63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• bpyfan
    Azt hogy csináltad? Gondolom a Merci-re gondolsz én már menem vele pár fordulót USEDOM-ban de volt vele probléma.Azt leszámítva hogy gagyi.:)
  • fuszhi
    Hallod senki se szedje az új buszt, mert tönkre vágta a gépem. Egér egyszerüen elkezdett nem müködni. Aztán már a formázás se segített. Most a barátnőm gépéről írok.
  • atty707
    Üdv!
    Kormánnyal játszom, billentyűzettel sose próbáltam.

• gabcsibkv
    Az igaz, de amikor bedugod az a kormányt akkor elkezd pattogni.
    Sima billentyűzetes használat esetében jóval gyorsabban fut a játék.
  • atty707
    Üdv Mindenkinek!
    A Chip magazin aktuális számában teljes verzióként többek közt megtalálható a Game Booster 2. Nekem ez a New Berlin pályán 4-5fps-t emelt a játék teljesítményén, így elértem a 25fps-t.
  • Geri556
    ÖHÖMM!!
  • Routeres
    Ezt az témát az Off/Spam/Warez részlegben folytasd!
  • Robi546
    xDD am jó a busz!
  • adam993

Az OMSI-t megszállták a nácik!
  • dantre
    Sziasztok !
    Nem is olyan rossz ez a Mercedes, vannak hiányosságai és ezt el is kell ismerni de próbálkozásnak nem rossz !
    Viszont lenne egy olyan kérdésem hogy nem tudná valaki megcsinálni benne a tükröket, legalább a külsőt ??
  • omsifan
    Az nekem is olyan, de furcsa mert ha tiszta az ég akkor ilyen csíkozott, de ha van felhő az égen akkor meg felhőminta van a füvön.
  • Warrior888
    Akkor a pálya a szar, nem nálam van a gáz. Sajnálom mert a kedvenc pályám lenne...
    Ha már Usedom: mik az IBIS kódok?
  • adam993
    Segítsetek már átműteni a Karosa-t automata váltósba!
  • fuszhi
    Ránézek erre a buszra amit sokan büntetnek szavaikkal :) Azt gondolom később még alkatrésznek jól jön belőle egy két dolog , és a script nél összehasonlítási alapként is jól szolgálhat. Letesztelem én is. Mást nem alkatrésznek jó ;)
  • atis0418
    Köszönöm srácok! A reget meg majd megoldom. :)
  • gabcsibkv
    Ezt a dll.-t hiányolja: (d3dx9_28.dll)
    http://www.softpicks.net/dll/d3dx9_28-dll-13098.html

Ezt a játék főkönyvtárába másold.
  • sanyicks
    nekem is, fehér és vékony zöldes csíkok vannak benne.
  • ccv520
    Az nekem is olyan sajnos.
  • ccv520
    A Mercedes textúrái borzalmasak. Egyedül hang, ami jó, bár az is recseg. :D Az utasok lába azért lóg ki, mert konkrétan nincs a busznak alja. Ha külső nézetben a kamerát a talaj alá forgatjátok, látszik. Ez az egész busz tiszta vbus feeling, semmi minőség szinte.
  • Vazzeazze
    Tudja valaki, hogy lehet kicsinyíteni a betűméretet a menetrendben(fordában)? A buszban a fejem fölött ami van, a régieknél oldalt. Túllóg oldalirányban is meg lefelé is, egy csomó megálló nem is látszik, vagy épp az érkezés ideje...
  • Warrior888
    A Regiobus Usedom pályán csak nekem van néhol az út mentén fű helyett fehér semmi (mintha havas lenne)?
  • Vándorr
    kőkorszaki járat :) Frédi-Bénis stylusú
  • Szabeebmx
    DirectX legfrissebbet telepicsd meg Microsoft.NET Framework -öt!!! Abból is van már 4-es verzsön!
  • atis0418
    Hello!
    Segítsetek emberek mert felrobbanok idegemben...
    Szükség volt egy Win7 újratelepítésre és az atya úristennek nem bírom regisztrálni az OMSI-t. Ami mégjobb, telepítés után akár reg nélkül is vmi .dll-t hiányol. Eddig kutya baja nem volt. Gondoltam arra, hogy a Win7 által felismert és feltelepített driverek a ludasok, így feltettem a géphez tartozó drivereket feltettem, de így sem akarja. Találkozott már valamelyikőtök ilyen problémával?
    E két ügyben kérem a segítségeteket.
    Előre is köszöntem: atis0418
  • crodgok3
    Szerintem egy kis át textúrázás feldobná..
  • discrete
    Üdv. mindenkinek!

