63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• omsifan
    Na akkor:

Ezt csak azért, hogy lássátok van fodulatszámmérő is:

• omsifan
    Hogyne már mindent?? :D Áhh amúgy persze. Mindjárt csinálok néhány képet. ;)
  • adam993
    Esetleg bekukkanthatunk a belsejébe, meg egyéb helyekre? :$
  • omsifan
    Köszönöm! :)
  • adam993
    Odakattintasz a kulcsra és elforgatod
  • ekepista
    sziasztok nemtudná valaki leírni nekem hogykel beindatani adenis elvirót
  • adam993
    Nagyon baba!:)
  • fuszhi
    :))) Remek lesz a felni ahogy látom a #9240 , itt ragadnám meg az alkalmat hogy gratuláljak. Úgy hogy gratulálok !!!
  • Erlau Trans #9247
    Ép azt írtam, hogy a MAZ hídon ott van a LIAZ felirat. A Trilex felnj MAZ hídon van.
  • omsifan
    Na már javítva van. Nincs odaírva semmi.
  • Erlau Trans #9245
    MAZ híd az már csak ilyen LIAZ feliratos...
  • Routeres
    Ennyire nem kell komolyan venni. :)
    Úgy csináld, ahogy neked jól esik. Egyébként kb. hol tart a járgány az építésben?
  • omsifan
    Ok, majd kiszedem. (Ha tudom, de ha nem lesz jó akkor hagyom)
  • KTK393
    Nem kell azt kiszedni, a Trilex tárcsákon rajta van a valóságban is ;)
  • Routeres
    Ez tényleg jobb.
    De a Liaz feliratot szedd ki valahogy, mert illúzióromboló.
  • omsifan
    Megcsináltam másik textúrával is. Nekem ez valahogy jobban illik hozzá.

• omsifan
    Jaja, sokat segítettél, köszönöm. Már amikor belefogtam akkor is zavart, hogy nem is emelődnek ki a részletek, meg, hogy ilyen egyszínű.
  • Routeres
    Ennek örülök.
    Jók lettek, sokat dob a buszon. Nem annyira steril a busz.
  • omsifan
    Nos itt vannak a képek.

• omsifan
    Persze, mindjárt! :) Csak még egy kis igazítás.
  • adam993
    Meg is mutatod nekünk?
  • omsifan
    Jók lettek, sőőt tökéletesek. A szín pont megegyezik az eredeti buszéval.
  • Hyp3r
    Olvastam nem olyan rég a Great_grundorf v2-ről, hogy hamarosan kiadják, de sajnos nem találom a linket... Nem tudtok róla, hogy hogy állnak a pályával?:)
  • Hyp3r
    Én még nem próbáltam a pályádat, de holnap mindenképp megnézem:) Arról van szó, amelyikhez Kuhn Zsolt kollega készített menetrendet? Megosztottál 1 videót is 1 pályáról, arról tudsz valami kiadási dátumot, illetve bővebb információt? :)
  • omsifan
    Tévedtem, meg lehet ezt oldani :)
  • ekepista
    ahivatalos oldalról letudom szedni adenis elvirót
  • omsifan
    Valami baj van ezekkel a kerekekkel. Más kereket rendesen tudok textúrázni, de ebből csak egy ilyen jött ki. :(
  • omsifan
    Köszönöm, megnézem őket.
  • Routeres
    Trilex fotók

Remélem jók lettek és tudod őket használni.
  • omsifan
    Bár megpróbálhatjuk.
  • omsifan
    Hát a hátsó kerékre jó lenne. De az elsővel gondok lennének ott a közepén.
  • Routeres
    Jól mutat.
    Ha érdekel esetleg, van fotóm trilex tárcsáról, 556-osról, meg 180-asról fotóztam.
    Fotótextnek jó lenne a felnikre, nem?
  • dgufoplast
    Itt van mindegyiken megy a bemondás meg a tolató hang is

Üdv:DG
  • omsifan
    Próbáld meg, hogy betöltesz egy alap beállítást az opcióknál.
  • leony
    Sziasztok , az OMSI-m egyik-percről a másikra hibát írt ki, majd miután újra pályát akartam betölteni nem látszottak az épületek, sem a tárgyak csak a fák meg az út ha valamire ráközelítek akkor jön be egy-egy tereptárgy, hát, stb... 1x már előfordult velem akkor újratelepítettem, és után működött , nem tudjátok mi lehet a baja? Kérlek segítsetek...
  • omsifan
    Pózoljunk gazdagréten.
  • matesz19
    Mondanám hogy szinte mindent megtalálsz az omsi.cz-n, de inkább használd ezt az oldalt itt mindent meg találsz szerintem, én legalább is a tolató hangot itt találtam. :)
  • Erlau Trans #9218
    Szerintem a témát le is zárhatjuk ennyivel, mert OFF. Kinek a Papp, kinek a Pappné, ugye. Személyes tapasztalatom szerint az eddigi legstabilabb a Win7 Ultimate. Az XP-n meg elszöttyög minden szar, de a 7-en is, csak érteni nem árt hozzá. Téma vége, könyörgöm, inkább OMSI. jó?: )

Hol tölthetek le valami kiegészítőt, hogy pl. a D92 előtti már kocka lámpás MANokon is legyen hangbemondás. Tolató hang van? Kösz
  • Ikarusfan
    Nem érdekel, az se ha megszűnik a támogatás. Különben is akkor mi van? Addigra a nép nagy része valószínűleg mást fog használni, akkor meg a vírusfejlesztők nem az XP-t fogják előnyben részesíteni, hanem a többit.
    A Win7-tel meg nincs kedvem szüttyögni. Ami nekem egyébként különösen nem tetszik benne, az a paint és gondolom azt nem lehet megváltoztatni (bár végül is miért ne). De mindegy, ezen nem érdemes szócsatát vívni, nektek az tetszik, nekem ez. Részemről téma lezárva (bár én robbantottam ki)
  • ozimak
    Ha az UAC-ot kikapcsoljátok akkor ugyanolyan kezes mint az xp... ha valakinek az nem tetszene benne,hogy mindig rákérdez a dolgokra.