51658
-
#47864 de miért erőletetd az origint ennyire? indítsd magát a játékot... úgyse jó? -
#47863 érdekes -
Since #47862 Feltelpítettem a wrez verziót, felpatchelte. Újraindítottam Origint ott is van a jétk, de ahogy elindítom, kéri a CD/DVD-t... -
Én Is csak kódot vettem, bc2 fel kód be azt kész
Jó hallani mostanában áttértem HC-ra benézek majd vietnámba :) -
eugabesz #47860 Erre ráfaragtál...Nem baj,ne keseredj el,majd egyszer talán... -
Since #47859 Warez is meg nem is :-) -
#47858 LOL, itt olvasgatom a cuccot, látom, hogy WAREZ, mondom: De jó, végre törölhetek valamit megint... aztán visszaolvastam. -
barmi #47857 Nekem meg nincs vietnámom ... X-( -
#47856 no majd benézek, bár én ilyen vasárnapi játékos vagyok :))) -
eugabesz #47855 Bejelenteni valóm is van.Úgy döntöttünk mégsem szűnik meg az [IRAM] szerver,viszont szeretnénk kedvezni a Vietnam kedvelőknek,ezért átálltunk Vietnam HC-ra.Na itt aztán lehet harcolni,tegnap próbáltuk...odapörkölsz,esik a paraszt,cserébe te is hamarabb halsz,de sebaj...Harcra fel! -
eugabesz #47854 Nekem a jó "öreg" HD4670-essel semmi ilyesmi nincs... -
Madi92 #47853 Ezt meg tudom erősíteni én is, csak map betöltéskor van egy batár nagy lagg, de utána semmi. -
#47852 Nekem msi van, de semmi baj vele, i5 2400-al hasít mint az állat.
Map betöltésekor kicsit később respawn-olok, azt mondják az AMD kártyától, na az van nálam is . -
Since #47851 Érdekes...Felraktam a warezt, újraindítottam Origint és telepítve van a játék. Mindjárt csekkolom hogy működik-e. Köszönöm a segítségeket! -
barmi #47850 Van valakinek ilyen modellje ? BC2-ben az újabb AMD szériáknál
tapasztalható random lagg ennél a típusnál is jelen van ?
-
eugabesz #47849 Nem olvasol??Pont azt írják neked,hogy NE crack-eld,hanem add meg a telepítő kódot,amit kaptál. -
Since #47848 Akkor megpróbálom felrakni a warezt, de azt hiszem krekkelni kell. Ha letölti a legújab updatet akkor kell neki egy új exe file vagy működni fog? -
eugabesz #47847 Az R10 pach-ben benne van,ja ,csak kód kell. -
#47846 Vietnam-ot le kell tölteni, tudtommal, csak kód van a dobozban. -
Since #47845 Hmmm igen de nekem valamiyen deluxe-os verzióm van, azt hiszem van hozzá a vietnám is. Azt is megkapom hozzá vagy csak az alap játék lesz meg? -
#47844 Megvettem a dobozost játékot (akciós volt az eredeti borítós), de a WRZ verziót (ami működik a mini image DT-be való betöltésével) használom - szimplán beírtam a CD-kódot és voilá!
-
#47843 Nincs meg lemezen a warez? azt dobd fel és azzal is működik ha nem crackeled,
lehet a letöltéssel van valami -
Since #47842 Sziasztok,
Egy kis technikai segítséget szeretnék tőletek kérni.
Nemrég regisztráltam be a játékot Origin-re, kétszeri telepítés - letöltés után se tudom elindítani a játékot. Kiírja hogy "telepítésre kész..", utána meg a következő hibaüzenet jön "Autorun program has stopped working".
ha megkeresem a játék mappáját, és ha elindítom az udpatert akkor ez jön : "Game data files are corrupt". Ha exe-vel indítom akkor meg kéri a CD/DVD-t...
2x töltöttem le, és nem működik, mappát is változtattam hátha az volt a baj. Valakinek volt ilyen problémája? Előre is köszönöm! -
#47841 nem raktam vesszőt, gl=greande launcher
amúgy ja a pontozást úgy kne alakítani hogy arra ösztönözze a játékosokat hogy minnél inkább a feladat legyen a fontos -
#47840 Lelki szemeimmel látom is a jelenetet, ahogy nagy ívben repül a 10+ kilós gránátvetö... -
RoboGoD #47839 A gl gránát a grenade amit a grenade launcher lő ki. Mit nem értesz? Ha valaki az írja, hogy eltalálta egy gl, akkor az azt jelenti, hogy hozzávágtak egy gránátvetőt. -
#47838 Hát én sem... Hava spályán ( bocsi még nem igen ismerem őket névről ...), az emeleten vagyunk, hallom hogy élesítették lent az mcom-ot, mondo makkor megindulink lefelé.. És senk inem jött, dobalta maga elé mindenki a csomagjait, és lesett kifelé az ablakon fragre várva...
egy nulla ez így.
Én adnék 5 pontot egy fregre és 5000-et mcomra vagy zászlóra, mindjárt eltakarodna a sok buzti :DDD -
#47837 ja komoly, kb magamnak kéne bevenni 4zászlót mert ezek a pálya szélén csücsülnek de hogy ebbe mi a fasz a jó azt fel nem fogom amíg élek... -
#47836 Mai napot arra szántam, hogy jó magas statu emberek mellé szegődtem.. Ennyi köcsög kempert hogy tudott ez a játék összeszedni, fantasztikus! :DDDD
Nem ma kezdtem az ipart de hogy 32 emberből kb, 20 folyamatosan guggol valahol és kempel, az már fantasztikus, ilyet én még játékban nem láttam ! :DDDD -
#47835 gl, gránát
köss a betonba -
KaBuTo666 #47834 gl gránát? -
#47833 mee, ma is voltak ÁN noobok nefélj, semmit nemcsináló conquest játékosok
csak cg-s köcsög meg gl, volt hogy egész meccsen 1 golyó se ért csak cg, gl gránát... -
KaBuTo666 #47832 Akkor kakaópor. :D -
#47831 még haladok -
KaBuTo666 #47830 Akkor kakaó vagy. -
Ry0K3N #47829 Tarts lenyomva a lövés gombot és addig nem tölt. -
#47828 Nekem sv98 4ever közel 800kill -
#47827 az smoke gadget, jobb egérgombbal -
#47826 Most toltam kicsit csak M95-el és olyan 90-95% talált elsőre...szval tényleg csak erőltetni kell és át lehet szokni.Bár az M24et jobban szeretem így is...azzal mozgó célpontokat is könnyebben kiszedem illetve nemegyszer szedtem ki vele mozgó kocsiból (nagyon messziről) embert...meg heliből.
Azt hogy kell,hogy nem engeded újratölteni? Nekem azt hiszem lövés után magától elveszi a távcsőt és tölt.
Jah még valami...szoktam veretni engineer-el is és sokszor van pro helis akit ha tracelek egyből dobja a terelő szarságot.Egyik kérdésem,hogy azt mivel csinálja? Talán smoke gadget? Másik,hogy melyik gomb?Mellesleg a rakéta elterelő elég hamar tölthet újra, mert 20-25 másodpercen belül kétszer is tracelni tudtam és mindkétszer aktiválta azt a szart. -
KaBuTo666 #47825 Ha lenne valami távolságmérő, akkor 5x több sniper kempelne 1 km-re is akár.