Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Van magyar pálya, mégpedig a Msikolci 69-es. Szerintem elég jól visszaadja a valóságot. Az Ikarus 400-asok nekem (is) személyes kedvenceim. Azt gondolom, hogy kicsit több ráfordítással sokkal igényesebbet lehetett volna összehozni, ami sokkal nagyobbat szólna. Várom a v2 verziót full Ikarus hangokkal, valósabb Fok-Gyemmel, motorral, váltóval, bal oldali panellel, működő ajtó rudakkal.. Mivel a 383 egyik sofőrje olvtárs ismereteim szerint, talán nem is lenne olyan nehéz némileg valósabb hangokat összerakni.. Főleg, hogy a motorhoz is elérhetőek a neten diagramok, illetve a ZF-modban rendelkezésre áll ZF4HP500 váltó is, bár ez kisebb probléma részemről, hiszen vannak voithos 415-ösök is bőven. Az két verzió lehetne becses nevükön is megnevezve: 415.04 a régi homlokfalas, és 415.14/15 az új váltótól függően. (vagy leginkább 415.04 Facelift, hiszen a gyári új homlokfalasok nem rendelkeznek fenti oldalsó kijelzővel, kivéve 1db átépített példányt)
Részemről betettem a nagy FGY karakterkészletet, és sokkal jobban áll neki.. Ha úgy adódik, és összegyűlik több minden, majd jelentkezem.