63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#9255 Na akkor:
Ezt csak azért, hogy lássátok van fodulatszámmérő is:
-
#9254 Hogyne már mindent?? :D Áhh amúgy persze. Mindjárt csinálok néhány képet. ;) -
#9253 Esetleg bekukkanthatunk a belsejébe, meg egyéb helyekre? :$ -
#9252 Köszönöm! :)
-
#9251 Odakattintasz a kulcsra és elforgatod -
ekepista #9250 sziasztok nemtudná valaki leírni nekem hogykel beindatani adenis elvirót -
#9249 Nagyon baba!:) -
#9248 :))) Remek lesz a felni ahogy látom a #9240 , itt ragadnám meg az alkalmat hogy gratuláljak. Úgy hogy gratulálok !!! -
#9247 Ép azt írtam, hogy a MAZ hídon ott van a LIAZ felirat. A Trilex felnj MAZ hídon van. -
#9246 Na már javítva van. Nincs odaírva semmi. -
#9245 MAZ híd az már csak ilyen LIAZ feliratos... -
Routeres #9244 Ennyire nem kell komolyan venni. :)
Úgy csináld, ahogy neked jól esik. Egyébként kb. hol tart a járgány az építésben? -
#9243 Ok, majd kiszedem. (Ha tudom, de ha nem lesz jó akkor hagyom) -
KTK393 #9242 Nem kell azt kiszedni, a Trilex tárcsákon rajta van a valóságban is ;) -
Routeres #9241 Ez tényleg jobb.
De a Liaz feliratot szedd ki valahogy, mert illúzióromboló. -
#9240 Megcsináltam másik textúrával is. Nekem ez valahogy jobban illik hozzá.
-
#9239 Jaja, sokat segítettél, köszönöm. Már amikor belefogtam akkor is zavart, hogy nem is emelődnek ki a részletek, meg, hogy ilyen egyszínű. -
Routeres #9238 Ennek örülök.
Jók lettek, sokat dob a buszon. Nem annyira steril a busz. -
#9237 Nos itt vannak a képek.
-
#9236 Persze, mindjárt! :) Csak még egy kis igazítás. -
#9235 Meg is mutatod nekünk? -
#9234 Jók lettek, sőőt tökéletesek. A szín pont megegyezik az eredeti buszéval. -
Hyp3r #9233 Olvastam nem olyan rég a Great_grundorf v2-ről, hogy hamarosan kiadják, de sajnos nem találom a linket... Nem tudtok róla, hogy hogy állnak a pályával?:) -
Hyp3r #9232 Én még nem próbáltam a pályádat, de holnap mindenképp megnézem:) Arról van szó, amelyikhez Kuhn Zsolt kollega készített menetrendet? Megosztottál 1 videót is 1 pályáról, arról tudsz valami kiadási dátumot, illetve bővebb információt? :) -
#9231 Tévedtem, meg lehet ezt oldani :) -
ekepista #9230 ahivatalos oldalról letudom szedni adenis elvirót -
#9229 Valami baj van ezekkel a kerekekkel. Más kereket rendesen tudok textúrázni, de ebből csak egy ilyen jött ki. :(
-
#9228 Köszönöm, megnézem őket. -
Routeres #9227 Trilex fotók
Remélem jók lettek és tudod őket használni. -
#9226 Bár megpróbálhatjuk. -
#9225 Hát a hátsó kerékre jó lenne. De az elsővel gondok lennének ott a közepén. -
Routeres #9224 Jól mutat.
Ha érdekel esetleg, van fotóm trilex tárcsáról, 556-osról, meg 180-asról fotóztam.
Fotótextnek jó lenne a felnikre, nem? -
dgufoplast #9223 Itt van mindegyiken megy a bemondás meg a tolató hang is
Üdv:DG -
#9222 Próbáld meg, hogy betöltesz egy alap beállítást az opcióknál. -
#9221 Sziasztok , az OMSI-m egyik-percről a másikra hibát írt ki, majd miután újra pályát akartam betölteni nem látszottak az épületek, sem a tárgyak csak a fák meg az út ha valamire ráközelítek akkor jön be egy-egy tereptárgy, hát, stb... 1x már előfordult velem akkor újratelepítettem, és után működött , nem tudjátok mi lehet a baja? Kérlek segítsetek... -
#9220 Pózoljunk gazdagréten.
-
#9219 Mondanám hogy szinte mindent megtalálsz az omsi.cz-n, de inkább használd ezt az oldalt itt mindent meg találsz szerintem, én legalább is a tolató hangot itt találtam. :) -
#9218 Szerintem a témát le is zárhatjuk ennyivel, mert OFF. Kinek a Papp, kinek a Pappné, ugye. Személyes tapasztalatom szerint az eddigi legstabilabb a Win7 Ultimate. Az XP-n meg elszöttyög minden szar, de a 7-en is, csak érteni nem árt hozzá. Téma vége, könyörgöm, inkább OMSI. jó?: )
Hol tölthetek le valami kiegészítőt, hogy pl. a D92 előtti már kocka lámpás MANokon is legyen hangbemondás. Tolató hang van? Kösz -
#9217 Nem érdekel, az se ha megszűnik a támogatás. Különben is akkor mi van? Addigra a nép nagy része valószínűleg mást fog használni, akkor meg a vírusfejlesztők nem az XP-t fogják előnyben részesíteni, hanem a többit.
A Win7-tel meg nincs kedvem szüttyögni. Ami nekem egyébként különösen nem tetszik benne, az a paint és gondolom azt nem lehet megváltoztatni (bár végül is miért ne). De mindegy, ezen nem érdemes szócsatát vívni, nektek az tetszik, nekem ez. Részemről téma lezárva (bár én robbantottam ki) -
#9216 Ha az UAC-ot kikapcsoljátok akkor ugyanolyan kezes mint az xp... ha valakinek az nem tetszene benne,hogy mindig rákérdez a dolgokra.