Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem hiszem, mert steamen meg 10 euro volt a bc2+vietnam kieg...vagy 14? nemtom, mert gta összest és liberty kieget is megvettem 😊 mindegy, olcsó volt 😊 nekem is azért jár itt a pofám mostanában, mert megvettem, annyiért már megérte. a 3-ig elleszünk vele.

The Matrix has you...

Morphin
Érdekes,hogy 1 hete amikor Amazonon vettem a sima BC2-t (itt is írtam) akkor ugye 5$ volt most meg 20$...a Vietnam meg 9 volt és most 15$. Ezek szerint kifogtam/tunk egy jó kis akciót.<#zavart1>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

ezért nem tárolunk játékokat a C-n...egy másolás nem mindig oldja meg. steam az kivételesen cloud-al ellenõrzi, hogy mi hogy van felrakva és általában nem kell újratelepíteni, nálad nemtom miért kéri, talán az EA így csinálta meg, ami gáz, de amit írtál annál jobbat nem tudok én sem, mármint a levél az ea-nak vagy a steam-nek. utóbbi is elég, hiszen velük van gondod, nem a játékkal.

The Matrix has you...

160gbs merevlemezen volt eloszor a C meg azon volt a win a steam meg minden, most meg beraktam egy 500gb-et es arra raktam a a wint, meg a steamet is szoval most ez lett a C a 160 gb-os meg a D. Am meg a steamappsba csak ugy athuztam a jatekot a D-rol, mert felesleges meg1x letolteni....
steam a C-re van felrakva neked?

The Matrix has you...

Sziasztok!

Van egy kis probelemam. Szoval nekem a Bc2 steamen van meg. Ami azt jelenti hogy csak egy serialt kaptam amivel aktivalhattam. Mar tobb mint 1 eve tolom. De ma ujra raktam a windows 7-et, beraktam a steamet, a bc-t, bejelentkeztem a ea accountba a jatekban, aztan kerte a serialt. Lenyomtam a shift+tab-ot, kiirta a jatekhoz tartozo serialt, beirtam de azt irta hogy "the serial number is already in use". 1szoval nem tudok most jatszani a sajat accountomon, a sajat serialommal mert ujra raktam a wint <#szomoru2>.
Mi a megoldas ilyenkor ? Azon kivul hogy irok az EA-nak, mert az napokig tart mire megoldjak...

Am meg az elozo windows meg minden adat egy masik merev lemezen meg megvan, lehet ha azon futattom a gamet meg menni fog de nekem ugy nem teljesen felel meg.

Elore is kosz a segitseget,es bocs h nincs ekezet... <#whatever>
Fpocok
Köszi... nem figyeltem (miért is kellett volna, vagy 4 oldallal hátrébb van már és ott kicsiben van írva egyik szélén.<#puszi><#pias> )

Parasite Eve 2, best game EVER!

lol?
MR ME
screenshoton rajta volt #46887-ban 😄 (i2k011)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Fpocok
Úgy nehéz lesz, ha nem mondod meg az ingame nevedet...

Pl.: Vedd meg itt Amazon
A kártyaadataid megadása után amerikai nevet címet írj be és akkor menni fog.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

link Mondjuk nem túl olcsó az alapjátékhoz viszonyítva.
Steamen nem tudod megvenni addig míg a steames alapjáték nincs meg.

Csak úgy, hogy az alapjátékod is steam-es.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Lenne egy problémám a játékkal kapcsolatban, amiben remélem tudtok segíteni.
A helyzet a következõ:
Megvettem a Bad Company 2-t, mivel végre normális mértékig csökkent az ára (mondjuk akció is volt az adott boltban...).
Itthon gondolkodtam, hogy kéne hozzá újítani egy vietnam kieget is. Ezért felmentem steam-re, ahol kitöltöttem a vásárlási adatokat. Azonban a vásárlás gomb megnyomása után a steam kiírt egy hibát, miszerint nincs meg nekem a BC2, ezért elõbb azt kellene megvennem. Nekem viszont megvan a BC2, csak épp nem steamen vettem, viszont a vietnamot csak steamen tudnám megvenni, mert ígyis-úgyis csak egy kódot kapok, és már jó ideje nem láttam egy boltban sem.
A kérdés tehát, hogy hogyan lehet megvenni a vietnamot steamen keresztül, anélkül, hogy a BC2-t is meg kéne venni ugyanott?

Amit leírtam azt én tapasztaltam. A fórumok alapján azt is mondhatom hogy sokan osztják ezt a véleményt. Felvetted a grafikát maxra, változott a "késés"?
Mondjuk még nem tudjuk a konfigurációdat és az oprendszeredet.

