63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#8175 Valaki az Ikarus 415-öt és a magyar Skint feltöltené valahova? keresem de nem találom :/ Törölve van a link csomó helyről... -
#8174 Egyébként tegnap próbáltam én is egy pályát, ami igaz, béta volt, de hiányolt fájlokat az elindításnál, és el sem indult -
#8173 Mert nem jól telepítetted fel őket. Meg sok pályához vannak + objektumok, amiket le kell tölteni hozzá -
Bence000012 #8172 Tudnátok ebben segíteni??? -
Bence000012 #8171 Miért van az hogy amit az omsi cz ről letöltök pályákat az újjabbbak egyik se működik rendesen.. -
dgufoplast #8170 Igen szerintem jó lett -
mk452001 #8169 Látom, te is leszedted a MALÉV packomat :P -
Routeres #8168 Bocsi, elszúrtam...
-
Routeres #8167 Megtaláltam a busz valódi megfelelőjét.
Jó szórakozást! -
dgufoplast #8166
jelenlegi állás a busszal kapcsolatba alakul de még nincs kész lassan el készül
-
#8165 -
dgufoplast #8164
talán ez jó lesz -
dgufoplast #8163 [imgw=http://noob.hu/2011/10/01/Omsi_2011-10-01_09-31-33-20.bmp]
-
truckerfan95 #8162 Ahham... értem...
de a buszt úgyonvertáltam be hogy a kerekek is rajta vannak és azok nem mozognak csak ami a levegőben van ....
a karosszéria középen van mert beállítottam a Deep explorer 5 tel A Pivot pontot középre
Köszi hogy segítesz :)
képet tudnál adni hogy hogyan csináljam ??
-
dgufoplast #8161 Szerintem a model_cfg be kéne be írni a kerék koordinátáit meg kicsit több kereke van a keleténél meg nem szeretnék okoskodni de a karosszéria kicsit oldalra van egy kicsit és aszt meg kéne igazítani meg a helyén van rendesen mert ha nem később újból csinál hatod majd az egészet de ez csak tanács mert nekem is volt ilyen probléma -
truckerfan95 #8160
bocs a 2 hsz ért
-
truckerfan95 #8159
mit írjak át hogy ne legyen ilyeeen ??
:O -
#8158 -
kuhnzsolt #8157 Tán 8133. hsz.-ben
"Az a bajom ezzel, hogy mindenki azt a megoldást "támogatja", amit éppen használ, -minden előnyével, és hátrányával....
Most leírom Neked, hogy én hogyan oldottam meg.
Autodesk 3DSMax 2012 64-bit; / 3ds objektum készítése/
Deep Exploration 6.1 64-bit; / 3ds objektum módosítása, konvertálás X-be./
OmsiXConv.exe / X-fájl konvertálása az Omsi-ba./
Vannak ettől eltérő variánsok is, ki-ki melyik programot szerezte be, illetve tudja használni.
/A 3dsMax, valamint a Deep Exploration fizetős progik, de "Google a barátod...."" -
halaszfi #8156 De hol? -
Zoliikp #8155 Lejjebb már leírtam... -
halaszfi #8154 Mit használsz?
-
Zoliikp #8153 Ezért nem használom...
Néha megmakacsolja magát, és az istenért sem akar dolgozni.
Ebben nem tudok segíteni.
Talán később lesz a fórumon valaki... -
halaszfi #8152 Import>3D Studio (.3ds)>Kiválasztom a 3ds-t és utána pontosan mit csináljak? -
halaszfi #8151 Valamiért a 2.49b nem akarja betölteni a buszt -
Zoliikp #8150 Akkor az x-formátuma nem megfelelő...
Javaslom szedd le a Blender 2.49b-t, amivel egyszerűbben tudod konvertálni. -
halaszfi #8149 1 853 KB -
Zoliikp #8148 Nem hiszem, hogy egyszerű átnevezéssel orvosolható.
Mekkora az X-fájl mérete, amit o3d-be konvertálnál? -
halaszfi #8147 Az a gond is már meg van oldva(átneveztem)de most már a converter ad ki hibauzenetet :E/A-Fehler 103.
-
Zoliikp #8146 Úgy tudom, csak a megnevezése van a legördülő menüben:
DirectX format.
Az is lehet, hogy a 2.49-t kellene használnod, amiben alapból benne van ez a plugin... -
halaszfi #8145 Én a legujabb Blender-t használom de csak x3d-be tudom exportálni, de .x kellene. -
halaszfi #8144 Köszi Zoliikp most már működik. Most kezdtem konvertálni a buszt. -
Zoliikp #8143 Kerestem, de nem találtam...
Feltettem a Datára:
http://data.hu/get/4273584/SDK.ZIP
A benne lévő SDK mappát másold be az Omsi főkönyvtárába, hogy jól működjön... -
IkarusV134 #8142 Az még hagyján. Van nekem is magánéletem. Gép előtt elég keveset vagyok. 2 napig most nagyszülőknél voltam a szabadságot kihasználva. Persze bringával. ~130km tekerés lett a vége.
Ráadásul vannak fontosabb dolgaim is. Konkrétan azon dolgozok, hogy buszt ne csak szimulátorban vezethessek. Fogalmazzunk úgy, hogy a célegyenesre már ráfordultam, de még van egy hajrá. -
halaszfi #8141 OmsiXConv-ot honnan lehet letölteni? -
#8140 az egész szimulátor egy nagy szkript rendszer és egyetlen rossz busz bemásolása a programba szintén hibaüzenetet dob, illetve ha pálya bontásnál nem megfelelő sorrendben kezdünk hozzá az átalakításhoz az egész rendszer dől. Olyankor csak a megfelelő fájlok le törlése segíthet mert még az editor se fogja minden esetben betölteni a hibás pályát. Egyszóval nagyon oda kell figyelni egy pici hiba és jön az az idegesítő hang meg a hiba üzenet. Tehát szerintem az is előfordulhat simán hogy van egy nem teljesen egészséges buszunk ügye bár és mondjuk a pályának semmi baja. De fordítva is és mindenhogy. Azt hiszem a legjobb ha a pálya is és a busz is 100% os. :)))))))))) jó hát nyilván. Lehet hogy újra hívok munkásokat hogy szedjék fel a betont majd rakjanak le normálisat, mert a galibát okozhatja hogy duplán építkeztem azt mit tudom én az egész pálya macerás volna átnézni lehet még szebb lesz mint új korában. Üdv! -
crodgok3 #8139 Nekem ugyan olyan rossz maradt, bár lecsökkent a hiba üzenetek száma -
#8138 Szerintem a 8-as járatszám tökéletes neki. A kiadás időpontját megtudod saccolni kb.? Köszi előre is :) -
Zoliikp #8137 Nagyon szívesen.
De ha sikerül ezek után beüzemelned, akkor azt is jelezd.
Jobban megmaradnak a megoldások, és a többieknek is segít... -
feca3339 #8136 Köszönöm :)