63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
dgufoplast #7525 @ Dgufoplast:
Épp most láttam, hogy szállítani fájlokat a RAR letölthető szerzői jogvédelem alatt állnak, mint például a bejelentések az M & R (Spandau), illetve egyéb térképek, illetve online listák ("line lista") az egyéb térképek.
Kérjük, felejtse el, hogy nem szabad erre a célra. Ne feledd, hogy ez is tilos feltölteni egy fájlt, az eredeti OMSI.
Azt javasoljuk, hogy módosítsa a RAR fájlt, és távolítsa el az érintett fájlok elkerülése problémák a szerzők a térképeket. le van forditva eszt írták
-
#7524 Csak irigyek, nem tudják elviselni, hogy más tudott jobbat csinálni náluk... Mégis milyen jogot sértettél volna meg? Ha van engedélyed az objektumokra, akkor ez baromság. -
Routeres #7523 Nem sérthettél meg semmilyen jogot. Volt engedélyed a modell készítőjétől, a konvert meg a scriptelés a te kezed gyümölcse, a busz tulajdonképpen a tied. Mit kötözködnek a friccek?! -
#7522 hát sztem ennek semmi realitása nincs... van vmi konkrét, hogy milyen jogokat? -
dgufoplast #7521 Helló mindenkinek lehet újból kell fel töltenem az Ikarus 415 öt mert itt valami szerzői jogokat sértetem meg elméletileg ilyet Írtak az Omsi német fórumon lehet ilyen ? -
#7520 Köszi a buszt dgufoplast!!!
Sajnos a jeggyel nekem is gondjaim vannak... A legolcsóbb 1.70-be kerülő jegyet elég nehéz kiválasztani, de ha sikerül akkor sem fogadja el az utas... :( -
#7519 Gratulálok dgufoplast,ez nagyon jó lett! Én is köszönöm,hogy megcsináltad!
-
#7518 Ezt a képet meglátva: pfff... mi ez a sz**... De gondoltam leszedem. Mentem is vele pár kört, most már nem mondok ilyet. Szép munka, jól meg lett csinálva, lehet van 1-2 apróbb hibája, de nála mostantól az abszolút favorit. -
krisz95 #7517 Hyp3r el tudnád küldeni a te fájlaidat amit átírtál? Nekem is ugyan ez a gondom ami neked volt.. -
valvetronic #7516 Thx -
#7515 opció/billentyűzet, és add hozzá a bus doorfront 5-öt, meg rendelj hozzá vmi bill-t -
valvetronic #7514 Engem az érdekelne, hogy a harmadik ajtót melyik gombbal lehet működtetni -
Hyp3r #7513 Nekem csak akkor világít a műszerfal világítása, ha nyitva van az ajtó. Erre van valami megoldás? -
#7512 Amit észrevettem, az az, hogy sötétben hiába kapcsolom be a világítást, az üléseken kívül minden sötét marad. Ezen kívül az ablaktörlő karja és a lapátja kicsit szétmegy, de mondjuk ez nem igazán feltűnő. Továbbá áll még mindig a kérdésem, hogy az indításjelzőnek van-e bármilyen billentyűzet kombinációja. -
#7511 2 dolgot vettem észre; fűtésnél ha pirosba húzom a kart, akkor csökken a hőmérséklet, ha kékbe akkor beindul a fűtés, és 15,3 foknál nem megy feljebb a hőmérséklet.
-
Routeres #7510 Összedobtam egy videót erről a gyöngyszemről!
Nem mutatok meg benne mindent, csak a lényeget! -
dgufoplast #7509 Bocs minden kinek a ki marat a le írásból -
bkvbusz #7508 Verzióban?
-
dgufoplast #7507 Igen a modellnek kicsit nagyobb a gép igénye -
bkvbusz #7506 Lesz rá frissítés.
Amint közvetlenül is fel tudom venni a kapcsolatot a kollégával és át tudom küldeni a hangokat neki. Elvileg ma este megpróbálom megcsinálni. A ZF 4HP 500 váltót eredeti BPI-383 adatokkal aztán megpróbálom összrakni a hangját is.
A készítőjének: ha adok textfotót a BPI-383lámpáiról, megcsnálod kultúrált -
#7505 Ismerős... -
Routeres #7504 Igen, valóban kissé szögszámláló lett a modell. Grundorfban forgattam róla egy videót, normál esetben 60 FPS-em van ott. A 415-össel max 30. Hehe...
Remélem később lesz majd egy kicsit butítva! :) (<- Lehet ilyet?) -
Dév92 #7503 Hali nagyon jó a 415 csak a motor hangal nem lehetne csinálni vmit? vagy lessz rá frissítés?
-
#7502 Hello! En ETS-el, meg GTS-el is tolom es van olyan szerelvenyem, amin busz van, ha jol emlekszem, talan meg a szine is jo... -
#7501 köszi!!! -
kuhnzsolt #7500 megoldás! A beállítások/grafika az első FPS értéket állítsd 1.00-ra és soha nem fog pattogni! -
#7499 Köszi szépen a leírást -
mk452001 #7498 Fantasztikus járgány, gratulálok.
Még pár gombnak a funkciójára rá kell jönnöm, de amúgy klassz.
-
crodgok3 #7497 Nagyon jó a busz, bár a gépem valamiért nem bírja és külső-nézetben elkezd pattogni... -
Hyp3r #7496 Minden jól működik, csak a cfgn kellett változtatnom. Nem szereti az ékezetes karaktereket a cfgben a játék, ezért voltak problémák. -
msts12 #7495 http://peti817172m.atw.hu/ik415.htm -
#7494 Nem hiába BKV festésű...:DD Viszont jó lenne egy műszerfal leírás -
kuhnzsolt #7493 Tud valaki nekem segíteni? Kellene nekem egy magyar buszperon! Az egyszerűség kedvéért ilyesmi kéne -
bpyfan #7492 Működik én voltam a hülye véletlenül kitöröltem mikor a HOF fájlokat cseréltem mostmár nagyon király. Nagyon jó kis busz. -
kuhnzsolt #7491 nem tudom nekem teljesen jó -
#7490 Miért ilyen a tükör? Manon teljesen jó
-
#7489 fűtést elő lehet vhogy hozni? :) vagy ennyire realisztikus, hogy nincs is fűtés, mint BKV-éknál? :D -
#7488 Nem jól tetted a helyére a dolgokat azt annyi. Telepítsd újra a gépen az OMSI t és csináld meg úgy hogy mindent a helyére másolsz külön külön mappánként. Nem az egész mappát kell bemásolni egy helyre. ;) :))))))))) -
#7487 Na ügye hogy ugye :) -
Geri556 #7486 Javaítva lesz természetesen ;)