Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
de hhhehe figyelj, azok vonatok nem kétlem rendes vagy. Viszont nincs meg az oldalon az adat kommunikáció hisz aki ismeri a scrpt parancsok egy részét az nem osztja meg inkább "ül" rajta és várja hogy más is szenvedjen meg érte. Bizonyos fokon megértem, bizonyos fokon nem. Mert pl én kíváncsi volnék az összesre keréktáv beállítások , akkor gombok animálása stb. Ha tudnám is akkor is még ott van hogy állandóan ellenőrizgetni kell jól írtad adatok be vagy javítanod kell. Én azért hagytam abba, mert elegem lett a blendert még valahogy megtanultam majd a buszt is majdnem befejeztem, mikor rájöttem hogy ha nem tudom a parancsokat akkor cső ezért várok most ki, mert f szom tanuljon most abba is bele. Akkor belekezdtem a pálya építésbe na mondom majd az aha hagyjuk is mint témát. Te említetted hogy csak a blenderben el kell készíteni bizonyos adatok alapján az útszakaszt amit szeretnénk, majd rá a festést vagy bőrt és úgy menteni. Nos nagy szolgálatot teszel vagy bárki ha kiad egy csomagot, amibe vannak előre elkészített nyers blender fájlok amiket már csak el kell menteni. Nem mindenki mer ilyenbe belekezdeni. Én az vagyok aki meri, csak utálja már hogy nem lesz belőle semmi ;) Mert gagyi vagyok hozzá különben mondom már ontaná magából a nép a pályákat meg stb.:)))))))))))))))))))))