51658
-
"- az a bizonyos spotted menu (tudom, spot van, de pl. ammo request nincs)"
Devan devan!! Saját assaultot kell "spottolni".
"- botrány, hogy nem lehet átállítani a billentyűzetet!!"
WTF? Én azzal kezdtem.
"- repülő (ha jól tudom, nem lesz)"
Ez a LEGJOBB változás BF2höz képest. Talán játszható lesz, és nem változnak a publik szerverek a buzi pilóták céllövöldéjévé. -
goldnarmz #6470 Pont ez a bajom, hogy semmit. Pl. a wasd-t sem... -
Gabe18 #6469 Amúgy az egész irányításról lerí hogy a konzolost hozták ide is.Mert ott pont ideális lehet hogy a térdelés nem állandó,mert ott a kontrolleren könnyebb egy gombot folyamatosan nyomni erre a célra.Arra meg van egy fogadásom hogy konzolon a célzás az analóg kar lenyomására működik,ezért van itt úgy hogy hogy ha lenyomod akkor következő kattintásig úgy is marad. -
Curtis #6468 Most 16:00 -tól lesz új kulcsosztás az i3d.net -en. -
Gabe18 #6467 Mit nem lehet a bill-en átállítani? -
goldnarmz #6466 Ami hiány / nem tetszik a BF2-höz képest számomra:
- az a bizonyos spotted menu (tudom, spot van, de pl. ammo request nincs)
- commander lehetőség / squad opciók (requestek a commandertől)
- botrány, hogy nem lehet átállítani a billentyűzetet!! (bal kezes vagyok, nagy szopás)
- repülő (ha jól tudom, nem lesz)
- driver nézetben a dupla F9 (másodikra eltűnik a műszerfal)
- kés megoldása
- gránát dobás
- HOVA LETT A BATTLEFIELD ZENE EMBEREK???
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Nagoyn remélem, hogy legalább a key mappelést megoldják a teljes verzióban... -
Héeder #6465 Hello
Most lehet hogy én vagyok ennyire béna, de reggeltem erre az Ea-re is meg arra az oldalra is ahonnan lelehet szedni a clienst, de nem küldtek nekem kulcsot.
A játékot is felraktam, de semmi valami tipp a kulcs szerzéshez? -
FreddyHawk #6464 Felvettem Hocsit friendsben. A neve mellett van egy fekete alapon fehér nyíl. Ugyanúgy mint a server browser esetében ( már ha működik haha ). A server browsernél ott meg lehet nézni hogy kik vannak fent azon a szerveren, meg hogy milyen mapcycle meg szabályok vannak ( ez a része most kicsit uncsi, mindenhol ugyanaz ) a játékosok esetében ott van egy ilyen sztori hogy compare.
Ott lehet péniszhosszt összemérni a spanokkal, skillfactor megegyéb alapján összehasonlítja a faszikat ( pont / óra stb, tök jó kis statisztikák vannak )
Az én SF-em most negativ mert noob vagyok és órákon át álltam a lagban.
-
Nagydög #6463 Kivagott. Nehezkesnek tunik a lassu eger miatt. Kicsit egyelore agyatlan, de majd ha kiismerem. Es talan a gepem is keves neki. -
Öm=Ön -
Az Öm otthonában is kemény az víz? 
Akinek van fölös beta kulcsa megdobhatna egyel. Próbáltam már több oldalon eddig nem sok sikerrel. -
HUN TS -
Nem olyan vészesen sok az szerintem, sikerült nagy nehezen tegnap bejutnom egy szerverre és 4-5 óra alatt nekem is megvolt 63000 pont. Medic FTW 
Egyébként hol látod más statját?
-
És ha tényleg azt használja az új engine???
-
aki mar gamel melyik TS vagy Ventrin van? -
Gyuszopapa #6456 Asus 9600gt 512 ram. -
Gyuszopapa #6455 Mert akkor talán lenne fps is a játékba meg kicsit jobban nézne ki.Mert ezek a faszok csak procira írták,de lehet egymagos gépeken is futna élvezhetően. -
Landor #6454 milyen kari? -
Nekem 70 fokos volt alatta -
Landor #6452 Valaki esetleg használta már valami komolyabb hangkártyával? Gond nélkül kiadja a digitális 5.1-et? -
Gyuszopapa #6451 Valaki írja már meg ezeknek a faszoknak hogy jó lenne ha a játék használná a videókártyát is.Mert hogy alapon 35 fokos a kártyám a játékba 40-41 fokos,amelyik játék meg használja a videókártyámat az rendesen felmelegíti 55-58 fokra.
-
Lesz elvileg. -
Landor #6449 
hja amúgy hali :D -
Ennél nekem csak benyomja a loadingot, de semmit sem csinál! -
Nem egy körben. Tegnap úgy 2-3 óra játék alatt. :) -
Neoncsoves #6446 legó -
Szabi1991 #6445 és tényleg.. 
-
Egy körben?!
Meg honnan látod te más statját? :P -
Landor #6443 oké, de milyen felbontásban... -
Hehehehe
-
JNSK #6441 barátfelvétel működik? :D
az én nevem: Silo[HUN] , vegyetek fel ha akartok! meg ti is írhatnátok a neveteket :) -
http://badcompany2.ea.com/beta
We have received your submission! If you receive a PC Beta key, we will email it to you. -
Freddy tolj majd egy pü-t pls, hogy estefelé hol találom majd meg a régi brigádot. (ventri, ts, stb.)
Köszi. -
Ha van valakinek felesleges béta kulcsa, vagy tud nekem szerválni, akkor mp-be küldjön már. THX! -
squad és medic papa :) Jah meg azért lőni is tudni kell ;) Tankozni ott a Hensaw
-
FreddyHawk #6436 Megmutathatnád hogyan csináltál 29000 pontot Te csíter.
-
Korrekt! Majd este toljuk neki megint mint a szemét :) -
Nagydög #6434 Nekem par ora alatt megjott a kulcs az 576-bol. Toltom a klienst. -
Na most végre berakott egy játékba ahol nem szarlámák tolták, erre kivág :D -
JagFater #6432