51658
-
#48192 Köszönöm szépen!
Rád írok amennyiben a GSG16 által linkelt progival nem javúl a helyzet!
Xpaddal nem próbáltam még , de köszönöm azt is megnézem! (sdaddam91HUN)
Saitec Cyborg Evo (gsg16)
-
OWEN24 #48191 Ha kiválasztom micsináljak? Narancssárga a fegyver háttere de játék közben a régi marad -
#48187 kiválasztod -
OWEN24 #48186 Megszereztem 2 fegyvert, de nem tudom berakni őket a class -okba.
Egy shoti-t és az assaultból a 2-at. Ezeket hogyan rakhatom be? -
eugabesz #48180 Nem.10 is lehet,de pl. az email címed nem lehet más,de ezt nyilván tudod. -
#48179 na hátha beragadt a "Nem" gombod
szal akkor lehet mégegy katonya? -
#48178 ty -
eugabesz #48177 Nem.
Nem. -
eugabesz #48176 Nem.
Nem. -
#48175 2 kérdésem lenne gyorsba:
- ha létrehozok új katonát akkor törlődik az első?
- át lehet-e nevezni a katonát? -
Nagydög #48174 Ez nem eloszor merul fel. Mar vagy haromszor csinaltam meg kulonbozo embereknek. Asszem, meg megvan, ha hetfon ramszolsz, atkuldom. -
#48173 Srácok, nektek is piros a bal oldalon a harmadik, jobb oldalon a negyedik szerver? A legutolsó szerver címe nektek is 173-al kezdődik? -
#48172 Xpadder nevű programot próbáltad? -
#48171 BF3 előrendelési infók, akit érdekel... -
gsg16 #48170 az én saitek X52-em sem működött jól,illetve nem lehetett beállítani.az egyik fórumon ezt találtam: BFBC2_JS_Fix .ezekkel a dokumentumokban található bfbc2 mappában felül kell írni az eredeti filokat,és onnantól kezdve jól működött az én joyom.lehet hogy más saitek joyokra is jó hatással lesz. -
#48169 -
gsg16 #48168 milyen joy? -
#48167 -
#48166 Szal Joy megoldás nincs...
Minden funkciója jó,csak a forgást fordítja meg...
A szerver hostolást tényleg nem értem a BF2 -nél is volt lehetőség és mégis tömve voltak a gyári szerverek!!!
Én személy szrt. a botos szerót kedveltem,mert ott nincsenek kis taknyos csaló gyerekek!
-
Amadeus HU #48165 és a föld nem is kerek, ugye? -
zebrock #48164 Jaja, told ide az IP majd, biztos kiteszik -
#48163 Bye Bye.
Sok sikert a szerveredhez.
-
Nyezso #48162 :P Nah mind1, ah látom nem nagyon vágjátok miről van szó.. de nem is baj, elég ha én tudom, nekem kell.. Nektek meg kössz a helpet!
bb! -
#48161 -
#48160 Akkor hajrá ! :D -
Nyezso #48159 Jó gyorsan, pár kattintással... -
#48158 Hogy tudna? -
#48157 A szükséges szerverfile-ok nélkül vajon hogyan ??? :D -
Nyezso #48156 Neked meg mi nem érthető abban, hogy a Game CP tud csinálni!? -
#48155 De mi nem ertheto abban, hogy nem tudsz csinalni szervert, csak berelni?
Nem adjak ki direkt a szerverfajlokat, nagyreszt a warez miatt.
Van par fix szolgaltato, ahonnan lehet berelni es ennyi. -
Nyezso #48154 És esetleg arról infó, h mennyi ramot eszik egy ilyen (BFBC2) szerver? -
#48153 Nem sértésként mondom, de amig milliok veszik meg mert látnak néhány videot, mit vártok ?
De ez, off, meg erről nem is szabad beszélnem, mert jön running, bekamuzza, hogy anyázok aztán kapom a büntit megint :) -
#48152 mod tools nem lesz. Mint mondták... a modderek balfaszok, nem értenek hozzá...
Mint mondtam, leszarnak minket. -
#48151 Mod tools esetleg lesz, ha már pár dlc-n túl vannak, ez nem leszarás, pénzt akarnak keresni ( azért dolgozik sok száz ember...) Szerver meg lan = warez .
De továbbra is azt mondom, mindenki el van ájulva tőle, veszik mint a cukrot látatlanba ! :DDD Egy rossz szót nem szól róla soha senki, aztán meg várják, hogy jobb lesz :D -
#48150 Nem éppen ide való, de ennyit mondok: mod tools, szerver fájlok, lan.
Majd ha lesznek ezek, akkor elhiszem, hogy fontos nekik. Addig csak duma -
#48149 Merthogy ???
Nem értem én a BF3 rajongókat... minden blogban egekbe emelik, de semmi nem jó úgy ahogy van :D -
#48148 DICE szar a PCsekre... eddig is tudtuk és BF3nál is bebizonyították. -
Nyezso #48147 Akkor beszerzek egy Game CP-t valahogy és hostolok abból, az tud. -
#48146 Nem, ezt azért csinálják, mert a pc-sek szarnának megvenni, indulnának a warez szerverek ! -
#48145 Nem lehet sehogy saját szervert csinálni. Csak ha hivatalos szolgáltatótól bérelsz. Ezt azért csinálják, mert szarnak a PCsekre és csak a pénz érdekli őket.
L4D nél meg simán tudsz hostolni egy játékot és invelni a másikat. De ez két különböző rendszer.