Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Én most arról írok hogy milyen volna a számomra ideális busz szimulátor.
Az omsi omnibusz szimulátor ugyan nevéhez hűen adta mit ígért.
Omnibuszokat. :)))))))))
Viszont más busz típusok is lehettek volna.
Mint az egyik 2009 es vonatos szimulátorban.
Lehetett volna olyan pálya szerkesztő is mint a 2009es vonatszimulátorhoz.
Az átfestéseket megoldhatták volna egyszerűben.
A busz teteje nem havasodik :) a reflexion mapp film szerű tükröződő felülete miatt van hogy nem elég ha mellé másolod a megfelelő fájlt átfestve, hanem szerkesztened kell. Csinálhattak volna akkor már leve nyers blender file ok at amikre csak a bőrt kell ráhúzni és nem külön neked megszerkeszteni. Pl az is hasznos kiegészítő csomag lett volna szerintem. Az animált részek szerkesztéséhez szintén adhattak volna le írást.Mert én nem tudok róla. Szóval ha már olyan leegyszerűsítették a szimulátort kihagytam volna helyükben a tükröződés hisz a víz is csak úgy van és nem fröccsen, hó meg nincs a busz tetején, és nem lesz mocskos a busz. tehát megtehették volna hogy kihagyják ezeket és könnyen festhető busz lett volna. könnyen átfesthető elemekkel pl útjelző táblák zebra stb. Hisz az úton ha fékezel, a hóban is meg amúgy is nincs féknyom. Mint szimulátor 5 ös lett természetesen. Nem is azzal van a baj :)))))) Üdv mindenkinek és kellemes nyarat. Remélem hoztam egy témát az Omsi hez. Ti miben csináltátok volna meg máshogy ?