63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#5375 STALKER igaz? -
#5374 Bocs az nagy kép alatt lévő kettőért papi08 sorry -
#5373 -
#5370 Minden maradt a régiben , a festés ami új és egy két hang. -
#5369 Ez javítja a műszerfal textúráit is? -
#5368 Utólag rájöttem hamarabb írtam mint körbe néztem volna. Ez a merci. Jó lett. -
gyuri1995 #5367 A javitó BVG-packot innen lehet leszedni:
http://omnibussimulator.forumieren.com/t6416-repaintsound-o405n-bvg-v11
A Volánbuszos textúrát pedig abból csináltam, de ahoz nincs engedélyem, hogy feltöltsem de ha kell valakinek küldjön ide egy mailt és átküldöm:
[email protected] -
#5366 Fantasztikus, hol tekinthetjük meg még jobban szemügyre véve a kicsikét? -
sanyicks #5365 Ez az a rondaság, új textúrával? Mert így már egész tűrhető. -
gyuri1995 #5364 Kis Volánbusz :)
-
#5363 Igen én szinte biztos vagyok, benne hiszen egyszer ez volt a kedvenc pályám. De ha mégse erre gondoltál azért ne harapd le a fejem, de különben ez lesz az. :D -
#5362 Most úgy áll, mintha a légrugóban nem lenne levegő. -
IkarusV134 #5361 Igen. Nem ártana a buszt megemelni 4-5cm-rel legalább. Terheletlen állapotban kell a buszt elmenteni a kerékkel. Utólag meg csak könnyebb a szintezőt is beállítani. Mert azt most meg lehet emelni de annyival keményebb is lesz a futómű. Addig kéne ezt kiemelni maxban míg rá nem épül minden mert annál több munka lesz kijavítani a hibát. -
sanyicks #5360 Valahogy még mindig úgy néz ki mint egy ikarus limuzin és lowrider kialakításban. Túl hosszúnak tűnik és mintha le lenne ültetve. -
IkarusV134 #5359 Hát az a lassacskán jó sokáig fog tartani mire ezt te befejezed. Már jócskán előrébb vagyok mint de még én is hoool vagyok a végétől. Képet majd holnap mutatok. Ma a szélvédőt próbáltam beüzemelni több kevesebb sikerrel. Már esni esik rá az esik és tükröződik, de még lehúzni nem tudja a lapát. Az majd a holnapi feladat lesz. Ellenben már próbálkoztam az oldalnak a koszolásával. Jó lesz ez de a jó minőségű koszolástól még messze vagyok. Mivel fotóról nem tudom áthúzni ezért kézileg kell a koszolást megoldani ami elég nehéz feladat. Puskázni van honnan, de a valóshoz közeli hatást elérni még kell egy kevés gyakorlat. -
#5358 Köszönöm, lassacskán sikerül megcsinálni. -
#5357 Biztos vagy benne ? Mert a pálya borítóján nem látok macskakövet.
A Querfurt-i pályát említik mikor beszélgetnek az úri emberek , hogy a macskakő miatt tiszta rossz végig szét akar esni a busz. Meg stb. Ezért kérdezem egész biztos vagy benne hogy az? Mert csak úgy nem szeretnék letölteni egy pályát. De köszönöm a kedvességed. Amelyik pályát te mondod azon 5ös járat van feltüntetve. Mit gondolsz? Jó persze kipróbálhatom de ha nem azt keresem ba sz hatom, ugye érted? -
#5356 Nagyon jó a buszod , ilyenből sincs még egy. Remélem sikerül majd! DE nem csak neked hanem mindenkinek aki neki állt. A legjobbakat. -
zorba3333 #5355 Szépen alakul a gép, gratula! -
#5354 Valamilyen klíma mod nincs a D92-höz? Holnapra jó lenne, meleg lesz. :D -
#5353 A hátsó és a féklámpa is kész van.
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/07/07/hatsolampa.png
[Elnézést a sok ismétlésért] -
#5352 Ez lemaradt. :)
-
#5351 Üdvözletem, azért én sem hagytam abba az ikarust. :)
Pár új kép:
[IMG]kép[/IMG]
-
#5350 Ami a videóban szerepel az a Pilzdorf pálya. Talán ha jól emlékszem akkor a 6-os járat. -
#5349 Nem lehet hogy csak be kell másolni a megfelelő helyre azt ami oda le vagyon írva? -
#5348 scania az kur a jó lehet ezeket csak előlünk titkolják ;) -
#5347 Mi újság az úr buszával? -
#5346 Ez melyik pálya kedves sanyicks úr. Már régen is tetszett. -
#5345 A script jét az ajtónak lehet ne használni.
