Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Van egy kis probelemam. Szoval nekem a Bc2 steamen van meg. Ami azt jelenti hogy csak egy serialt kaptam amivel aktivalhattam. Mar tobb mint 1 eve tolom. De ma ujra raktam a windows 7-et, beraktam a steamet, a bc-t, bejelentkeztem a ea accountba a jatekban, aztan kerte a serialt. Lenyomtam a shift+tab-ot, kiirta a jatekhoz tartozo serialt, beirtam de azt irta hogy "the serial number is already in use". 1szoval nem tudok most jatszani a sajat accountomon, a sajat serialommal mert ujra raktam a wint <#szomoru2>#szomoru2>.
Mi a megoldas ilyenkor ? Azon kivul hogy irok az EA-nak, mert az napokig tart mire megoldjak...
Am meg az elozo windows meg minden adat egy masik merev lemezen meg megvan, lehet ha azon futattom a gamet meg menni fog de nekem ugy nem teljesen felel meg.
Elore is kosz a segitseget,es bocs h nincs ekezet... <#whatever>#whatever>
Parasite Eve 2, best game EVER!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A kártyaadataid megadása után amerikai nevet címet írj be és akkor menni fog.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Steamen nem tudod megvenni addig míg a steames alapjáték nincs meg.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
A helyzet a következõ:
Megvettem a Bad Company 2-t, mivel végre normális mértékig csökkent az ára (mondjuk akció is volt az adott boltban...).
Itthon gondolkodtam, hogy kéne hozzá újítani egy vietnam kieget is. Ezért felmentem steam-re, ahol kitöltöttem a vásárlási adatokat. Azonban a vásárlás gomb megnyomása után a steam kiírt egy hibát, miszerint nincs meg nekem a BC2, ezért elõbb azt kellene megvennem. Nekem viszont megvan a BC2, csak épp nem steamen vettem, viszont a vietnamot csak steamen tudnám megvenni, mert ígyis-úgyis csak egy kódot kapok, és már jó ideje nem láttam egy boltban sem.
A kérdés tehát, hogy hogyan lehet megvenni a vietnamot steamen keresztül, anélkül, hogy a BC2-t is meg kéne venni ugyanott?
Mondjuk még nem tudjuk a konfigurációdat és az oprendszeredet.
Plusz nvidias haverok is ugyanerre a kesesre panaszkodnak? <#bee1>#bee1>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Elõre (és utólag is fogom) köszönöm.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ez egyébként mindig is úgy volt, hogy ha nem ismerõsökkel játszottál akkor semmiféle csapatjáték nem volt felfedezhetõ a multiban. ez alapján eléggé érdekes összehasonlítani a kettõt, mert egyformák 😊
The Matrix has you...
Mint írtam az ATI elég érdekesen hidalta át a betöltési problémát.
Ez a jelenség általános az ati-nál. Sajnos senki sem próbál javítani a helyzeten. <#violent>#violent>
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Ez a keses ugy is megvan, ha minimumra veszem a grafikat.
Kb 15-20 secet kell varnom, hogy induljon a kor, szoval nincs gond a betoltessel. <#buck>#buck>
Régen volt olyan amikor az ATI fél percel késõbb töltött be mint az NVIDIA. Ezt driverben úgy oldották meg hogy folyamatosan tölti be a pályát. Sokan írták azt ,hogy az elsõ spawn után még fél percig "rángatott" a játék.
Nekem i7 és 5970 6gb ram van de ha a grafikát fullra állítom akkor lassabban számol vissza (1 sec visszaszámlálás 1,5-2 sec ig tart), 5-8 sec késés. Viszont ha már betöltött utána minden rendben, a respawn-t jól számolja. Ha lejjebb veszem a grafikát (elég csak az árnyékolást) akkor megszûnik a késés.
(Én ezt a jelenséget az ati driver-nek tudom be.)
Az "argó" szót nem én találtam ki, létezik.
És a nyersfordítást sehol nem írtam, hogy te írtad. End. (csak, hogy a kedvedre tegyek)
[IRAM] leader
Procim huzott i7es, annak a sebessegevel sem lehet gond.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Latom te "Mo-on kivul" laksz.
Melyik orszagban?