Smithwarden
Es akkor ahhoz mit szolsz, hogy elotte az nvidiammal is ugyanezt csinalta? <#hawaii>
Plusz nvidias haverok is ugyanerre a kesesre panaszkodnak? <#bee1>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

IMYke2.0.0.0
Ja, srácok - kérhetek majd én is csíkot? Fehéret?
Elõre (és utólag is fogom) köszönöm.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nah, ahogy látom bf is bõvelkedik taktikus játékosokban 😊

ez egyébként mindig is úgy volt, hogy ha nem ismerõsökkel játszottál akkor semmiféle csapatjáték nem volt felfedezhetõ a multiban. ez alapján eléggé érdekes összehasonlítani a kettõt, mert egyformák 😊

The Matrix has you...

Gondolom ATID-van. Vedd fel a grafikát max-ra és meglátod hogy sokkal többet fog "késni".
Mint írtam az ATI elég érdekesen hidalta át a betöltési problémát.
Ez a jelenség általános az ati-nál. Sajnos senki sem próbál javítani a helyzeten. <#violent>

Czdano
Na igen. Ha megnézed a counter strikeot, vagy akár a bf1942-õt, ott ha az emberre lõttél akkor az embert is találtad el :> Nem egyszer volt nekem is bc2be olyan hogy fröccsent belõlem a vér, és futottam tovább nyugodtan. Remélem BF3-ban tényleg jobban megírják..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Arról nem is beszélve, hogy az I7-em 3,8Ghz-n megy és betöltés közben a ht-val együtt mind a 8 szálon 98-99%-os terhelés van

Smithwarden
Emlexek erre az ATIs hosszu toltes bugra, de azt mar reg megoldottak.
Ez a keses ugy is megvan, ha minimumra veszem a grafikat.
Kb 15-20 secet kell varnom, hogy induljon a kor, szoval nincs gond a betoltessel. <#buck>

Amikor a számlálót látod még nem töltõdött be a pálya.
Régen volt olyan amikor az ATI fél percel késõbb töltött be mint az NVIDIA. Ezt driverben úgy oldották meg hogy folyamatosan tölti be a pályát. Sokan írták azt ,hogy az elsõ spawn után még fél percig "rángatott" a játék.

Pedig ez a késés a gép teljesítménye/beállítás függõ.
Nekem i7 és 5970 6gb ram van de ha a grafikát fullra állítom akkor lassabban számol vissza (1 sec visszaszámlálás 1,5-2 sec ig tart), 5-8 sec késés. Viszont ha már betöltött utána minden rendben, a respawn-t jól számolja. Ha lejjebb veszem a grafikát (elég csak az árnyékolást) akkor megszûnik a késés.
(Én ezt a jelenséget az ati driver-nek tudom be.)

Személyeskedés? Csak nem magadra vetted a Csillagot? Arról én nem tehetek.
Az "argó" szót nem én találtam ki, létezik.
És a nyersfordítást sehol nem írtam, hogy te írtad. End. (csak, hogy a kedvedre tegyek)

Ez nem véletlenül van így,vagy gondolod ha betenne 32 embert egyszerre a pályára,nem omlana össze az egész mint a kártyavár a lagg miatt?

[IRAM] leader

nandorb
memo? Halozat?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Smithwarden
SSD semmit nem szamit, ha egyszer mar betoltodott a palya...a szamlalo SSDseknek sem fog gyorsabban porogni. <#rolleyes>
Procim huzott i7es, annak a sebessegevel sem lehet gond.

nandorb
Ez azoknak az embereknek van nagyjabol akik i7 6GB RAM vagy x6-os SSD-rol toljak. Gyorsabban betolti nekik nem idozik annyit.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Smithwarden
Valamennyire beleszolhat a ping is persze.
Latom te "Mo-on kivul" laksz.
Melyik orszagban?
Elvileg a pingemmel semmi gond nincs, de pont talan ezek miatt a periodikus 1-2(3) seces csuszasok miatt ha valaki kozelebb van a BC2-es szerverekhez az sokkal jobban jar ebben a jatekban, mint aki kicsit tavolabbrol csatlakozik.

Peldaul megfigyeltem meg egy dolgot, ami szinten eleg durva:
Map elejen es kor kezdesekor nem lehet leszuletni ugye, amig a szamlalo nem er 0-ra.
Amikor meg van kb 2-3 sec(!) akkor nem egyszer a felulnezeti kepen latom, hogy par ember mar rohan zaszlot foglalni!
Nezzetek meg ti is, kivancsi vagyok hogy lattok-e ilyet neha.
Hogy valami durvan nem stimmel, az tuti es ez nem hitbox problema!

Gepemmel/netemmel semmi gond, mas jatekban minden tokeletes, szinte tizedmasodpercre ugy tortenik minden ahogy kb kell.

