51658
  • nandorb
  • xXtamasXx
    Valszeg meghaltál és valaki meg leéledt sniperként...
  • nandorb
    Megoldottam hogy a csalo fajtad netudjon tobbet feljonni.
  • barmi
    Erre csak azt tudom mondani, hogy Te aztán jóhülyevagy ! ... :-)
  • nandorb
    Huha, a bannolt Csalo megjelent OMG. Inkabb kussban maradnal szerencsetlen low.
  • samuRaihax
    bf.hu szerveren kicsit nagyon sötétek az emberek... 2 sniper/team játszom már 20perce erre engem kezd el kinyírni a szerver 2sniper / team üzenettel...
  • Fpocok
    Ismered a viccet a vadásszal meg a medvével?
  • lac coo
    az tény hogy niormális bandával élvezet a játék, függetlenül attól, hogy nyerünk-e vagy sem.

hitbox, netkód néha belezavarodik a dologba, de ez nem érdekel annyira.
  • Bogdogege
    az is megvolt , aztán visszavettem .
  • Fpocok
    Ha nem tetszett már az elején sem, akkor miért nem adtad el?
  • Bogdogege
    Te még jobban jártál neked csak 2db ezresbe került nekem egy tízesbe .
  • Bogdogege
    Még hogy nincs már jelen ,az előbb töröltem le megint ezt a szart ezek a szarságok miatt, és úgy van ez nem a cod ez százszorta szarabb egy okádék .
  • Skynet
    Ha meg a támadó tank bent van az ellenfél bázisán akkor gyakorlatilag a csipák jelentik a legkisebb veszélyt rá (és gyalogos csapattársaikra),tehát eleve baromság rájuk lövöldözni...
    Ha egy kicsit is jó a védő csapat és a támadó csapatban a járműveket baromságra használják akkor eleve bukott a küldetés.
  • Skynet
    Aricán a csipákat szemből NEM lehet leszedni tankkal,maximum nagy szerencsével ha valamelyik van olyan hülye hogy kiáll a sziklák tetejére.
    Egyébként pedig totálisan felesleges a tank tűzerejét erre a feladatra koncentrálni a csipák SEMMIT nem tudnak csinálni a bázisra berontó bombát lerakó ellenféllel,sem hatástalanítani sem teljesen kiírtani...Semmit (feltéve hogy a hagybecsű támadóbanda nem fut nyílt terepre célpontnak)!
  • lac coo
    Nem értek egyet, az simán a stratégia része, hogy a csipákat valahogy leszedjék onnan, addig csak rohangászok .

De azért sok játékkal toltam már, ez a pálya szerkezet lámaság, ha lenne valami kerülő út akkor könnyen megoldható lenne a küldetés, mint a lentebb említett havas pályán. Ott csúnyán esnek el a kemperek .

Én a régi vágású játékos vagyok, nem is tartom játékosnak aki gubbaszt valami emeleti szobában, körberakva magát medkittel ....
  • Skynet
    Ez a játék a csapatmunkáról szól,publikon ha ilyet látsz hogy a tankba ült buzerájok csipára vadásznak komoly feladat helyett vagy ennyire nem megy az egész inkább kikell lépni és másik szeróra menni,egy jó csapat simán viszi azt a pályát támadásból első ponton. Egyébként BŐVEN elég jármű van az elején csak egyes autisták rögtön elvisznek egy hummert vagy quadot EGYMAGUKBAN hogy felrohanjanak vele a csipák alá és ott kempeljenek amíg más "dolgozik"...
    Ez nem COD,itt csapatmunka nélkül csekély az esély a sikerre hacsak az ellenfél nem szín autistákból áll...

Imyke amiket leírtál annak jórésze már nincs jelen..
    - 2 tár ellenfélbe: nagyon ritkán még előfordul ugyan hogy szarakodik a hitreg de rendszerint hullik mindenki 1-2 sorozattól/fél tártól vagy kevesebbtől
    - félrehordó csipa...ezt nemigazán értem,sokat csipultam sosem hordott féle,nagy távolságban kicsit fölécélzás és annyi..
    - Kanyarodó golyók : ping.
    - A lassított rakétavetéssel pedig semi bajom ígyis még mindig egy rakat baromarc bevált engire,rakétavetővel nekiindul kilővele 1-2 embert aztán meghal,utálom amikor futom és egy ilyen baromarc szembejön velem és magaalálő- halunk mindketten...Így legalább kevesebb az esélyük, ugyanakkor totál használható a rakétavető járművek ellen.

