63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• omsifan
    Én pont úgy szeretem a Kézi váltós D86-ot, hogy remegve induljon el.
  • Geri556
    Nekem a ZF4HP500 váltós SD83,mert megoldottam, hogy kettes fokozatban felváltson minden fokozatot, az, hogy rángás nélkül induljon pedig már meg volt oldva.
  • omsifan
    MAN SD77, Mióta kijött az új manuális váltó mód azóta MAN D86 is.
    Amúgy meg: Liaz és hááát még a Merci is elmegy.

• Vazzeazze
    Szia! Tudsz egy linket az új verzióhoz?
  • Vazzeazze
    Azokat szinte nem is használom :) De azért köszi! Nagyon modern-mániás vagyok, alig várom, hogy kijöjjön valami a készítőktől...valami új csuklós MAN, legalább ilyen minőségben mint a gyári buszok! Most a 92-est használom saját egyedi(módosított) hangokkal, így még modernebbnek hat, csendesebb alap és retarder hang, ajtók, 20h fék, fék, rázkódás-hang, így jobban tetszik :) Ugyanis a vezetőülésben ülve az életben nem hallani olyan hangosnak a buszt, mint hátrébb. Alapból nekem túl hangos...majdnem olyan mintha a motornál ülnék. Ja, és egyedi felni van rajta! ;)
  • Routeres
    Beszállok én is! :D

Általában valamelyik (az új verzióban van vagy egy tucat!) ZF váltós D92-vel szoktam menni, de amióta a pálya építés alatt áll, azóta a randaság (aka Mercedes) lett a kedvencem, amíg nincs 412-es, addig megteszi az is!
  • adam993
    Buszra? Pályafüggő.:D
    Szűk pályákra: Pl Bad Kinzau, oda a LiaZ.
    Távolságira, ahol nagy távok vannak a buszmegállók között: Zf vagy Manuális váltós SD92.(Az időkijelző miatt)
    Városi pályára: D81 doormod, FBW.
    A Mercit talán az olyanokra, ahol nincs túl sok éles kanyar, mert nehéz kanyarodni a hossza miatt.:D
  • fuszhi
    Tényleg kinek mi a kedvenc?
  • gege97
    Feltettem a patchet,most már betudom állítani a menetrendet.De amikor írnám be hogy 01,le enterezem és kiírja h rossz út.....miért??
  • fuszhi
    SD202 D86 kedvencem, az mitől van? :))))))))))))
  • gege97
    Sziasztok!Letöltöttem a Great Grundorf nevű pályát,és be is raktam a helyére.Belépek játékba elindítom a pályát,állítanám be a járatot,de nem tudok választani...ez mitől van?Van rá valami "gyógyszer"?
    Kösz előre is!
  • 5665
    OKs azt vágom de ha beállítom úgy akkor is megy a kép jobbra balra
  • adam993
    Örülök hogy tetszik. :) Kell ilyen fehér-ezüst(nem tudom milyen szín, színtévesztő vagyok, és nem tudom megkülönböztetni a színeket:S Szóval, valamelyik a kettő közül:D De jól néz ki) felni SD-200-as szériára? Vagy előbb csináljak Printscreen-t?
  • Zoliikp
    Egy kis angol:
    Up --> fel
    Down --> le
    Left --> bal
    Right --> jobb
  • kuhnzsolt
    Nyilakig! gondolom
  • 5665
    Nem értem milyen nyílig görgessem le a sávot?
  • kuhnzsolt
    Próbálta már valaki a mercit AI-ban???

