63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
kuhnzsolt #7044 Én eddig sem etettem a népem vele! Kérjél nekem engedélyt és adok képet, és linket! De én inkább hagyom a fenébe, aki elhiszi, hogy van busz az rendes ember! Mostantól az én pályámmal, módommal fogok foglalkozni, de ha valaki mint például rajenmax kételkedik, azt magasról leszarom! -
#7043 sorry elírtam -
rajenmax #7042 Egy rohadt képet mutass róla, csak egyet. Ameddig nincs nem hisz neked senki. Eddig ügyesen etetted a népet, de mostmár fejezd be, mert nagyon idegesítő, hogy véletlen minden összejön.. -
kuhnzsolt #7041 Baszki, nem kamu! De ez van nem tehetem fel ő szerinte!
-
bkvbusz #7040 figyelj mit írsz, mert a 405-ösről van szó. a 415-össel semmi baj nincs. -
#7039 Kezd már kabaré formát ölteni ez az egész egy kicsit nem? -
#7038 Ez az egész 415 egy kamu szerintem. Már elnézést -
valvetronic #7037 Szánalom. -
kuhnzsolt #7036 mit tudom én mit csinált vele! Pénze meg van rá! -
#7035 Nem tehetek feljelentést, mert tuti nem jogvédette le.:D Kamu az egész. -
kuhnzsolt #7034 Hát lehet az, de amilyen geci! Az a gáz, hogy simán ki tud rugatni, új vok a munkahelyemen! 2,5 hónapja dolgozom! -
#7033 Kamu. -
kuhnzsolt #7032 Üdv mindenkinek! Ha hiszitek ha nem én tényleg töltöm a fel az ikaruszt!
Viszont kaptam imitől egy e-mailt:
Koller, Imre [email protected] címzett: saját magam
Hello!
Olvastam az sg.hu-n, hogy elkezdted feltölteni a buszt, csak lassan meggy!
Én erre neked nem adtam engedély bazd meg! Se kép, se videó, se busz feltöltés! Ezt mondtam nem??
Ha mégis, felmered tenni, és közölni a linket, azon nyomban a jogok megsértése miatt feljelentést teszek! Jobban jársz, ha ehhez kötöd magad!
Ellenben, először feljelentelek, leszedek rólad vagyoni kártérítést, kirugatlak a munkahelyedről, majd kitaposom a beled!
A jó kurva anyáddal szórakozz!
Egy régi haverod:
Imre
Ebbe lehet igazság??? -
Geri556 #7031 HA minden jól megy akk. hétfő, szerintem -
#7030 Ezt már mi is tudjuk a legtöbben, sajnos. :( -
rajenmax #7029 Jó lenne ha mindenki elfelejtené a 405-öst és az S91-et.. Ha belegondoltok mindig volt vmi kifogás, hogy miért nincs kép vagy miért nem megy a feltöltés.... SZERINTEM ne várjátok egyiket se mostanság. -
#7028 ugyan ez érdekelne engem is. -
#7027 Jó reggelt mindenkinek.
Tudtok valamit arról a csuklós Mercedes buszról valamit amiről videó is volt? -
#7026 -
bkvbusz #7025 Hátha így:
<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/mlllT1lpJSg?hl=hu&fs=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> -
bkvbusz #7024 <iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/mlllT1lpJS -
bkvbusz #7023 Próbálkozzunk meg, remélem sikerül menteni. Szóval rajta vagyok a 412-es ZF 4HP 590-es váltó és hangjának ügyén.
http://www.youtube.com/watch?v=mlllT1lpJSg -
bkvbusz #7022 Kb 30 perc és linkelem a videót. Addig kibogarászom számomra érthetően a váltóbeállítási scriptet. -
bkvbusz #7021 jólvan, akkor Te se unatkozol. -
Zoliikp #7020 Sajnos arról nem tudok, se képet, se videót készíteni, hogy az állítások miatt 3-szor kellett visszaállítanom egy előbbi verzióba. Persze ennek lett jó oldala is:
a jó, hogy működik a 3 ajtó külön, valamint a hozzátartozó indításjelző;
a rossz, hogy egyenlőre csak ha az összes ajtó nyitva, akkor szól a csengő, és elszállt a manuális váltó-mód, ami a sava-borsa lenne... -
bkvbusz #7019 Az én 412-es hangommal annyi a baj, hogy nem képes rendesen váltabni a váltó és állítgatom hogy jó legyen, de most csinálok azért egy videót, hogy legalább látszódjon hogy készül. -
bkvbusz #7018 De Te mondjuk tettél be képeket is róla, Ő pedig mindíg csak ígérgetett. Ide és most tölti fel. Azért valljuk meg, ha lenne valamije, akkor egy képet feltenne róla. -
Zoliikp #7017 A kérdésekre adott válasz stílusa, a hozzáállás nem tetszik, ez tény.
El kell viszont mondani, hogy nehéz elkészíteni a modellt. Ha készíti, elkészíti, és kiadja, biztos látni fogjátok, mennyit kínlódik vele az ember.
Az a tény, hogy a scripteket magadnak kell megérteni, ha kell írni, az idegörlő.
Most én is elakadtam, mert a mutatók nem úgy mozdulnak, ahogy kellene, az IBIS-re, valamint a külső kijelzőre sem tudok feliratot kicsalni.
Kaptam már segítséget, még sem "látom" a hivatkozást, ami nálam hiányzik... -
#7016 Kaptam két mailt is, valamint másik fórumon is felmerült, hogyan lehet eltüntetni az átfestett skinekről a BVG logót, a Kasse feliratot illetve a kijelző körüli eredeti BVG színű keretet. Ezért hivatalos fórumon talált angol leírás alapján összedobtam egy magyar segítséget:
[b]Hogyan csináljuk? BVG logo és kijelző körüli keret törlése átfestésnél
http://erlautrans.blogspot.com/2011/08/hogyan-csinaljuk-bvg-logo-es-kijelzo.html -
Szabeebmx #7015 Egy kis hír az SDK forditásról! Első leckék befejezve. :) -
#7014 Igen, elég gyanus, hogy erről van szó. Konkrétabban nem fejteném ki a dolgot, nemrég megkaptuk érte a büntetésüket. Én is hasonló okból vagyok ilyen szkeptikus. -
valvetronic #7013 Én nyitottam a topikot régesrégen és most életemben először kommenthuszárkodom :D. Való igaz, nem kellene, de sajnos átéltem már pár fórumos közösséget szétziláló okostojást, aki hülyítette a népet mindenfélével.... -
#7012 Zsír Zsír , Zsí zsír zsííír :) -
#7011 Hűűűűűhaaa... na most ki kicsoda itten kérem szépen? :) Gondolok itt valvetronic és kuhnzsolt "beszélgetésére" :) -
valvetronic #7010 Olvastam mindent te gyökér és igazán leállhatnál a baromságoddal. -
Hyp3r #7009 Nem akarok türelmetlenkedni, de körülbelül mikorra várható a busz?:) Már jó lenne 1 jó minőségű addon busszal menni:) -
Hyp3r #7008 Szerintem sem létezik... -
bkvbusz #7007 Szerintem azért mert nem is létezik, de ez az Én véleményem.
Mindjárt hozok egy videót a 412-es hangról. Csak valamiért nem akar váltani sokszor. -
alexander1993 #7006 Nem kép kell hanem az ok, hogy miért nem hajlandó kiadni. -
#7005 Kérdezd meg tőle. :D Mert mi már nem merjük!! Hogy miért? Olvass vissza a fórumban!!