63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Zoliikp #5005 -
Zoliikp #5004 Csak azért, hogy visszatérjünk a topichoz:
Elkezdtem egy Ikarus 260-ast Vbusból átkonvertálni.
Jelen állapota:
-
#5003 egyik állítólag különkiadásban mutatták honnan és mit szereznek be. komplett kisgép kasztnikat vettek párszáz dollárért. bár a buszok azért drágábbak mert nincs itt akkora roncstelep mint mint az a sivatagban. -
Warrior888 #5002 PK zrt. oldalán pár éve még fent voltak az eladó buszok. Ikarusok nevetséges áron voltak, pedig azok elvileg úgy ahogy még működtek is. -
Apocalipto #5001 Technikai okok miatt szünetel. -
Jazzdobos #5000 Sziasztok!
Tudtok valamit erről a honlapról : www.omsi.precise-division.net (OMSI Hungary)nekem nem működik -
#4999 Utánaérdeklődsz a különböző volánoknál, hogy hova viszik a selejtezett buszokat, és megpróbálsz alkudni belőlük. Amúgy szerintem működőképtelen Ikarusokat lehet kapni 100-200 ezerért. -
#4998 nem tudtok olyan roncstelepről mint a mojave sivatagban a repülőgép temető? ott párszáz dollárér kapsz fél repcsiket, csak nekünk buszosba kéne. lehetne csinálni egy fain szimulátort. egy műszerfal kéne csak:D gondolom itt is lehet olyan outgauge mérőműszereket csinálni mint a live for speed hez. nagyon jó lenne. -
#4997 Hát sajnos nem optimalizálták, de szerintem azért már az is nagy teljesítmény, hogy két ember ilyen részletesen, és ahhoz képes könnyen kezelhetőre megcsinálták.
@Apocalipto
Jah így már értem, mert fura volt, hogy nekem összesen van 30 fps-em átlagban, és azért a plusz 20-30 fps-t megéreztem volna. Egyébként szerintem a legtöbbet az AI-autók vesznek le, mert amikor le paused-olom a játékot, akkor felugrik az fps 90-100 környékére. Bár lehet, hogy nem ehez van köze. -
#4996 a legtöbb szimulátor sok armot eszik... -
#4995 Kéne reklamálni egy optimalizáló patch után.:D -
#4994 Hát bizony! A World of Subways Vol. 3 sok RAM-ot eszik! Gyakran történek beszaggatások! -
#4993 Azért az is durva, hogy egy ilyen játék több mint 1GB RAMot megeszik. Optimalizálásról még életükben nem hallottak a németek. -
Apocalipto #4992 Minimumon játszok, mert némelyik nagyobb pályán annyi objektum van hogy azt egy atomerőmű sem bírná...
Amúgy Q8200+HD4850+4GB ram. -
#4991 És neked nélküle mennyi fps-ed van, és milyen grafikán játszol milyen géppel? :D -
Apocalipto #4990 Amúgy akinek négymagosa van az jobb alul az options-ba pipálja be a quad core-t.. -
#4989 Nem tudok róla. -
#4988 Nekem semmit nem használt a program, az FPS pontosan ugyanannyi. :)
Rendszer:
2,93 GHz Core i5, HD5650 1GB, 8GB DDR3 ram, Win7 x64 -
Apocalipto #4987 A Karosának kijött már valami játszható verziója? -
Apocalipto #4986 Fura, nekem dobott 20-30 FPS-t.. -
#4985 Kipróbáltam ezt a programot, és hát nem sok minden változott tőle, ha beállítottam, hogy mind a 4 magot használja kemény 0.5 fps-t emelkedett a játék futása. Amivel viszont még próbálkoztam, hogy az AMD over drive progival emeltem, egy magnak az órajelét, amit használ az omsi is. Az kemény 10-15 fps-t dobott, a játékon, csak sajnos elfelejtettem a feszt is emelni, így kékhalálozott, és azóta egy teljesen széthullott az omsi, szóval nem tudtam tovább tesztelni.
