63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#5291 Rakjam fel azt is? -
#5290 Valaki nem keresett múltkor harmonikaajtó hangot(Ikarus 260)? Itt van egy csöngéssel együtt: http://www.youtube.com/watch?v=nspiRlbA7bo&feature=fvsr
Fel lehetne használni hangnak az OMSI-ban nem?
-
Apocalipto #5289 Köszi, de...Hibával már nem dob ki, most simán nem látszik a busz. Lehet hogy a ticketprinter.osc fájlra van szükségem? -
#5288 http://data.hu/get/3995747/man_sd85_main.osc -
Ibigoo #5287 Üdv, építgetek egy pályát, mellékelek hozzá két képet. Elnézést h nem linkelek, a friss regisztráció miatt 30 napig nem szúrhatok be hivatkozást...
-
#5286 Vagy ez lehet h nem si abba van.:D Feltöltöm, megnézed, hogy jó-e.:D -
#5285 Én is a fájlra gondoltam. -.-:D Az a mod, amikor ajtócsukásnál van jelzőhang. Ha kell, feltölthetem azt is.:D -
Apocalipto #5284 A fájl legyen origi, nem a játék... :D Nekem azért nem jó mert bemásoltam a modot ami a régebbi buszokba is elektromos pénztárgépet rak...azóta nem jó. -
#5283 Én feltölteném, de azt hiszem nekem nem origi.:S -
Apocalipto #5282 Valaki lenne szíves nekem feltölteni egy origi man_sd85_main.osc fájlt? Valamit elrontottam és nem tudom betölteni a buszt, erre a fájlra hivatkozik.
A fájl a Vehicles\MAN_SD202\Script mappában található.
Köszi! -
#5281 -
mk452001 #5280 Ha lehet, akkor a 200-as Ikarus csipogóját tedd be, az nagyon klassz (mintha a végét járná az akku :)) -
Vazzeazze #5279 Sziasztok! Segítséget kérnék : az a probléma, hogy a játékban az utak a kereszteződésekben, buszöblöknél és "egyéb nem egyszerű" helyeken sötét(új aszfalt)színűek, a többi helyen meg olyan matt szürke, mint amikor először betöltöd a Berlin Spandau pályát. A sötétebb részeken a járda is más színű. Valamit én rontottam el az tuti, abban segítsetek, hogy lehetne ezt vagy visszacsinálni, vagy úgy megcsinálni, hogy mindenhol ilyen új színű legyen az út(ez lenne a legjobb) :) Köszönöm. -
Milan1909 #5278 Valaki nem tudna egy magyar karakterekből álló betűkészletet csinálni a buszmegállótáblákhoz? Nagyon nagy segítség lenne :) -
#5277 Arra a sípolásra gondolsz? Az nem a tolatóradar.. -
#5276 A műszerfal olyan mint a Vbusban... nem lenne amúgy rossz, de hát így nem az igazi. -
jó lesz ez hajrá! :) -
#5274 Ja igen igazad van, jó munkát. -
Milan1909 #5273 A valóságban Kőbánya-Kispest-Alacskai úti ltp. között jár, amire te gondolsz az a 254E Népliget-Alacskai úti lakótelep. Amugy a második megállótól az útvonalvezetés, a keresztutcák a végállomásig nagyjából valóságosak :) -
gabcsibkv #5272 Sikerült a bemondásokat beletenni a sd200-asokba. :)
Márcsak néhány doldog kellene bele:
1. Ha van leszzállásjelzés és kinyilik a hátsó ajtó akkor mondja be az érkező megálló nevét.
2. tolatóradar hang.
-
#5271 Jó lesz, de ez vonal valóságban, Népliget-Alacskai úti lkt. Az indulás helye, Népliget ? -
#5270 Csillagos 5 ös jól néz ki -
Milan1909 #5269 Itt az első videóm a készülő pályámról, még eléggé kezdetleges...várom a véleményeket:)
-
sanyicks #5268 borzalmasak azok a textúrák, paintes munka :) -
Routeres #5267 Üdv megint én vagyok!
Új busz a láthatáron, július 3.-ai megjelenéssel!
-
Routeres #5266 http://www.megaupload.com/?d=BYY87KUN
Csak egy gyors csomag, a pálya, meg a .hof file van benne.
Helyes működéshez kell a SimpleStreets és a Straßenobjekte gcW addon.
Danke für deine Hilfe :) -
#5265 Dobd fel, és megnézzük. :P -
Routeres #5264 Üdv néktek!
Kis segítségre lenne szükségem.
Van nekem egy pályám, helyközis, magyar nyelvű, nem egy Sachen-Anhalt, de legalább magyar. :) Szóval az a bibi, hogy az AI buszok nem írják ki a célállomást, csak a járatszámot, a saját buszomnál meg az IBIS-en be lehet pötyögni a járatszámot, de amikor a Route-hoz írnám be a kódot nem történik semmi. (Nem írja, hogy falsches route!) A Ziel-lel meg tökéletesen megjelenik a kijelzőn a célállomás.
Mi lehet a megoldás??? -
Dév92 #5263 Am motor hangot hogy lehet csinálni?
-
Dév92 #5262 Ok vedd úgy hogy nem írtam semmit.Amúgy csak egy kérdés volt -
IkarusV134 #5261 Már nem azért de nem vbus. mindenki aki dolgozik valamin még bőven az alfának az alfájánál tart. Még én sem tartok sehol mert egy csomó mindent kell leprogramozni az ARC-on, mivel sok dolog új rajta ami a gyári MAN-okon nincs meg.
Egyik ilyen a szintező amit be tudtam üzemelni és még egy csomó kapcsoló be sincs üzemelve. csodát ne várjon senki. Amik kijöttek add-on buszok is bőven sehol nincsenek. Talán a Liaz, de a svájci busz is tele van apróságokkal mint a normális utasfigyelmeztető ami nálam meg a nezema féle Ikarusban már alap. -
Dév92 #5260 bocsi de mikor jön ki a 260 -as vagy ha már münködő kpes a béta verziót valaki elküldhetné:D -
#5259 Én meg nem merek már OMSI-ban vezetni, mert hétfőn lesz a Rutinvizsgám, és lehet nem úgy csinálnék mindent, ahogy kellene...:D -
SD EJC #5258 Ok, örülök neki, hogy reggeltél, pont ezekben az időkben vannak a vezetések is. Hétvégén, és hétközben 18:00-tól. Ha nem megy valami, akkor írj a fórumba, nem harapunk. :) -
gyuri1995 #5257 Köszönöm. -
Milan1909 #5256 Sziasztok! Nem tudja vki, ha saját pályán szeretnék megállóbemondásokat, azt hogy kell beállítrani? és hova kell tenni a hangfájlokat? -
gabcsibkv #5255 Sziasztok !
Valakinek sikerült beletenni az SD200-asokba és SD202-be a hangbemondásokat? (scriptet), mert a német forumról néztem de nekem nem sikerült. Ha valakinek megvan akkor küldje el ha tudja a mailemre:
[email protected]
Köszönöm. -
alexander1993 #5254 Honnan tudnék különböző jegyeket meg pénznemeket letölteni OMSI-hez?
Előre is köszi. -
#5253 Repaint Tool.exe -
IkarusV134 #5252 No ma megismerkedtem a térdeplő scriptjével. Még egy kicsit tanulmányozom hogy ki van kivel, de a jó hír az hogy a térdeplőn kívül a hasmagasságot is tudom majd állítani le és fel egyaránt. Jóó lesz ez.