63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• alexander1993
    Mikor lesz kész a dél-pesti pálya?
  • dgufoplast
    Itt is vannak dolgok pár mennyiségben

http://ofpmafia.blog.cz/rubrika/omnibus-simulator
  • Routeres
    A hivatalos fórumot nézegesd az OMSI.cz helyett. jobban jársz vele.
  • rarma
    valaki ajánlana valami más omsi fórumot,ahonnan lehetne letőlteni map-ot és más egyebet?
    Mert az omsi.cz oldalról letöltöttem minden mapot ,be is másoltam de legtöbbjébe mikor elszeretném indítani híbát ír ki ,hogy nincs meg teljesen.
  • Erlau Trans #8211
    Valaki tapasztalt már ilyet?

Tegnap buszoztam, semmi gond. Most lyukas fél órámban órámban szerettem volna egy kört lenyomni Berlinbe.

indítom az omsit, a pályákon semmilyen objektumot nem tölt be, útrészleteket meg pár fát esetleg. de minden pályán....

A órányi szabadidőmben reinstall, stb... tiszta boldog vagyok.
  • rarma
    Tudna valaki ajánlani valami más omsi fórumot,ahonnan lehetne letőlteni map-ot és más egyebet?
    Mert az omsi.cz oldalról letöltöttem minden mapot ,be is másoltam de legtöbbjébe mikor elszeretném indítani híbát ír ki ,hogy nincs meg teljesen.
  • dgufoplast
    Másikat töröltem bocs minden kinek két szer ugyan az a hozzá szólásé
  • dgufoplast
    Helló mindenkinek kicsit Scripteltem és meg csináltam mindegyik busz hoz a tolató hangot és az ibis be mondó hangot mint a Man D 202nél de a mikrofonokat kikapcsoltam bennük javítva lett le is tölthető innen

http://hotfile.com/dl/131352165/f858a2f/Omsi_Der_Bus_Simulator_Modok_Scriptelte_DG.rar.html
  • rarma
    Helló mindenkinek !
    Valaki tudja hol tudnám állítani a kormányt?
    mert néha nagyon gyorsan kipörög .
  • 1994attila
    Üdv, beszúrtam a rádió linket, és elindítottam a buszba, de nem megy. Hogy kell beszúrni?
  • wollnerd #8205

Nekem az irányjelző a G27-es gombjaira vannak beállítva (ettől függetlenül a billen is lehet nyomni persze)
    Működni fog nekem is?
  • Geri556
    http://omnibussimulator.forumieren.com/t8225-omsi-blinker-mod
    Egy elég érdekes mod.
    A plugin mappába tegyétek a fájlokat.
  • 1994attila
    Hogy kell azt megcsinálni,hogy mindegyik busznál legyen bemondó hang, meg tolató hang? Mert nekem nem megy.
  • 1994attila
    nem
  • ccv520
    Elindítottad a buszon belül a lejátszást?
  • 1994attila
    Beillesztettem a linket, de nem szól semmi. Adj egy linket ami szól :)
  • rarma
    Sziasztok ! Valaki tudja hol tudnám állítani a kormányt? , mert néha nagyon gyorsan kipörög .
  • kem001
    Options - General fül, és ott Link radio station helyre kell beilleszteni
  • 1994attila
    Üdv és még azt szeretném kérdezni hogy a rádió linket hogy kell megcsinálni?
  • 1994attila
    Üdv, hogy kell azt megcsinálni,hogy mindegyik busznál legyen bemondó hang, meg tolató hang? Mert nekem nem megy.
  • ccv520
    Az hogy lehet, hogy tegnap még a berlini pályán 25 FPS-sel futott, ma meg 9-el? A géppel, Omsival semmi változtatást nem csináltam.
  • kem001
    Nem rég valaki belinkelte azt a hozzászólást, amiben benne van az, hogy hogyan kell működésre bírni a bemondót, hogy bemondja az állomásokat. Belinkelnétek esetleg még egyszer?
  • leony
    Nekem egyáltalán nem játssza be a hangot, egyszerűen nem tudom mi lehet a baja.... Mindent úgy csináltam ahogy a leírásban bemásoltam mindent és felül is írtam minden a könyvtárakban de egyszerűen nem működik.
  • v43 001
    Csak nekem nem látszódik egy hozzászólás se?
  • Vazzeazze
    Használtam én is a csengőt, de azért nem az igazi, mert :
    1., Ha közben elöl szállnak fel, a hátsó szép csendben bezáródik és kalap. Akkor lenne jó, ha minden záródásnál jelezne.
    2., ha szól a jelző, közben a következő megállót nem mondja be a busz (ez akkor van ha már indulás(záródás közben)előtt megnyomod a Q-t). A két hang nem fér meg egymás mellett? :)
  • Routeres
    Valamit nem jól csinálhattál...

