51658
-
eugabesz #47904 Szerintem egy pékárú boltban próbálkozz...vagy pl. az EA store-ban -
#47903 Meg kell vennie a spec act DLCt vagy mit. De azok csak skinek, nem érnek semmit. -
kopaszeger #47902 Sziasztok!!!!
Olyan lami kérdésem lenne hogy most láttam hogy vannak specko fegyverek:pl:M16A2 speciális. Ezeket hogyan lehet megszerezni? -
eugabesz #47901 Még egyszer és utoljára....egy e-mail,egy account,akár 50 katona. -
#47900 Ha kick-elnek, mondván h spawnkiller vok (enemy oda spawnol mellém, én meg lekéseltem) akkor az addig kapott, szerzett pontok megmaradnak?
Azok a pin-ek? Meg award-ok?
Csak azért mert ő volt az admin, és egy low, h nem veszi észre, h 3 másik társát mögötte késeltem le.
De szétcsapkodnám az ilyen fejét egy fakanállal. -
KaBuTo666 #47899 Mert a cod szeret, BF viszont utál. -
#47898 már mint nálam? akkor a cod bo miért nem szaggat -
#47897 Az én accomon 1 medal of honor 2010 van. Az övén BFBC2. Én odaadtam neki az accot ő meg az övét. Neki a MOH 2010 kellett nekem meg a BC2. Mivel acchoz van kötve a kulcs csak így lehetett megoldani. Namost...amikor átvettem az accot átírtam az accon azt az email címet arra ami az enyémen is volt(meg a jelszót is). ő is ugyanezt csinálta azzal az accal amit neki adtam. Az accok ugyan azok maradtak csak a mail címeket változtattuk meg. Amikor belépek a bfbc2 oldalon akkor ő is meg én is( ugyan azt a satot neveket meg profilokat látjuk. -
#47896 Ettől függetlenül tényleg "király" egy játék ez ! :DDDD
Kemp-kemp-kemp, és utána egy kis kemp. -
KaBuTo666 #47895 A hiba nálad van ! ;) -
#47894 A hiba nálad van ! ;) -
#47893 Jó kis 3-4 mp laggok vannak király ez a game -
eugabesz #47892 Én harmadszorra sem értettem....Tudtommal csak egy accountra lehet egy játékot tenni,ha másik katonát csinálsz,az még hagyján,de egy játékot nem lehet két különböző acc-ra tenni.Még ha az előzőt megszünteted sem. -
#47891 Igen azzal lépek be... de lehet hogy mégsem azzal mert a régi(amit odaadtam) adatait mutatja. Vágod ugyan az a mail cím mint a régién. Amit kaptam accot annál a bejelentkezési adatokat átírtam arra ami a régin volt. -
#47890 mi ha belépsz a kapott accal akkorse? -
#47889 :DDDDD két acc meg lett cserélve. Email cím meg jelszó ugye. Egy-egy játék a két accon. Cseréltem. battlefieldbadcompany2.com-on viszont a régi accom profilját hozza be. Nem is érzékeli, hogy megvan a BFBC2 és a statisztika se mutat semmit. -
#47888 MIVAN? -
#47887 Hi!
Elcseréltem BFBC2-re egy játékomat és azt szeretném kérdezni, hogy amikor belépek a www.battlefieldbadcompany2.com-on akkor az előző accom profilját hozza be, ez később átáll vagy marad így? Előző (1) acc "x" emali címe ki lett cserélve a másik (2)acc "y" email címére és a mostani (2)acc "y" email címe cserélve az "x" email címre. Fel lett cserélve a kettő...:)
Kicsit meg vagyok borulva...:)))) Azért remélem érthető:)) -
KaBuTo666 #47886 Ez szintén függ több mindentől, mint a másik 3 kasztnál. De persze tanácsnak jó volt. Reméljük a játékban sikerült jó párszor ilyen helyzetbe kerülnie. -
#47885 ja igaz hétfő volt bejelentve, köszi, majd linket dobj :) -
#47884 Persze hogy lehet, de pl mediccel sokkal gyorsabban. Berakja a medikit növelő szirszart, eldobja valahova a medikitet és dől a pont. -
KaBuTo666 #47883 Te jó ember vagy! -
#47882 Nem csak lesz - már van is.
Holnap lesz fenn az oldalamon.
Ma este még átnézem. -
#47881 Akkor lesz magyarítás? -
KaBuTo666 #47880 Hülyeséget ne mondj, minden kaszttal lehet rendesen fejlődni. -
#47879 Ha fejlődni akarsz akkor rush + medic -
Madi92 #47878 Megcáfolom önmagam! Nem csak az elején "laggol" be, hanem játék közben is úgy 6-7 percenként:\ ami elég szar, akció közben:D -
RAMyMamy #47877 én is a deluxe-ot aktiváltam és nem kaptam hozzá vietnámot -.- szóval vagy kamu, vagy csak én vagyok olyan mákos, hogy nem kaptam kulcsot hozzá... -
#47876 próbáld meg rendszergazdaként futtatni -
#47875 Ráadásul, nem is 19-es, hanem 21-es vagyok.
Csak tegnap, 2 "Squad Deathmatch" alatt - 400-as ponthatárral - 1,5 szintet léptem. -
KaBuTo666 #47874 Te aztán gyorsan fejlődsz. Ilyen könnyű lenne low lvln fejlődni? Már el is felejtettem. :D -
#47873 Én telepítés után megváltoztattam a jelszavam, de a játék még a régit jegyezte meg, így most minden csatlakozás előtt be kell írnom az újat... Nem nagy dolog, de ki lehet valahonnan törölni a régit?
Jah..akadás. ezt a töltéskori laggot nálam csak akkor csinálja mikor belépek a szerverre, utána akárhányszor vált mapot már jó . -
#47872 Leírom ÉN hogy csináltam.
0. Csúnya rossz bácsi voltam, és WRZ gépre telepít
1. nincs semmi crack
2. beszereztem egy mini image[ fájlt - Démoni Eszközbe betöltöm, és jó
3. CD-kód megad, katona létrehoz = játszik.
-
barmi #47871 Azért gondoltam a restartot hogy nehogy ugyanazt a diszk csekk procedúrát tartsa meg a játék. De ha te mondod biztos nincs rá szükség . -
#47870 Ez nagy baromsag hogy restartolja a gepet. Mit jegyez meg? Ha megvan neki nemkell agodnia csak ujra rakni Online authenitactiont kivalaszt oszt. csokolom,mi itt a nehez? Restart azt driver telepites utan meg torles utan van. -
barmi #47869 Egyszerűbb ha letöltöd a pecset és nem az updaterrel csinálod mert sokkal gyorsabban végzel! Egyébként meg igen, sajnos kezdheted a legelejétől! Viszont uninstall után szerintem indítsd újra a gépet és csak ez után tedd fel újra nehogy megjegyezze azokat a dolgokat amiket nem kellene. -
Since #47868 Jogos...Akkor gondolom kezdhetem elölről a bohóckodást? Reinstall, patchelés? -
#47867 jaaaaj tényleg erre nem is gondoltam... akkor 99% hogy ez lesz az -
Since #47866 Próbáltam úgyis, akkor is kéri a DVD-t. -
barmi #47865 Azért mert a telepítés végén elvileg mekérdezi hogy online eredetiség ellenőrzést szeretnél (amihez nem kell lemez csak internet) vagy lemez ellenőrzést (amihez ugye kell a gyári lemez). Ezek szerint rossz opciót választottál .