63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
alexander1993 #9095 Melyik vonalakat csinálod? -
#9094 Gazdagrét a neve -
alexander1993 #9093 Ez melyik pálya? -
#9092 -
alexander1993 #9091 Mit csináljak, hogy a 415-ös ajtónyitásait meg csengetését a bilentyűzettel irányíthassam?
Előre is köszönöm a segítségeket. -
#9090 Nem tudom, leírtam, hogy biztosan Nemeza modellje után. (Most nem fogok mesét írni belőle, hogy miért.) -
#9089 Mikorra várható? -
#9088 Köszönöm! -
#9087 Nagyon jó a busz!!!! sok sikert hozzá! -
#9086 Az nem. :D -
Geri556 #9085 IMAG Mór.
Remélem a galambf*s nem lesz benne a játékban XD -
#9084 Ennek a fajta ülésnek mi a "hivatalos" neve? Mert ilyen ülésű is lesz /most kocka/. -
#9083 Köszönöm! A modell VL67 érdeme, én alakítottam át. Kiadás CSAK Nemeza buszának kiádasa után! -
#9082 Nagyon jól néz ki, sok sikert hozzá :) -
#9081 Készül majd még sok fajta festés. -
Deniske #9080 Köszi a választ :) -
Routeres #9079 Nem, még mindegyik készül. -
Deniske #9078 a 260-ast már le lehet valahonnan tölteni? -
dgufoplast #9077 Látom Nógrád Volános a busz vagy csak a festés lesz az rajta de jó lesz -
#9076 Jah és tervezem azt is megcsinálni egyébként. (250-est) Csak később és javítva. -
#9075 Most lehet, hogy valaki haragudni fog rám, meg aki inkább örülni fog de abbahagytam a 250-est ÉS ez lesz helyette:
A műszerfalon a kapcsolók (amik most vannak) majdnem mind meg vannak csinálva. Csak a nagyon feleslegesek nincsenek. -
#9074 Egyet értek a sandor72-vel, hogy tényleg jó lenne rajta gyakorolni még akkor is ha nincs menetrend rajta és ha csak azon múlik hogy adjunk egy pár tár helyet címet akkor ezen ne múljék. :D
Tárhelyek:
-
sandor72 #9073 Jó reggel mindenkinek!
Én nagyon örülnék neki ha megoldható lenne a pálya feltöltése még a menetrend hiányával is mivel én először ahogy te is írtad gyakorolni és szokni szoktam az útvonalat.
Gondolom utasokat azért lehet szállítani vagyis felszállnak ha a busz be van állítva rendesen az IBIS -ben?
Szeretném megköszönni azoknak a munkáját akik akár buszt akár pályát építenek a játékhoz és persze ezt a saját szabadidejükben, így téve ezt a játékot még érdekesebbé még ha a játéknak vannak hibái és ezek olykor elég bosszantóak.
Üdv
-
#9072 Igaziból kész van, minden nap megyek rajta, afféle teszt. Hát ha még valamit kiszedek, vagy hozzá építek. Ami nincs a pályához, az a menet rend. Ha valaki elkészítené hozzá, akkor lehetne teljes. Arra gondoltam szabad kézre bocsájtanám, és ha mást nem valaki majd elkészíti és megosztja a többiekkel. Mivel én nem értek . Szóval nem jöttem rá mindenre épp ezért tisztán hagyom a menetrendhez, a szükséges fájlokat és így a pályát belehet tölteni lehet használni. A pályát közcélra hoztam létre hogy ne csak az a két gyári legyen. Tehát ha lenne egy oldal akkor oda fel lehetne tölteni. Majd Routeres úrral beszélek és megkérem tegye már fel. Ha mondtok egy feltöltő oldalt, az is jó. Sőt. S amint ott van, beírok ide nektek hogy honnan lehet le tölteni. Szeretnék még előtte egy extra ötletem megvalósítani a feltöltés előtt remélem majd sikerül és tetszeni fog. Egyenlőre szerintem az is jó ha gyakorol az ember szokja az út vonalat majd később meg ha lesz MANetrend akkor meg csak a szükséges fájlokat kell felül írni és kész. -
crodgok3 #9071 Ebben nagyon igazad van, hiszen a túlbonyolított modell sem a modellezőnek (sok ideig tart az elkészítés), sem a felhasználónak (magas gépigény) nem jó. Például ott vannak a gyári MAN-ok, amiknek a kasznijuk és az utasterük nincs részletezve (az csak giccs), inkább a műszerfalra fordítottak nagyobb gondot mert úgyis az a lényeg. -
#9070 Nem tudom, mitől néz ki másabban a többi modelledtől, bár én nem is láttam sokat, mindenesetre jól néznek ki! -
#9069 A 328-as cirka 60.000 poligon a szerkocsival együtt, pedig ez csak maga a mozdony. Ehhez ha hozzátolsz pár 22.000 poligonos DSA kocsit, akkor bizony az már belassítja az MSTS-t. Persze ez MSTS, ami inkább OFF... -
VL67 #9068 Nekem is tetszik.
