Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
De, rengetegszer rúgtak ki már magas ping miatt...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jöttem panaszkodni😊
Divat mostanság a szervereken, hogy 3 sniper lehet max a csapatban, amivel nincs is semmi probléma, de!!!
Miért van az, hogy a játék elején én leszek az egyik sniper, megy is jól, meg minden!Majd pár halál múlva, írja hogy legyek másik kaszttal mert csak 3 sniper lehet! Most ez mi??? Jön egy 4. ember, hogy õ is sniper lenne, és akkor nekem kell másra váltani, annak aki elejétõl fogva az?
Most nem azért mondom, mert nem tudok mással játszani, egyszerûen csak agyfaszt tudnék ilyenkor kapni, hogy miért basznak ki mással..
[IRAM] leader
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Te is siman irhattad volna "ez nem igy van, nekem nem ez a velemenyem" vagy hogy "sztem amugy van".
De csak a "marhasag" telt toled.
Szoval eloszor magadban nezz szet, mielott masokat elemezgetsz.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Amit irtal, szerintem marhasag. Nem, nem szidtalak teged. Nem, nem gondolom, hogy szidtad volna a HC jatekosokat. Nem, nem vagyok HC jatekos (bar mostanaban foleg azt jatszok).
Es csak hogy ne erezd ugy, hogy megfosztalak valamitol: Huzzal vissza az angolkisasszonyokhoz! <#beka3>#beka3>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nem hiszem, hogy alpari modon szidtam volna a HCseket az irasomban.
Leirtam hogy en miert nem szeretem a HCt, de emellett azt is hogy a kornyezetemben miket latok es akiket ismerek azok mit szeretnek inkabb.
Ismerosok kozul akik a kezdok es a leglamabbak szeretik a HC szervereket, illetve van talan 1 aki jol nyomja de HCzik, de o eleg "kenyelmes" jatekstilusu ugymond. <#whatever>#whatever>
Attol hogy nem szeretem a HCt, nem fikazni akarom akik ott jatszanak, mindenki maga donti el neki mi a jobb, csak leirtam azt amit en latok arra valaszolva, hogy "nagyrészt lámábbak ellen is játszol mint HCben".
Ugyanugy vannak HCn is nagyon jo jatekosok, csak amiket eddig lattam, sztem tobb skilles jatekost lehet talalni inkabb normalon.
azt a játékot hogy eltalálták a csehek.😄
Jó, legyen hardcore:Ne legyen map, se spot, se hud, se célkereszt, se killcam. De az, hogy gyorsabban lehet ölni embert, attól csak easybb lesz, nem hardabb.
Parasite Eve 2, best game EVER!
De jot beszelgettunk...
Legalabb indokot vagy normalis valaszt irnal vissza, nem csak egy bunko beszolast.
Amikor normal modon alig tudnak valakit leloni (ebben sajnos a BC2 netkod is hibas) akkor mennek HCre, mert ott csak zooomoooni kell a sniper fegyverrel a spawnra, ami mozog eltalalni BARHOL (erosebb sniper fegyverek + magnum ammo) es egybol dolnek a fragek.
Eloszor en is szerettem a HCt, de egyre jobban megutaltam, mivel ha normalisan tamadni akartam valamit akkor egy csomo atomkemper azonnal lo a mozgasra, esely sincs hogy barmit reagalj.
Ez igy egy idegbajos kempelos bujkalassa teszi a jatekot.
Jo dolog a "realitas", de elveszik az a jatekelmeny, hogy radlo valaki, total veres leszel de ha meg gyorsan reagalsz akkor valahogy eppen megmenekulsz es vissza tudod forditani a helyzetet.
Na ilyen nincs HC szerveren, ott minden fullama aki csak ratehenkedik a tuz gombra, az fraggel...
Szinte minden igazan jo jatekos/klanos csak normal szerveren tolja...
A skillesebbek akiket ismerek azok is 10bol 9 tuti csak normalon jatszik es utalja a HCt.
Nem mondod!? Es zoomolni hogy lehet?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Másrészt engem idegesít a spot + a minimap hiánya is. Persze tudom, hogy az elitista HC játékosok szerint ez cheat + EZmode, de szerintem növeli a játékélményt, hogy spotolhatok.
És tényleg könyebb a 2-es KD 😊 (stat)
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
itt tényleg zavaró, hogy nincs killcam, de én még (szerencsére) nem találkoztam itt cheaterekkel
Az a kibaszottnagy SUX hogy anno leálltam 1942-vel és most bc2-vel vettem fel a ritmust, pedig az mekkora volt anno x) Emlékszem nem volt jó a kieg a gyári lemezzel csak vmi trükkel xD
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||