Az OMSI Hungary oldal megnyitotta kapuit.

ÚJ címünk: http://www.omsi-hungary.bplaced.net

• adam993
    De ez ezzel a fos Voithos Mercivel történt.:D Elvittem próbaútra, mondom itt ebben az utcában megfordulok. Lassan szedem az elejét, nézem, hogy ez a nagy dög beférjen, hörr-hörr, lépek a pedálra, semmi. Mondom, ,,Mi a jó isten?", Üresbe, és behörren. Na mondom...:D
  • Warrior888
    Ez annyira gusztustalanul van megcsinálva hogy le se szedem... Pedig az eddigi buszok közül ennek örülnék a legjobban, mert ilyenen sűrűn utazok.
  • Martinez01
    Nekem bennvan a ZF váltós script, pont egy ilyen busszal mentem, és egyszer megállok a kereszteződésbe, döcc döcc előre oszt leállt a motor... asd mondom ilyensevoltmég xD.
  • adam993
  • adam993

A Mercedes már Flinstonesék korában is létezett...
  • adam993
    Nos, vélemények a Merciről:
    -Első ránézésre látszik, hogy nem egy kidolgozott gép
    -Nincsenek tükrök, csupán a belső nézetből a tükör helyére tett kamerák
    -Undorítóan kidolgozott műszerfal
    -Rettentő alacsony
    -Hosszú, ami nem baj, csak fura.
    Szerintem nem lett egy lottóötös, de a Karosánál annyiból jobb, hogy a 3 ajtó külön vezérelhető, és automata váltós.
    Ui.:Amúgy életemben először fulladt le a busz nekem Omsiba. :O
  • Routeres
    Szerintem nem lett az igazi. A hangjai nagyon tetszenek, de a busz kidolgozása hagy némi kívánnivalót maga után. Kicsit mintha elkapkodták volna :)
  • adam993
    Nem tudja valaki, hogy lehet a Karosa-t átműködni autómata váltósba?
  • kitt2000

letöltés:
    Merzedes Benz O 405 N2
  • Hyp3r
    Vannak ilyen sorok a global.cfg fájlban:
    [trafficdensity_road]
    0.000
    0.100

[trafficdensity_road]
    4.000
    0.000

most ezzel próbálkozom, hogy változik-e.
  • Zoliikp
    Pedig így kell.
    Annyit tudsz tenni ellene, hogy a beállításokat nevesítve elmented, és indításnál azt hívod be...
  • Hyp3r
    De az nem jó, mert akkor az összes pályán változik az egész. Nekem az lenne a jó, ha 1 adott mapon tudnám változtatni, mert zavar, hogy 1-1 szakaszon nagyon bedugul az út és sokat kések a menetidőhöz képest, illetve néhány megállóban nincs utas.
  • Zoliikp
    A forgalom sűrűségét, az utasok számát százalékos arányban a beállítás opció MI-forgalom fülön tudod állítani....
  • Hyp3r
    Sziasztok!

Egy adott pályán a forgalom sűrűségét és az utasok sűrűségét lehet valahogy szabályozni? És ha igen, akkor hogyan?

Üdv!