a menetidőhöz képest, illetve néhány megállóban nincs utas. -
Zoliikp #5293 A forgalom sűrűségét, az utasok számát százalékos arányban a beállítás opció MI-forgalom fülön tudod állítani.... -
Hyp3r #5292 Sziasztok!
Egy adott pályán a forgalom sűrűségét és az utasok sűrűségét lehet valahogy szabályozni? És ha igen, akkor hogyan?
Üdv!