63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
gyuri1995 #5251 Honnan tudom megszereni a RepaintTool.exe-t? Nekem nem volt benne alapból... -
Hyp3r #5250 Hogy lehet a megállókba utasokat rakni? Van 1-2 olyan megálló, ahol napszaktól függetlenül soha nincs utas. -
Apocalipto #5249 Menni kell a busszal vagy 100 métert, utána lesz hang. -
H7 #5248 nálam sincs hang a Sachsen-Anhalt mapon :/ :/
pedig amikor felraktam akk még volt :(
úgyhogy reinstall lesz belőle... hátha akk lesz hang mee téll naon jó map :) -
Routeres #5247 Erről van szó! :) -
Hyp3r #5246 De mennek 90el is, csak néhol mennek 50-60al. De nem zavar, legalább lehet előzgetni is kicsit :P -
Routeres #5245 Szerintem az AI járművek 60-nál többet nem mennek, ha kétsávos az út. Írhatsz akár 1000Km/h-t sebességkorlátnak, nem fognak 60-nál gyorsabban menni. Autobahn-on gondolom más a helyzet... :) -
Hyp3r #5244 Sziasztok!
Kipróbáltam a Sachsen-Anhalt nevű mapot.
Szerintem nagyon jól sikerült, az eddigi legjobb helyközis map. Néhány hiba van benne, pl. a menetrendet túl lazára vették. 70el mentem lakott területen kívül, lakott területen belül meg 40-50el, és ígyis 17 perccel előbb értem be a 12es vonalon, mint a tervezett idő. Az AI néhol 50-60al megy lakott területen kívül, de az eddigi helyközis pályákon is ugyanez volt a helyzet. Sajna a láthatatlan falak sem maradtak ki ebből a pályából sem. 3-4 helyen is sikerült megtalálnom őket. De ettől függetlenül nagyon jól sikerült. Helyközisnek ezt fogom használni 1 ideig az biztos:)
Üdv -
#5243 Lehet megnézem,de az a baj,hogy én csak hétköznap este és hétvégén érnék rá... Regisztráltam,majd ott megbeszéljük -
SD EJC #5242 Gyertek online vezetni az MVKK-ba. (http://mvkk.hu)
Online: Teamspeak segítségével tartjuk a kapcsolatot, és van egy menetirányító,a ki a többieknek mondja meg, ki mikor indul, és figyeli is, hogy ki merre jár. Ha egyszer eljöttök, nem bánjátok meg.
Ja igen, ezt az online vezetést az OMSI-ra értettem.
-
Milan1909 #5241 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a megállótáblákra elhelyezhető U-bahn, S-bahn jeleket hol tudnám kicserélni? -
Routeres #5240 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy nincs e valamelyikőtöknek BKV-s buszmegálló táblája? Vagy egyáltalán van ilyen az OMSI-hoz már? :)
A múltkor mintha láttam volna valakinél... -
#5239 Igen, ezt én is láttam! Készítő FAIL. -
Routeres #5238 Hehe, ha elolvassátok a Sachsen-Anhalt pálya readme-jét, ezt találjátok: "I Dont want to see This Map on omsi.cz !!!" Mit gondoltok, honnan töltöttem le?! :) -
#5237 Nálam sincs hang! :S -
#5236 Nálam van hangja,és nagyon tetszik hogy készült végre egy pálya,
aminek igazi helyközis hangulata van. Az meg hogy azért kell várni
a lámpáknál, hogy a gyalogos forgalom is tudjon közlekedni, csak még
többet dob rajta! -
Apocalipto #5235 Az új Sachsen-Anhalt pályán nektek sincs hang? -
#5234 Egy város fejlettsége egyenesen arányos a bűnözés mértékével, egy topic-é a flamelésével :) új mérföldkőhöz érkeztünk. -
alberti83 #5228 űdv uj pálya az omsicz
-
bkvbusz #5227 Örök hálám! Most, hogy sikerült egy kis szabadidőre szert tennem, végre nekiülhetek megcsinálni a buszhangot. Felvételből már bvan gazdagon, 17-62, q19-74 és társai, csak eddig időm nem volt rá. Na essünk neki.
-
sanyicks #5226 Minden játék ilyen. Csak kicsit nagyon bele kellene menni, köszönhetően a nyakatekert igen gyagyi scriptnyelvnek (ahelyett hogy egyszerűen beraktak volna egy lua modult). Olyan sokat kéne szopni vele más játékokhoz képest, hogy egyszerűen a legtöbb embernek nem éri meg a fáradtságot, főleg mert máshol nem tudják hasznosítani a tapasztalatokat, mert ilyen scriptnyelv egyszerűen nincs még egy (nem véletlenül :D). -
buszvezeto1 #5225 nincsmit:) -
zolyHYPER #5224 köszi az infót :)
-
buszvezeto1 #5223 Szia!
Az oldal átmenetileg technikai okok miatt szünetel!
