Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Cris99
Ne is mond, hiába irogatok hogy mozdítsák már meg a picsájukat, neem ott gubbasztanak, odamegyek csipáshoz, lövöm, késelgetem meg irom hogy mennyen már de nem hajlandó... idióta az összes! írom hogy ez itt RUSH nyomuljunk már, erre az összes a bázison a telepített lövegekbe ücsörög... helikopternél persze (ha blackhawk) senkisem akar vezetni mindenki csak lõni akar szvsz :S ha meg valaki beül az nekimegy az elsõ fának :S

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Piszkos  Fred
Megéri együttmûködni a squadmatekkel, persze csak ha erre alkalmasak. Általában a fél csapat recon, de ha rábeszéled õket egy normális csapatösszetételre meg taktikára, irtó hatékonyan tudtok lenni.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

IMYke2.0.0.0
Mert senki sem olvas el szart sem a játék üzeneteibõl.
Vagy azért, mert fikarcnyit sem ért az angolból, vagy mert lusta.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

üdv!
valóban szép a játék,meg rombolható,stb.de ha felmegy az ember egy szerverre játszani,tapasztalhatja,hogy senki,semmilyen taktikát nem követ!indul a játék,és mindenki rohan a szélrózsa minden irányába.és hiába ugatok az alkalmi szakaszomnak,hogy spawn-oljanak már rám,legyenek kedvesek,nem foglalkoznak velem,hanem felülnek a dombtetõre lövöldözni.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

xXtamasXx
Az, hogy "csak" a netkód szar bõven elég, az anyázások 90%-a amiatt van...<#shakehead>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Czdano
Ebben a játékban csak a netkód a szar, minden más tökéletes. Codban hol van jármû, rombolható környezet, taktika? Az egy egyszemélyes arcade amiben csak a pontokra utazol, nem a winre. Btw remélem bf3ban nem lesznek ilyen hitbox csúszások :>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

IMYke2.0.0.0
Kereken 61 %-on áll a honosítás.

Ja, es rushnal szekcionkent vannak a ticketek, nem az egeszre egyben.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

IMYke2.0.0.0
Ha feltámasztasz csapattársat például.

mikkel pl?

The Matrix has you...

jah, hogy az a ticket. ennyire alap vagyok még jah. tegnap néztem videókat csipához, kipróbáltam és úgy tûnik mûködik 😊 persze lehet csak a gyakorlat teszi, de a lagg az még mindig iszonyat zavaró. volt, hogy amiatt nem tudtam egy házból kimenni, visszarakott mindig a szobába, közben persze szarrá lõttek...

The Matrix has you...

IMYke2.0.0.0
Illetve, bizonyos akciózásokkal vissza lehet szerezni elvesztett jegyeket.

Huhh! Ennyire az alapoktol? Minden jatekmodban ticketei vannak a csapatoknak(rushban csak a tamadoknak, a vedoke vegtelen). Ez gyakorlatilag a meg lehetseges respawnok szamat jelenti. Ha meghal valaki, a csapata veszit egy ticketet. Conquest mod annyival viccesebb, hogy a zaszlok birtoklasaval is lehet csokkenteni az ellenfel ticketeit.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

aha, értem..

ezt is feltenném kérdésbe: mi az ticket ami itt most 1000? ezen már talán voltam is, de nem találtam különbséget.

The Matrix has you...

Metalmilitiakid
Ugye pont most nincs EA mi ? Mert please try again later van...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

trident
Pont az a jó, hogy magad állíthatsz össze olyan felszerelést, ami illik, nem kell mesterlövészkedned, ha nem megy, próbáld ki a g3-at, m14-et (+4x optika), de ott a saiga, a vss-t már említették, nem kell leragadni a dombon ülésénél!

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Nem sniper, RECON! Mesz a tobbiekkel, szorod a motion sensort, felrobbantod a bamba tankokat, es nem becsulod ala a shotgun+slug+magnum ammo combot! A szemelyes csucsom, harom figura egy lovessel. Sorba alltak, minden atment.

Aztan ellatogathatsz ide. Ez egy 1000 ticketes no rules HC szerver. Hatranya, hogy szabalyok nelkul paran nem tudnak viselkedni, igy elofordulhat, hogy a fobazison rogton spawn utan keresztul lo egy tank.

a spotolás az megy, meg most már van mortar, azzal is néha betalálok, ezt a röppálya dolgot meg tudom, hogy ki kell tapasztalni, de azért ez a fejlövés és nem hal már eléggé túlzás. nem akarok vitát szítani, de hol jobb ez bármelyik cod-nál amit itt sokan szidtak anno? no offense, szerintem nem érdemes hasonlítgatni, bár most Én is ebbe a hibába esek...

The Matrix has you...

pfff 😄D ez most komoly??? sniper és shotgunnal és c4-el rohangáljak? 😄D ez nagyon durva vicc volt 😄

The Matrix has you...

