51658
-
Ry0K3N #47824 Szerintem csak nem érzed a puskát, Volt hogy GOl-t használtam egy darabig aztán visssza M90-re. Hát kellett jó fél óra mire egyáltalán eltaláltam valamit is vele. Sokat segít a visszaszokásban hogy nem engeded újratölteni hanem figyeled a golyó ívét és sebességét. -
#47823 Ma olyan volt velem, hogy két tárat lőttem egy palira T88 sniper fegyóval...(atacamán) kő mögül lőttem féloldalasan az első tárat.Nem vett észre...csak porzott a teste.Mondjuk elég messzi is volt de láttam a ruháját is és látszott,hogy a golyó becsapódik.A második tárat már úgy lőttem, hogy szikla mögül kijöttem a nyílt terepre...szépen egymás után lőttem,pontosan..nem sorozatban (T88).Lehet a fegyver bugos ilyen messziről vagy nem tudom...
Amikor nemrég megvettem a játékot azon voltam,hogy minél előbb meglegyen az M95. Mesterlövész b*zi vagyok és tetszett, hogy bele rakták a Barretet a játékba.Nos amikor meglett a score és használhattam jól is ment vele...de mostanában egy kalap szar vagyok azzal a pusekkal.
M24-el meg kb minden találat üt...már több mint 300at öltem vele...M95el meg annyira nem megy, hogy hanyagolom is.Mondjuk ha sniperezni van kedvem akkor HC-ben heavy metalra megyek.Lehet az a bajom,hogy nem érzem a távolságot...kár, hogy nincs a játékban speckó távolságmérő távcső.Helyette a Mortar távcsövével szoktam kémlelni és ha van vmi mozgás akkor közelítek rá a puskával.Van még a játékban tartalék szerintem, pár apróságra jobban odafigyelhettek volna.
Még valami...kedvencem amikor találok egy olyan helyet heavy metalon ahol soha az életben nem vesznek észre.Kussolok és csak tiszta célra lövök.Bespawnol mellém a squad társ és folyamatosan lő minden ami mozog.Persze, hogy rám küldenek egy mortart vagy tank kiszed...mindig mondom nekik (angolul) hogy csöndben legyenek és ne lövöldözzön össze vissza, de nem értik meg. -
#47822 Nekem is 5770 van...Sapphire és gyári OC verzió...semmi bajom nincs vele.
Négymagosított Phenom II-vel és "csak" 2giga ddr3 memóriával minden megy szépen.
Nem lehet hogy nagyon melegszik a géped?? -
#47821 Saftspritze és a stat alapján még egy embert se lőtt helivel!
Mocskos, csaló! -
#47820 ÁÁhh Kikészített ez a game!
Köcsög német gyerek, helivel, nem lehetett lelőni!!!
GAFA klán! Saftspritze! 92/2 rush-on! Meg a társa is! Állandóan spawn lövi! És meglát mindenhol. x22, wh, aim minden volt ott.
Persze statisztikája nem jegyez semmit sem!
Apache-al 2 kör alatt lőtt vagy 200 kill-t, és meghalt vagy 4x, azt is nagynehezen tudtuk tracerral lelőni!
Hogy miért nem bújik vissza az annyába az ilyen kis tetves csíra!!!
-
#47819 Virtualis Memoriat kapcsold ki, hatha dob vmit a teljesitmenyen. -
#47818 de milyen hiba lehet még?hiszen eddig 98gt-vel minden rendben volt tök ugyanígy.szóval csak a kártya változott.tehát valami köze kell hogy legyen.És azt nem értem ha 10-15 percig megy 50 fps-el akkor mi történik abban a pár másodpercben?ha memória hibás lenne gondolom fura színeket látnék vagy ilyesmi de semmi. -
#47817 Más hiba lesz ott, de valóban jobban járnál egy új rendszerrel, ha videokarit váltottál....
Nálam is AMD van, és rezzenéstelenül fut a játék, igaz kicsit lassan indul az eljén . -
#47816 igen a pb-t is próbáltam.mindenen túl vagyok már.egyszerűen ez van.Pont a bf 3 miatt újítottam be erre a kártyára.Ha ennél azt csinálja valószínű annál is az lesz.Arról nem is beszélve hogy amiket eddig láttam bf 3 videókat nem nyűgöztek le.sőt... -
#47815 Nem :( -
#47814 No nem mintha nem ugyanaz lenne a kettő :DDD -
#47813 PunkBuster miatt is lehet ... :) Amúgy ne fossá, lassan BF3, aztán ez a szar mehet a kukába -
#47812 hát srácok mindent megpróbáltam de nem jó.mindig is nvidia-s voltam,most valahogy a kíváncsiság rávitt erre a kártyára.hiba volt:( -
Borg #47811 Más kérdés, hogy a játéknak absz. nincs szüksége többre ennél. -
#47810 32 bites operációs rendszer (Windows x86) nem látja a teljes 4 GB-nyi RAM-ot. Sőt, a rendelkezésre álló fizikai 4 GB RAM-ból le is vonja az alaplapi - apperture size - vagy külön kártyás VGA ún. videó RAM (VRAM) mennyiségét is!
