51658
-
#47984 Egy isten vagy!!!
Nagyon szépen KÖSZÖNÖM !!!
-
zebrock #47983 Nem tettem fel, de NAGY gratula a munkádért. Tisztelet minden olyan személynek, aki tesz valamit az asztalra. -
#47982 Na megoldodott, de nem az vóóót a baj.
kosz a magyaritast -
#47981 Köszi a hunosítást :) -
#47980 Köszi a magyarítást Imy! Szép munka!
De egy kis észrevétel. A 1. havas pályán az átvezetőben, azt mondja a csoki h "he's mobile", te úgy fordítottad le h a mobilja, de nem azt jelenti, hogy mozgásban van, elindult?:)
Csak egy kis apró észrevétel. -
#47979 Ne a préniumra nyomggyyyáéáá rá hee!!:-))) -
Leky #47978 Köszi a magyarosítást. -
#47977 En errol a szarrol nem tudom letolteni. le jar a 45mp es utana toltes helyett fizetos szarsag jon be. Magyaritasokra mikor kerul ki? -
Nagydög #47976 Khm... Magyarositas, mikor Schwertzinger ur Szeplakira valtoztatja a nevet. -
#47975 Köszi!!
A magyarítást!!!! -
barmi #47974 vagyis most már az 1.01 is !! :D -
barmi #47973 Az ígért napra elkészült a Hun-osítás 1.0 !!! :-))
Őszintén gratulálok és KösziKösziKöszi ! ! !!! ! :D -
#47972 Fpocok:
Íme a javított honosítás, immáron magyar meccsvégi üzenetekkel: Battlefield Bad Company 2 HUN v1.01 by i2k
Az a fránya 1 kilobájtos, néhány soros szöveg...
-
tibi206 #47971 Nagyon jó lett a magyarítás köszi! -
#47970 Ja, és hatalmas köszönet. -
#47969 Így jó? Vagy rakjak bele kis magyaros színeket?
Ha van friss, akkor szólj. -
#47968 Megvan a hiba! Egy 1 kb-os fájl kimaradt a honosítás anyagából, így az eredeti angolt használja a játék - abban szerepelnek ezek a röbid üzenetek :(
-
#47967 -
#47966 Köszi már fel is tettem :) -
#47965 Oké... mindenesetre felrakom a két FTPmre is, biztos ami 3 helyen is megvan :D -
#47964 Természetesen, kirakhatod, ha van kedved. A fájl nem kerül törlésre, és ha frissítés lesz - mert lesz - akkor szólok :)
-
#47963 Kirakjam, kirakhatom banner alá? -
#47962 Hát, bízom benne.
Korábban, a tesztelésem folyamán így, ez jelent meg vesztéskor: "A CSAPATOD VESTETT...
Mikor megnéztem a szövegben, döbbenten láttam, hogy ott a magyar helyesírás szerint vesztett volt és van.
Tényleg fura. -
KaBuTo666 #47961 Bug. -
#47960 Tök érdekes - most újratettem magamnak a magyarítást.
Előtte a 'Your Team Win' rendesen magyar volt, most nem az.
Pedig a honosításban, értelemszerűen eddig is, most is benne van.
Ki érti ezt?! -
#47959 köszi -
KaBuTo666 #47958 Hálás köszönetem érte! -
#47957 A válaszod [[#wink]]:
Battlefield: Bad Company 2 HUN v1.0
=================================
Teljes szöveghonosítás
A honosítást készítette: .:i2k:.
Honlap: http://jatekhonositas.atw.hu
Elérhetőség: ez a topik :)
A MAGYARÍTÁS TARTALMA
===================
Mérete: ~20 MB
- magyar szöveg,
- videó- és dialógus feliratozás (értelemszerűen: nem renderelt videók).
Magyar szinkron: nincs
Tisztelj meg azzal, hogy legalább egyszer megnézed a honosítás által feltett, egyedileg módosított intro logómat, kérlek! :)
INFORMÁCIÓK
===========
Egy jó barátom unszolásának engedve megvettem a játékot, 2011. június 28-án. Már aznap nekiálltam a honosításának – szintúgy a haver kérésére – s íme, kicsivel több mint 1 hónap után már kész, és publikusan, ingyen mindenki számára elérhető.
A honosítás MINDEN, a játékhoz eddig megjelent javítással (anglo-mániákusoknak: Patch) kompatibilis – tekintve, hogy nem tartalmaz sem indító alkalmazást, sem egyéb, *.dll-t – de mégis, ajánlott a legutolsót feltelepíteni a játékra [ha még nem történt volna meg, valamiféle csoda folytán].