• KaBuTo666
    Nincs olyan hogy legjobb. Először is el kell döntened, hogy sorozatlövéses fegyverrel akarsz darálni vagy azokkal a fajtákkal amikkel egy gombnyomással 3 golyót lő ki.
  • csizihungary
    Melyik a legjobb assault fegyver?
  • KaBuTo666
    "vízi járművek szerepe = 0, zéró"

Ezzel kicsit vitatkoznék!
    El lehet játszani bc2ben pl islandon a patrol boattal...hogy is?
    2. pont island, "B" - odamentem ezzel a patrol boattal hogy ha majd kell védeni a pontot ott legyek. [de csak azért hogy megszerezzem a Naval Warfare pint amúgy másért soha a büdös életbe!]
    Össze is jött a dolog, volt 5 killem vele mert lőttem a "B" pontot miközben próbálta 5 ember disarmingolni. De ezt az "A" ponttal is el lehet játszani. Vietnamban meg pl a Hill 137 pályán az első két pontnál a vízen jobb oldalt kimész és nem kíméled őket a hajóra pakolt géppuskával.
    Szóval csak tudni kell megfelelő helyen használni őket és máris van szerepük.

• IMYke2.0.0.0
    Hidd el, összeszedettebben, én is hasonlókat tudnék írni...

konkrét tapasztalataim, haverokkal együtt:

* "Kanyarodó" golyók (a program azt a pillanatot számítja a találati időpontnak, amikor Téged látott - hiába futsz a konténer másik oldalára pl.)

* 15-20 golyó a hasba/fejbe nem elég - s a csúcs, hogy a feléd közeledő [5-3 méter] ellenfél gond nélkül le tud késelni.

* Nevetséges, hogy a tank csöve felfelé nem úgy mozgatható, mint a valóságban - a sebzéséről ne is beszéljünk: gyakorlatilag fejlövés kell a találathoz [2 méterre becsapódva tőle csak sebzi az ellenfelet / ugyanez a 40 mm-es gránát esetében] - ellenpélda az, amikor már régen az épület másik sarka közelében vagy, de a gránát robbanása miatt kapod a halál képernyőt [lásd fentebb]

* Sokszor 2 tár kell egy ellenfélbe

* Lassított felvételszerű rakétavetés - Utász [Engineer].

* Félrézsűkön nem tud a katonád felkaptatni. Ugyanez sokszor igaz a 600-800 LE-s tankra is.

* 100-200 méternél is félrehordó mesterlövész puskák - miközben a leírásaikban néha 400-1000 méteres pontosság is szerepel [természetesen utóbbiak esetében a "ráhordás" kalkulálásával]

* A tankon kívüli 4 kerekűek, vízi járművek szerepe = 0, zéró

• lac coo
    De ígérem többet nem sírok ez ügyben ... :DDD
  • lac coo
    Most lehet jelen esetben " a hiba nálam van", de dicenél idióták tervezik a pályát???

Africa harbor támadóként:

nagy nyílt placcon kezdek, jármű messze nincs elég, balra fent a dombtetőt egymást tapossák a kemper sniperek, egy tankunk azzal van elfoglalva hogy valahogy kifüstölje őket ( ami szinte lehetetlen mert ugye a tank gránát kissebbet sebez mint a pisztoly : ), ha valahogy előre jutok, a jobb kanyar után az enginer kemperek tapossak egymást a dombtetőn a bázisukkal szemben.Mindezt úgy siekrült tervezni, hogy fedezékem alig van a nyilt sivatagon kell keresztül rohannom ! :DD

Ha valahogy bevesszük az első bázist utána megint csak anyílt placcon kéne előre menni, úgy hogy 30 ablakból kempelnek megint csak, kerülő út nem jutott eszükbe a tervezőknek .... A tanknak van egy árva út, amit megint csak 20 -an kempelnek !

Mindezt úgy, hogy a pontozás, meg a játék egész lényege arra épül, arra ösztönöz (!) mindenkit, hogy hagyja a feladatot a szarba , próbáljon killeket szerezni. Így kb jó esetben van 3 ember egy szerveren aki hajlandó két métert előre jönni :D

De lehet azért sírok ennyit mert a hiba nálam van, és mennék előre foglalni, nem elégszem meg azzal, hogy megállok a dombtetőn, hátha valakit sikerül lelőnöm messziről és hátha nem romlik a tatom ! :D

Kicsit bánom már , hogy pénzt adtam ezért ...

