63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
1994attila #8255 és hogy? mert nekem nem sikerül. -
#8254 ott is. -
1994attila #8253 Üdv és blenderbe is lehet? -
Zoliikp #8252 Lehet...
Amennyiben megfelelő formátumban van.
Sajnos nálam előfordult, hogy 3ds fájlt nem volt hajlandó megnyitni... -
1994attila #8251 Üdv ha már megvan egy busz akkor lehet 3ds max-al szerkeszteni? csak kezdő vagyok a 3ds maxnál csak próbálgatnám -
#8250 egyikse -
#8249 Lehet, hogy én vagyok nem túl tájékozott, de megjelent már a Dél-Pest pálya vagy a Ikarus 415 javítás -
Routeres #8248 A pálya ailist.cfg fájlját kell módosítanod. -
tsy28 #8247 Sziasztok!
Berlini pályán,hogy lehet megoldani,hogy az ai buszok ne MAN emeletesek legyenek,hanem Mercedesek,vagy Ikarusok.(Akár vegyesen mindkettő.) -
bpyfan #8246 Nem indúl el az új Richwyn pálya pedig minden kiegészítőt felraktami ami kell hozzá. (a tereplétrehozásnal megáll) -
dgufoplast #8245 Elnézést félreértetem bocs -
gabcsibkv #8244 Sziasztok !
Keresek menetrend szerkesztő tutorialt,szeretném modosítani a menetendet a Spandau pályán.(130,131-es viszonylat) Van valakinek valami képsoroztata, vagy segítő videója hogyan kellene kezdeni stb.? (nem találtam ilyet eddig)
Előre is köszönöm !
Üdv: Gábor -
gabesz012 #8243 Én a Merciről beszéltem. -
#8242 Tudom, hogy szlovák/cseh, de valahogy mégis jólesik a portál szól olvasni a cz-n... :) -
Geri556 #8241 Minden ZF váltós buszban ilyen a hangja, de ez nem a fék hangja,hanem a retarder ha be van kapcsolva, akkor ilyen, ha ki van akkor nem, meg ha le van állítva, üresben van akkor sem. -
dgufoplast #8240 Man alkatrészeket nem tartalmaz az Ikarus 415 max a lámpa festése meg a Script más semmi meg javítva lett elég sok minden rajta már azóta de még nincs kész -
gabesz012 #8239 Szerintem meg leszállás jelző hang inkább ne legyen, a 415-öst is azért nem használom, mert rohadt idegesítő. Bőven elég a műszerfalon felvillanó lámpa. A csukódáshoz valóban jó lenne egy csipogó. A fék cicegés szerintem ilyen igaziból is, legalábbis a kb. ezzel egy idős "tescós" man-oknak is tök ilyen hangja van. Talán a műszerfalon lehetne csiszolni, mert nem tudom, igaziból hogy néz ki, de sejtésem szerint a gyári Man-ok cuccaiból van összeollózva (a kapcsolókat leszámítva). -
mimo0612 #8238 Nekem tetszik az új Merci, de míg a "régin" tudtam a 3. ajtót billentyűzetről nyitni, az újnál nem. Valami tipp? :D -
#8237 Én azt nem értem valamelyik buszon meg tudták csinálni h megy a dalolászás mielőtt az ajtók záródnak de nekem sehogy sem sikerül csak addig amíg nyomom addig megy a csengő pls Ikarus 415-ben jó lenne :) -
#8236 A hangsúly az ILYEN buszban... egyébként halottam már. -
crodgok3 #8235 Ledöbbennél, de a BKV-nál néhány busznál tényleg olyan hang van a fékfelengedésnél. -
#8234 Most már csak valami ajtózáró meg leszállás jelző hang kellene... meg amikor a féket felengedem a levegőnek is olyan hangja van amit én még ilyen buszon soha nem hallottam... -
gabesz012 #8233 Ez a Merci rohadt jó lett. Most az lett az aktuális kedvenc. Nagyon jó a zf scriptje is, és az a retarder hang... :) -
#8232 Néztem a beállításokat, nem az volt a gond... -
#8231 Ki próbáltam a merci is, fel megy a dombon amit építettem a kanyargós utakkal. A pályát most félretettem picit a munkásokkal meg kell egyezni mennyiért húzzák át az egészet új minőségi betonnal, és amint a tárgyalásokkal végeztünk és sikerült megegyezni nekilátnak a munkálatoknak. -
#8230 ...és valóban mintha valaki összébb szedte volna ezt a mercit jobban tetszik BKV mi?!!! :))))))) -
#8229 Hát igazából az Omsi-Hungaryról semmi, de az omsi.hu készülget, de erről a főszerkesztő adjon további információt. -
#8228 Még mindig semmi hír az OmsiHungary-ról? -
Apocalipto #8227 Hoppá... -
Routeres #8226 Szép estét!
Megjelent a Dennis Envire 500 típusú emeletes busz. -
#8225 Sziasztok:
Megjelent a Mercedes buszhoz egy javítás: Letöltés
Így már elég jó lett a busz -
kuhnzsolt #8224 már nem kell -
kuhnzsolt #8223 Üdv mindenkinek lenne egy kérésem! Valaki az omsi mappájából a d3dx9.dll fájlt legyen szíves feltölteni!
Sajnos egy "számítógép zseni" letörölte a gépemről, mikor másolni akarta!
A segítségeteket előre is köszönöm! -
Routeres #8222 Köszi. A 194-es biztos benne lesz, a többit még nem álmodtam meg. -
alexander1993 #8221 Milyen vonalak lesznek benne? És sok sikert meg kitartást a pályához. -
Routeres #8220 Eredetileg október 1-re terveztem a kiadást (szerencsére nem sok embernek kotyogtam el, így a "csalódás" csak kis mértékű volt ), de rájöttem, hogy van még mit csinálni, és egy jóbarátnak köszönhetően új lendületet kapott a projekt. Most objektumozás, buszozás, fotózás, modellezés jön. Viszont jelen állásban nem tudnék még hozzávetőleges dátumot sem mondani, maradjunk annyiban, hogy legkésőbb decemberre kész lesz. Ha hamarabb, akkor arról úgy is szólok majd. -
#8219 Működik!
Kormányon nyomom azokat a gombokat, villognak azok a LED-ek a billen! Királyság ez a mod!
Ajánlom mindenkinek kipróbálni!
-
Zoliikp #8218 Akkor légy szíves olvasd el azokat az objektumokat, amiket nem talál...
Utána pedig megkeresni azokat a kiegészítőket, amelyekben megtalálhatóak, és letölteni.
Ebben tudunk segítséget adni, mert az már konkrét probléma.
Ne várd el, hogy a fórum kitalálja melyik pálya, és melyik objektum hiánya okozza a problémádat...
-
rarma #8217 Na erről beszéltem majdnem minden térképnél ezt adja be mikor elindítom a játékot,azon a térképen belül pedig nincs nincsenek busztáblák . Járatszám van ,csak mellé nincs honnan hová , legtöbb térképében nincs.
[IMG][/IMG] -
spy803 #8216 Néha elfelejti a grafikai beállításokat, talán egyszerűbb lett volna azt megnézni. :D