63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#7645 Ha megvan a modell szerkeszhető formában, akkor csak be kell lőni, hogy a koordinátarendszere egyezzen az OMSI-ban lévővel. Ezek után nagyon egyszerű kiválasztani azokat a pontokat, ahol álló utasokat szeretnél.. ;) -
#7644 Kis AI buszom körbe körbe járkál lelassít a megállóknál mintha megszeretne állni ,de valami miatt nem tudna aztán feladja és tovább megy az útvonalán. Valakinek volna egy jó ötlete, vajon miért? -
#7643 Állóhely mod is jó volna a 415-höz. -
#7642 Én csak Pascalt Delphit és C / C++ -t tanultam, meg kicsit magamtól html/css felé is nézelődtem. Ez igazából csak egy ini fájl szerűség, ha keresel egy [newline] tag-et.. -
#7641 Valaki csináljon legyen szíves Pannon volános festést a 415-höz és a D92-höz! -
#7640 Elkészítettem a 415-höz a Kapos Volános festést! Remélem tetszik mindenkinek.
Letöltést
-
#7639 Meg van a TTL kiterjesztésű fájlt kell kitörölni. -
#7638 Srácok valaki, tudja hogy lehet kitörölni a Time table Editorbol a dolgokat ? Meg köszönném a segítséget. Így előre is köszi ha valaki tud segíteni. -
Hyp3r #7637 sajna én nem visual nyelveket tanultam, vagyis nem programoztunk soha vonalakat, illetve mozgó dolgokat, ezért ez a része nekem eléggé ismeretlen. -
#7636 Van a fordulatszámmal kapcsolatos rész, egyszerűen kicsit át kellett írni, ennyi.
Konkrétan kell egy vonal a const fájlba, ezt meg kell hivatkozni, és utána szintén a sebességmérőhöz hasonlóan a model.cfg-ben kell a fordulatszám változóval irányítani a tűt. -
#7635 Jelenleg nem. Emiatt a 260-as sem lehet jelen állás szerint tökéletes.. -
kuhnzsolt #7634 Ezeket lesz majd nehéz megcsinálni:
http://www.youtube.com/watch?v=KMhbxrKT3Qw
http://busport-online.hu/gal_pu/erd.jpg
http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/45157554.jpg az épület
http://autozz.blog.hu/2010/06/29/tanulni_kell_meg_az_erdi_turbo_korforgalmat -
#7633 [ailist]
0
-1
29
26-on volt, átírtam most 29-re és működik. Köszi a segítséget. Betettem AI-ba a 425-ös Ikarus-t is, kíváncsi leszek arra, hogy jó lesz e -
kuhnzsolt #7632 Elnéztem, csak aktiválni tudod a kisebb ai változatosságot az MI forgalomnál! Viszont a közlekedő autók száma esetleg nem kicsi?
Azt a pályát indítottad el, aminek az ailist-ébe beírtad?
így írtad be?:
vehicles\Fiat Panda\PANDA.ovh
például a 11-et átírtad 12-re?
így: [ailist]
0
-1
11-> ezt 12-re -
#7631 És ezt hol tudom beállítani? Nem láttam a beállításokban -
kuhnzsolt #7630 emeld az ai változatosságát -
#7629 Köszi, beírtam, de eddig nem láttam a forgalomban -
kuhnzsolt #7628 A legjobban szerintem a 744-745-746-os vonalakat fogok a legpontosabban megcsinálni! Ezeken járok szinte naponta, hetente -
kuhnzsolt #7627 A megálló azért lett elhanyagolva, mert amikor azt a részt építettem, akkor még csak a törökbálinti vonal volt tervben! Természetesen javítva lett!
Hurok:ott pedig a tervezett átalakítás utáni kinézetet fogok kialakítani! -
#7626 Engem a Bem tér nem emlékeztet annyira a Bem térre... Szerintem elnagyoltad magát a megállót, pontosabban a "hurkot". De a kereszteződés szerintem felismerhető. :)
A többi részhez nem tudok mit fűzni, mert arra még nem jártam... -
kuhnzsolt #7625 Az ai-list-be az .ohv kiterjesztésű fájlt írd! -
#7624 Bocs, hogy Fiat Panda-val zavarlak, de ahogy észrevettem hiányzik belőle egy bus kiterjesztésű fájl. Létre kell hozni egyet vagy hogy? -
crodgok3 #7623 Nekem nem olyan rég azt írta, hogy még nincs kész. -
dantre #7622 igen én is valami butításra gondoltam. igazából....de hát gondolom ahhoz szinte az egész modellt meg kellene újra építeni.....köszi a segítséget -
kuhnzsolt #7621 kérek 5 perc türelmet
-
#7620 Zsolt esetleg te nem segítenél benne azt megköszönném a pályám kicsit ki bővítettem , és lámpák is működnek nincs baleset stb. Hogy kell két track nak a végét összekötni Car van meg Hum Tudod?
-
kuhnzsolt #7619 keress invis street nevű spilne-t -
alexander1993 #7618 Csak azért kérdeztem, mert én is érdeklődtem nála, hogy mikor kerűl kiadásra a két busz, mondjuk nekem a többiekhez képest normálisan válaszolt. -
#7617 Sziasztok valaki megtudná mondani hogy kell két szakasz végét össze illeszteni. Pl a végállomáson hogy az AI körbejárhasson? -
kuhnzsolt #7616 Azóta az e-mail óta semmit nem tudok róla! -
alexander1993 #7615 Tényleg nem mondott neked semmit a 405-ösről az ismerősöd? -
kuhnzsolt #7614 Én csak pályakészítéssel, a járműkészítés más dolga volt, de hát..... -
alexander1993 #7613 Amúgy te csak pályakészítéssel foglalkozol vagy járműkészítéssel is? -
kuhnzsolt #7612 Már rég terveztem, csak bele kellett tanulnom a pályakészítésbe!
Egy biztos nehéz lesz majd az m7-es, Egér út. Etele tér, Stop-shop, Érd központja.
m7-es, Egér út. Etele tér==> ezek majd később lesznek megcsinálva -
Routeres #7611 Erre sajnos nincs (még) megoldás. A modellt kéne "lebutítani", hogy ne legyen nagy az FPS drop. Vagy ha annyira kritikus a helyzet, akkor a lehető legminimálisabb beállításokon játszani... -
alexander1993 #7610 Nem hittem volna, hogy ilyen hamar elkezd valaki Volánbuszos vonalat/vonalakat csinálni, de örülök neki. -
kuhnzsolt #7609 Igen, helyenként csalnom kell mert vannak helyek amelyre nem sűrűn járok. -
#7608 Nagyon szépen köszönöm! -
alexander1993 #7607 A Volánbuszos vonalakat csinálod? -
kuhnzsolt #7606 Innen!