63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#10704 OFF:Hideg van.
Amúgy szerintem jó lett az új busz az OMSI-ba. Mondjuk manuális váltóval nem a legjobb... -
#10703 OFF: Remek! :) Már csak használni kell (: -
#10702 OFF:Így? (Bocs, ki kellett próbálnom) -
#10701 OFF:úgy -
#10700 OFF: tökéletes:D -
#10699 OFF:Így valamhogy?:D -
#10698 OFF: Az "OFF:" szöveg után közvetlenül, és nem a /szin után :D -
Geri556 #10697 OFF: na ezt kipróbálom :D -
#10696 //Új fjucsúr került a topikba! Ezentúl az off hozzászólásokhoz használjátok a bannerban megjelent gombot. Egyszerű a használata, ráklikkelsz, és az itt megjelenő "OFF:" szöveg után beírod a saját hozzászólásod. Így akik csak át-át futják a topikot könnyen szűrhetik a témához nem illő hozzászólásokat. Köszönöm mindenkinek aki használja majd! Sziasztok! :)// -
#10695 Ezért a szabálytalanságért bizony sárga lap jár... :D XD XD -
bazsi25 #10694 jah bocs mindenkitöl a helyes írási szabálytalanságomért -
#10693 Egyre jobb xD -
#10692 Szerintem meg ezt írta:
...csak a manók vannak,Omsi segíts!
Tehát az Omsi segítségét kérte. :D :D :D XD XD XD -
#10691 Dehülyevagy xDD -
#10690 hát azt mondja hogy csak manók vannak az omsi, és hogy segítsünk nekik:D -
#10689 Mit manók? :D -
#10688 :Dá:D manók?:D -
#10687 //Ez úton szeretnélek megkérni, tartsd be a fogalmazás, és a helyesírás szabályait. Használj mondatvégi, és mondatközi írásjeleket. Hidd el, hamarabb kapsz választ. :) Köszönjük!// -
bazsi25 #10686 beletetem de most nem tok vele játszani csak a manok vannak omsi segits
-
alexander1993 #10685 Hello! Boldog karácsonyt mindenkinek. Hogy tudnám felrakni a Teltow 2.0 pályát OMSI-re?
Előre is köszi az esetleges segítségeket. -
omsidriver #10684 Az Omsi/Vehicles mappába kell bemásolni. -
bazsi25 #10683 Sziasztok lenne egy kérdésem az hogy letöltöttem egy ikarus buszt de nem tom hogy hova kell rakni segitsetek -
VL67 #10682 Ez a C60 igazából egy facelift-es 260-as.
Nagyon nem érdemes vele foglalkozni, mert az optimalizált ráncajtós 260-as modellre felépítve a classic elemeket, egy jóval kisebb poligonszámú darab készíthető, ami magasabb fps értéket jelent a játékban.
Ha a script része elkészül a 260-as sorozatnak, akkor a modellvariációk száma tetszés szerint alakítható.
-
#10681 Ahogy látom valami efféle kinézete lesz az új busznak. :) -
#10680 Szerintem is jó a busz , de nincs kész sajnos. Mondjuk jó volna ha mondjuk én is tudnék legalább ilyen szinten, de ettől független hogy jó a busz mer cép ,de ott vannak azok az apróságok hogy tükör nincs meg ibis nekem nem tölti be ha bekapcsolom. Már hogy nem látszik a kvarc részecske ami kiírná feketével a számokat betűket az fedélzeti computeren :))))))) Na ezt jól meg asszontam :) kis színt vittem a gépezetbe. lerája írtam a betűket. hő :))) Szóval érted tetszik meg minden. Mondjuk nem tudom hogy az életben is ilyen a kormánya e szóval középpontilag , mert ha igen akkor inkább 260 asnál maradnék. -
Zoliikp #10679 Inkább azt mondanám, hogy mindenki csak találgatja, próbálgatja, mit mivel lehet, illetve kell összerakni...
Viszont ezt csak utólag lehet megállapítani a "futáson", hogy az elképzelésed helytálló volt.
