51658
  • KaBuTo666
    Hát híjad föl a supportot és reklamálj!
  • Fpocok
    GameTracker bekaphatja.
  • DarkSector
    Single miatt mivel van warez semmit se érdemes.
  • Czdano
    Singeplayerért nem is érdemes bc2őt venni...
  • Borg
    Adminisztrátor joggal futtatod? Szerintem nem tud írni valahova ahova kéne...
  • OWEN24
    Már kezdem bánni a kiadott pénzt. Mostmár folytatni se hajlandó a játékot.
    Amikor elkezdek játszani, és kilépek a kampányból ( a nem a játékból) akkor tufom folytatni de ha a játékot is bezárom elvszik az összes mentésem nem hajlandó folytatni a játékot. Most kezdtem újra 4.szerre de semmi.......
  • szomferi
    menti magától a checkpointoknál, amúgy Resume Game, ott van jobb oldalt a főmenüben

multiban meg server browser, és ott ki tudod választani a keresési kritériumokat, már ha akarsz egyáltalán olyat
  • OWEN24
    Sziasztok!
    Megvettem a játékot, elkezdtem a singleplayert de amikor kiléptem és késöbb újra be akartam lépni mindíg a mission elejéről kezdte a játékot. Nemtudjátok hogy kell menteni a játékállást?
    jah és szervereket hogy lehet keresni multiban?
  • Beers
    nincs joy támogatás (rendes)
  • Donchicco
    Üdv!
    Arra tud valaki megoldást,hogy a helikopternél miért van fordítva a forgásom? Ha jobbra forgatom balra néz a kopter,ha balra akkor meg jobbra fordul...
    Híába állítom be a játékban akkor is ezt csinálja!
    Saitec Cyborg Evo a régi BF2-nél nincs hiba...
    Win7 64 bit alatt...
  • KaBuTo666
    Felhasználó névnek az email címed kell a játékban bejelentkezésnél.
  • The Protector
    Hy.Kellene egy kis segítség.
    Az a nagy helyzet h már rég nem toltam a gamet és kedvet kaptam hozzá.Sokszor újra lett telepítve a win és xp-ről win7-re is váltottam.
    Minden okés volt a telepítésnél azonban nem enged bejelentkezni a fiókommal.
    Megadok mindent és azt írja h valamit helyetelenül adtam meg.Megváltoztattam a jelszavam és akkor sem enged be pedig a BF fő oldalán a BF soldieremet tökéletesen megnyitja az új kóddal és a felhaszn nevemmel de magában a játékban nem működik.
    Egyszer odáig eljutottam h belépett az accomba és kérte a cd kulcsomat amit megadtam többször is de nem fogadta el mert azt írta h használatban van.
    Most meg ha be akarok lépni azt írja h túl sokszor próbáltam belépni rossz pass-al.Vkinek van vmi 5lete?
  • Cris99
  • RAMyMamy
    szerintem is mindjárt itt van:P
  • Cris99
    és most 2.5hónap az nem sok, de ez is relatív
    AKKOR VEDD MEG!
  • KaBuTo666
    Nem hiába volt fail az előző hsz-d.
  • RAMyMamy
    #48057 :DDDDD
  • Cris99
    érdemes de ha azt nézzük hogy mindjárt bf3, de te tudod :)
  • OWEN24
    Szerinetek érdemes megvennem a játékot? Multizni szeretnék. Viszonylag új vagyok az FPS-ben. Eddig Cod 4,6-ot próbáltam és a multi statom nagyjából 1 az 1-hez.
  • Cris99
    akkor valószínűleg ő is dvd-vel használta és most azért nemjó, amúgy eléglenne az account ha már be van regelve EA-s accra a játék
  • RAMyMamy
    erre én sem tudom a választ, de nem volt túl jó ötlet...
  • nandorb
    Jo, akkor minek kitorolni azt az emailt amiben cd kulcs van?
  • RAMyMamy
    he?

az a bizonyos mondat szebben kifejezve azt jelenti, hogy újratelepítette a gépet... legalábbis mifelénk ezt jelenti, ha nálad nem, akkor ott lehet a gond
  • nandorb
    Akkor vagy kamu szoveggel josz. Vagy elobb gondolkozni kellett volna.
  • RAMyMamy
    "újraraktam a gépet"
    szerintem egyértelmű
  • nandorb
    Feltelepitetted szoval,akkor mar beirtad ezek szerint a cd kulcsod? Akkor nezd meg a regisztridben, valahol bevan rakva. Futtatas beirod regedit es ott nezd at.
  • IMYke2.0.0.0
    A legkisebb pingű szerveren...
  • Tatyla
    Vietnam kiegészítőt nem venném meg sima BC2-öt igen
  • MR ME
    mi már meguntuk
  • slime001
    Újraraktam a gépet és nem hajlandó elindulni a játék. Neten vettem meg és az e-mailt amit küldtek a kóddal már kitöröltem. Az accountomat tudom, de a játékot nem bírom feltelepíteni mert kéri a product kódot. Valami megoldás? Nem lehet újra kikérni az e-mailt?
  • tescodr
    hali nem rég vettem meg a játékot ti melyik szerveren szoktatok lenni?
  • Cris99
    ez így van, sajnos
  • eugabesz
    Nem tudom,ezt megfigyeltétek-e már...én mindig csere-berélek úgy fejlesztem gépem,minél jobb gépem lesz,annál furcsább hibákat produkál ez a játék.
  • Szabi1991
  • RoboGoD
    Sziasztok!

Elég off a hsz, de hozzátok fordulok, mert remélem segítőkészek lesztek egy BF veteránnal. A szakdolgozatomhoz készítettem egy 5 perces online kérdőívet. A hobbi kérdést feszegetem, többek között IT irányból is. Örülnék minél több IT érdeklődésű kitöltőnek. Tényleg csak 5 perc. Köszönöm a segítséget!

A link:
    https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dF9VamlaTUZoc3ZlS1Utei1NbWptMUE6MQ
    A Google Docs rendszerében van tárolva, teljesen biztonságos.

Köszönöm,

Robo
  • Metalmilitiakid
    De úgylátom itt még akkor is troll tudok lenni, ha nem is akarok :D
  • Metalmilitiakid
    Én elolvastam, ez csak egy másik variáció.
  • Czdano
  • eugabesz
    Baszki....

• Metalmilitiakid
    Sárgára festett atombomba, ami vagy sima rombolással vagy EMP vel kiüti a villanyt a szomszédban.