63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
alexander1993 #8215 Mikor lesz kész a dél-pesti pálya? -
dgufoplast #8214 Itt is vannak dolgok pár mennyiségben
http://ofpmafia.blog.cz/rubrika/omnibus-simulator -
Routeres #8213 A hivatalos fórumot nézegesd az OMSI.cz helyett. jobban jársz vele. -
rarma #8212 valaki ajánlana valami más omsi fórumot,ahonnan lehetne letőlteni map-ot és más egyebet?
Mert az omsi.cz oldalról letöltöttem minden mapot ,be is másoltam de legtöbbjébe mikor elszeretném indítani híbát ír ki ,hogy nincs meg teljesen. -
#8211 Valaki tapasztalt már ilyet?
Tegnap buszoztam, semmi gond. Most lyukas fél órámban órámban szerettem volna egy kört lenyomni Berlinbe.
indítom az omsit, a pályákon semmilyen objektumot nem tölt be, útrészleteket meg pár fát esetleg. de minden pályán....
A órányi szabadidőmben reinstall, stb... tiszta boldog vagyok. -
rarma #8210 Tudna valaki ajánlani valami más omsi fórumot,ahonnan lehetne letőlteni map-ot és más egyebet?
Mert az omsi.cz oldalról letöltöttem minden mapot ,be is másoltam de legtöbbjébe mikor elszeretném indítani híbát ír ki ,hogy nincs meg teljesen. -
dgufoplast #8209 Másikat töröltem bocs minden kinek két szer ugyan az a hozzá szólásé -
dgufoplast #8208 Helló mindenkinek kicsit Scripteltem és meg csináltam mindegyik busz hoz a tolató hangot és az ibis be mondó hangot mint a Man D 202nél de a mikrofonokat kikapcsoltam bennük javítva lett le is tölthető innen
http://hotfile.com/dl/131352165/f858a2f/Omsi_Der_Bus_Simulator_Modok_Scriptelte_DG.rar.html -
rarma #8207 Helló mindenkinek !
Valaki tudja hol tudnám állítani a kormányt?
mert néha nagyon gyorsan kipörög . -
1994attila #8206 Üdv, beszúrtam a rádió linket, és elindítottam a buszba, de nem megy. Hogy kell beszúrni?
-
Nekem az irányjelző a G27-es gombjaira vannak beállítva (ettől függetlenül a billen is lehet nyomni persze)
Működni fog nekem is?
-
Geri556 #8204 http://omnibussimulator.forumieren.com/t8225-omsi-blinker-mod
Egy elég érdekes mod.
A plugin mappába tegyétek a fájlokat. -
1994attila #8203 Hogy kell azt megcsinálni,hogy mindegyik busznál legyen bemondó hang, meg tolató hang? Mert nekem nem megy. -
1994attila #8202 nem -
#8201 Elindítottad a buszon belül a lejátszást? -
1994attila #8200 Beillesztettem a linket, de nem szól semmi. Adj egy linket ami szól :) -
rarma #8199 Sziasztok ! Valaki tudja hol tudnám állítani a kormányt? , mert néha nagyon gyorsan kipörög . -
#8198 Options - General fül, és ott Link radio station helyre kell beilleszteni -
1994attila #8197 Üdv és még azt szeretném kérdezni hogy a rádió linket hogy kell megcsinálni? -
1994attila #8196 Üdv, hogy kell azt megcsinálni,hogy mindegyik busznál legyen bemondó hang, meg tolató hang? Mert nekem nem megy. -
#8195 Az hogy lehet, hogy tegnap még a berlini pályán 25 FPS-sel futott, ma meg 9-el? A géppel, Omsival semmi változtatást nem csináltam. -
#8194 Nem rég valaki belinkelte azt a hozzászólást, amiben benne van az, hogy hogyan kell működésre bírni a bemondót, hogy bemondja az állomásokat. Belinkelnétek esetleg még egyszer? -
#8193 Nekem egyáltalán nem játssza be a hangot, egyszerűen nem tudom mi lehet a baja.... Mindent úgy csináltam ahogy a leírásban bemásoltam mindent és felül is írtam minden a könyvtárakban de egyszerűen nem működik. -
#8192 Csak nekem nem látszódik egy hozzászólás se? -
Vazzeazze #8191 Használtam én is a csengőt, de azért nem az igazi, mert :
1., Ha közben elöl szállnak fel, a hátsó szép csendben bezáródik és kalap. Akkor lenne jó, ha minden záródásnál jelezne.
