63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Routeres
    Minden elismerésem!

Valami veszett jól néz ki a dzsuva (<- milyen érdekes szó ) rajta
  • adam993
    Szerintem csak az alap festésnél koszolódik, bár nem tudom.:S
  • omsifan
    Sajnos én is akármilyen hóban megyek a mannal akkor sem koszolódik. :(
  • Colos111
  • IkarusV134
    feladom
  • IkarusV134
  • IkarusV134
    Remélem az imageshack-kel nincs nyűgje a fórumnak, mert a freeweb még mindíg hulladék...
    http://imageshack.us/photo/my-images/718/arc134.jpg/
  • muHaHaHa
    Options-ban átállítod, ott van hogy "clutch" és azt.
  • rajenmax
    De nagyon megtudod mondani a frankót. Kíváncsi lennék tudod-e mekkora munka és mennyi utánajárás kell egy jó busz elkészítéséhez. Szerintem nem.
  • sanyicks
    Ezen is nagyon bénák a textúrák, a hangja meg olyan mint egy 50 éves szovjet traktoré :D
  • adam993

Még hogy nem koszolódik a busz? pedig a grafika is minimumon van.(Azért vagyok az út mellett, mert nem sikerült 80-al bevennem a kanyart...De miért...?)
  • adam993
    A Vehicles mappába kell bemásolni a Manual Transmissions mappát. Nekem valamiért a D85-ön nincs hang, a másik 2 faszán megy.:)
  • 88david88
    a ManualTransmissions mappát hova másoljam?
    mert szerintem az miatt nem megy nekem!
  • wollnerd #5402
    ez inkább buszvezeto1-nek ment...
    Elnézést...
  • wollnerd #5401
    Mit gondolsz?
    Látod az OMSI főkönyvtárában a Vehicles mappában lévő a MAN_SD200 és a MAN_SD202 nevű mappát?
    Tehát...
  • wollnerd #5400
    Ugye a Tab-ot át lehet állítani a G25/G27 kuplungjára?
  • Warrior888
    Le tudnád írni hogy mit hova másoltál? A readme-ben aztán volt minden, csak az nem hogy hova másoljam a dolgokat, és szerintem nekem azért nem indul el mert valamit rossz helyre raktam.
  • adam993
    Ja, akkor minden rendben.:D
  • buszvezeto1
    sziasztok!
    Valaki le tudná nekem írni,hogy a manuális váltó fájljait hova kell bemásolni?
    Előre is köszi!
  • muHaHaHa
    OMSI-ban ha a TAB-ot felengeded akkor a játékon belül lassan kezd el fel engedni, mint pl. a gáz
  • adam993
    Autóval is ugyanígy csinálod.:D Most tanulok vezetni, szóval elmondom hivatalosan hogy van.:D Megállsz dombon. Kézifék behúz, egybe berak, Kuplung lassan felenged, ahogy érzed hogy elkezd fogni, és csökken a motor fordulatszáma, akkor kiengeded a kéziféket, és rálépsz a gázra. Bár miközben írtam, rájöttem, hogy a tabot nem tudom folyamatosan felengedni.:D:D:D:D
  • muHaHaHa
    Kiprobáltam, nekem kűködik, tök jó manuális váltóval :D
    Azt vettem észre hogyha emelkedőn lefulladok (direkt csináltam) akkor elkezd hátra fele gurulni a busz. Indulás menete emelkedőn billenytűzettel: Kézifék, benyomod TAB-ot (kuplung), berakod 1-esbe, max gáz, TAB-ot fel engeded, kicsit vársz míg nem kezd el lassulni a motor fordulat száma, kézi fék ki, és el is indultál :D
  • Warrior888
    Megjelent a manuális váltó újabb béta változata. Állítólag G25 és G27-tel állati jól működik, kuplunggal, mindennel. Engem a játék valamiért kidobott egy hibaüzenettel mikor be akartam tölteni a buszt, úgyhogy egyelőre várom a válaszukat.
    Addig is próbáljátok ki, hátha nektek működni fog.

