63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
dantre #5046 de lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy olyan nevű pálya hogy Teltow, és nálam nincs menetrend, ahhoz esetleg tud valaki javítást, vagy nem is foglalkozik vele senki ? -
dantre #5045 Sziasztok
Sajnos nálam is jelentkezik ez a láthatatlan hiba....és tény hogy elég idegesítő hogy lenulláz kapásból....az új pályával még az is probléma hogy brutális szó szerint törés van az útban amikor emelkedik......kicsit másképpen kellene ezt megoldani, mert ezektől eltekintve vagány kis pálya ! -
#5044 Amúgy kezd elegem lenni abból,(némelyik pályán jelentkezik)hogy gondol egyet, és mintha láthatatlan falnak, inkább szalagkorlátnak ütköznék. Szóval nekem Usedomnál és Ystadt-Malmönél jött össze. Megyek 50-el a városban, puff láthatatlan fal, járda, lámpaoszlop. 80%-os vezetési statiszkira ugrott a 0-ra, és az utasok is le akarnak szállni. Másnál is jelentkezik? És van rá gyógyír? -
#5043 Szerintem simán megoldható.:) -
Routeres #5042 Jó estét!
Mapépítés közben feltűnt (és egyre inkább zavaró), hogy naaagyon hiányoznak az OMSI-ból a magyaros objektumok.
Az jutott eszembe, hogy nem lehetne e megcsinálni mondjuk azt, hogy az MSTS-hez (Microsoft Train Simulator) készült (természetesen magyar vonatkozású) pályákból objektumokat berakni az OMSI-ba, mert állítólag ugyan azt a grafikus motort használják. Elméletben megoldható lenne? :)
További szép estét!
-
Dév92 #5041 Hali.Valaki tud híreket mondani a 435-ről és a 280-ról? -
Bence000012 #5040 és nagyából mikor leszel ezzel kész??? -
#5039 Zsír Zsír -
Warrior888 #5038 Ha akarsz 100-zal menni tegyél bele egy 260 lóerős turbódízelt, és 6 sebességes ZF Ecomat váltót.
Na jó, le is töltheted. :D
ZF Ecomat Transmission Script 1.00 RC3 Beta (Ecomat I/Ecomat II) -
#5037 jah:D nem zavar csak viccesen hangzott. -
#5036 Leér az orra, így jobb? :D -
#5035 felhasal az orra :D -
#5034 Húú. Letöltöttem múltkor, 10 perc után kiléptem. Lehet, hogy változatos meg tuti, de az elején olyan emelkedő van, ha alapjáraton hajtok bele, akkor is le akar szállni mindenki, mert hogy: "túl rosszul vezetek". Arról nem tehetek, hogy felhasal az orra. -.- -
vasokol2 #5033 Köszi, kipróbálom! -
#5032 Bento Gonçalves (brazil map)
Én kipróbáltam ezt a pályát és nekem nagyon bejött! Városi, emelkedős-lejtős, vannak az utcákon fekvőrendőrök.
2 kiindulóhely van. Ha Vila Nova II-ből indulunk, a járat egy csendes kisvárosrészből visz a nagyvárosba mint a Budapest! :)
LETÖLTÉS (Stáhnout=Donwload)
Élvezzétek! :) -
Nestea94 #5031 Ok köszi szépen:) -
vasokol2 #5030 shift+Z gomb kombináció, a 100km/h -> gondolom megbuherálta a motort:) -
Nestea94 #5028 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy lehet beállítani hogy fent is jelezze piros betűkkel a sebességet hőmérsékletet etc. mint ahogy Warrior nemrég feltett képén? És még az is hozzá tartozna hogy hogy értél el 100 km/h tempót mikor ugye 72-75 km/h nál nem mennek többet a buszok? -
Warrior888 #5027 Ez most kijelentő vagy kérdő mondat?
Mindenestre feltételezem, hogy így akartad írni: "A rádió linket mi magyarok is tudjuk használni? Mert bemásoltam a rádió1 linkjét és nem megy."
Persze hogy tudjuk. Nem jó linket másoltál be. A Rádió1-hez itt a link: http://www.radio1.hu/onlineAdas -
Jazzdobos #5026 a rádió linket mi magyarok is tudjuk használni mert bemásoltam a pl.: rádió1 linkjét és nem megy. -
vasokol2 #5025 A manuális váltot a Man-hoz honnan lehet leszedni?
Köszi a segítséget! -
Jazzdobos #5024 Köszi szépen! -
vasokol2 #5023 Nagyon jó, grat hozzá:)))
-
Zoliikp #5022 Na végre:
még egy
-
Zoliikp #5021 Most miért nem látszik a kép?
-
Zoliikp #5020
-
Zoliikp #5019 -
Zoliikp #5018 "Tető alá került" a kicsike....
-
Routeres #5017 Szia!
El kell hogy keserítselek, öcsémnek ugyanilyen problémája van, sajnos az 1280x1024 felbontásnál csak ennyit látsz.
Az OMSI pedig felveszi a monitor natív felbontását, ergo nem tudod változtatni a felbontást (<- az OMSI-nak)
Esetleg próbáld meg ablakos módban futtatni. -
Zoliikp #5016 Mindkettő "létező" modell, úgy hogy nincs akadálya.
Persze a kívánságlista elég hosszú lehet, ezért inkább előbb megpróbálom befejezni, amit elkezdtem.... -
Jazzdobos #5015 köszi és azt hol kell? -
Zoliikp #5014 Két lehetőség:
ebben a nézetben /F1/ nyomj egy Space billetnyűt;
növeld meg a képfelbontást, ha lehet /nekem 1440x990/. -
Jazzdobos #5013 Sziasztok!
A problémám az hogy a fülkénél nem látom a vissza pillantót és még egy kicsit többet. Tudom hogy kell használni de sajnos nem megy hátrébb én így látok: -
#5012 Van valahol angol, esetleg magyar nyelvű leírás a konvertálás menetéről? -
sanyicks #5011 De a procinak van, amihez a vinyónak van köze az a tile-ok betöltésekori szaggatás, de azt lehet látni mert kerreg a vinyó és világít a led. Az állandó szaggatás viszont a proci miatt van. -
Hyp3r #5010 Valaki, aki ért hozzá, csinálhatna ilyen típusú ikarust is:Ikarus 256
vagy esetleg ilyet:C56 -
Routeres #5009 Sieht gut aus!
Csak így tovább, szurkolunk! -
Apocalipto #5008 A sok objektum megjelenítéséhez inkább a vinyónak van köze mintsem a procinak. SSD-n lehet nem szaggatna :) -
sanyicks #5007 Tehát nem használ 1 magnál többet. Különben nem szaggatna. -
Zoliikp #5006