Piszkos  Fred
Õszintén szólva nekem nem sok bajom van a BC2-vel. A bugok általában elviselhetõk, a közösség tudja néha megfelezni a hangulatot.
Ma viszont toltam egy olyan menetet Valpraiso rushon, hogy a fülem kettéállt.
Védekezõ féllel voltam, de a reconok (köztük én is) szórták a motion sensort, medicek újraélesztettek meg dobálták a medipackokat, assault lõszert adott, meg úgy általánosságban mindenki jelölgette az ellenfeleket, stb. Szóval nem volt kemp meg egyéni rush. Enginer nem volt, így a heli meg a bradley néha megszopatott minket, de C4 meg heavy mg végzett velük.
Igaz hogy tartott vagy egy óráig a menet, de a támadóknál pont elfogyott a ticket, mire felrobbantották volna az mcomot 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Piszkos  Fred
Személyeskedés off, az értelmetlen ez esetben azt jelentette hogy vannak olyan kifejezések ahol fölösleges erõltetni a magyar nyelvet, mert így csak az általad argónak nevezett szlenggel lehet kifejezni (még úgy sem túl helyesen).
Így a legjobb az, ha az eredeti epic fail kifejezést használjuk (nem mondtam egy szóval sem hogy "baszottul elkúrtad", nemtom honnan szedted ezt. mondjuk még az is jobb mint a tiéd).

Smithwarden
Igen, sajnos a netkod es a hitbox lenne az egyik leglenyegesebb dolog egy fps jateknal. <#gonosz3>
Minden mas nagyon feelinges a BC2-ben...csakhat a netkod.

Sokat figyeltem /jatszottam/ es gondolkoztam hogy mi is igazan a gond ami el van cseszve a PCs BC2-vel.
Sztem a problema, hogy a szerver nem azonnal szamolja ki a az aktualis helyzetet.
Kb 1-2 secenkent szamolja a loves-talalatokat.
Ezert van az, hogy sokszor egyszerre halunk az ellenseggel vagy mikor mar befutottunk tobb meterre is egy biztos fedezek moge, akkor esunk ossze (mintha "bekanyarodna" utanunk a lovedek"}.
Szinte minden mas FPSben el tudok valamilyen szinten "ugralni" a golyok elol, ha jo ritmusban elore megsejtem merre fog kb celozni az ellenfel.
Viszont BC2ben ezt nagyon ritkan tudom megoldani, mert a skulok szinte "jonnek" utanam. <#bee1>
Arra tippelek, hogy konzolrol atdobva (copy-paste szinten kb) a gamet, a DICE-osoknal nem volt idejuk/kedvuk/penzuk atirni normalisan PChez a netkodot es ugyhagytak a francba, ahogy eppen sikerult.
Eleg idegesito ez a dolog, hiaba csinalok aranylag sokszor 3-5* k/d-t, valahogy nem az igazi egesz.

A poen mondjuk az, hogy meg ezzel a bazi nagy hibaval egyutt is ezzel a jatekkal jatszogatok a legtobbet amikor raerek, mert az egeszet nezve a sok regi es jobb multi FPS kozul ez tetszik osszesegeben. <#action>

Ja es persze erosen remenykedem, hogy BF3-ban ez a resze PCre rendesen meg lesz vegre irva.
Elvileg az eddigi keves info alapja, amit ki tudtam halaszni foleg az E3-as multi videokbol es elemzesekbol, sokkal jobb a netkod mint BC2-ben. <#eljen>
De persze igazan majd a betaban/veglegesben latjuk majd meg.

Mert ezen mit nem értesz? Vagy neked csak az argó megy?
"baszottul elqrtad" - gondolom a Csillagban így biztos jobban megértik. 😊

Piszkos  Fred
Ezért

Cris99
<#szomoru1>

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Miért értelmetlen?
"Drámai módon nem sikerült" 😊

Cris99
Jaa a másik meg ha beírod hogy: hes Pro, l2p, vagy ha helis valami akkoris "he Pro" stb x)

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

látom nem csak engem idegelnek a halálba az idióták.azt sem értem nagyon,hogy miért ül be néhány vezérbarom az alapbázison egy tankba,és kezdi el módszeresen lerombolni a bázis épületeit?a sok mocskos csíterrõl meg már nem is beszélek!300m-rõl lõttek fejen,a WWII-es 45.-el,és amikor ezt szóvá teszem,akkor a köcsögje beírja nagy betûkkel,hogy LOL!válaszoltam neki,hogy akkor röhögjön,amikor az anyját keféli éppen a ravatalon.ez valamiért nem tetszett neki.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Cris99
Ja, de inkább olyan röhejesen idiótán haltál meg category 😄

trident
Szerintem is csak szlengre lehet fordítani, a Borg féle elkúrtad frappáns.😊
De lehet megszívtad, elbaltáztad, pofára esés, de a tükörfordítás értelmetlen.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Cris99
XDDD
Elkúrtad, nemkicsit NAGYON! ^^

Fpocok
Epikus elcseszés 😄

"Elkúrtad."
Mehet az új szerver a listára. A régi ami már piros az meg törlésre

Szerver

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

Cris99
Ja igaz! Mi a legpontosabb magyar megfelelõje? Tudja valaki?

EPIC FAIL az maradjon úgy ahogy mert a magyar változat...😄
Cris99
Magyar 😛 hogy áll a hunosítás?