63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Zoliikp
    Pár apróságra reagálok a készítő helyett:
    nyitott ajtónál azért világít a műszerfal, mert felkapcsolódik a kabinvilágítás, ami az 1. ajtóhoz van kötve.
    a javítások is időigényesek, kicsi türelmet, főleg most, hogy egy pár napra elvették még az élettől is a kedvét.
    Minden gépen másként "fut", hiszen mindenki a neki megfelelő módon állítja be a játékot....
  • ccv520
    Ezért ilyen cirkuszt csinálni, nem hogy örülnének a busznak.
  • Routeres
    No, most olvastam, hogy miért ment a jogi hiszti!

A csomag tartalmazott bemondásokat a Spandau és a Bad Kinzau pályából, ezzel megsértve a szóban forgó pályák készítőinek jogait (ez így értelmes?)

dgufoplastnak csak ki kell szednie a bemondásokat, utána nyugodt szívvel feltöltheti, senki sem fog beleszólni!
  • kitt2000
    Ikarus 415 müszerfal!
    Igazi!
    Ilyen műszerfal leírás kéne!
  • crodgok3
    Most jut eszembe, hogy akkor miért nem jöttek a jogi hülyeségeikkel, amikor a gyári buszokon változtattak pár dolgot és úgy adták ki?
  • Marzee92
    Gratulálok a busz készítőinek, nagyon remek munkát végeztek, bára gombokkal még hadilábon állok, de látom előre hogy egy nagyon ügyes szerkezetet raktak össze.
  • crodgok3
    Én csak arra gondoltam, hogy a belső térből kivenni pár dolgot. Amik nem szükségszerűek.
  • valvetronic
    Üdv!

Tudna nekem valaki segíteni? Egyik pillanatról a másikra azzal a problémával találtam szembe magamat, hogy jártatot tudok választani, de útvonalat nem és ez a gond csak Berlinnél van. TTData televan a megfelelő fájlokkal mégis ez a helyzet. Lövésem sincs miért. Próbáltam több busszal, több napszakban, hétköznap és hétvégén is...
  • Routeres
    Uraim!

Az OMSI.hu-n még fent van! A mi jogainkat nem sérti, és amiben tudjuk, próbáljuk támogatni dgufoplast fórumtársat.

• ccv520
    Nem annyira egyszerű ez, az egész modellt át kell dolgozni.
  • crodgok3
    Ha nem túl nagy probléma, akkor én egy butított verziót kérnék mert sajna számomra így játszhatatlan.
  • bemki
    Légyszi nekem is írjatok egy letöltési linket! Köszi!
  • repastam
    Ezer hála és köszönet !
  • alexander1993
    Azt lehet tudni mikor jelenik meg a javítás?
  • Hyp3r
    küldj priviben 1 mailt és átküldöm a fájlokat:)
  • Erlau Trans #7550
    Szerintem is baromság az egész... nem fórumon pampogtak volna a készítők, hanem megkerestek volna mailben...ennyi erővel az eddig kiadott buszok is jogokat sértenek... mindegyikben van valami ami az eredeti játékból jött....nah mindegy...
  • Erlau Trans #7549
    Valaki aki letöltötte a 415-öst, tolja már fel valahová... ok, hogy a készítője nem akarja mert a németek szerint jogokat sért. De mit tehet ő, ha valaki feltölti és megosztja pl. a blogján, vagy mittudom én. Ilyen az internet... Ennyi :)
  • repastam
    Hyp3r: Nekem is ugyan ezek a problémák, kérlek írd meg melyik fájlokat kell átírni mármint az ékezeteket....köszönöm előre is !
  • crodgok3
    Persze mert a készítők szerintem privátban írtak volna és törölték volna buszt, ha tényleg jogtalan lenne.
  • ccv520
    Kapcsold be a műszerfal világítást a 6-os gombbal. Akkor mindig világítani fog.

Amúgy nagyon jó lett a busz!
  • Geri556
    Üdv
    A hangokon lesz még változtatás bkvbusz által. A régit én csináltam dguoplast finomított rajta.
  • Routeres
    Értelek. Nyilvánvalóan nem a készítőknek volt baja a busszal, hanem valamelyik okostojás nem bírt a seggén ülve maradni és belekezdett ebbe a jogi maszlagba...
  • Hyp3r
    Másnak is csak akkor jó a műszerfal világítása ha ki van nyitva az ajtó?
  • Dév92
    láttam pár képet egy 412esről is nem tudjátok mi van vele?

• alexander1993
    Hello. Először is szeretném elmondani, hogy a 415-ös nagyon klassz lett. Csak annyi kivetni valóm van benne, hogy a hangok olyanok mint az eredeti MAN-ban. Erre várható valami javítás a későbbiekben?
    Előre is köszi a választ.
  • crodgok3
    De a németek annyira beképzeltek, hogy ha valaki csinál egy kiváló dolgot, akkor azonnal megakarják fúrni mert tudják, hogy erre képtelenek.
  • tenkenorman
    feltöltsem valami fájlmegosztóra addig?
  • tenkenorman
    Ugyan már... ez vicc? millió egy modolt játék / busz létezik. írd bele a kopirájtot meg hogy magadnak csináltad azt jóccakát. személyes adatot ne adj azért meg magadról!
  • halaszfi
    Valaki el tudná mondani hogy kell lejtőt csinálni az úttal
  • Dév92
    Valaki el tudná nekem mondani hogy hogyan lehet vbusból át konvertálni a buszokat milyen progival
  • Routeres
    Azért ez morbid egy kicsit, nem? Dolgozott vele eleget, nyugodtan adja ki, csak ne tegye fel a németekhez.
  • ozimak
    Én épp most akartam irni,hogy összekombináltam Bkvbusz Ikarus260-as hangjával mert úgy jobban tetszik :) Akkor tedd rá azt addig ha azért kötözködnek :) Szerintem igy a legkirályabb!
  • crodgok3
    Vagy ne add ki. Csak feltöltöd és nem publikálod, csak e-mail címre küldöd el a kérvényezőnek.
  • Routeres
    Esetleg hagyd a fricceket a fenébe, nem éri meg felhúzni őket...

Ha nagyon akarják, úgy is letöltik, ha nem a hivatalos fórumról, akkor a magyar oldalakról...
  • AdaKiller
    szedd ki a hof fileokat a köv. feltöltésnél. max readme-be nyomsz egy sort, hogy copy a pálya hof file-ja, azt ennyi :)
  • dgufoplast
    Na jó van nem akkarok balhét ma le törlöm oszt holnap fel töltöm vissza mást nem tudok Bocs mindenkinek
  • crodgok3
    Igen erre már volt példa, a Spandau modern készítőjét is támadták, ezért hagyta abba a pálya építését.
  • Ikarusfan
    Nekem is ez jutott eszembe... Nagyon más nem lehet...
  • valvetronic
    Én most arra tippelek, hogy az eredeti MAN hangokat hagytad benne a buszban és azt kifogásolják esetleg...
  • AdaKiller
    nem lehet, hogy a .hof fájlok miatt van gondjuk? azok utalnak térkép(ek)re