Most, hogy elkezdtem finomítani a buszt, műszerek, koszolódás stb. drasztikusan lecsökkent az FPS, és még meg sem jeleníti amit kell... -
#10678 Akkor mondhatjuk azt is hogy gyorsan összedobják a buszt, de nem fordítanak rá elég figyelmet mint amennyit kellene?? -
bence099 #10677 még azt szeretném kérdezni ha gondolod annyiba tudok segíteni hogy meg csináltam a menetrendet Határtól ha kell elküldöm és nincs is vele gond :) ha érdekel írj privátot és ott meg beszélhetjük az engedélyeket stb. :) -
#10676 Azt úgy csináltam, hogy több darabra bontotta, tehát nem az egészet ami nincs animálva attacholtam egybe, hanem olyan darabokra, amik nem haladják meg 3ds formátumban az 500 kb-os méretet. Ha nem haladják meg, akkor 2 mb lesz kb az x fájl mérete és lehet konvertálni. így nekem azért sokkal jobb futást ért el... -
Deniske #10675 Amúgy, ha lesz Kispest pályának továbbfejlesztett változata, akkor meg lehet csinálni a 999-es éjszakai buszjáratot a Dél pesti garázstól a határ útig.. csak úgy megjegyeztem.. :D -
Zoliikp #10674 Ezt már többször elmondtad, hogy össze kell attacholni a modell nem animációs részeit.
Buta kérés lenne, ha ezt kifejtenéd, tudva, hogy az omsi konvertere az eddig ismert 3MB-os x-fájl limitet kíván...
Csak a menetét, mert összezavarodtam:
-ha előbb összevonom, nem tudom konvertálni;
-kisebb darabokat bekonvertálom, majd szedhetem szét, mert az összevont objektumban nem tudom megadni pl az ülőhelyek koordinátáit, vagy a jegykezelés helyét...
Én inkább arra gyanakszom, hogy ha olyan objektumok kerülnek egy o3d-be, melyeknek a textúrájuk különböző, azt gyorsabban tölti be, mint azokat, amelyiknek megegyező.
Hogy ez miért van így, nem értem, de azt gyanítom, hogy a program nem foglalkozik azzal, hogy az adott textúra már be van töltődve, és újratölti az o3d-knek megfelelően. Ezzel a manőverrel viszont "felzabálja" a memóriát, és meghajtja a processzort.... -
Routeres #10673 Valóban, mert tesztelések azért folytak. Csak a vili még nem érett meg annyira, hogy a készítő kiadja. -
bence099 #10672 ok de láttam hogy cfg-be van írva hogy ics.zug -
Routeres #10671 Villamos nem jár, mert egyik villamos sem készült még el. -
bence099 #10670 amugy a villamos mikor jön ? A Kispest pályán ?:D -
bence099 #10669 meg csináltam hogy Kispest pályán a MI busz az ikarus 415-ös meg 280-as legyen életem első programozása :D és semmi olvasás nélkül csak rá bukkantam a cfg fálja :D -
#10668 Bocs a dupláért, de ha a szélvédő tükröződése meg van csinálva mindenben, akkor ehhez is valami hasonló dolog kell - persze a műszerek üvegét gondolom külön kell szedni - , tehát ez nem akkora csoda, mint mondjuk egy működő csukló. -
#10667 Egy buszban a modell elkészítése a nagy falat és valljuk be, ez egy magyar modell. Fogalmam sincs, ki "készítette" az OMSI-hoz, de az objektum biztosan magyar (legalább is nem hiszem, hogy bármilyen külföldi koponyának az a liblingje, hogy magyar buszokat magyar feliratokkal csináljon) -
Hyp3r #10666 Szerintem nagyon precíz munka, a műszerek tükröződése is meg van csinálva a gyári modellekhez képest, amit a többi addon buszból hiányolok. -
#10665 Nem azzal van a gond, hogy részletes, hanem, hogy sok elemből áll. Ha összeattacholnák az összes dolgot, ami nincs animálva, már jól futna. 300.000 polygonos buszokat is elvisz az omsi úgy, mint a manokat, csak ezt kell csinálni. Egyébként én sem értem, hogy miért van az, ha kevesebb elemből áll jobban birja. Pedig az egész ugyanaz.