De az eddigi eredmények:
Omsi 1.01 2006-os gépeknek az előre meghatározott grafikai beállítások, csak 1000-re raktam a forgalmat, és 100%-ra a parkoló autókat, nem reducált AI-list el.
CPU ctrl: kikapcsolva avgfps 31.1
CPU ctrl: 4-mag : avgfps:32,5
CPU ctrl: 3_mag : avgfps:31.2
Ha mégkevesebb magot állítottam be, az értékek már nem változtak.
Teszt rendszer: 4 magos Phenom x4 955, ATI Radeon 5750, 3GB RAM. -
Apocalipto #4984 Legegyszerűbb mód megnézni, kinek mennyit dob az FPS-en.
Betöltöd a játékot, beraksz egy buszt. Megnyomod a Shift+Z-t háromszor, megnézed amíg az FPS averaged szépen beáll egy állandó értékre. Majd a CPU controllal ráadod az összes procimagot, és megnézed mennyit emelkedett. -
#4983 Nálam pl ezzel a szarral jobban szaggatott. :D:D:D:D -
#4982 ez érdekelne engem is. gyorsabb a játék? -
#4981 És ez a progi dob valamit az fps-en is, vagy csak a % eredményeken rágódunk. -
#4980 OMSI Hungary-ről, de sajnos szünetel.
Megkeresem a szg-emen a rar fájl, és feltöltöm egy tárhelyre. :) -
gyuri1995 #4979 Nekem is az 1-esből 30%-ot a 2-esből 100%-ot használ a programmal, a program nélkül pedig az egyik 100% a másik 5%(többi program).
Más
A fórum hátterében lévő Volánbuszos és BKV-s textúrákat honnan lehet letölteni? -
Hyp3r #4978 Nekem pár % a különbség. -
Apocalipto #4977 Én minden folyamatra beraktam a 4 magot. Azt pedig úgy lehet megtenni, hogy a folyamatok oldalán jobb gomb > add to selected CPU profil, ott meg kiválasztod hogy hány magot használjon. -
#4976 Akárhogy próbálgattam, mindig valamivel többet fog a 2es magból, mint az egyesből. :/ -
Szabeebmx #4975 Feltelepítettem de kb asse tudom mi hogy van :)csak annyit tudtam beállitani hogy magyarul tudjon. Kérhetnék hozzá segitséget hogy kell kezelni? (64bit-es Win 7HP van fent a gépen) -
Apocalipto #4974 CPU-Controlból, persze. -
Apocalipto #4973 [URL=http://www.koma-code.de/index.php?option=com_content&task=view&id=88&Itemid=93]Legfrissebb verzió itt[/UR -
Hyp3r #4972 Nekem a hőmérsékletjelző nem ilyen világos. Azt is lehet módosítani? -
Hyp3r #4971 CPU-Control 2 -
Hyp3r #4970 jaj bocs, a letöltési link lemaradt: http://usite.hu/prg/CPU_Control -
Hyp3r #4969 Megvan: CPU-Control 2. Elindítod az omsit, aztán lerakod tálcára a játékot, elindítod a cpu controlt, és bal oldalt a folyamatok között kiválasztod az omsit, jobb klikk az omsira a listában, és alul lemész, hogy all cpus, és a legördülő listában kiválasztod a saját processzortípusodnak megfelelően, hogy hány processzort használjon a játék. Ezután vissza az omsira, és jó játékot:) A feladatkezelőben látszik, hogy a többi magot is használja a játék. A mode-vel én nem szoktam variálni. -
bpyfan #4968 Honnan lehet leszedni a D92 ZF valós verzióját?
-
#4967 Jó lesz, kíváncsian várom! :) -
Hyp3r #4966 Te zf váltóval használod a d92t? :) én inkább a manuális váltót szeretem. Nekem az jobban bejön.