Egyébként, ha lenne legalább ilyen valamelyik készülő busz, az is bőven elég volna. Tulajdon kép ha lenne egy busz ami csak kerékkel van konvertálva meg kormány, más egyéb mint pl gombok nem. Az is bőven vezetném és boldog volnék vele. Legalább is addig, ameddig nem lesz kész teljesen. Mondjuk tesztelnék az emberek hogy még mink kell javítani stb. S ha valaki tud hozzátesz azt tovább adja. Mit tudom kb ennyi ami eszembe jutott. :) -
#5344 :)))))))))) -
SD EJC #5343 Nem kell félni, semmitől, és ha balesetet csinálsz, mi van akkor? Semmi. Emiatt igazán nem kell félned, úgyis segítünk. -
#5342 Egy utast önmagában nem lehet leszállítani. Vagy mindet vagy egyet sem. Hogy a statisztika ne romoljon, csak a kijelzőről a ZIEL 0 kóddal törlöm a célállomást, máris jeleztek és leszállnak (még akkor is ha visszaírom). -
IkarusV134 #5341 Nekem a régi notim csinált olyat hogy befagyott egy pillanatban. Restart és utána már se egér se billentyű. Magába fordult a gép. Élt és virult de nem lehetett kommunikálni vele. Alaplapos lett. 3 év intenzív használat után nem is csoda. Addig viszont szerelőt nem látott. -
#5340 Persze, hajts neki egy szembejövő autósnak, a rossz vezetés miatt elvileg leszállnák. Bár a statisztikád is ugrik. Vagy hirtelen fékezz néhányat. -
gabcsibkv #5339 Utas fennmaradt, rossz helyen álltam meg a végállomáson. (Le lehet őket zavarászni valahony?
Köszönöm a válaszokat!
Íme a kép róla:
(Freudstraße megállóhelynél garázsmenetben)
http://imageshack.us/photo/my-images/148/utasmaradomsi.jpg/ -
Hyp3r #5338 Többféle vírus van. Van olyan, ami már a bootoláskor betöltődik, ez ellen nem lehet semmit tenni, kitörölni sem tudod, és ha nincs szerencséd, akkor formázáskor sem tűnik el a boot szektorból.
Az ilyen tárhelyes megoldások (pl hotfile, depositfiles, stb...) meg nem biztonságosak, mert 1 csomó felugró ablak betöltődik, hiába tiltod le a felugró ablakokat, és ezek általában támadó jellegű oldalak.
A vírusirtók meg gagyik, nekem 2 éve nincs a gépemen vírusirtó, és semmi baja. Feleslegesen foglalják a ramban a helyet, és a vírusok sokkal gyorsabban fejlődnek, reprodukálódnak, mint a vírusirtók.
Régen volt 1 tűzfalam, nem jut eszembe a neve, de az sokkal jobb volt mint 1 akármilyen vírusirtó. Igaz, volt 1 kis betanítási időszaka, amíg be kellett állítani neki, hogy mik a biztonságos kapcsolatok, illetve folyamatok, és mik nem, de onnantól kezdve tökéletesen működött. -
#5337 Nos jöttem tiszta vizet önteni a pohárba, bár mi is legyen nem értem. Újra húztam a gépet és formázás után mikor felkínálja az első lehetőséget hogy mit választhatok azt már egérrel kéne de nem jelent meg az egeret.Én gondoltam mindenre. Érdekes hogy a hiba oka mai napig tisztázatlan. A ps 2 es bemenet magától elromlott volna? Lehet. Most USB portjaimat fogtam be egeret. Működik, újra rakktam a gépet. Értetlenül állok a dolog előtt hogy mi is történt a vírus írtóm nem szólt hogy talált volna valamit is. Biztos akkor a csatlakozás szált el , de hogyan lehet ez? Mindenesetre ne haragudjazok ha valakit megrémisztettem volna nem szándékos volt. Most müködik usb egérrel. -
#5336 Kizártnak tartom,hogy akármilyen szoftver vagy vírus hardveres gondot okozzon...(vagy legalábbis nagyon ritka dolog) ha már a teljes formázás sem segít akkor ott hardveres probléma van... -
#5335 Nekem sincs ilyen bajom a Mercivel. -
dantre #5334 Valószínű hogy a számítógépedet egy vírus intézhette el és biztosan nem a busz miatt, mert én is leszedtem és azóta is játszogatok vele, de semmi bajt nem okozott.
Vagy esetleg csak egyszerűen az alaplapod mondott csütörtököt....