• Boxer HUN
    ...höhö... Tegnap annyi jogot osztottam ki a HUN TS-re, mint amikor költöztettük át a jó népet a TS2-ről az új szerverre.

Más.

Este én is kipróbáltam, de hosszabb játékmenetre csak ma késő délutántól megyek fel.
    Előbb a konfigom, viszonyítási alapnak:
    MSI K8N Neo s939
    Athlon64 X2 4200+
    2 GB DDR400 (dual)
    HDD Sata1 módban
    Gainward GF210 512MB
    Windows XP SP3

Első indítás fekete képernyő + hang.
    Második indítás fekete képernyő + hang + egér kulzor
    Harmadik indítás megy minden.
    Beállításoknál egyből a grafikához mentem, gondoltam megpislantom, hogy milyennek érzékeli a fentebb leírt konfigot. Kicsit meglepett, hogy MEDIUM-HIGH vegyesen volt benne. Low semmi. (rosszabbra számítottam).
    A szerverekre történő bejutással voltak problémáim bőven... nem részletezem, viszont amikor play now -al csatlakoztam egy szerverhez, nem igazán válogatott az alacsony pingű szerverek között. Számosítva: 10 szerverből csak kettőn volt jó a ping. A grafika miatt nem akadt a játék. Viszont annál többször dobott ki az asztalra. Aztán, amikor már volt egy normálisnak nevezhető köröm, a vége elött dobott le. Na akkor halasztottam el a további ismerkedést mára.

Messzemenő következtetést nem vontam le, és ti se tegyétek. Ez a játék még fejlesztés alatt van, és nagyon jó lesz. Ha ettől több funkciót engedélyeztek volna a fejlesztők, akkor már nem béta, hanem demó lett volna belőle.

Biztos vagyok benne, hogy a béta ideje alatt a fejlesztők tudomást fognak szerezni a "globális" hibákról, és az elkövetkező egy hónapban ezeket orvosolni tudják, a legnagyobb megelégedettségünkre.

Javítsatok ki, ha rosszul tudom. Elvileg a játékot a későbbiek folyamán nem kell patch-elni, saját maga fogja elvégezni amikor mész játszani. Vajon ez vonatkozik a béta időszakában felmerülő és menetközben javításra kerülő hibákra is?

Személyes véleményem a játékról: Jól el leszek vele! Tetszik.