51658
-
#47784 Srácok
Jó pár hónapig nem foglalkoztam a játékkal, de tegnap gondoltam felmegyek egyet játszani.. Azaz csak mentem volna, mert bejelentkezéskor ezt az üzenetet kapom, többszöri próbálkozás után is:
unable to login please try again.
Ilyenkor most wtf van? -
Gyuszopapa #47783 Dehogynem,mert azt még lehetett módolni mert pc-re készült,nem egy rakás konzolfos.Ott még lehetett a helivel átfordulni is nem csak ide-oda himbálózni mint egy csónakkal. -
SzinesGeza #47782 Egy 60 fokos emelkedőn a BF2-ben sem mentek fel a tankok.
Mint ahogy a valóságban sem. -
#47781 TEgnap még jóvolt úgy mellékesen :) -
#47780 PL: felmenjek egy dombra, mert te mire szoktad? -
#47779 Majd DLC-vel jönnek még kasztok -
SzinesGeza #47778
Csak éppen elfelejted, hogy ott nemcsak tankok vannak, hanem egypár merev-szárnyú is, amiknek nem árt a hely. A 64 slotról nem is beszélve.
És mi az, hogy használhatatlanok a járművek? Te mire használod őket? :) -
#47777 Forgotten hope 1 is akadozott már az akkori gépemen, ezt meg se próbáltam leszedni..biztos jó lehetett :/ Megvenném én a bf2-őt, de már ugyis mindenki bf3ra van ráállva (ami már nem BF ugye mert csak 4 kaszt van) -
barmi #47776 Azé' me' az ImageShack egy rakás sz@r ! És ezért a fórum sem csípi a búráját !
( ez egy alap tétel itt az SG-n ! Érdemes megjegyezni. ) :-))) :D XD -
#47775 Akkor ezekről lemaradtál, bánhatod .
-
#47774 Neked elhiszem
Na máma mizuvan balfaszok téren? Hazajöttem és lehet tolok egy kicsit :D -
KaBuTo666 #47773 Mert. -
#47772 xDDD nemtom miért lett olyan :D -
#47771 Gondoltam rakok be képet ha már kérdés volt,. mert neked nem jött össze, tanár úr ! :DDD -
#47770 Annyira sajnálom hogy nem volt elég jó gépem a bf2hőz mikor kijött -
#47769 Szuper.
Thx! -
#47768 Van rajta 4 tank meg 2 heli nevetséges , a tankok mozgása meg katasztrófa egy 900LE géppel nem lehet felmenni egy dombon ,meg ez a két pálya az első részből való az elején még ez sem volt ,de aztán megszánt a DICE milyen kedvesek .
körülbelül így néz ki egy tankos pálya
-
#47767 Tekintve, hogy a magyarítás a Single és a Multi teljes szövegállományára terjed ki, így hétfőn bizony ahhoz is kézhez kapjátok a honosítást. -
KaBuTo666 #47766 De hát a neve már alapból a feketén van!
[deszarvolt] -
Borg #47765 Mehet a feketelistára ő is.
Épp most aimbotolja szét a vietnam szervert... -
#47764 Koszonjuk.
A multi magyarositasa varhato valamikor? -
KaBuTo666 #47763 -
#47762 Nem tudod eldönteni? Szerintem a 2. kép egyértelműen élethűbb árnyékolást tartalmaz és szebb is. Ha a géped bírja fps-el kapcsold be.
RAMyMamy:
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1233851863&no=47220]#47220[/URL]
Itt adtam pár tippet + FPS eléréséhez. -
barmi #47761 Karaj ez a két békás jégkocka ... nekem tök egyformának tűnnek. -
#47760 Az Egyedüli Játék teljes szövegállománya magyar, és letisztázva.
Most már csak a hiányzó fegyver leírásokat, és más, megmaradt játék üzeneteket fordítom, és hétfőn jön a telepítős magyarítás. -
Nagydög #47759 Ha a kozelben van a kited, akkor meg tudod csinalni, hogy mikozben elsutod a defibrillatort, nyomod a use gombot is. Ha jo az idozites, akkor nem csak feleleszted a figurat, de a vegen a sajat kiteddel futhatsz tovabb. -
#47758 Akit érdekelne a folytatás alpha próbája: Magyar Battlefield 3 Alpha blog -
#47757 Én azt nemszeretem :S, ink. rush -
#47756 nekem már lassan egy hónapja megvan a game, de eddig csak conquesten toltam :D -
RAMyMamy #47755 amúgy igen, és lehet, h be is van kapcsolva, nem figyeltem, de most belőttem egész jól és 70-80 fps-em van... eddig volt 35-40, szerintem azért sem ment a játék jól:D -
#47754 De szerintem azon is be tudod kapcsolni de igen levesz az FPS-ből :D -
RAMyMamy #47753 jajó, kösz, nekem dx10(.1)-es karim van, szal nem érint:D -
#47752 Egy perc sok idő
Simában ott az AT4 meg a tracer, vietnámban meg csak szimplán jól kell időzíteni :D -
KaBuTo666 #47751 Kurvára nem tudom eldönteni, hogy számomra melyik lenne a jobb. lol! -
#47750 Ez lényegében u.a. :) Grat 5ös! -
#47749 -
#47748 Én a helikoptereket alapból ki is venném a játékból, nem csak a lámákat nem engedném ráülni :)))))
Valahogy dice soha nem tudja el találni a balanszot, BFVietnámban még a zászlót helikopterrel foglalták, BF2-ben meg a hőkövető egy perc alatt leszedte...
Itt meg ha helikopter van más nem csinálok mint futkosok a földön mint a mérgezett egér, hogy valahogy életben maradjak amíg 20 percet át kempeli az mcom-ot :DDD Általában ott is hagyom ilyenkor a területet, kimegyek "terepre" játszani kicsit, ők meg szórakozzanak ha ez nekik izgalmas :)))) -
#47747 A fénykezelésnél játszik szerepet részben DX11 feautre.
Nélküle:
Vele:
-
RAMyMamy #47746 "HBAO:Horizon-Based Ambient Occlusion"
úgy értem, hogy magyarul mit jelent pontosan? -
#47745 Melyik?