2., ha szól a jelző, közben a következő megállót nem mondja be a busz (ez akkor van ha már indulás(záródás közben)előtt megnyomod a Q-t). A két hang nem fér meg egymás mellett? :) -
Routeres #8190 Valamit nem jól csinálhattál...
Nekem működik.
Ha pl. utasok leszállnak hátul, mikor kinyomod a megállóféket, elkezd jelezni. -
#8189 Már így is próbáltam de sajna nem megy... -
Routeres #8188 A ReadMe-ben ez áll: "You can only hear the beep-sound if the back door is open and the bus stop brake is released!" vagyis "Akkor hallhatod a hangot, ha a hátsó ajtó nyitva van és a megállófék oldva van." -
#8187 Routers , köszi de nekem valamiért nem működik a hang amikor a hátsó ajtó záródik , behúzott megállófékkel sem megy... Nem tudom mi lehet a baja.. -
kuhnzsolt #8186 A grafikai beállításoknál az fps értékeknél az első kettőt írd át 0-ra és ekkor a busz nem fog ugrálni, viszont akadozhat! -
Routeres #8185 Ha az FPS szám 10 alá esik, a játékban elkezd ugrálni a busz, meg a többi. Vedd lejjebb a grafikai beállításokat. Ezt a játékot sajnos nem lehet még félmilliós gamer géppel sem "minden max" beállítással játszani. -
rarma #8184 Sziasztok !
Egy tanácsot szeretnék kérni a játékkal kapcsolatban, már vagy öt ugyan olyan omsi játékot töltöttem fel a számitógépemre de mindegyiknél előjött ugyan az a baj. A probléma az mikor vezetem a buszt vagy nem tök mindegy,elkezd rázkódni az egész játék, benne minden busz , kocsi stb...
és egy kis idő után leáll, de nemsokáig aztán megint rázkódik , ezt kb úgy kell elgondolni ,mintha fognál egy cipős dobozt , és elkezdenéd rázni mi lehet a baj ?. erre szeretnék választ kapni , ha valaki udja mitől van. -
Routeres #8183 Rossz helyen keresgéltél.
A hivatalos OMSI fórum letöltések részlegében van egy.
D92 Door close warning mod
Telepítési leírás a csomagban található ReadMe fájlban. -
#8182 Sziasztok! Nem tudjátok hogy tudnám az SD202- D92-es hez ajtó zárás jelző hangot tenni, és tudnátok valami modernebbet küldeni, mert neten nem találtam egy jelzőhangot sem... -
#8181 Nem. -
#8180 Ez a 415-ös hez javító csomag ? -
dgufoplast #8179 Helló mindenkinek kicsit Scripteltem és meg csináltam mindegyik busz hoz a tolató hangot és az ibis be mondó hangot mint a Man D 202nél de a mikrofonokat kikapcsoltam bennük le is tölthető innen
http://hotfile.com/dl/131258129/12b0128/Omsi_Der_Bus_Simulator_Modok_Scriptelte_DG.rar.html -
sanyicks #8178 Gimpet ismeritek(vagy fotosoppot)? Nem ártana vele átmenni a textúrákon pár effektel, mert ezek a busz textúrák nagyon természetellenesen mattok... Vagy fotótextúrát kéne használni. -
Zoliikp #8177 Az rossz döntés...
Szedd le a modellről a kerekeket, külön, egyesével konvertáld be őket...
Ellenőrizd le, hogy a kerék objektumok pivotpontja pontosan középen van-e, valamint azt, hogy nem animált objektum után írtad be a cfg-be... -
Routeres #8176 Tessék