63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• kuhnzsolt
    Igen, egész érd

kb 50%-ban tükrözi majd a valóságot mert pl. vannak érden olyan emelkedők, ahol semmilyen omsi busz nem menne fel
  • dantre
    Sziasztok
    Jó lett az Ik viszont nekem még is lenne egy problémám.....eddig a játékot erős közepes grafikai beállítással tudtam játszani viszont most ha a buszt használom akkor annyira laggol hogy az hihetetlen valamint leesik az FPS mivel pattog a busz...próbáltam a beállításokat variálni sajnos semmi eredmény...tudnátok segíteni abban hogy működő képes legyen a busz nálam is ? esetleg lehet a buszon valamit állítani hogy ne essen le az FPS ? köszi előre is !
  • alexander1993
    Sok sikert a pályájoz. Ez amúgy valós pálya lesz?
  • kem001
    Jól haladsz. Egy kérdés: a fiat Panda-t honnan szerezted?
  • kuhnzsolt
    Továbbhaladtam a pályámmal kb.6 km, a pálya jelenleg 9 km hosszú!
    Látható a képeken kerítés a házaknál, ami feldobja ugyan a pályát, de szerintem még 54 km-t nincs kedven kerítéssel pakolni!
    A képeken nem a végleges állapot látható, mert kell szereznem egy murvás képet az útszélére!

képek itt!

A megállóperonokat sajnos az omsi.cz-ről kellett beszereznem, merta felső-parkvárosi részen ilyenek a megállóperonok!
  • Ákos XD
    Meg lehet oldani, hogy a 415-ösön egyéni ajtónyitó rendszer legyen?
  • Hyp3r
    Külön script van a fordulatszámmérőhöz, vagy te is az olajnyomásmérőt használod?
  • matesz19
    Igen, utólag sajna eszembe jutott, mert csak be másoltam mint az előzőnél. Bocsi mindenkitől és köszi a segítséget. :)
  • bkvbusz
    Szebb napokat! Miután meghallgattam az összes létező felvételemet a BPI-383-ról, aminek a hangja kellene, kiderült hogy olyan hangfelvételem nincs a buszról, ami az OMSI-nak kellene. Így a ZF váltós igazi 383 hang a jövőhétig várat magára, mondván csak akkor leszek vele. Megpróbálok max ma este felvenni hangot, de nem tudom mekkora sikerem lesz ezügyben. Igazából az a baj, hogy levegőgázos az autóbusz, nagyon megy és egyenletes motorhang felvételem csak alapjáraton van. Nomeg mindíg be volt kapcsolva az erősítő, ami gerjed egy kicsit. Így megpróbálok első körben alapanyagot szerezni hozzá.
  • dgufoplast
    Bocs el írtam le van írva a mappába
  • matesz19
    Jah most jutott az eszembe hogy a változtatás miatt ki törölték a spandau és a grundolf hof fájlokat a szerzői jogvédelem miatt.
  • dgufoplast
    Az Ikarus mappából hiányzik a hof meg a line listen fájlok mert jogokat sértet lehet az a gond de el van írva a mappába
  • matesz19
    *Illetve hogyan hiányozhat ha most tettem fel....
  • matesz19
    De mi, ha most tettem fel az OMSI-t? :D
  • Kevaanar
    Vagy hiányzik a busz könyvtárából a grundolf.hof
  • fuszhi
    ja bocs a 0076 helyett 07600 irsz ha pl mondjuk a gyári kis pályán közlekedsz.
  • fuszhi
    Rámész a járat számra beírod pl 0076 majd enter aztán meg a gyors járat gombot megnyomod és utána beírod 01 , vagy a 02 est és enter . Attól függ honnan hová mész. Azt hiszem ezt kérdezted.
  • matesz19
    Nekem volna egy kis bajom a javított Ikarus 415-ösel amit az omsi-hungary.hu -ról töltöttem le. Egyszerűen nem fogadja el a kódot az IBIS, a Grundolf pályán. Van valakinek valami tippje hogy miért??
  • maxi1987
    Az nem baj mert "Felszállás csak az első ajtón!".Leszálláshoz kérjük fáradjon a hátsó ajtókhoz.:)
    Jászkun Volán ZRt.-s festést nem tudtok véletlenül?
  • AdaKiller
    igen
  • spy803
    Nálatok is csak az első ajtón akarnak felszállni?
  • dgufoplast

Ikarus 415 Új letöltési link párdolog ki véve belőle

http://hotfile.com/dl/129095357/5f8297b/Omsi_Der_Bus_Simulator_Ikarus_415.rar.html
  • dgufoplast
    Helló minden kinek majd nem soká újból fel töltöm az Ikarus 415 Ki vetem belőle néhány dolgot (pl: hof,line listen ezen a kettőbe kötötek bele Nem soká linkelem
  • bkvbusz
    Ma Este a Train simulator volt a programlistán, metrt abba csinálok egy activityt, de annyian mondjátok a 415-ös hangját, ám legyen.
  • vasokol2
    #7521 ->> erre ment a válaszom!
  • vasokol2
    Bocsi hogy nem úgy írtam a hozzászólásom, hogy "válasz erre". Csak elfelejtettem :D
  • vasokol2
    A hot fájlok miatt vergődnek csak! Mivel az hivatkozik az alap pályákra. Maga a busz nem sért jogokat, mivel az csak egy 3D-s objektum amivel azt kezdhetsz amit akarsz, mivel a készítő így rendelkezett...