Ezért van az, hogy a rendszer összesítőben pl ilyet látsz: Felhasználható RAM: 3,05 GB
-
#47809 azért csak 32 bites mert azért vettem bele a héten plusz 2 gb-ot mert azt hittem emiatt csinálja a játék.A win látja a 4gigát ,szerintem a játék is.Tudom hogy proci függő de nem terheli más mert ezeket már néztem.Igen kéz alól szereztem kb 2 hete.Igen gondoltam rá hogy emiatt adta el ezért is próbáltam ki több játéknál is.Igaz ebből csak a Metro volt dx11-es de több órán át tartó játék után se rezzent meg tök ugyanolyan beállításon mint a bc2.Szóval nem tudom.Amúgy gari még van rá 3 hónapig szóval azzal nem lenne gond.98 gt-m volt és a csere óta nem telepítettem win-t,csak uninstalláltam a drivert.Ez bezavarhat?Persze takarítottam driversweeperrel de már kezdem feladni.Mindent próbáltam már. -
#47808 Szerintem a töredezettségmentesítés nagyon is jó dolog. Fél évente egyszer egy maximásil defragot rátolok a gépre és hibátlan lesz.
Regedit-et sem árt néha kipucolni, töredezettségmentesíteni.
AdvancedSystemCare4 takarításra! PerfectDisk12 defrag-ra.
SmartRAM memória felszabadításra! Fel lehet pörgetni a rendszert 2x olyan gyorsra, mintha az alap cuccokkal alap beállításokon menne.
Kérdés!
Ha a procid megy 64bit-en, miért a 32-es Win7-et hajszolod rajta?
Így memóriából sem látsz 4Gb-ot!
Elég procifüggő ez a game! Nem lehet h valami vírus terheli le néha a procit?
Illeszd be a parancsikon/tulajdonságok/cél végére a " +fullproc kapcsolót!:
"C:\Games\Battlefield Bad Company 2\BFBC2Game.exe" +fullproc
Am. honnan szerezted be azt a vga-t? Kéz alól? Lehet azért adták el, mert ilyeneket produkál. -
#47807 Nincs ra normalis,driver... -
#47806 és melyik drivert ajánlod?11.6 megvolt most a 11.7 van fent. -
#47805 toredezesmentesites nemtesz jot, azt felejtsd el inkabb rakd ujra a jatekot. A masik az 1-2fps-re hogy lemegy meg driver hiba. -
#47804 sziasztok
beszereztem egy Asus 5770-es kártyát a dx11 miatt.Olyan gondom van hogy a játék kb 10 percenként leseik 1-2 fps-re pár másodperce utána megint minden rendben.athlon x4 620-as procim 4 giga memóriám és win7 x86.Ezen a gépen futtatom.Driver frissítés ,dx frissítés, töredezettségmentesítésen túl vagyok.Más játékoknál nincs gond.Esetleg valakinek valamilyen ötlete mi lehet a megoldás? -
#47803 bc2 -
Gyuszopapa #47802 Melyik vietnamba? -
#47801 Na jó, ha 30 centinél nem lövök jobban mellé akkor tényleg meghal :DDD -
SzinesGeza #47800 Elég szomorú, hogy ha te csak úgy tudsz. :) -
#47799 Nekem azzal nincs bajom, hogy nem megy fel sok helyre, de hogy az ágyúval tényleg csak fejlövéssel lehet embert ölni, az már elég vicces :))) -
SzinesGeza #47798 "fel lehetett menni vele egy 70-80 fokos emelkedőn"
Azért ez már a ló túlsó oldala. Egy GTA SA-ban még elmegy ilyen bohóckodás de a BF-et nem kellene elhülyéskedni. Legközelebb meg már átrepülünk tankkal a hordozóra, nem?! :) -
#47797 vietnámba elég ha a rotort találod el -
KaBuTo666 #47796 Ezért maga a heli már tud akadni, pl fákba.
Ez már fejlődés! -
Gyuszopapa #47795 A valóságban biztos elakadna de itt a játékokban a rotor csak egy effekt.Magának a géptestnek nem szabad hozzáérnie a tereptárgyakhoz. -
#47794 Van most másnak olyan problémája, hogy egyetlen szerverre sem tud felcsatlakozni? Próbáltam vagy tízet, de mindegyiknél "Could not connect". Tegnap este még ment. -
#47793 Nem kicsit, nagyon!! -
KaBuTo666 #47792 A csíterje! -
Madi92 #47791 Hát azért ez már kicsit túlzás:D Rotornak szerintem jó pár helyen el kellett volna akadnia. :\ -
Gyuszopapa #47790 A klánvezírem módolta a Desert combatot úgy hogy meg lehetett változtatni a járművek fizikai beállításait pl. a tank sebességét megnövelte és símán fel lehetett menni vele egy 70-80 fokos emelkedőn.És ez multiban is működött.Sajnos videó nem készült róla.
De azért itt egy kis bemutató hogy mennyivel élvezetesebb egy jobb fizikával rendelkező jármű vezetése.De ez egy módolt szerveren készült videó és ezzel kapcsolatban érdemes a feltöltő megjegyzését elolvasni.
-
#47789 Nekem a mai termésem egy jó adag idegeskedés volt, az ultragagyi netkód miatt, meg a sok kemper miatt ! :))))
a tank tényleg vicc, viszont jól néz ki videókon ahogy épületet rombol,másra kb nme is jó :D -
SzinesGeza #47788 "Dehogynem"?! Mutass egyetlen videót! -
KaBuTo666 #47787 Mai termés.
-
#47786 Megoldottam! :) -