Elvileg a pingemmel semmi gond nincs, de pont talan ezek miatt a periodikus 1-2(3) seces csuszasok miatt ha valaki kozelebb van a BC2-es szerverekhez az sokkal jobban jar ebben a jatekban, mint aki kicsit tavolabbrol csatlakozik.
Peldaul megfigyeltem meg egy dolgot, ami szinten eleg durva:
Map elejen es kor kezdesekor nem lehet leszuletni ugye, amig a szamlalo nem er 0-ra.
Amikor meg van kb 2-3 sec(!) akkor nem egyszer a felulnezeti kepen latom, hogy par ember mar rohan zaszlot foglalni!
Nezzetek meg ti is, kivancsi vagyok hogy lattok-e ilyet neha.
Hogy valami durvan nem stimmel, az tuti es ez nem hitbox problema!
Gepemmel/netemmel semmi gond, mas jatekban minden tokeletes, szinte tizedmasodpercre ugy tortenik minden ahogy kb kell.
Ma viszont toltam egy olyan menetet Valpraiso rushon, hogy a fülem kettéállt.
Védekezõ féllel voltam, de a reconok (köztük én is) szórták a motion sensort, medicek újraélesztettek meg dobálták a medipackokat, assault lõszert adott, meg úgy általánosságban mindenki jelölgette az ellenfeleket, stb. Szóval nem volt kemp meg egyéni rush. Enginer nem volt, így a heli meg a bradley néha megszopatott minket, de C4 meg heavy mg végzett velük.
Igaz hogy tartott vagy egy óráig a menet, de a támadóknál pont elfogyott a ticket, mire felrobbantották volna az mcomot 😄
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Így a legjobb az, ha az eredeti epic fail kifejezést használjuk (nem mondtam egy szóval sem hogy "baszottul elkúrtad", nemtom honnan szedted ezt. mondjuk még az is jobb mint a tiéd).
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Minden mas nagyon feelinges a BC2-ben...csakhat a netkod.
Sokat figyeltem /jatszottam/ es gondolkoztam hogy mi is igazan a gond ami el van cseszve a PCs BC2-vel.
Sztem a problema, hogy a szerver nem azonnal szamolja ki a az aktualis helyzetet.
Kb 1-2 secenkent szamolja a loves-talalatokat.
Ezert van az, hogy sokszor egyszerre halunk az ellenseggel vagy mikor mar befutottunk tobb meterre is egy biztos fedezek moge, akkor esunk ossze (mintha "bekanyarodna" utanunk a lovedek"}.
Szinte minden mas FPSben el tudok valamilyen szinten "ugralni" a golyok elol, ha jo ritmusban elore megsejtem merre fog kb celozni az ellenfel.
Viszont BC2ben ezt nagyon ritkan tudom megoldani, mert a skulok szinte "jonnek" utanam. <#bee1>#bee1>
Arra tippelek, hogy konzolrol atdobva (copy-paste szinten kb) a gamet, a DICE-osoknal nem volt idejuk/kedvuk/penzuk atirni normalisan PChez a netkodot es ugyhagytak a francba, ahogy eppen sikerult.
Eleg idegesito ez a dolog, hiaba csinalok aranylag sokszor 3-5* k/d-t, valahogy nem az igazi egesz.
A poen mondjuk az, hogy meg ezzel a bazi nagy hibaval egyutt is ezzel a jatekkal jatszogatok a legtobbet amikor raerek, mert az egeszet nezve a sok regi es jobb multi FPS kozul ez tetszik osszesegeben. <#action>#action>
Ja es persze erosen remenykedem, hogy BF3-ban ez a resze PCre rendesen meg lesz vegre irva.
Elvileg az eddigi keves info alapja, amit ki tudtam halaszni foleg az E3-as multi videokbol es elemzesekbol, sokkal jobb a netkod mint BC2-ben. <#eljen>#eljen>
De persze igazan majd a betaban/veglegesben latjuk majd meg.
"baszottul elqrtad" - gondolom a Csillagban így biztos jobban megértik. 😊
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
"Drámai módon nem sikerült" 😊
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
De lehet megszívtad, elbaltáztad, pofára esés, de a tükörfordítás értelmetlen.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Elkúrtad, nemkicsit NAGYON! ^^
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH