51658
-
KaBuTo666 #48104 Hát híjad föl a supportot és reklamálj! -
#48103 GameTracker bekaphatja. -
#48102 Single miatt mivel van warez semmit se érdemes. -
#48101 Singeplayerért nem is érdemes bc2őt venni... -
Borg #48100 Adminisztrátor joggal futtatod? Szerintem nem tud írni valahova ahova kéne... -
OWEN24 #48099 Már kezdem bánni a kiadott pénzt. Mostmár folytatni se hajlandó a játékot.
Amikor elkezdek játszani, és kilépek a kampányból ( a nem a játékból) akkor tufom folytatni de ha a játékot is bezárom elvszik az összes mentésem nem hajlandó folytatni a játékot. Most kezdtem újra 4.szerre de semmi....... -
#48098 menti magától a checkpointoknál, amúgy Resume Game, ott van jobb oldalt a főmenüben
multiban meg server browser, és ott ki tudod választani a keresési kritériumokat, már ha akarsz egyáltalán olyat -
OWEN24 #48097 Sziasztok!
Megvettem a játékot, elkezdtem a singleplayert de amikor kiléptem és késöbb újra be akartam lépni mindíg a mission elejéről kezdte a játékot. Nemtudjátok hogy kell menteni a játékállást?
jah és szervereket hogy lehet keresni multiban? -
#48096 nincs joy támogatás (rendes) -
#48095 Üdv!
Arra tud valaki megoldást,hogy a helikopternél miért van fordítva a forgásom? Ha jobbra forgatom balra néz a kopter,ha balra akkor meg jobbra fordul...
Híába állítom be a játékban akkor is ezt csinálja!
Saitec Cyborg Evo a régi BF2-nél nincs hiba...
Win7 64 bit alatt... -
KaBuTo666 #48094 Felhasználó névnek az email címed kell a játékban bejelentkezésnél. -
#48093 Hy.Kellene egy kis segítség.
Az a nagy helyzet h már rég nem toltam a gamet és kedvet kaptam hozzá.Sokszor újra lett telepítve a win és xp-ről win7-re is váltottam.
Minden okés volt a telepítésnél azonban nem enged bejelentkezni a fiókommal.
Megadok mindent és azt írja h valamit helyetelenül adtam meg.Megváltoztattam a jelszavam és akkor sem enged be pedig a BF fő oldalán a BF soldieremet tökéletesen megnyitja az új kóddal és a felhaszn nevemmel de magában a játékban nem működik.
Egyszer odáig eljutottam h belépett az accomba és kérte a cd kulcsomat amit megadtam többször is de nem fogadta el mert azt írta h használatban van.
Most meg ha be akarok lépni azt írja h túl sokszor próbáltam belépni rossz pass-al.Vkinek van vmi 5lete? -
#48092 -
RAMyMamy #48091 szerintem is mindjárt itt van:P -
#48090 és most 2.5hónap az nem sok, de ez is relatív
AKKOR VEDD MEG! -
KaBuTo666 #48089 Nem hiába volt fail az előző hsz-d. -
RAMyMamy #48088 #48057 :DDDDD -
#48087 érdemes de ha azt nézzük hogy mindjárt bf3, de te tudod :) -
OWEN24 #48086 Szerinetek érdemes megvennem a játékot? Multizni szeretnék. Viszonylag új vagyok az FPS-ben. Eddig Cod 4,6-ot próbáltam és a multi statom nagyjából 1 az 1-hez. -
#48085 akkor valószínűleg ő is dvd-vel használta és most azért nemjó, amúgy eléglenne az account ha már be van regelve EA-s accra a játék -
RAMyMamy #48084 erre én sem tudom a választ, de nem volt túl jó ötlet... -
#48083 Jo, akkor minek kitorolni azt az emailt amiben cd kulcs van? -
RAMyMamy #48082 he?
az a bizonyos mondat szebben kifejezve azt jelenti, hogy újratelepítette a gépet... legalábbis mifelénk ezt jelenti, ha nálad nem, akkor ott lehet a gond -
#48081 Akkor vagy kamu szoveggel josz. Vagy elobb gondolkozni kellett volna. -
RAMyMamy #48080 "újraraktam a gépet"
szerintem egyértelmű -
#48079 Feltelepitetted szoval,akkor mar beirtad ezek szerint a cd kulcsod? Akkor nezd meg a regisztridben, valahol bevan rakva. Futtatas beirod regedit es ott nezd at. -
#48078 A legkisebb pingű szerveren...
-
#48077 Vietnam kiegészítőt nem venném meg sima BC2-öt igen -
#48076 mi már meguntuk -
#48075 Újraraktam a gépet és nem hajlandó elindulni a játék. Neten vettem meg és az e-mailt amit küldtek a kóddal már kitöröltem. Az accountomat tudom, de a játékot nem bírom feltelepíteni mert kéri a product kódot. Valami megoldás? Nem lehet újra kikérni az e-mailt? -
#48074 hali nem rég vettem meg a játékot ti melyik szerveren szoktatok lenni? -
#48073 ez így van, sajnos -
eugabesz #48072 Nem tudom,ezt megfigyeltétek-e már...én mindig csere-berélek úgy fejlesztem gépem,minél jobb gépem lesz,annál furcsább hibákat produkál ez a játék. -
Szabi1991 #48071 -
RoboGoD #48070 Sziasztok!
Elég off a hsz, de hozzátok fordulok, mert remélem segítőkészek lesztek egy BF veteránnal. A szakdolgozatomhoz készítettem egy 5 perces online kérdőívet. A hobbi kérdést feszegetem, többek között IT irányból is. Örülnék minél több IT érdeklődésű kitöltőnek. Tényleg csak 5 perc. Köszönöm a segítséget!
A link:
https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dF9VamlaTUZoc3ZlS1Utei1NbWptMUE6MQ
A Google Docs rendszerében van tárolva, teljesen biztonságos.
Köszönöm,
Robo -
#48069 De úgylátom itt még akkor is troll tudok lenni, ha nem is akarok :D -
#48068 Én elolvastam, ez csak egy másik variáció. -
#48067 -
eugabesz #48066 Baszki....
-
#48065 Sárgára festett atombomba, ami vagy sima rombolással vagy EMP vel kiüti a villanyt a szomszédban.