63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Hyp3r
    Úgy látszik, az én gépem nem szereti az ékezetes karaktereket... Már megint az "Ajtó CSengő"-vel volt baja:D
  • tenkenorman
    Nvidia vezérlőpultban felhúztam mindent maxra, ajáték grafikát meg visszábvettem és most gyönyörű 8x élsimítás, texture filtering stb. viszont nekem a hangok nem jönnek be, inkább a 200 man-ét raknám be
  • atila4
    Igen. Valamikor kivehető a man-nak a hangja
  • Hyp3r
    Én nem tudom elővarázsolni a videóban szereplő hangokat. Az ajtócsengőt és az ajtó csukódásánál levő hangot sem. Melyik gombot kell nyomni?:D
  • Routeres
    Nekem is tetszenek a hangok.
    Mindössze annyi bajom van velük, hogy nagyon behallatszik a MAN jellegzetes hangja, (ami megjegyzem nem tudom, hogy a busz melyik összetevőjéhez tartozik... :D) Ez lesz a későbbiek folyamán javítva?
  • Ikarusfan
    Én nem is nagyon látom, csak ha nagyot fékezek...
  • Hyp3r
    sikerült megoldanom a problémákat. Az ékezetes karakterekkel volt a gond. Már működik minden:) 1 kérdés. Másnak is siet a sebességmérő 1 kicsit?
  • dgufoplast
    Az utasok fel szálásával nem foglalkoztam de azértis teszt de nem tart sok ból be irkálni
  • wollnerd #7477
    Oké!
  • kuhnzsolt
    pedig ők aztán a kritizáló.hu
  • Gilmore03
    Feltöltés után mindig kell várni 1-2 percet mire a HD is elérhető.
  • Geri556
    Ezek szerint nem lettek rosszak a hangok mert azt írták hogy remekek lettek
  • wollnerd #7473
    Most meg van 720p... o.O
  • wollnerd #7472
    lemaradt!
  • wollnerd #7471
    Tegnap az Ikarus 280-nal a Miskolcon sikeresen beállítottam a nem működő IBIS-t, sikerült elérnem hogy felszálljanak, de most egy kis izgalmat akartak! :D

Viszont én azt nem értem hogy én full size-ként vettem fel a frapssal és mégis a youtube 240p-be mentette és nem 720p-be! így még sem HD-és!
    Ráadásul nincs hangja! pedig bevan pipálva hogy vegye a hangot és a windows hangbeállításban full az input hangerő! Nem értem...
  • kuhnzsolt
    Hát az iho.hu már lecsapott rá!
  • Ikarusfan
    Nekem is működik. A csengőnek meg az indításjelző hangnak (a 412-esnek) van billentyűzet kombinációja?
  • kem001
    Ezen én is csodálkozom, hogy nem csaptak le rá még
  • Hyp3r
    Mindenki másnak működik nekem meg nem:D remek:D
  • dgufoplast
    Nem de viszont vannak benne olyan fájlok amik nincsenek be írva cfg be mert azok nem jók de ha el kezded válogatni akkor meg azért nem lesz jó legalább is nálam ez történt azé hagytam benne úgy hogy ott valami más van
  • wollnerd #7465
    Nekem gyanúsak azok az ékezetek...
    Sztem nem kezeli ezeket, épp ezért...
  • Hyp3r
    Ezt a 3 fájlnevet nem találtam meg a model_ikarus 415 nevű fájlban. Nem az lehet a probléma?
  • dgufoplast
    Regs_Ikarus 415.org néz meg van benne ilyen nincsen csináljá nekem müködik minden
  • bpyfan
    Nekem olyan problámaám van az új 415-esl hogy nincsen száma a busznak.És azt írja ki hogy "Válasz egy valódi számot a busznak" de nincs miből választani.Ezt akkor írja ki mikor leszeretném rakni a map-ra. HELP!
  • Ikarusfan
    Dgufoplast, fantasztikusan néz ki a 415! Épp most jöttem haza, most töltöm :)
    (Vajon az a tetves omsi.cz mikor csap le rá?)
  • dgufoplast
    Az nem tudom mitől lehet
  • Hyp3r
    rákattintok a listában és egyből hibát ír ki.
  • dgufoplast
    Ki se bírod választani vagy csak hibát ír ki ?
  • Routeres
    Egy isten vagy! Most estem haza, lekaptam, megtettem az első próbakört! Fantasztikus!!!
  • Hyp3r
    Sziasztok!

Kicsomagoltam az Ikarust, bemásoltam a vehicles mappába, a játék indítása után ez a hibaüzenet fogadott:

Ez mitől lehet?
  • kem001
    Nekem külön a tolatóradar hangja ami tetszik benne még
  • Geri556
    Értem.
    MEg ha sokan jeleznek, akk. mindig lejátsza a hangot, amúgy nagyon jó lett ;)
  • dgufoplast
    Bocs el Írtam
  • dgufoplast
    Azt nem birtam külön meg oldani hogy külön világicson amikor jelezek
  • Geri556
    De hogy a két ajtó közül melyiken jeleztek ?
  • dgufoplast
    meg hangja is van mikor be nyomják a gombot
  • dgufoplast
    ball oldalt stop pirosal
  • Geri556
    egy kérdés a 415-el kapcsolatban: Honnan tudom hogy hol jeleztek ?
  • kem001
    Az előbb nem töltötte be a pénztárat, akkor oldalt rákattintottam és kiadta úgy a jegyet. Nyitott pénztárfedéllel próbáltam, de minden jegyet kiad, csak a Kurschtache(vagy hogy írják) jegyet nem
  • fuszhi
    Jelentem, nálam is!