Szóval nincs problem, csa a hot fájlok ne legyenek benne.
  • nemeza
    Nekem működött/működik a 260-asban, de az optimalizált változatban még nem jutottam el a műszerfalig újra, illetve a mutatót nem sikerült belőni rendesen.. Script oldalról tisztában van.
  • Hyp3r
    kicsit megbolondítottam azt a fordulatszámmérőt:) valószínűleg készítek róla 1 videót holnap, hogy mire jutottam vele... Igazából az olajnyomásmérő lett fordulatszámmérőként használva, de így is meg lehet oldani, hogy nagyjából pontos értékeket mutasson.
  • mk452001
    Remélem meg lehet majd oldani a valódi hangok beépítését.
    Szívesen hallgatnám azt a "kávédarálót", amit a motorban rejteget a BKV :)
  • atila4
    Egy nagy hiba a 415-nél. Ha nincs több ülőhely nem szálnak fel az utasok... Állni nem szeretnek :D?
  • nemeza
    Van magyar pálya, mégpedig a Msikolci 69-es. Szerintem elég jól visszaadja a valóságot. Az Ikarus 400-asok nekem (is) személyes kedvenceim. Azt gondolom, hogy kicsit több ráfordítással sokkal igényesebbet lehetett volna összehozni, ami sokkal nagyobbat szólna. Várom a v2 verziót full Ikarus hangokkal, valósabb Fok-Gyemmel, motorral, váltóval, bal oldali panellel, működő ajtó rudakkal.. Mivel a 383 egyik sofőrje olvtárs ismereteim szerint, talán nem is lenne olyan nehéz némileg valósabb hangokat összerakni.. Főleg, hogy a motorhoz is elérhetőek a neten diagramok, illetve a ZF-modban rendelkezésre áll ZF4HP500 váltó is, bár ez kisebb probléma részemről, hiszen vannak voithos 415-ösök is bőven. Az két verzió lehetne becses nevükön is megnevezve: 415.04 a régi homlokfalas, és 415.14/15 az új váltótól függően. (vagy leginkább 415.04 Facelift, hiszen a gyári új homlokfalasok nem rendelkeznek fenti oldalsó kijelzővel, kivéve 1db átépített példányt)

Részemről betettem a nagy FGY karakterkészletet, és sokkal jobban áll neki.. Ha úgy adódik, és összegyűlik több minden, majd jelentkezem.
  • kem001
    Hol kapcsolom be az Ikarus-ba a belső világítást?
  • Routeres
    Persze, hogy nem nagy dolog, csak a friccek felfújták!

MÁS: Főnök úr (alias OMSI.hu főadmin) összedob nektek egy műszerfal leírást holnapra, hogy tudjátok, melyik gomb mit csinál. Lefotózta a busz játékbeli műszerfalát, azokhoz írja oda, mi micsoda.
  • matesz19
    Azon gondolkoztam fiuk, hogy ha elkészül egy magyar pálya, akkor abba is bele fognak kötni mivel az OMSI-nak a objektumait fogja tartalmazni vagy mi??
  • papi08
    //Népszerű témák
    1. OMSI - Omnibussimulator
    2. World of Tanks//
  • nemeza
    Gondolom a jó szándék vezérelte, hogy ne kelljen bemásolni a fájlokat. Szerintem nem nagy dolog. Ennyi.
  • Routeres
    Edit by me, (Janniboy hozzászólását fordítottam az OMSI fórumról:

"Láttam, hogy a csomag tartalmaz szerzői jogok által védett fájlokat, mint például a Spandau map hangos bemondásai vagy egyéb pályák "linielist-jei (ezt nem tudom, hogy fordítsam). Kérlek tartsd észben, hogy ezt te nem teheted. Emlékezz, hogy az OMSI eredeti fájljait tilos feltölteni. Erősen ajánlom, hogy módosítsd a RAR állományt és távolítsd el az érintett fájlokat, hogy elkerüld a problémákat a pályák készítőivel."

Nem nagy dolog, csak ki kell szedned azokat a dolgokat, amik más pályához valók. Probléma megoldva ;)
  • Zoliikp
    Még mielőtt elfelejtem:
    Nagyon szépen köszönöm a buszt, remek munka, és szomorú vagyok, hogy megelőztél....
  • kitt2000
    Kéne egy kis segítség!

Nem nagyon tudom beírni a kijelzőre az útvonalat !
    Valaki levezetné a menetét hogy kell beírni a régit jobban értetem mint eszt!(HV)
    Előre is köszönöm!