BF3 metros pályán szintén ezt a koncepciót látom, szóval az is felejtős lesz szerintem, fél év alatt .
  • slime001
    Helló. Újraraktam a gépet és most megint fel kellett telepítenem a BC2-t. Neten vettem meg és most telepítésnél kéri a product code-ot, de az e-mail nincs már meg. Mit lehet ezzel csinálni?
  • eugabesz
    ...rosszul.
  • lac coo
    Nem sniperezek, nenm szeretem, Csak assault :)

Arra gondolok, hogy néha bugos, vagy a dombba akad el, vagy elmegy felette, sok ilyent láthattunk már.

régebben lehet itt olvastam valahol, hogy az automata tárazást ki lehet kapcsolni valahol, így van vagy rosszul emlékszem ?
  • frango
    Akkor úgy néz ki, hogy a battlefieldbadcompany2.com mail címet regisztrál és nem a hozzátartozó accot. Ezt szerettem volna csak tudni:)
  • bajgunar
    Ne a fejét célozd 1kmről, lőj feljebb, majd tarts nyomva a lövést, és látod mennyire megy alá a golyó! 2.-ra biztos kilövöd.

3. rakétavető M136-AT4 nem megy a tracer-ra!
  • lac coo
    Engem az zavar, hogy becserkészem a kemperjét, kilóg a feje de nem lehet eltalálni, bugos ...Csak a domb tetejét lövöm.

Van az az éjszakai havas pálya,.Nna az zsír, ott nem lehet kempelni !!!! Ott élvezem is a játékot, valóban lehet RUSHOLNI ! :)
  • pett3rson
    már csak ezért is jobb volt a black ops, nem? :D pedig azt is eladtad..talán ezért a gyöngyszemért :)
  • Fpocok
    Hát... de ezzel a játékkal nem lehet nem publikolni... nincs semmi eszköz, hogy komolyabb szintre lehessen vinni. Publik az egész.
  • Cris99
    nekem elég lenne ha a hitbox meg a netkód faszájos lenne, mert nemlehet kiszedni a kemperjét sv98al villámreflex gyomrontalálom (HC) má futok tovább aztán lelőő mert JJAAA hát nem adta be...
  • lac coo
    jó játék lehetne ez, de nem való publikba...
    mint BF2 volt anno, az is élvezhetetlen volt publik szerveren.
  • Cris99
    ne is mond, kedvet kapok egy kis játékra aztán az első szerveren lelombozódok és elképedek mi megy :S
  • Cris99
    a kempet kihagytad, storno
  • Fpocok
    Mindegy. Megszoktam.
  • KaBuTo666
    Azért köszönd már meg neki hogy vette a fáradságot és leírta a kérdésedre a helyes választ bazd+! :D
  • Gascan #47908
    ok. .youtubeon meg is találtam a választ :)
  • Fpocok
    Belelövöd, aztán rakétavetővel rajta tartod kb 2 secig a célon, akkor be fogja keretezni a pontot és ad csippanós hangot, na utána lődd el bármelyik irányba, pl felfele, a pontra fog menni.
  • Gascan #47906
    meg tudná nekem valaki mondani, hogy a "tracer" a rakétavetővel pontosan hogy működik?

belelövöm az ellenséges tankba a tracert... elkezd villogni... aztán ilyenkor még célra kell irányitani az RPG célkeresztjét vagy nem?

sokszor látom, hogy valaki belövi a tracert.. aztán szikla mögül a rakéta egy harangalakot leirva csapódik a tankba

én meg amikor a tracert belövöm még ha a az RPG célkeresztbe is veszem a tankot se megy automatikusan a tracer után... sőt amikor kilövöm a rakétát mintha el is tűnne ez a kis narancssárga négyzet.. aztán újratöltés közben újra előjön
  • lac coo
    ez a baj, sok ilyen kisgyerekkel van tele mindnen szerver, szarnak a játékra csak a plecsnik meg a pontok !
    :)))

alig találni normális játékost, olyan kár hogy nincs spektator, szép videókat lehetne csinálni milyen el elmeroggyntak szakadtak rá erre ajátékra :DDd