Remélem, sokan lesznek így vele.
Link -
#9067 Értem köszi a választ, majd holnap megnézem és majd írok róla hogy mi volt. :) Sziasztok jó éjt. -
#9066 Egyébként csak én vettem észre, hogy az új optimalizált Ikarus 260 szebb lett? Gratula VL67! Sokkal szebb lett az egész, főleg a busz "orra". -
VL67 #9065 A 2006-os opciót választva 70 az fps értéke, 40-50 ha a buszt betöltöm és 30-40 a belső nézet.
Maga a játék csupaszodik, de a busz kinézete nem romlik igazán.
Amennyi fps-t most el tudsz érni a gépeddel, annyival elmegy a 260-is.
A belső nézetben biztosan visszaesik majd, de a tényleges értékek majd a gyakorlatban derülnek ki. -
#9064 Tőled kb. mikorra várható az a Pálya amit csináltál és volt róla fent videó?? Mert nagyon tetszik és szívesen mennék már rajta jó pár kört. :P -
VL67 #9063 Neutral az, aki poligonszám és játékélmény viszonylatában a legjobban dolgozik, szerintem.
Az összes modellem a C83 leszármazottja (ami a második önálló munkám)annak minden előnyével és hátrányával együtt.
Az optimalizált 260-as az, ami némi fejlődést fel tud mutatni. -
IkarusV134 #9062 Itt jön képbe a rutin. Egy hengert én úgy oldanék meg, hogy a palástot 13-14 szögből megfelelő smooth-tal az alap és fedőlapot pedig egy jól kialfázott síkkal. -
#9061 Értem. És Én aki a minimumon játszik, mert nincs annyira szupi gépe mint a többségnek annak kb. mennyi lenne az FPS?? kb. 10 alatt?? -
#9060 na léptem :))) -
#9059 A hó nagyon sokat kivesz meg a meg a domborzat is. Nem is beszélve a kettőről együtt. Plusz napfény effekt ha épp du van :))) -
VL67 #9058 Ha a játék teljesen betöltődik, 20-30 fps az érték a gyári 2011 opció alatt. A 260-as betöltése nem veszi vissza ezt az értéket és a belső nézetben is 15-20 fps érhető el. A különböző időjárási vagy időpont beállítások ezt az értéket lefelé és fölfelé is módosíthatják.
(négymagos 3,2 GHz i5, 4GB ram és GTS 250-es kártya Win7) -
#9057 Én nem vagyok jártas a poligon-ban sőt nem is értek hozzá, de szép modell. :) -
#9056 Persze persze osztom is meg nem is. De az a nagy helyzet a cilindert ha lebutítja bármelyik akár profi modelleres akkor az biza látszik. Azzal senki se tud semmit se kezdeni. Amit hozzátennék zárójelben hogy meglehet csinálni viszont , de ahhoz jó textet kell hogy azt a látszatot keltse és akkor dob rajta. Viszont közelről kiszúrható simán és megint kopp.