63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• truckerfan95
    Na figyu ...
    Ha jogvédelem van rajta akkor nem tehetd fel de ha nincs, és nem is mondta hogy van rajta akkormeg felteheted bátran és jogilag sem tud tenni semmit
    Barátnőm szerint ...... ( jogi suliba jár )
  • kuhnzsolt
    Én eddig sem etettem a népem vele! Kérjél nekem engedélyt és adok képet, és linket! De én inkább hagyom a fenébe, aki elhiszi, hogy van busz az rendes ember! Mostantól az én pályámmal, módommal fogok foglalkozni, de ha valaki mint például rajenmax kételkedik, azt magasról leszarom!
  • atila4
    sorry elírtam
  • rajenmax
    Egy rohadt képet mutass róla, csak egyet. Ameddig nincs nem hisz neked senki. Eddig ügyesen etetted a népet, de mostmár fejezd be, mert nagyon idegesítő, hogy véletlen minden összejön..
  • kuhnzsolt
    Baszki, nem kamu! De ez van nem tehetem fel ő szerinte!
  • bkvbusz
    figyelj mit írsz, mert a 405-ösről van szó. a 415-össel semmi baj nincs.
  • ozimak
    Kezd már kabaré formát ölteni ez az egész egy kicsit nem?
  • atila4
    Ez az egész 415 egy kamu szerintem. Már elnézést
  • valvetronic
    Szánalom.
  • kuhnzsolt
    mit tudom én mit csinált vele! Pénze meg van rá!
  • adam993
    Nem tehetek feljelentést, mert tuti nem jogvédette le.:D Kamu az egész.
  • kuhnzsolt
    Hát lehet az, de amilyen geci! Az a gáz, hogy simán ki tud rugatni, új vok a munkahelyemen! 2,5 hónapja dolgozom!
  • ccv520
    Kamu.
  • kuhnzsolt
    Üdv mindenkinek! Ha hiszitek ha nem én tényleg töltöm a fel az ikaruszt!

Viszont kaptam imitől egy e-mailt:

Koller, Imre [email protected] címzett: saját magam

Hello!

Olvastam az sg.hu-n, hogy elkezdted feltölteni a buszt, csak lassan meggy!

Én erre neked nem adtam engedély bazd meg! Se kép, se videó, se busz feltöltés! Ezt mondtam nem??

Ha mégis, felmered tenni, és közölni a linket, azon nyomban a jogok megsértése miatt feljelentést teszek! Jobban jársz, ha ehhez kötöd magad!

Ellenben, először feljelentelek, leszedek rólad vagyoni kártérítést, kirugatlak a munkahelyedről, majd kitaposom a beled!

A jó kurva anyáddal szórakozz!

Egy régi haverod:

Imre

Ebbe lehet igazság???
  • Geri556
    HA minden jól megy akk. hétfő, szerintem
  • matesz19
    Ezt már mi is tudjuk a legtöbben, sajnos. :(
  • rajenmax
    Jó lenne ha mindenki elfelejtené a 405-öst és az S91-et.. Ha belegondoltok mindig volt vmi kifogás, hogy miért nincs kép vagy miért nem megy a feltöltés.... SZERINTEM ne várjátok egyiket se mostanság.
  • tenkenorman
    ugyan ez érdekelne engem is.
  • matesz19
    Jó reggelt mindenkinek.
    Tudtok valamit arról a csuklós Mercedes buszról valamit amiről videó is volt?
  • tenkenorman
  • bkvbusz
    Hátha így:
    <iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/mlllT1lpJSg?hl=hu&fs=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
  • bkvbusz
    <iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/mlllT1lpJS
  • bkvbusz
    Próbálkozzunk meg, remélem sikerül menteni. Szóval rajta vagyok a 412-es ZF 4HP 590-es váltó és hangjának ügyén.
    http://www.youtube.com/watch?v=mlllT1lpJSg
  • bkvbusz
    Kb 30 perc és linkelem a videót. Addig kibogarászom számomra érthetően a váltóbeállítási scriptet.
  • bkvbusz
    jólvan, akkor Te se unatkozol.
  • Zoliikp
    Sajnos arról nem tudok, se képet, se videót készíteni, hogy az állítások miatt 3-szor kellett visszaállítanom egy előbbi verzióba. Persze ennek lett jó oldala is:
    a jó, hogy működik a 3 ajtó külön, valamint a hozzátartozó indításjelző;
    a rossz, hogy egyenlőre csak ha az összes ajtó nyitva, akkor szól a csengő, és elszállt a manuális váltó-mód, ami a sava-borsa lenne...
  • bkvbusz
    Az én 412-es hangommal annyi a baj, hogy nem képes rendesen váltabni a váltó és állítgatom hogy jó legyen, de most csinálok azért egy videót, hogy legalább látszódjon hogy készül.
  • bkvbusz
    De Te mondjuk tettél be képeket is róla, Ő pedig mindíg csak ígérgetett. Ide és most tölti fel. Azért valljuk meg, ha lenne valamije, akkor egy képet feltenne róla.
  • Zoliikp
    A kérdésekre adott válasz stílusa, a hozzáállás nem tetszik, ez tény.
    El kell viszont mondani, hogy nehéz elkészíteni a modellt. Ha készíti, elkészíti, és kiadja, biztos látni fogjátok, mennyit kínlódik vele az ember.
    Az a tény, hogy a scripteket magadnak kell megérteni, ha kell írni, az idegörlő.
    Most én is elakadtam, mert a mutatók nem úgy mozdulnak, ahogy kellene, az IBIS-re, valamint a külső kijelzőre sem tudok feliratot kicsalni.
    Kaptam már segítséget, még sem "látom" a hivatkozást, ami nálam hiányzik...
  • Erlau Trans #7016
    Kaptam két mailt is, valamint másik fórumon is felmerült, hogyan lehet eltüntetni az átfestett skinekről a BVG logót, a Kasse feliratot illetve a kijelző körüli eredeti BVG színű keretet. Ezért hivatalos fórumon talált angol leírás alapján összedobtam egy magyar segítséget:

[b]Hogyan csináljuk? BVG logo és kijelző körüli keret törlése átfestésnél
    http://erlautrans.blogspot.com/2011/08/hogyan-csinaljuk-bvg-logo-es-kijelzo.html
  • Szabeebmx
    Egy kis hír az SDK forditásról! Első leckék befejezve. :)
  • gumikacsa
    Igen, elég gyanus, hogy erről van szó. Konkrétabban nem fejteném ki a dolgot, nemrég megkaptuk érte a büntetésüket. Én is hasonló okból vagyok ilyen szkeptikus.
  • valvetronic
    Én nyitottam a topikot régesrégen és most életemben először kommenthuszárkodom :D. Való igaz, nem kellene, de sajnos átéltem már pár fórumos közösséget szétziláló okostojást, aki hülyítette a népet mindenfélével....
  • fuszhi
    Zsír Zsír , Zsí zsír zsííír :)
  • ozimak
    Hűűűűűhaaa... na most ki kicsoda itten kérem szépen? :) Gondolok itt valvetronic és kuhnzsolt "beszélgetésére" :)
  • valvetronic
    Olvastam mindent te gyökér és igazán leállhatnál a baromságoddal.
  • Hyp3r
    Nem akarok türelmetlenkedni, de körülbelül mikorra várható a busz?:) Már jó lenne 1 jó minőségű addon busszal menni:)
  • Hyp3r
    Szerintem sem létezik...
  • bkvbusz
    Szerintem azért mert nem is létezik, de ez az Én véleményem.
    Mindjárt hozok egy videót a 412-es hangról. Csak valamiért nem akar váltani sokszor.
  • alexander1993
    Nem kép kell hanem az ok, hogy miért nem hajlandó kiadni.