Üdv : buszvezeto1 -
zolyHYPER #5222 Halihó!!! Lehet, hogy rossz helyen kérdezem, de nem tudjátok, hogy mi van az OMSI Hungary-val? :o Mert vagy 2-3 hete nem jön be az oldal és ennek marhára nem örülök. :( A választ előre is köszönöm. :) Üdv: zoly -
#5221 "de hhhehe figyelj, azok vonatok nem kétlem rendes vagy." - bár ezt a mondatot nem igazán értem, de mindenesetre nem csak vonatot csináltam, nézd meg jobban a képeket (amint nem lesz karbantartás fw-n). :)
Én nem Blendert használok, szóval biztos, hogy nem fogok kiadni semmiféle nyers Blender fájlt, de egyébként az SDK-ban van valami kereszteződés template.
"Mert gagyi vagyok hozzá különben mondom már ontaná magából a nép a pályákat meg stb" - ontják is a gyári objektumokból készülteket. Valós pályát meg nem két perc csinálni. Én pl. meló miatt gyakorlatilag le is álltam vele.
A busz készítés az megint más. Annak csak egy nagyon kis része az objektumok bekonvertálása, ott a scriptelés húzós SDK nélkül. De majd jön egyszer állítólag. -
#5220 Nem kell itt a duma, itt konkrétumok kellenek. Nekem az is jó ha kiadnak pár új buszt mondjuk ikarus 260 280 sattara ami kell :)))))))))
Az eredeti pályák tökéletesek, max vzsolo téged foglak zaklatni ha valamit nem tudok csak arra kérlek légy türelmes velem mert én a lassan de biztosan elvét vallom. :) -
#5219 Honnan lehet letölteni? :) -
#5218 de hhhehe figyelj, azok vonatok nem kétlem rendes vagy. Viszont nincs meg az oldalon az adat kommunikáció hisz aki ismeri a scrpt parancsok egy részét az nem osztja meg inkább "ül" rajta és várja hogy más is szenvedjen meg érte. Bizonyos fokon megértem, bizonyos fokon nem. Mert pl én kíváncsi volnék az összesre keréktáv beállítások , akkor gombok animálása stb. Ha tudnám is akkor is még ott van hogy állandóan ellenőrizgetni kell jól írtad adatok be vagy javítanod kell. Én azért hagytam abba, mert elegem lett a blendert még valahogy megtanultam majd a buszt is majdnem befejeztem, mikor rájöttem hogy ha nem tudom a parancsokat akkor cső ezért várok most ki, mert f szom tanuljon most abba is bele. Akkor belekezdtem a pálya építésbe na mondom majd az aha hagyjuk is mint témát. Te említetted hogy csak a blenderben el kell készíteni bizonyos adatok alapján az útszakaszt amit szeretnénk, majd rá a festést vagy bőrt és úgy menteni. Nos nagy szolgálatot teszel vagy bárki ha kiad egy csomagot, amibe vannak előre elkészített nyers blender fájlok amiket már csak el kell menteni. Nem mindenki mer ilyenbe belekezdeni. Én az vagyok aki meri, csak utálja már hogy nem lesz belőle semmi ;) Mert gagyi vagyok hozzá különben mondom már ontaná magából a nép a pályákat meg stb.:))))))))))))))))))))) -
#5217 Nem teszek az ügy érdekében? Tényleg? Szerintem nézd meg újra azokat a képeket, amiket anno linkeltem neked privátban. ;) -
#5216 Jaj vzsolo ne dörzsöld a tenyered, mert nem hiszem hogy nektek nincs kedvetek magyar utakon közlekedni, vagy magyar busszal mászkálni, ti se tesztek az ügy érdekében ;) Mr sportszerűtlen úr :))))))))))))) áááááááááááhhááá amúgy rayen max úr ne vedd sértegetésnek vagy hogy támadást intézek ellenetek de nekem nincs kedvem beleásni teljesen ebbe a dologba. Sima az ügy érthetően fogalmazok mikor azt mondom hogy kizárt hogy a játékba kilépek majd be majd megint ki majd megint be hogy megnézzem hogy sikerült e amit elkövettem script ügyben ;) -
#5215 -
rajenmax #5214 Nem tudom mit sírsz állandóan. Úgy állítod be a játékot, mintha a világlegnehezebb dolga lenne a moddolása. Pedig csak kicsit bele kéne mélyülni, de erre csak nagyon kevesen hajlandóak inkább mindenki csak sír pestipályáért meg magyarbuszért. -
mk452001 #5213 nem rossz, meg a volánosban is van fantázia.
Volános nekem is van,csak 200-ashoz, de ez is tetszik :) -
retoucher #5212 Én inkább összedobtam magamnak egy régi BKV-s festést.
-
Nestea94 #5211 Örök hála..:D -
mk452001 #5210 Tessék bkvbusz.
Csak itt, csak most, csak neked (meg még akinek kell ;))
http://www.megaupload.com/?d=91EBH0M0 -
Routeres #5209 Benzinkúton és depóban tudsz mosatni :) -
bkvbusz #5208 Az első képen látható átfestéseket honnan tudnám letölteni? Vagy esetleg elküldené nekem valaki? -
bkvbusz #5207 Uraim!
A Háttérben látható BKV és volán festéseket honnan tudnám letölteni? Vagy közkézen forog? Mert ahogy láttam az OMSI Hungary megszünt.