63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Zoliikp #7565 Pár apróságra reagálok a készítő helyett:
nyitott ajtónál azért világít a műszerfal, mert felkapcsolódik a kabinvilágítás, ami az 1. ajtóhoz van kötve.
a javítások is időigényesek, kicsi türelmet, főleg most, hogy egy pár napra elvették még az élettől is a kedvét.
Minden gépen másként "fut", hiszen mindenki a neki megfelelő módon állítja be a játékot.... -
#7564 Ezért ilyen cirkuszt csinálni, nem hogy örülnének a busznak. -
Routeres #7563 No, most olvastam, hogy miért ment a jogi hiszti!
A csomag tartalmazott bemondásokat a Spandau és a Bad Kinzau pályából, ezzel megsértve a szóban forgó pályák készítőinek jogait (ez így értelmes?)
dgufoplastnak csak ki kell szednie a bemondásokat, utána nyugodt szívvel feltöltheti, senki sem fog beleszólni! -
kitt2000 #7562 Ikarus 415 müszerfal!
Igazi!
Ilyen műszerfal leírás kéne! -
crodgok3 #7561 Most jut eszembe, hogy akkor miért nem jöttek a jogi hülyeségeikkel, amikor a gyári buszokon változtattak pár dolgot és úgy adták ki? -
Marzee92 #7560 Gratulálok a busz készítőinek, nagyon remek munkát végeztek, bára gombokkal még hadilábon állok, de látom előre hogy egy nagyon ügyes szerkezetet raktak össze. -
crodgok3 #7559 Én csak arra gondoltam, hogy a belső térből kivenni pár dolgot. Amik nem szükségszerűek. -
valvetronic #7558 Üdv!
Tudna nekem valaki segíteni? Egyik pillanatról a másikra azzal a problémával találtam szembe magamat, hogy jártatot tudok választani, de útvonalat nem és ez a gond csak Berlinnél van. TTData televan a megfelelő fájlokkal mégis ez a helyzet. Lövésem sincs miért. Próbáltam több busszal, több napszakban, hétköznap és hétvégén is... -
Routeres #7557 Uraim!
Az OMSI.hu-n még fent van! A mi jogainkat nem sérti, és amiben tudjuk, próbáljuk támogatni dgufoplast fórumtársat.
-
#7556 Nem annyira egyszerű ez, az egész modellt át kell dolgozni. -
crodgok3 #7555 Ha nem túl nagy probléma, akkor én egy butított verziót kérnék mert sajna számomra így játszhatatlan. -
bemki #7554 Légyszi nekem is írjatok egy letöltési linket! Köszi! -
repastam #7553 Ezer hála és köszönet ! -
alexander1993 #7552 Azt lehet tudni mikor jelenik meg a javítás? -
Hyp3r #7551 küldj priviben 1 mailt és átküldöm a fájlokat:) -
#7550 Szerintem is baromság az egész... nem fórumon pampogtak volna a készítők, hanem megkerestek volna mailben...ennyi erővel az eddig kiadott buszok is jogokat sértenek... mindegyikben van valami ami az eredeti játékból jött....nah mindegy... -
#7549 Valaki aki letöltötte a 415-öst, tolja már fel valahová... ok, hogy a készítője nem akarja mert a németek szerint jogokat sért. De mit tehet ő, ha valaki feltölti és megosztja pl. a blogján, vagy mittudom én. Ilyen az internet... Ennyi :) -
repastam #7548 Hyp3r: Nekem is ugyan ezek a problémák, kérlek írd meg melyik fájlokat kell átírni mármint az ékezeteket....köszönöm előre is ! -
crodgok3 #7547 Persze mert a készítők szerintem privátban írtak volna és törölték volna buszt, ha tényleg jogtalan lenne. -
#7546 Kapcsold be a műszerfal világítást a 6-os gombbal. Akkor mindig világítani fog.
Amúgy nagyon jó lett a busz! -
Geri556 #7545 Üdv
A hangokon lesz még változtatás bkvbusz által. A régit én csináltam dguoplast finomított rajta. -
Routeres #7544 Értelek. Nyilvánvalóan nem a készítőknek volt baja a busszal, hanem valamelyik okostojás nem bírt a seggén ülve maradni és belekezdett ebbe a jogi maszlagba... -
Hyp3r #7543 Másnak is csak akkor jó a műszerfal világítása ha ki van nyitva az ajtó? -
Dév92 #7542 láttam pár képet egy 412esről is nem tudjátok mi van vele?
-
alexander1993 #7541 Hello. Először is szeretném elmondani, hogy a 415-ös nagyon klassz lett. Csak annyi kivetni valóm van benne, hogy a hangok olyanok mint az eredeti MAN-ban. Erre várható valami javítás a későbbiekben?
Előre is köszi a választ. -
crodgok3 #7540 De a németek annyira beképzeltek, hogy ha valaki csinál egy kiváló dolgot, akkor azonnal megakarják fúrni mert tudják, hogy erre képtelenek. -
#7539 feltöltsem valami fájlmegosztóra addig? -
#7538 Ugyan már... ez vicc? millió egy modolt játék / busz létezik. írd bele a kopirájtot meg hogy magadnak csináltad azt jóccakát. személyes adatot ne adj azért meg magadról! -
halaszfi #7537 Valaki el tudná mondani hogy kell lejtőt csinálni az úttal -
Dév92 #7536 Valaki el tudná nekem mondani hogy hogyan lehet vbusból át konvertálni a buszokat milyen progival -
Routeres #7535 Azért ez morbid egy kicsit, nem? Dolgozott vele eleget, nyugodtan adja ki, csak ne tegye fel a németekhez. -
#7534 Én épp most akartam irni,hogy összekombináltam Bkvbusz Ikarus260-as hangjával mert úgy jobban tetszik :) Akkor tedd rá azt addig ha azért kötözködnek :) Szerintem igy a legkirályabb! -
crodgok3 #7533 Vagy ne add ki. Csak feltöltöd és nem publikálod, csak e-mail címre küldöd el a kérvényezőnek. -
Routeres #7532 Esetleg hagyd a fricceket a fenébe, nem éri meg felhúzni őket...
Ha nagyon akarják, úgy is letöltik, ha nem a hivatalos fórumról, akkor a magyar oldalakról... -
#7531 szedd ki a hof fileokat a köv. feltöltésnél. max readme-be nyomsz egy sort, hogy copy a pálya hof file-ja, azt ennyi :) -
dgufoplast #7530 Na jó van nem akkarok balhét ma le törlöm oszt holnap fel töltöm vissza mást nem tudok Bocs mindenkinek -
crodgok3 #7529 Igen erre már volt példa, a Spandau modern készítőjét is támadták, ezért hagyta abba a pálya építését. -
#7528 Nekem is ez jutott eszembe... Nagyon más nem lehet... -
valvetronic #7527 Én most arra tippelek, hogy az eredeti MAN hangokat hagytad benne a buszban és azt kifogásolják esetleg... -
#7526 nem lehet, hogy a .hof fájlok miatt van gondjuk? azok utalnak térkép(ek)re