63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Zoliikp #5126 Az csak lábtartó.
Hál' istennek...
Megszenvedtem a pedálokkal is, ugyanis a talpak is rajtuk volt, és először azzal együtt mozogtak.
A guta kerülgetett, mire rájöttem a legegyszerűbb átalakítási formulára... -
Apocalipto #5125 Bubu? -
mk452001 #5124 Nagyon szép, ezek a pedálok szinte megszólalnak
A bal oldali "pedál" az valami lábtartó?
Amúgy láttam a korábbi képeket is, - tudom, hogy ez nem a te sarad, csak megjegyzem - az orra sztem nagyon Vbusos (tudom, hogy abból van) -
Zoliikp #5123 Folytattam a munkát...
Ha nagy nehézségek árán is, de a gáz-fékpedál működik:
http://kephost.hu/kep/2011/06/snap172.jpg
Most már az ajtókkal harcolok, jelenleg a paraméterezési fázisban vagyok:
http://kephost.hu/kep/2011/06/snap168.jpg
Lassan, folyamatosan, de biztosan.... -
mk452001 #5122 Arról érdeklődnék, hogy a Liaz bal mutatóján a jobb alsó mérő az mit mutat?
Mert a többi részét sikerült értelmeznem, csak azt az egyet nem.
Előre köszi -
#5121 Érdekes. Én utoljára ilyen fejeket az indexen a LulzSec és az Anonymous harcáról szóló kisfilmben láttam... -
mk452001 #5120 ÚÚÚ...az osztálytársaim csináltak egy ár képregényt ezekkel a fejekkel XD -
rajenmax #5119 Na de jó.
http://img232.imageshack.us/img232/1438/imagejkvj.jpg -
rajenmax #5118 Azért ne legyetek ilyenek.
kép -
mk452001 #5117 Tekintetbe véve, hogy ez német villamos... -
mk452001 #5116 Semmi baj, tudom, hogy értetted, én is csak egy szimpla megjegyzést tettem -
#5115 de az a fura hogy olyan OMSI-szerűek az objektumok, meg az IBIS is ott van... -
vasokol2 #5114 bocsi
*beszléjünk=beszéljünk -
vasokol2 #5113 Igen elhiszem, ne érts félre, nekem "csak" az a gondom, hogy nehéz moddolni és alig készül busz az omsihoz. Vagyis készülőben vannak, de nagyon lassan és nehezen.
A valós pályákról meg ne is beszléjünk...:S -
mk452001 #5112 Nem azért, de a videó címe alaján ez az OpenRails programból van -
mk452001 #5111 Hidd el, én is szívesebben fewstettem volna Ikarusokra ezeket, de ha egyszer csak MAN-ok voltak akkoriban (a Liazon gondolkodom). -
#5110 Srácok! Ezt nézzétek!
Forrás: omsi.cz -
vasokol2 #5109 Mennyivel jobban nézne ki itt is a háttér, ha a Man-ok helyett Ikarusok sorakoznának már fel..
De sajnos, arra még kitudja mennyit kell várni -
#5108 Köszönöm! :) -
vasokol2 #5107 Lassan a készítők tényleg adhatnának már ki valamit. Egy könnyebb, átláthatóbb SDK csomagot, csuklós buszt stb. Ideje lenne már, mert így nagyon nehéz lesz moddolni. -
Bence000012 #5106 A kérdőjelet nem tudom miért raktam bocsesz. -
Bence000012 #5105 Szint úgy??? -
vasokol2 #5104 Egyetértek! :/ -
#5103 Csuklós busz jöhetne már :/ -
Brad33 #5102 New Berlin Spandau 1.4 -
#5101 A elmúlt napokhoz hasonlóan ismét lenne egy kérdésem; a New Spandau pályát honnan lehet letölteni? Mert amiket kihozott a google, ott regisztrálni kell... -
zorba3333 #5100 A D89-es busz a D88 panelját használja, ezért a model_D89.cfg fájlban az alább olvasható soroknál a hivatkozásokban lévő panel.bmp előtti típusazonosítót is meg kell változtatni.
Tehát, a beillesztendő kódrészletben ezt írd át:
[matl_change]
D89_Panel.bmp (ezt javítsd átD88_Panel.bmp-re)
0
és a
[matl]
D89_Panel.bmp (ezt is javítsd át D88_Panel.bmp-re)
0
Ne felejtsd el, hogy 2 ajtószárny van, tehát a kiegészítő kódrészletet be kell illesztened a második szárnyhoz is, ahol szintén meg kell változtatnod a hivatkozásban a típusazonosító számot D88-ra, illetve a ügyel rá, hogy ennél a sornál: cockpit_light_tuerkontrolle3 3-as szám legyen a sor végén, és ne 2-es, mint az első szárny esetében.
Amennyiben a scriptet a cocpit.osc fájlban helyesen módosítottad, és a beillesztést jól csináltad a cokpit_varlist.txt fájl esetében is, akkor biztos hogy működni fog a világítás.
-
#5099 Viszont ha '82 előtti, akkor Prága váltót kéne rakni bele, nem?
Csak mert az eléggé különbözik a voith meg a zf váltóktól:
http://146.110.10.61/files/13/img1353.jpg
(a kép a veke.hu-ról származik) -
mk452001 #5098 Üdv, szépen halad a buszod, csak így tovább!
Nem akarok kötözködni, de nincs egy kicsit alacsonyan a kasztni?
Vagy én láttam rég 260-ast? -
#5097 Fa sza gyerek vagy te is. Drukkolok mivel én lusta is vagyok hozzá. Örülök hogy van még egy busz készülőben. Téged is kitüntetett helyen szemléllek a látómezőmben sok sikert. Jó a hozzáállásod a válaszaidból ítélve bár olyan fa sza gyerek volnék mint ti. Én nem tudtam befejezni a buszomat blendis még régről emlékezhetsz rá mindig pár kép. Összecsapni meg nem volt gusztusom. Osu ;) -
Hyp3r #5096 Csak D92-re sikerült megcsinálnom, de legalább működik... D89re nem sikerült, pedig mindent a leírás szerint csináltam:( -
IkarusV134 #5095 Meg vagy 700.000Ft :) (ha már van kocsira jogsid) -
Hyp3r #5094 Sziasztok!
Valaki kipróbálta már a világító ajtógombokat? Én mindent a leírás szerint csináltam, de nem működik:( -
Zoliikp #5093 Nem.
Egyenlőre az SD77 scriptjeit használom, legyen meg teljesen a modell, aztán már lehet "nyugodtabban" bogarászni...
Most haraptam az ujjamba, mert szét kellett szednem a pedálokat a talpjairól, hogy az animáció működjön... -
#5092 Köszönöm a jogsis kérdésre a válaszokat! -
#5091 A scripteléshez is értesz? -
Apocalipto #5090 B+C+D+GKI+PÁV 2 -
#5089 Így igaz ahogy mondjátok. Az első szériás ráncajtók (harmónikaajtók) ablakai jóval kisebbek voltak függőleges irányban, az alsó beeső peremek pedig annál hosszabbak. Ezeket korrigáltál egyenlő hosszúságúra az 1983-as járműbemutatóra.
A készülő buszról egy pár szót: Szerintem eddig ez lesz a nyerő addon elem, nagyon szép és igényes munka. Az üvegek tűnnek picit furának a fények miatt, (vegyük azt hogy most jött le a szalagról) egyébként tényleg le a kalappal, további sok sikert kívánok! ;)
Üdv: atis -
Nestea94 #5088 Tehát a készülő busz egyébként 1982 előtti:) -
#5087 Ja értem! :)