51658
  • Nyezso
    Óhh.. ez nem központi szerveres.. mint pl. egy Left4Dead.. valahogy biztos lehet szervert csinálni..
  • Fpocok
    Szervert? Sehogy.
    Csak bérelni tudsz pénzért. Pl itt
  • Nyezso
    Hali!

Valaki tudja, hogy hogy lehet szervert csinálni BFBC2-be? Sehol nem találok az egész világhálón leírást... ez az első, h ilyennel találkozok, h nincs leírás.. Valaki tudna segíteni, hogy-hogy kell? Vagy akár ha egy leírást ad vki az is jó.. Linuxra kellene majd. Remélem lesz aki tudja.. Köszi!!
  • Cris99
    eléggé...
  • Cris99
    Nem mert én!
  • lac coo
    De most, komolyan ennyire rossz a netkod, Mert ezt kb minden multijátékról elmondják ....
  • KaBuTo666
  • eugabesz
    De tudod milyen? Ilyen:

A férj meztelenül áll a tükör előtt,már vagy két perce méricskéli,illegeti magát a tükörben,majd megszólal:
    -Ha 5 centivel hosszabb lenne,én lennél a király!
    Mire a felesége kiszól a szobából:
    -De ha 5 centivel rövidebb lenne,te lennél a királynő..
  • Czdano
    Szar netkód
  • lac coo
    Az egyébként mitől van, ma is találkoztam vele, hogy lövöm az embert , találok is sokszor mert villog az a kis kereszt, de még is én halok meg, és killcamban 100 % hp-ja marad ...?
  • KaBuTo666
    Ma én voltam a császár.
  • lac coo
    Összetett ez a játék, nem való a pórnépnek ! :DDDD
  • Cris99
    vannak ezek mindenhol csak ott nem ahol kéne, elöbb Oasis cq magam megyek (mostanában eléggé adja a qscope golddal) a squadom meg a fél csapat a hegyen meg a pálya felső részén ahol semmi sincs... :(

kedvencem mint elöbb is, átugrom a dobozokon, csávót lekapom jön csapattárs medic, eltellik 3 msperc és belémlő, utána vagy ad medic cuccot vagy továbbáll minden szó nélkül ilyenkor, de kedvem lenne széjjellőni a fejét de volt hogy kb minden alkalommal belémlőttek/lelőttek aztán fogtam és szétdaráltam a csávót xDD
  • lac coo
    Most pl, 4 mcomot mentettem, többiek le sem szarták ,csoportosult mindenki a padlásokon, és pár száz ponttal zártam a kört :DDDD
  • lac coo
    A feladat az lenne , hogy ellenfél Mcomjait megsemmisítse a csapat( vagy megvédje ), de ezt kb mindenki lesz@rja , ritka az a szerver ahol erre mennek .:(
  • OWEN24
    Értem köszi, amúgy valaki leírná pontosan mik is a feladatok a játék módjaiban? ( Pl rush)
  • Cris99
    ja, a fegyók visszarúgását meg szokni kell :)
  • chalezlopez
  • Czdano
    Szerverkeresőnél pipáld ki a hardcoret és 3 golyó elég mindenkibe. Persze ez oda vissza müködik ;)
  • OWEN24
    sikerülot újrapatchelni a játékot, minden megy rendesen.
    A játék nem az én stílusom, sokat kell lőni egy embert a fegyverek is pontatlanok de talán sikerül belejönnöm.
  • Fpocok
    innen
  • OWEN24
    Honnan tudnám leszedni, külön?
  • overx
    Értem, köszi akkor azt hagyom is :) megy a rendelés .)
  • Cris99
    úgy képzeld ez a vietnamot mint egy almenü, belépsz minden vietnamossá változik, külön van szerverkeresője ami értelemszerűen vietnamos szerókat keres :D
  • overx
    Ha nem a vietnámos kieget veszem akkor azokhoz a szerókhoz nem is lehet csatlakozni vagy ?
  • BongoBácsi
    Ennyiért ...
  • szomferi
    szedd le külön a patch-et netről, és tedd fel a játék után
  • Czdano
    Mivel azt is írtam :D "Ennél még a codos scriptelt singlek is jobbak, komolyan. A 4-es részben levő "
  • OWEN24
    Én 5k-ért vettem boltban de ha rendeled olcsóbb.
    Nemhagyott nyugodni a dolog és letöröltem a játékot, hogy ha újra felteszem talán jó. Elkezdi patchelni és közben az internet véletlenszerűen megszakad , és ilyenkor kezdhetem újra... -.-
    Ezzel az alap verzióval se menti, de így multizni se lehet, nem talál szerókat.
    Remélem ilyen se lesz több.
  • szomferi
    azt hittem az egy COD :D
  • overx
    Sziasztok, mennyiért van mostanság ez a játék ? vennék 1et :)
  • Czdano
    Jaja
  • szomferi
    én anno azon játszottam végig szerintem, semmi baj nem volt vele...
  • OWEN24
    Xp-m van , akkor jó hagyom is a csába a single-t.
  • szomferi
    az az a map mikor egy játszótér szélén ülsz egy másik sniper kollégával, és őt kell fedezni, meg a kihalt panelban járkálni?
  • Czdano
    Singleből a fegyverek 10%-át fogod kipróbálni, ráadásul a szarokat. Ha rám hallgatsz hagyod a francba :DD Tényleg felesleges, abból nem fogsz megtanulni lőni, ráadásul a multi 10000x élvezetesebb a sok mappal.
  • nandorb
    Ha win7 vagy Vistad van akkor Rendszergazdakent kell futtatni ha XP-n. Vagy akkor nemhinnem hogy csinalni ilyen esemenyt.
  • Czdano
    Nem akartam már leírni :D Egyébként beta óta multizok bc2vel de a singlet csak fél hónapja játszottam ki...mit ne mondjak elég gyenge eresztés. Kb majdnem elaludtam rajta..sokszor nem a checkpointnál léptem ki mert annyira sz@rul unalmas és kiszámítható volt. Ennél még a codos scriptelt singlek is jobbak, komolyan. A 4-es részben levő chernobilos pályán többször kirázott a hideg, annyira komoly hangulata van
  • Fpocok
    win7 van? Kapcsold ki UAC-t. Kivan?
    Amúgy meg exe re jobb klikk és run as administrator
  • OWEN24
    "Adminisztrátor joggal futtatod?" Az meg mi? Tegnap vettem a játékot és az egész délután a patch-ra ment el most tudtam kipróbálni. Úgy terveztem, hogy először kijátszom a Single-t hogy megismerjem a fegyvereket és csak utána multi de így...