51658
-
Nyezso #48144 Óhh.. ez nem központi szerveres.. mint pl. egy Left4Dead.. valahogy biztos lehet szervert csinálni.. -
#48143 Szervert? Sehogy.
Csak bérelni tudsz pénzért. Pl itt -
Nyezso #48142 Hali!
Valaki tudja, hogy hogy lehet szervert csinálni BFBC2-be? Sehol nem találok az egész világhálón leírást... ez az első, h ilyennel találkozok, h nincs leírás.. Valaki tudna segíteni, hogy-hogy kell? Vagy akár ha egy leírást ad vki az is jó.. Linuxra kellene majd. Remélem lesz aki tudja.. Köszi!! -
#48141 eléggé... -
#48140 Nem mert én! -
#48139 De most, komolyan ennyire rossz a netkod, Mert ezt kb minden multijátékról elmondják .... -
KaBuTo666 #48138 -
eugabesz #48137 De tudod milyen? Ilyen:
A férj meztelenül áll a tükör előtt,már vagy két perce méricskéli,illegeti magát a tükörben,majd megszólal:
-Ha 5 centivel hosszabb lenne,én lennél a király!
Mire a felesége kiszól a szobából:
-De ha 5 centivel rövidebb lenne,te lennél a királynő.. -
#48136 Szar netkód -
#48135 Az egyébként mitől van, ma is találkoztam vele, hogy lövöm az embert , találok is sokszor mert villog az a kis kereszt, de még is én halok meg, és killcamban 100 % hp-ja marad ...? -
KaBuTo666 #48134 Ma én voltam a császár. -
#48133 Összetett ez a játék, nem való a pórnépnek ! :DDDD -
#48132 vannak ezek mindenhol csak ott nem ahol kéne, elöbb Oasis cq magam megyek (mostanában eléggé adja a qscope golddal) a squadom meg a fél csapat a hegyen meg a pálya felső részén ahol semmi sincs... :(
kedvencem mint elöbb is, átugrom a dobozokon, csávót lekapom jön csapattárs medic, eltellik 3 msperc és belémlő, utána vagy ad medic cuccot vagy továbbáll minden szó nélkül ilyenkor, de kedvem lenne széjjellőni a fejét de volt hogy kb minden alkalommal belémlőttek/lelőttek aztán fogtam és szétdaráltam a csávót xDD -
#48131 Most pl, 4 mcomot mentettem, többiek le sem szarták ,csoportosult mindenki a padlásokon, és pár száz ponttal zártam a kört :DDDD -
#48130 A feladat az lenne , hogy ellenfél Mcomjait megsemmisítse a csapat( vagy megvédje ), de ezt kb mindenki lesz@rja , ritka az a szerver ahol erre mennek .:( -
OWEN24 #48129 Értem köszi, amúgy valaki leírná pontosan mik is a feladatok a játék módjaiban? ( Pl rush) -
#48128 ja, a fegyók visszarúgását meg szokni kell :) -
#48127 -
#48126 Szerverkeresőnél pipáld ki a hardcoret és 3 golyó elég mindenkibe. Persze ez oda vissza müködik ;) -
OWEN24 #48125 sikerülot újrapatchelni a játékot, minden megy rendesen.
A játék nem az én stílusom, sokat kell lőni egy embert a fegyverek is pontatlanok de talán sikerül belejönnöm. -
#48124 innen -
OWEN24 #48123 Honnan tudnám leszedni, külön? -
overx #48122 Értem, köszi akkor azt hagyom is :) megy a rendelés .) -
#48121 úgy képzeld ez a vietnamot mint egy almenü, belépsz minden vietnamossá változik, külön van szerverkeresője ami értelemszerűen vietnamos szerókat keres :D -
overx #48120 Ha nem a vietnámos kieget veszem akkor azokhoz a szerókhoz nem is lehet csatlakozni vagy ? -
BongoBácsi #48119 Ennyiért ... -
#48118 szedd le külön a patch-et netről, és tedd fel a játék után -
#48117 Mivel azt is írtam :D "Ennél még a codos scriptelt singlek is jobbak, komolyan. A 4-es részben levő " -
OWEN24 #48116 Én 5k-ért vettem boltban de ha rendeled olcsóbb.
Nemhagyott nyugodni a dolog és letöröltem a játékot, hogy ha újra felteszem talán jó. Elkezdi patchelni és közben az internet véletlenszerűen megszakad , és ilyenkor kezdhetem újra... -.-
Ezzel az alap verzióval se menti, de így multizni se lehet, nem talál szerókat.
Remélem ilyen se lesz több. -
#48115 azt hittem az egy COD :D -
overx #48114 Sziasztok, mennyiért van mostanság ez a játék ? vennék 1et :) -
#48113 Jaja -
#48112 én anno azon játszottam végig szerintem, semmi baj nem volt vele... -
OWEN24 #48111 Xp-m van , akkor jó hagyom is a csába a single-t.
-
#48110 az az a map mikor egy játszótér szélén ülsz egy másik sniper kollégával, és őt kell fedezni, meg a kihalt panelban járkálni? -
#48109 Singleből a fegyverek 10%-át fogod kipróbálni, ráadásul a szarokat. Ha rám hallgatsz hagyod a francba :DD Tényleg felesleges, abból nem fogsz megtanulni lőni, ráadásul a multi 10000x élvezetesebb a sok mappal. -
#48108 Ha win7 vagy Vistad van akkor Rendszergazdakent kell futtatni ha XP-n. Vagy akkor nemhinnem hogy csinalni ilyen esemenyt. -
#48107 Nem akartam már leírni :D Egyébként beta óta multizok bc2vel de a singlet csak fél hónapja játszottam ki...mit ne mondjak elég gyenge eresztés. Kb majdnem elaludtam rajta..sokszor nem a checkpointnál léptem ki mert annyira sz@rul unalmas és kiszámítható volt. Ennél még a codos scriptelt singlek is jobbak, komolyan. A 4-es részben levő chernobilos pályán többször kirázott a hideg, annyira komoly hangulata van -
#48106 win7 van? Kapcsold ki UAC-t. Kivan?
Amúgy meg exe re jobb klikk és run as administrator
-
OWEN24 #48105 "Adminisztrátor joggal futtatod?" Az meg mi? Tegnap vettem a játékot és az egész délután a patch-ra ment el most tudtam kipróbálni. Úgy terveztem, hogy először kijátszom a Single-t hogy megismerjem a fegyvereket és csak utána multi de így...