51658
  • eugabesz
    Tudod mi az?
    -Feldobják sárga,leesik elmegy a szomszédban a villany?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Véletlen egybeesés...

Na ez is ilyen.Engem pl. ma 4 alkalommal dobott asztalig,minden szó nélkül.
    De nem érte be ennyivel,mert jött egy kék-halál is ezek után.
    Aztán egy fél óra múlva felmentem,3 órát zsinórban toltam és semmi röccenés,csak sima játék....Ez a játék ezzel jár,sajnos.
  • attiGT
    Ezt tényleg nemértem...érdekes helyzet alakult ki nálam. Ha mindenféle háttérben futó program nélkül indítom a játékot, akkor nem tud csatlakozni az EA online-hoz, néha be tudok logolni, de a server keresőben nem talál semmit arra hivatkozva, hogy failed to connect to ea online. Viszont ha mindezt úgy próbálom, hogy közben megy a net böngésző (chrome) akkor minden működik...

...

?
  • Cris99
    amikor meglett a játék akkor csináltunk ilyeneket :)
  • Ry0K3N
    legelőször csak pakoltuk la az aknákat nézve kinek repül messzebb a hullája aztán meg rátaláltunk erre és ki kellett próbálni :D
  • Cris99
    jaa az atom, csapattárcs katapult :D ezt 1x ki kéne próbálni "on the fly" is x) ma pl raktam aknákat engineer-el aztán váltottam recon-ra és amikor belement a tank akkor c4 kill-nek titulálta xDD
  • Ry0K3N
    Vagy tankok reptetése 20+ pogácsaaknával csak mindig betalált valaki más is a szerverre közben :(
  • Cris99
    tényleg úgy a jó ha összejöttök legalább 4en és úgy mehet a teamwork :)
  • Fpocok
    2 és fél hónapot nem nevezném mindjártnak.
  • Ry0K3N
    Én még steam akciónál nagyon vaciláltam megvegyem e, mert mondom annyira nem érdekel de aztán végül mégis meglett. Azóta meg vagy 2 napot beleölve multiba nagyon jót szórakoztam, különösen ismerősökkel platoonban. Abszolúte megér 2,5k-t
  • determinator
    Kíváncsi lennék hogy 1000ft-ból mennyit tudnál szórakozni.
    Ráadásul majdnem 500 órát játszottál és nem érte meg az árát?
    Szerintem egy mozizásnyi pánzt megér.
    A BF3 még majdnem 3 hónap.
  • Tatyla
    1000-et se mert mindjárt itt a BF3
  • chalezlopez
    Kösz urak! Akkor asszem beszerzem. Ennyiért ajándék.
  • KaBuTo666
    Vietnám egy igen jól sikerült kiegészítő, de ha a helyedben lennék azt nem venném meg...elég a sima játék míg ki nem jön a BF3.
  • lac coo
    Erdemes, a sok divatjatekos atmegy bf3-ba,itt maradnak a normalisak,kicsit elvezetesebb lesz a jatek!Bf3-ba megeleinte kaosz lesz.
  • chalezlopez
    Okk... Amúgy a Vietnam kieg különösen ajánlott multihoz, vagy felejtős? Mert az még 3.5k...
  • SpeedXHUN
    2500 sztem simán megér
  • KaBuTo666
    Érdemes, jó porfogó a tokja.
  • chalezlopez
    Hali.

2.5k a játék most akciósan, érdemes még megvenni? Vagy jön a BF3 és vége a BFBC2 höntörgésnek?
  • szomferi
    Multiplayer --> Reedem Code

beírod a kódot, és ha nem tudod egyből használni a spec act fegyókat, akkor írsz az EA live supportnak, és megbabrálják az accod, utána jó lesz, nekem is így volt
  • Baxo
    Hol mondod pontosan? Lehet azért nem találtam mert aktiválni kell?
  • Cris99
    a specact kit upgrade re gondolsz? az csak új festés, kasztok végén ottvan mint utolsó fegyver
  • Baxo
    Steam-en megvásároltam a gémet mikor volt ez a nyári akció és mind a 2 dlc-t egy csomagban. Vietnám az megy, asszem kellett neki kódot is írni, viszont az első dlc-t amihez új fegyok meg uniformis jár nemtom, hogy kell belerakni vagy az magától aktiválódik? Van kódom hozzá, de nem kérte sehol hozzá... help!
  • Cris99
  • Czdano
    Úgytűnik :>
  • Jim Morrison
    ilyen reg jatszottam vele? ;/
  • Czdano
    Lal ^^ Pontosan én se tudom...de fél éves tuti van már
  • Jim Morrison
    nekem ez a heavy metal új, nemtom mikor igazából :D
  • bajgunar
    "mondják TS-en hogy gyere az ostromkatonával :)"

Ezen szét röhögtem az agam!
    De minden elismerésem! És nagyon király lett a fordítás!
  • Czdano
    Uj map?
  • Jim Morrison
    na látom lett új map meg minden, lehet újra tolnom kéne megint pár menetet. A pinget már megcsinálták? :D
  • Cris99
    jaja, a mecss végi dolog azt gondolom a játék nemtudja megjeleníteni az élezetes betűket azért van VD meg TMAD
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony. A "Multiplayer" hasonló szó. Sokan élnek vele - én is - holott, ennek azért van egy kicsit már bejáratott magyar megfelelője.
    1999-ben, az Unreal Tournament (klasszikus első) szinkronos honosításánál a srácok adtak végső lökést a "Többjátékos"-nak.
  • IMYke2.0.0.0
    Megpróbálom áthidalni ezt a szakadékot a következő frissítéssel :)
    Felkerült a "to do" listára.
  • Cris99
    igen és ultrahülyén is nézne ki a halálmeccs
  • Czdano
    Jah, csak lehet rövidíteni is..Mittudomén "Roham L." Az ostrommal csak az a baj hogy ez ugrik be róla :>

Mondjuk igazából engem nem érint mert sose töltöttem le magyarosításokat, csak lehet furcsa lesz majd azoknak akik letöltik és mondják TS-en hogy gyere az ostromkatonával :)
  • IMYke2.0.0.0
    Igen.
    Ezért nem fordítottam az amúgy rövidítések nagy részét sem - pl. a képen lévő 40MMSGN és társait...
    S így is hagytam benne olyat, amit már évtizedek óta használnak a játékosok... "Deatmatch" - holott, mindenki tudja, hogy "Halálmeccs" a jelentése...
  • Cris99
    ezt meg is válaszoltad :D
  • Cris99
    mert túl hosszú lenne nem?
  • IMYke2.0.0.0
    Arról nem is beszélve, hogy majd' mindegyik magyar megfelelő kétszer hosszabb, mint az angol...
  • IMYke2.0.0.0
    Kérdezz előbb, jó...
    Technikailag lehetetlen kiírni a MAGYAR megfelelőjét a játékban.
    Szerinted, nem tettem volna, ha lehetséges?