Nekem működik.

Ha pl. utasok leszállnak hátul, mikor kinyomod a megállóféket, elkezd jelezni.
  • leony
    Már így is próbáltam de sajna nem megy...
  • Routeres
    A ReadMe-ben ez áll: "You can only hear the beep-sound if the back door is open and the bus stop brake is released!" vagyis "Akkor hallhatod a hangot, ha a hátsó ajtó nyitva van és a megállófék oldva van."
  • leony
    Routers , köszi de nekem valamiért nem működik a hang amikor a hátsó ajtó záródik , behúzott megállófékkel sem megy... Nem tudom mi lehet a baja..
  • kuhnzsolt
    A grafikai beállításoknál az fps értékeknél az első kettőt írd át 0-ra és ekkor a busz nem fog ugrálni, viszont akadozhat!
  • Routeres
    Ha az FPS szám 10 alá esik, a játékban elkezd ugrálni a busz, meg a többi. Vedd lejjebb a grafikai beállításokat. Ezt a játékot sajnos nem lehet még félmilliós gamer géppel sem "minden max" beállítással játszani.
  • rarma
    Sziasztok !
    Egy tanácsot szeretnék kérni a játékkal kapcsolatban, már vagy öt ugyan olyan omsi játékot töltöttem fel a számitógépemre de mindegyiknél előjött ugyan az a baj. A probléma az mikor vezetem a buszt vagy nem tök mindegy,elkezd rázkódni az egész játék, benne minden busz , kocsi stb...
    és egy kis idő után leáll, de nemsokáig aztán megint rázkódik , ezt kb úgy kell elgondolni ,mintha fognál egy cipős dobozt , és elkezdenéd rázni mi lehet a baj ?. erre szeretnék választ kapni , ha valaki udja mitől van.
  • Routeres
    Rossz helyen keresgéltél.
    A hivatalos OMSI fórum letöltések részlegében van egy.

D92 Door close warning mod

Telepítési leírás a csomagban található ReadMe fájlban.
  • leony
    Sziasztok! Nem tudjátok hogy tudnám az SD202- D92-es hez ajtó zárás jelző hangot tenni, és tudnátok valami modernebbet küldeni, mert neten nem találtam egy jelzőhangot sem...
  • omsifan
    Nem.
  • Ben92
    Ez a 415-ös hez javító csomag ?
  • dgufoplast
    Helló mindenkinek kicsit Scripteltem és meg csináltam mindegyik busz hoz a tolató hangot és az ibis be mondó hangot mint a Man D 202nél de a mikrofonokat kikapcsoltam bennük le is tölthető innen
    http://hotfile.com/dl/131258129/12b0128/Omsi_Der_Bus_Simulator_Modok_Scriptelte_DG.rar.html
  • sanyicks
    Gimpet ismeritek(vagy fotosoppot)? Nem ártana vele átmenni a textúrákon pár effektel, mert ezek a busz textúrák nagyon természetellenesen mattok... Vagy fotótextúrát kéne használni.
  • Zoliikp
    Az rossz döntés...
    Szedd le a modellről a kerekeket, külön, egyesével konvertáld be őket...

Ellenőrizd le, hogy a kerék objektumok pivotpontja pontosan középen van-e, valamint azt, hogy nem animált objektum után írtad be a cfg-be...
  • Routeres
    Tessék