- nem rossz, de nem is hugyoztam magam alá.
- A grafika jó, az épületek, fák, és minden szar szétlőhető, ez kurva jó dolog.
- hogy nem látni az emberkéket, a háttérben eltűnnek. Na ez itt aztán tényleg így van. Ez végre egy jó pont, hogy nem a statikus háttér pixel előtt mozog egy dinamikus pixel
- Valószínűleg ez a game mód (rush) nem fog nekem bejönni, de majd lesz zászló foglalás is.
- tetszik a szerver kereső, bár nem lehet még sorba rendezni és keresni sem, és direkt IP-t sem tudok megadni :(
- ami jó, hogy barátokat viszont fel lehet venni, és akkor oda megyek ahol azok vannak.
- Tekintettel a belépés módjára valószínűleg elég sok víz lefolyik majd a dunán amíg ebből tört multiplayer játék lesz
- jópofa pl, hogy mikor játék közben kijössz a beállításokhoz, mondjuk behangolni egy gombot, addig sem tűnik el a csatazaj, csak csendesebb lesz, és tompább.
- sok apróbb hiba van benne, hiszen béta, de amennyi idő van még a kiadásig (32 nap) addig ennek csak töredéke fog megjavulni. A többit majd utólag peccselik. Szerintem ha megszokjuk ez nem lesz egy szar játék. Ezt lehet majd nyomni sokáig. De azért ma visszamentem BF2-t nyomni :)