LINK
  • wollnerd #5392
    OMSI bug a 3:07-nél!
    Amúgy a busz sztem nagyon jó!
  • Routeres
    És a folytatás :D
  • kitt2000
    [BETA]Marcopolo Torino MB OF-1721
  • adam993
    Azon nincs se hegy, se domb. De helyközi, az igaz!
  • wollnerd #5388
    És az Usedom?
  • adam993
    Hát, ami helyközi, és viszonylag dombos, és szépen ki van dolgozva, az a Quefurt, meg a Bad Kinzau. Az ilyen hegyes.
  • omsifan
    Üdv! Tud valaki valamilyen hegyes-dombos helyközi féleségű pályát? (Ami kész van már)
  • kuhnzsolt
    Ilyen nálam is van!
    Az a legjobb amikor az épülő pályámon mek vele, és egy elég durva emelkedőn(Man d92 megy fel 5-10km/h-val) gondol egyet lefullad! Csekélyen olyan 10 kocsit török össze mire megáll kézifékkel!
  • Routeres
    Üdv!
    Ha már a Mercinél tartunk, hadd kérdezzem meg, hogy a váltó az csak nálam akad be, vagy más is szembesült a problémával, hogy nem akar feljebb váltani???
  • Zoliikp
    A készítője biztos tudna...
    Vagy, ha megadná a tükör pozícióját, akkor, talán.
    A zárt o3d-ből nem lehet visszaolvasni...
  • ozimak
    Nem tud valaki csinálni gyorsban egy(vagy kettő) visszapillantót erre a mercire? :D Viccet félretéve: tényleg jó lenne ha valaki majd kiadna hozzá egy "patchet"... mert engem nagyon zavar hogy nem látom rendesen,hogy ki tudok e állni a megállóból anélkül hogy oldalba küldenék valakit...meg hát ez a műszerfal háttér... mintha valami kinagyított pixeles képrészlet lenne :D Amúgy nekem minden más bejön rajta,főleg a hangja.
  • gabcsibkv
    Elkészítettem Spandau Modern Pro-hoz a mentrendet BKV külalakban :)
    Így már könyebb lesz a játék.
    http://www.mediafire.com/?rwdi8hvrjamfbdb
  • fuszhi
    Egyben válaszolok mind hármótoknak.
    Atis0418: - Az hát :))))
    ROUTERS : :))))))) sok sikert a pályádhoz!
    muHaHaha : Nem volna rossz , én biztos kipróbálnám. Mondjuk olyan omladozó településekkel ahogy mondod , lehetne játszótereket is berakni. Azt bármelyik map ban jól mutatna biztos ahogyan elmész egy játszótér mellett. Lenének sima hinták , meg olyan kőr hinták, és lenne többféle csúszda egyenes és kanyargós is szép színesben jól mutatna. lennének sövény kerítések. Olyan az embereknek combig érő nagyságúak.
  • kuhnzsolt
    Remélem valaki tud nekem segíteni: csináltam egy új útvonalat a duisburgi pályán e leírás alapján http://data.hu/get/3583527/utvonal_omsi.doc de hiába írja ki a busz a vonalszámot és célállomást, de nem állnak meg a megállónál! Másik probléma, hogy van amikor gondol egyet a AI busz, és elfordul pl. balra A harmadik, hogy van amikor a busz előre, hátra "ugrál" a busz!

Hol, mi lehet a probléma!
  • omsifan
    Készül egy ilyen, csak nem roncs. :D LAZ 4202 busz
  • muHaHaHa
    Nah, ilyen busz kéne OMSI-ba meg valami hábórú utáni map :D
  • Routeres
    Nagyon posztapokaliptikus!

Nem hiába mondják, hogy az orosz cuccok kibírják az atomháborút ís :D