Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt írta ki ma, hogy még ~2000 pont kell hozzá, miközben tegnap már megvolt, medic-kel tolom, kaptam még egy gépfegyvert meg shotgunt is és elveszett, újra kellett kezdenem, most 2-es vagyok asszem, remélem, hogy nem romlik el megint...
[IRAM] leader
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
tegnap megkaptam a private rank 1-et (vagy mit), ma beléptem a játékba és már nem volt meg, ez mitõl lehet?
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
[IRAM] leader
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Nagyon faja a névtábla, köszönöm.
Bocsánat hogy így késve válaszolok, de tegnap este már nem nézet fórumot.
Szóval, lehet esetleg olyan fekete-szürke foltosat is kérni mint amilyen Criss99-nek meg KaBuToKa-nak van?
Illetve azt a "12"-est ki lehet cserélni "26"-ra?
<#love12>#love12>
nekem is, csak ment itt a piros színû logo, mondom nekem ilyen kell, vagy SP-s XDD
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Nekem nincs gondom a buzikkal... Engem az ilyen semmirekelõ, semmihez nemértõ celebek irritálnak... ez a köcsög egy szinten van a kiszel tünde, gyõzike, alekosz köcsögökkel 😄
Meglátom a képüket és ökölbe szorul a tenyerem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Csakhat Fpocok DISZKRIMINALJA a kibaszott nagy BUZIKAT! <#idiota>#idiota>
Hat ez van, ilyen a hazigazda... <#bee1>#bee1>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Oké fõnök, de miben különbözik a többi baromságtól?<#whatever>#whatever>
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Ilyeneket ne linkelj.
[IRAM] leader

Egy kérdésem lenne...milyen kaszttal van ez a játékos?
Kabu: lehet próbálkozni <#eplus2>#eplus2>
Kérd már foszforeszkáló színbe!
[IRAM] leader
Mindjárt ellopom én a PC-det! <#nevetes1>#nevetes1><#wink>#wink><#wink>#wink>
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Biztos vagy te ebben?
Persze átnézheted, hogy fogja-e valami a hálózati forgalmadat.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Kowee a nevem és szürkét szeretnék. 😄
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
inkabb valogatok jatekosszam meg jatekmod alapjan.😊
[IRAM] leader
#46821: RAMyMamy a nevem és világosat kérek, köszönöm szépen :3
[IRAM] leader