Mérete tekintélyes – többek között a „Vietnam” kiegészítőre való felkészítés miatt is.
TELEPÍTÉS
===========
0. Battlefield: Bad Company 2 telepítése (vagy már a gépeden)
1. Javítás telepítése
Battlefield Bad Company 2 Client Patch R10 - ~ 2,6 GB (!)
- beszerezhető: Patches Scrolls
2. A honosítás telepítése – fontos, a játék pontos útvonalát add meg a telepítőnek, mert az nem keresi meg a játékot!
Például:
Ha a játékot ide és így telepítetted a gépeden: D:\Jatekaim\BFBC2\
Akkor a magyarítás telepítőjében az útvonal kiválasztásakor a „Battlefield: Bad Company 2” elérhetőségét add meg/tallózz rá és ott is a „D:\Jatekaim\ BFBC2\” legyen látható!
KÉRDEZZ-FELELEK:
- Miért ezzel a telepítő-készítő programmal készült ez a telepítő?
Mert ezzel tudtam a legjobb tömörítési arányt produkálni záros határidőn belül (NSIS-re most nem volt kedvem várni).
- Mindenképp fel kell telepítenem valamelyik javítást?
Nem kötelező, de erősen ajánlott.
- Hogy távolítható el a magyarítás?
A „start” menüben elhelyezésre került eltávolító parancsikonnal.
Ezután, keres meg ezen az útvonalon az "ANGOL_overlay-00.fbrb" fájlt, és egyszerűen töröld az "ANGOL_"-t:
[meghajtód]/...könyvtárszerkezet.../Battlefield Bad Company 2/Dist/win32/
Így már angol nyelven elindul a játék. Ha ezt nem teszed meg, akkor a honosítás eltávolítását követően problémáid lehetnek a játékkal.
- Szinkron nem készül(t) a játékhoz?
Nem.
Ha bárminemű gond, probléma merülne fel, az elérhetőségemen megtalálsz!
Jó játékot kívánok!
.:i2k:.011
A MAGYARÍTÁS INNEN TÖLTHETŐ LE, EGYELŐRE.
Nem győzöm hangsúlyozni - A JÁTÉK FŐKÖNYVTÁRÁNAK ELÉRÉSI ÚTVONALÁT kell megadni a telepítőnek [mert az nem olvas semmit sem ki a Regisztrációs Adatbázisból, azaz 'nem talál rá' a játékra], hogy a szükséges fájl átnevezésre kerüljön és a magyarítás helyesen működjön!
Ha nem így teszel, akkor bizony nem lesz magyar semmi a játékban!
Megelőzöm a kérdést:
A magyarítás ONLINE kompatibilis, nem dobnak le a szerverek - és természetesen a Single és Multiplayer is teljesen magyar.
-
gsg16 #47956 Üdv!
az egyik BFBC2 oldalon,a fegyverlistában láttam,hogy az M1-es Garandon van bajonet.ezt meg lehet valahogy szerezni,és utána használni? -
RAMyMamy #47955 hosszú még a nap:D -
#47954 Kérdezni szeretném.
Elkészültél vele IMYke2.0.0.0. ???
Tudod!:
"Ígéret szép szó!, ..."
Már nagyon várom!
Előre is köszönöm!!!
-
#47953 Ittvan a teljes pb_guidja ezzel lehet bannolni szerokrol:
a6f9ec1b7819fbc967ace72ced0bf61d
Jo mulatast szamurajhax elegge lowcsicska vagy. Csoda hogy rad elegge jol emlkeszunk. -
zebrock #47952 Hagyd, már ide sem jön vissza többet... aszitte már el van felejtve ennyi idő után -
#47951 Owned cheater is owned :> Sose értem az aimbotosok mit élveznek a játékban, elárulnád nekünk kedves szamuRAJ? ^^ -
#47950 Tényleg. Biztos vagyok benne hogy waroztunk anno ellenük. -
#47949 Copy paszt vot vazze... -
#47948 Jah és "a fool" nem pedig "an fool" (aláírásod) :) -
#47947 Tudom, emlékszem... -
#47946 Tavaszi Kupa. Tudod o volt a nagy pro JCSR-bol aki vegen kibukott mikor a PB-t bekapcsoltak es befrissitettek:) -
#47945 Honnan ilyen ismerős ez a név?