51658
-
eugabesz #48064 Tudod mi az?
-Feldobják sárga,leesik elmegy a szomszédban a villany?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Véletlen egybeesés...
Na ez is ilyen.Engem pl. ma 4 alkalommal dobott asztalig,minden szó nélkül.
De nem érte be ennyivel,mert jött egy kék-halál is ezek után.
Aztán egy fél óra múlva felmentem,3 órát zsinórban toltam és semmi röccenés,csak sima játék....Ez a játék ezzel jár,sajnos. -
#48063 Ezt tényleg nemértem...érdekes helyzet alakult ki nálam. Ha mindenféle háttérben futó program nélkül indítom a játékot, akkor nem tud csatlakozni az EA online-hoz, néha be tudok logolni, de a server keresőben nem talál semmit arra hivatkozva, hogy failed to connect to ea online. Viszont ha mindezt úgy próbálom, hogy közben megy a net böngésző (chrome) akkor minden működik...
...
? -
#48062 amikor meglett a játék akkor csináltunk ilyeneket :) -
Ry0K3N #48061 legelőször csak pakoltuk la az aknákat nézve kinek repül messzebb a hullája aztán meg rátaláltunk erre és ki kellett próbálni :D -
#48060 jaa az atom, csapattárcs katapult :D ezt 1x ki kéne próbálni "on the fly" is x) ma pl raktam aknákat engineer-el aztán váltottam recon-ra és amikor belement a tank akkor c4 kill-nek titulálta xDD -
Ry0K3N #48059 Vagy tankok reptetése 20+ pogácsaaknával csak mindig betalált valaki más is a szerverre közben :( -
#48058 tényleg úgy a jó ha összejöttök legalább 4en és úgy mehet a teamwork :) -
#48057 2 és fél hónapot nem nevezném mindjártnak. -
Ry0K3N #48056 Én még steam akciónál nagyon vaciláltam megvegyem e, mert mondom annyira nem érdekel de aztán végül mégis meglett. Azóta meg vagy 2 napot beleölve multiba nagyon jót szórakoztam, különösen ismerősökkel platoonban. Abszolúte megér 2,5k-t -
determinator #48055 Kíváncsi lennék hogy 1000ft-ból mennyit tudnál szórakozni.
Ráadásul majdnem 500 órát játszottál és nem érte meg az árát?
Szerintem egy mozizásnyi pánzt megér.
A BF3 még majdnem 3 hónap. -
#48054 1000-et se mert mindjárt itt a BF3 -
#48053 Kösz urak! Akkor asszem beszerzem. Ennyiért ajándék. -
KaBuTo666 #48052 Vietnám egy igen jól sikerült kiegészítő, de ha a helyedben lennék azt nem venném meg...elég a sima játék míg ki nem jön a BF3. -
#48051 Erdemes, a sok divatjatekos atmegy bf3-ba,itt maradnak a normalisak,kicsit elvezetesebb lesz a jatek!Bf3-ba megeleinte kaosz lesz. -
#48050 Okk... Amúgy a Vietnam kieg különösen ajánlott multihoz, vagy felejtős? Mert az még 3.5k... -
#48049 2500 sztem simán megér -
KaBuTo666 #48048 Érdemes, jó porfogó a tokja. -
#48047 Hali.
2.5k a játék most akciósan, érdemes még megvenni? Vagy jön a BF3 és vége a BFBC2 höntörgésnek? -
#48046 Multiplayer --> Reedem Code
beírod a kódot, és ha nem tudod egyből használni a spec act fegyókat, akkor írsz az EA live supportnak, és megbabrálják az accod, utána jó lesz, nekem is így volt -
Baxo #48045 Hol mondod pontosan? Lehet azért nem találtam mert aktiválni kell? -
#48044 a specact kit upgrade re gondolsz? az csak új festés, kasztok végén ottvan mint utolsó fegyver -
Baxo #48043 Steam-en megvásároltam a gémet mikor volt ez a nyári akció és mind a 2 dlc-t egy csomagban. Vietnám az megy, asszem kellett neki kódot is írni, viszont az első dlc-t amihez új fegyok meg uniformis jár nemtom, hogy kell belerakni vagy az magától aktiválódik? Van kódom hozzá, de nem kérte sehol hozzá... help! -
#48042 -
#48041 Úgytűnik :> -
#48040 ilyen reg jatszottam vele? ;/ -
#48039 Lal ^^ Pontosan én se tudom...de fél éves tuti van már -
#48038 nekem ez a heavy metal új, nemtom mikor igazából :D -
#48037 "mondják TS-en hogy gyere az ostromkatonával :)"
Ezen szét röhögtem az agam!
De minden elismerésem! És nagyon király lett a fordítás! -
#48036 Uj map? -
#48035 na látom lett új map meg minden, lehet újra tolnom kéne megint pár menetet. A pinget már megcsinálták? :D -
#48034 jaja, a mecss végi dolog azt gondolom a játék nemtudja megjeleníteni az élezetes betűket azért van VD meg TMAD -
#48033 Bizony. A "Multiplayer" hasonló szó. Sokan élnek vele - én is - holott, ennek azért van egy kicsit már bejáratott magyar megfelelője.
1999-ben, az Unreal Tournament (klasszikus első) szinkronos honosításánál a srácok adtak végső lökést a "Többjátékos"-nak.
-
#48032 Megpróbálom áthidalni ezt a szakadékot a következő frissítéssel :)
Felkerült a "to do" listára.
-
#48031 igen és ultrahülyén is nézne ki a halálmeccs -
#48030 Jah, csak lehet rövidíteni is..Mittudomén "Roham L." Az ostrommal csak az a baj hogy ez ugrik be róla :>
Mondjuk igazából engem nem érint mert sose töltöttem le magyarosításokat, csak lehet furcsa lesz majd azoknak akik letöltik és mondják TS-en hogy gyere az ostromkatonával :) -
#48029 Igen.
Ezért nem fordítottam az amúgy rövidítések nagy részét sem - pl. a képen lévő 40MMSGN és társait...
S így is hagytam benne olyat, amit már évtizedek óta használnak a játékosok... "Deatmatch" - holott, mindenki tudja, hogy "Halálmeccs" a jelentése...
-
#48028 ezt meg is válaszoltad :D -
#48027 mert túl hosszú lenne nem?
-
#48026 Arról nem is beszélve, hogy majd' mindegyik magyar megfelelő kétszer hosszabb, mint az angol... -
#48025 Kérdezz előbb, jó...
Technikailag lehetetlen kiírni a MAGYAR megfelelőjét a játékban.
Szerinted, nem tettem volna, ha lehetséges?