63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Zoliikp #8301 Mutatnál egy képet arról, hogy melyik fájlban, és mit változtattál?
-
tsy28 #8300 Sajnos nem működik.
Az összes emeletes buszt kitöröltem,és csak az Ikarus 415,415(1),és a Mercedes-t írtam helyettük,de továbbra is emeletesek közlekednek. -
#8299 Királyul néz ki Szép munka Routeres -
Routeres #8298 Szép estét!
Csináltam egy felújított 412-es inspirálta átfestést a Merdzsóhoz.
-
gabcsibkv #8297 http://www.youtube.com/user/Thilo485#p/u -
gabcsibkv #8296 Találtam jópár bemondást :)
-
rarma #8295 Na éppen ez az, a BAD KINZAU térkép a rendes alap játék telepítésben nincs benne így nem kell törölnöm,csak Berlin ,és a Spandau. Na mindegy inkább hagyom az egész térképet, csak azt hittem hogy a BAD KINZAU 2.0 megvan rendesen a map és a kiegészítői . -
Vazzeazze #8294 Nekem ugyanezt írja ki, ha a TELTOW pályát akarom betölteni...így nem tudom kipróbálni. Remélem sz.r az a pálya, és így nem vesztek vele sokat :) -
#8293 Nekem is volt már ilyen de a következő nekifutásnál nár sikerült. Ha neked nem akkor próbáld újra telepíteni a játékot. -
buszvezeto1 #8292 Sziasztok!
Mit tegyek ha a játékban buszt választanék és ezt írja ki: Could not read the o3d file!?????????
Előre is köszi! -
mikober #8291 Köszönöm a segítséget.
-
#8290 Bárhogy mehetsz vele. Rendesen le van programozva minden. Csak a javításra várunk, de azok nélkül is jó! -
mikober #8289 Üdvözletem a fórumozóknak.
Szeretném megkérdezni, hogy az ikarus 415-tel csak próbaköröket lehet menni, vagy valamelyik szituációban is elindul.
Én nem játszom a játékkal, de a kisfiam nagyon oda van hogy BKV buszt vezethet.
Segítségeket köszönöm. -
Routeres #8288 Ha az 1.0 fent van, azt le kell törölni, mielőtt a 2.0-át feltennéd.
"Before installing V2.0, remove V1.0 of Bad Kinzau, if necessary, using the Removal Tool for Bad Kinzau 1.0 = A 2.0 telepítése előtt távolísd el az 1.0-át, ha szükséges, akkor ezzel: Bad Kinzau 2.0 Removal Tool
Utána az Addon Managerrel, vagy másolgatósan telepíthető a pálya. -
rarma #8287 Valaki tud segíteni hogy a Bad Kinzau 2.0 map-ot honnan tudnám letölteni? mert ami ezen az oldalon van , itt http://omnibussimulator.forumieren.com/t7496-bad-kinzau-20 csak remove van ,az meg törlést jelent. -
alexander1993 #8286 Kösz, megpróbálom. -
alexander1993 #8285 Hogy lehet használni a Dennis Enviro 500 busz kijelzőjét? Előre is köszi a segítése(ke)t. -
Routeres #8284 Köszi! Így képen nagyon egyben van. Majd kifaggatom DG-t róla. -
BkvFan #8283 Hát Infó.: gurul,ajtók működnek hát 50% játékképes :) -
BkvFan #8282 Alap modell a vbus-ból van,omsi-ba konvertálta DGUFOPLAST(és az övi is a busz) gondoltam kaptok egy képet mert el kezdtem egy picit alakítani rajta. :) -
#8281 Szép a buszod tetszik! Most készült friss ropogós mi?! -
Routeres #8280 Jujj de baba! Mit lehet róla tudni? -
BkvFan #8279 -
#8278 Sziasztok! Nem tudjátok ,hogy hogy alakul a Volvo 7700-as mert már nagyon várom, minden reggel a volános testvérével utazom, és már nagyon szeretném kipróbálni... Nem tudjátok ,hogy az utastájékoztató kijelző működni fog-e? -
mk452001 #8277 Azt asszem csak úgy lehet, ha a pályaeditorban kicseréled az utakat egy olyanra, ahol fordítva van a közlekedés felrakva -
alexander1993 #8276 Hogy tudnám beállítani a Scounthorpe pályán, hogy balra tarts közlekedés legyen az egész pályán? -
#8275 Bizony bizony jó páran eltűntek a buszokkal. Én tervezem megint, hogy a rég elkezdett buszom újra építem. Ha kész, lehet átadom scriptelésre. Ha elkészül egyszer. Továbbá, tőlem nem kell majd engedélyeket kérni hogy szabadon felhasználhassa bárki Üdv!( Ha lesz elég türelmem és időm elkészítem.) -
Routeres #8273 Persze, amint valaki csinál egy BPO-103-at (vagy bármilyen statikus 260-ast...) lecserélem. Ezen ne múljék. -
#8267 Egyébként tud bárki bármit Raydan 260-asáról? Rég hallottunk róla (akár csak Zoli 260-asáról) -
mk452001 #8266 Hali!
Nagyon szép a pálya, további sok sikert az építéshez.
Nem akarok gonosz lenni, de remélem, hogy a Garázs utcánál a tanpálya mellett álló "reptérbuszt" ki fogod egyszer cserélni a BPO-103-ra :) (legalább ennyit megérdemel, hamár ott ácsorog vagy 10 éve) -
#8265 Jó lett a pálya kedves Routeres barátunk, csak ennyit mondanék.
-
#8264 Jó gépecske:D -
Routeres #8263 Routeres szeme fénye a nyáron épült. Saját magam építette custom built PC. Annyira nem nagy durranás, de nekem bőven elegendő.
Egy AMD Phenom X4 970 Black Edition CPU ketyeg benne, 4 GB 1333 Mhz-es RAM-mal és egy AMD Radeon HD6850OC VGA szolgáltatja a képet. Dióhéjban ennyi.
Amúgy a PC2007 alapjaira épülő, személyre szabott beállítást használom.
Lényege: minden objektum látszódik, vetett árnyékok kikapcsolva
-
#8262 Neked milyen géped, és mekkora graf beállításon játszol?
Mert nekem már qrvára idegesít hogy mindig 15-6 fps között megy! Hamarosan cserélnem kell a RAM-ot és esetleg a procit... már többi erős játék is csinálja ezt, legjobban az 1. számú kedvenc játékom a GTA IV/EFLC...
Sőt már utasaim se akarnak mindig felszállni! -
Routeres #8261 Sok. Körülbelül annyi, mint a valóságban. A Határ úton mindig megtelik a 412-es is. De lehet kicsit túlzásba estem. -
#8260 Hogy a videó elején mennyi utas szállt fel a Határ úton...! :D :D :D
-
#8259 Ez nagyon ütősnek tűnik így videó alapján. -
Routeres #8258 Szép, hűvös, őszi estét kívánok!
Hoztam valamit nyálcsorgatónak
A segghülye AI-ért elnézést kérek, a forgalmi szabályokkal még nem foglalkoztam a pályán. -
#8257 Hát akkor ott a buszban van a hiba... -
szikszaicsabi #8256 Nekem se indul el a Great Richwyn pálya. Vagyis betölt, de amikor buszt akarok választani, kiírja, hogy: Could not read the o3d file! Mit tegyek?