Czdano
Pedig a kezdõ sniper fegyó az egyik legerõsebb. Spottolj sokat (Q billentyû), lõjj bele minél több emberbe és máris több pontot kapsz :> Jah meg tapasztald ki a golyó röppályáját..ajánlom a port valdez nevezetû pályát, az már betában is standard sniper pálya volt. Fognak szidni érte, de ne törõdj vele, lesz hamarosan VSS-ed (automata sniper) és azzal lehet aratni ha 4x scope van rajta

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Nem erdemes sniperkedessel bohockodni normalon, HC szerveren mar tobb ertelme van. Ha a recont akarod huzni, akkor shotgunra fel, C4 a honod ala, aztan go close and personal!

hát ez szomorú hír...

The Matrix has you...

"találatom van csipával, de nem hal meg az ember"

nálam ez azt jelenti, hogy van találati jelzés is. De ez vicces lesz, ha így próbálok csipával szinteket lépni, olyan 200 pont per kör, de ha elõveszem a másodlagos fegyót akkor jobb vagyok 😊

The Matrix has you...

Szar a hitbox...még sok ilyen elõfog fordulni veled...lesz dögivel anyzás.

Pl mai esetem...stationaryval akarta a B pontot kilõni egyköcsög arc, én meg nem akartam hogy így meglegyen a pont így fogtam a csipát és elkezdtem lõni...na most úgy csinálta hogy bejelölte a B pontot majd lõtt aztán egybõl kiszállt belõle...nah most amint beszállt én fejbe lõttem de meg se konnyant neki...ezt eljátszottam vele 3x!!!
IGEN !!! 3X !!!! és baszott belehalni 3x fejlövésbe...

CHALLENGE ACCEPTED

Fogtam a mortart, odatoltam neki és kész...stationaryt kidurrantottam vele, nah most lõje a B pontot a nyomorékja.

QUEST COMPLETE.
Ha nem gond felveszlek Én is titeket barátnak, így legalább tudunk értekezni az aktuálisan szar netrõl 😊 mivel lehet írni chatben a játékon belül? azzal még nem foglalkoztam, Ti már rájöttetek? 😊

The Matrix has you...

Talalat jelzes is van? Amugy tavolabbra egyik mesterlovesz fegyver sem ol egy lovessel, csak ha fejre talalsz.

Akkor az az effekt, hogy találatom van csipával, de nem hal meg az ember, az lagg miatt van? vagy csak szar a fegyóm? mert engem egy lövéssel leterítenek az 50-es szintû sv98-as csirá...akarom mondani ügyes emberek.

The Matrix has you...

nem, itt a kliens (download origin)

#46887: köszönöm, de szerintem nagyon gáz 😄
Ezzel a konfiggal simán quake vagy doom függõvé lehet válni.
Czdano
Innen csak vásárolni lehet.

IMYke2.0.0.0
Minden a helyén van - csak a "TOBOROZ" az, ami kilóg. Szerintem.

Nyugodtan összehasonlíthatod az eredeti angollal - mindent rendesen átültettem magyarra.
Arról nem tehetek, ha egy "squad", "skill level", "K/D" stb-hez szokott szemnek furcsa magyarul... 😊

Bence94
hát van<#vigyor1>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

IMYke2.0.0.0
Van még mit finomítani a magyarításon 😊

IMYke2.0.0.0
Én köszönöm! <#worship>

S még mielõtt hazamegyek:

Le a kalappal a teljesítményed elõtt!
<#eljen>

oké, köszi😊
IMYke2.0.0.0
Nem baj - visszaigazollak, amint belépek. <#worship>

szerintem erre gondolt
én is vmi német szerveren játszok
felvettelek, ha nem baj😊)
Czdano
A kliensbe? A programon belülre gondolsz vhol? Nem nagyon értem, tudsz valami leírást linkelni?

IMYke2.0.0.0
Nagyon-nagyon szar - csak a Frostbite Engine-nek köszönhetem, ezen a hulladékon elfut a játék.

Jellemzõ módon, a "Fuel", a "The Witcher 2", legkisebb felbontáson is akadozik - utóbbi például 800*600-as felbontás mellett.

IMYke2.0.0.0
Én jelenleg így állok - ~2 órányi német szerveres játék után.

nekem 3 éve volt GF8600GTS karim, már akkor akadt rajta minden, akkor ez még rosszabb lehet
az szép hosszú idõ
IMYke2.0.0.0
Én Quake 2-re, Quake 3-ra és UT 1999/2004-re vagyok ráállva. 6 éve nem multiztam.

😄DDDDD
IMYke2.0.0.0

A C: meghajtó 50 GB-os, azért írja a 49 GB-ot...
Amint látható, hulladék VGA, egér, billentyûzet, lassú monitor.

Saját gépemet meg nem cipelhetem nap-mint-nap ugye át a könyvtárba 😊

rohadt nehéz szerintem, eddig cod4/cod6-ra voltam ráállva, hát teljesen más a 2 játék, kellett 3 nap, hogy belejöjjek, most toltam jópár meccset és az uccsó 4-5 végén már elsõ voltam (squad rush)
IMYke2.0.0.0
Én is szenvedek vele - hullok, mint a légy.

Ráadásul, gigaszar netrõl játszom, ultra szar géppel.

IMYke2.0.0.0
Ilyen beállítottságú barátnõm nekem miért nem lehet?! <#hehe>