http://kephost.hu/mutat/_nelkul.jpg
  • Zoliikp
    Küldök egy képet:
    http://kephost.hu/kep/2011/07/snap195.jpg
    Mindegyik irányt külön, egymás után javítasz...
    Mielőtt elindítod a játékot, a nyilakról is tedd át a funkciót a num.számokra, mert nem biztos, hogy a kameranézeteket használni tudod.
  • 5665
    oks ! DE én átszeretném állítani megmondanád hogy kell? És ha lesz kormány visszaállítom
  • Zoliikp
    Őszintén mondom, ne tedd!
    Vagy megtanulod így használni, vagy áttérsz a bill+egér kombinációra, a legjobb a kormány lenne.
    A billentyű kiosztás elég szűk keretű, talán 4-5 gomb szabad. Közben új funkciókkal is bővülhet a játék, de nem fogod tudni használni...
  • 5665
    Igen Alapbeállításban úgy vannak !ÿ(Bocs elírtam a 8 4 6 2 -t)
    De hogy tudom átállítani úgy hogy a nyilakkal tudjam irányitani?
  • Zoliikp
    Te melyik játékkal játszol?
    Alap kiosztás szerint a numerikus nyilakkal (8,2,4,6) a kormány, az 5 gombra középre áll.
    A sima nyilak a kameranézetek közötti váltáskor van funkciója...
  • 5665
    Nah!Az lenne a kérdésem hogy miért van az amikor a beállításokban átállítom az irányítást W S D A -ról a nyilakra és elindítom a játékot ha lenyomom a jobb vagy bal nyilat megy a kép is jobbra balra! Ha valaki segítene megköszönném!!!
  • papi08
    HA megtanulsz rendesen fogalmazni, és egy hozzászólásban kifejteni amit szeretnél, szívesen segítünk. álá' olvasd el a banner alatti vörös írást. :)
  • muHaHaHa
    Probáljátok azt ki manuális váltóval hogy mentek pl 80-al és úgy álltok meg hogy rükvercbe teszitek, padlógáz és a kuplungot félig felengeditek :D
    (bill.-nél TAB-ot néha lenyomod mikor lassul motor)
  • Vazzeazze
    Beadta! :) Úgyhogy marad!
  • fuszhi
    Az omsi cz van egy LAZ de hiába tölti le az ember nem hibás. Ti honnan szedtétek le? Van valami ötlet honnan lehetne egy egészségeshez jutni. A harmónia ajtó script jét remekül felhasználhatná a buszához bárki ;) Üdv!
  • adam993
    Hogy tetszik?
  • sanyicks
    De tudom :) és azt is tudom hogy miért használja minden profi a textúrába árnyék sütögetést, sőt még a nem profik is akiket kicsit is érdekel hogy néz ki amit kiadnak...
  • ccv520
    Csináltam egy videót a kézi váltós MAN-ról:

http://www.youtube.com/watch?v=91YxAKigqaA
  • Vazzeazze
    Már le is szedtem, köszi szépen! Az, hogy nem tetszik, az kizárva, de azért csinálok bizt. mentést :)
  • ccv520
    Nekem esőben is csinálja.
  • adam993
    http://www.megaupload.com/?d=4XWA5J12

Innen le tudod tölteni. Telepítés: ->Omsi->Vehicles->MAN_SD202->Texture.
    Ide bemásolod, és elvileg működnie kell. Nézd meg h miket másolsz be, és az Omsi mappájában lévő fájlokról csinálj biztonsági másolatot, hátha valami nem jó, vagy nem tetszik a felni.:)
  • adam993
    Szia! Ezeket a felniket én készítettem magamnak. Másik szögből látszik, hogy csak textúracsere, szóval a modell más. Hogy értsd: Az eredeti felni forma van, de más kép van rárakva. De megpróbálom feltölteni valahova, és csak bemásolni kell akkor.
  • Vazzeazze
    Szia! Ezeket a felniket honnan lehet letölteni a 202-esekhez? (sztem sokkal jobban néz ki, mint az alap)
  • omsifan
    Hát én mindig alap festéssel megyek.
  • IkarusV134
    Köszi.

Majd az üveg koszolása lesz a következő lépés. A text megvan csak a síkot kell hozzá létrehozni. Azon megy most az agyalás hogy a koszolás hogy minél élethűbb legyen a hajdús E134-et kellene lefotózni, mert arról át tudom emelni a koszt a játékba. ez ugyanis most fotókra hagyatkozva kézzel készült... Ezért néz ki olyan hülyén. Nekem annyira nem tetszik de ideig óráig jó míg a valós nem lesz meg :)
  • adam993
    Én Usedomban mentem 15 percet kb, Közepes havazásban, -8°c-ban.
  • kuhnzsolt
    koszolódik a Man bármilyen festése, de nem 500 m után! Nekem kb. 8-10 km, extra erős havazás,-15 -20 C fok esetén koszolódik!
  • atis0418
    Kicsit szórakoztam a scripptel: