63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• feca3339
    igen
  • olimano2222
    Sziasztok! Köszönöm Mindenkinek a segítséget ! Mostmár Elégé Jó lett a játék Köszííí
  • Robi546
    Eredeti a játékod ??
  • feca3339
    hali!
    lenne egy problémám, remélem tudtok segíteni
    A hivatalos OMSI fórumról letöltöttem a Klein-Eisern 1.7-es verzióját,és az lenne a probléma hogy a pályán a buszomnak egyáltalán nincs hangja, akár melyiket választom ki.
    Meg tudná mondani valaki hogy mitől van ez?
    Előre is köszönöm

Üdv: feca 3339
  • wollnerd #8417
    Földutakon vezetni buszokat király lesz! :DDD
  • Robi546
    értem. :)
  • Ben92
    Hát ettől leesett az állam. Még most sem térek magamhoz.
    Nagyon jóóóó! :D
  • gabesz012
    Ez ütös lesz. :) És akkor itt a példa, hogy simán lehetne akár egy teljesen élethű object-ekkel ellátott bp-i pályát is csinálni. :)
  • gabesz012
    Persze, mert ahol meg van csinálva a route, ott azzal a legegyszerűbb. De nem mindenhol van. :) Ott leírják a readme-ban, hogy hányas ziel-t kell beütni. Illetve lehet ziel-el akár a berlini pályán is, csak akkor nincs megálló kiírás/bemondás (az utasok viszont ugyanúgy felszállnak).
  • Routeres
    A fenébe, na még egyszer...

VIDEÓ
  • Routeres
    Kéretik az állakat nem leesni hagyni:
  • Robi546
    értem, köszi. :)
  • Routeres
    Karosa B732 A busz fejlesztése megrekedt a 0.1.1-es verziónál, nem a legszebb, vannak hibái, de el lehet vele lenni.
  • Robi546
    Én már Karosa -t keresek régóta. Mivel Szlovákiában élek ezért szeretnék Karosa-val buszozni + a műszerfala is tetszik. Van rá ilyen kiegészítő ? :) Ha igen, hol találok ? Előre is köszi amúgy működik a tükör. :)

8406 Hsz: Tudtommal a Zielt azt se hányasra, Grundorft pályán, alap SD 200 vagy SD 202-es buszokkal mentem és a zielt soha nem állítottam be csak a Route -t meg Linie Kurz. :)
  • wollnerd #8407
    Route: 01 és 02. a ziel nem fontos.
    De mindenekelőtt ott kell lennie a pályának a .hof fájlja a buszod mappájában!
  • Rob02
    Sziasztok! Nálam működik rendesen a Tatra Regional 2.0 map csak az ibis-t nem tudom beállítani! Valaki tudna ebben segíteni? Az odáig jó hogy a line az 632 vagy 638 de a route és a zielt hanyasra kell állítani?
  • nemeza
    A Karosa manuális váltós
  • Robi546
    értem, köszi. :))
  • Routeres
    A tükrökre ez a megoldás:

Manuális váltót meg úgy tudod beállítani, hogy leszeded a manuális váltó modot (gőzöm nincsen róla honnan...). Mivel a játékbeli buszok a valóságban is automata váltósak, így a játékban gyárilag nincs manuális váltó.
  • Robi546
    lol azt a kapcsolókot nem is láttam ott. :DDD Köszi szépen. :) És akkor még a többi kérdésemben is tudna valaki segíteni ??
  • dantre
    mimo0612
    Köszi az infót !
    Üdv dantre
  • bernio
    http://i.imgur.com/YzhaE.png
    :D
  • Robi546
    köszi, csak nem tette be a képet. :S
  • bernio
    játékon belül így:

• Robi546
    ok, értem és bekapcsolni hol kell ? Mert azt nem találom.
  • bernio
    igen, a rádió ^^
  • mimo0612
    Tátra 2.0-nál az segít, ha kikapcsolod az ütközéseket a tereptárgyakkal.
  • Robi546
    mármint a rádió ? ( Ha lehet használd a "válasz" gombot :) )
  • bernio
    helló!

csak a régebbi buszokkal müködik!

SD200-asokkal
  • Robi546
    (bocs a 2x posztért)
    Ja és még azt elfelejtettem hogy:
    Hogy lehet bekapcsolni a játékban a rádiót ? Rádió állomás linket be illesztettem és hogy lehet bekapcsolni ? És akármelyik buszba van vagy csak az újabb fajtába? Válaszokat előre is köszi.
  • Robi546
    Üdv!

Lenne párkérdésem a játékkal kapcsolatban.
    Na
    1. Miért van az hogy régebben szépen futott a játék (most is fut jól) csak a tükrök miért feketék ? nem látok benne semmit eddig pedig ment és majdnem fullon megy most is, alap SD200,SD202 vagy mind1 melyikkel megyek, nem látok semmit a tükorben. :S
    2. Hogy tudom át állítani a játékban hogy manual azaz kézi váltós legyen a busz és nekem kelljen váltani + kuplung (nincs olyan kormányom csak a billentyűvel is elég jó)
    Előre is köszi.
  • Deer
    Az Ikarus 415-öshöz van valahol kézikönyv?
  • Routeres
    Hátha segítenek, bár nekem asztali gépem van:
    Ezek a beállításaim:
    Graphics
    Graphics (advanced)
    AI

Ha nem nyerők nálad, akkor még mindig ott vannak ez előre beállított beállítások:
    Options presets

(Végül egy jótanács: használsz a "válasz" gombot, ha egy hozzászólásra akarsz válaszolni, így könnyebben eligazodunk rajta, hogy kinek szól a hsz.)
  • olimano2222
    ˆ matesz19
    Rendben és a többit hova ? csak hozzávetölegesen Mit Pipáljak ki ? árnyékok satöbbi max opjkt láthatóság ? És köszi a segítséget !
  • dantre
    Ákos
    Ez engem is érdekelne !
  • Ákos XD
    A Tatra Regional 2.0 pályán mentem és a körforgalmakból nem tudtam kijönni, mert nekimegyek a semminek. Valaki tudna ezühyben segíteni???
  • Routeres
    Akkor, ha elkészül.
    Miért kell minden héten megkérdezni? DG úgy is szól majd ha kész lesz. Még dolgozik rajta.
  • buszvezeto1
    Sziasztok!
    Ikarus 415-ös javítás mikor jön ki?
  • fuszhi
    Üdv ! A kerítést a .cz -ről szerváltam be. A kövek eredetileg is benne vannak az editorban. Tehát csak egy új elemmel bővítettem apályát mert nem szeretném hogy más kínlódjon a másolgatásokkal stb. Azt örülnék ha az is boldog lehetne aki nem ért az ilyesmikhez.
  • wulfy
    Ez jó kérdés, engem is érdekelne.