Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
ez csak egy fotoshop baszod ez nem a játék grafja. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

eredetileg szürke 😄

SötétBarom
Sárga. :/

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

[HUN]FaTaL
Mijezaszét HDRezett fostaliga?😄😄😄

http://goo.gl/gd6Zi5

hát ez nemigaz, már megint kiviszi a szemem a blúr, meg mi ez a 10 évvel ezelõtti recés képminõség??? <#idiota><#banplz><#banplz>

fery02
Egész tûrhetõ, de lehetne szebb is.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

jó lett a grafika 😄DD

Lacee86
Hát az igényességet nem pályaszámra szokták mérni sztem. De valóban, kicsit lehetne több.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Nocsak, végre lesz napszakváltás a játékban,ez plusz pont.

pxxl
igényes? az a 10 pálya?

All hail the double x!

Lacee86
Pl. a Colin Dirt tetszik, jó az kicsit más jellegû, de az is inkább arcade, de igényes.

Lacee86
Jó, akkor úgy fogalmazok, h még inkább az arcadehoz közelebbi játékokat szeretem. Persze azért minden vérgagyi szart az én gyomrom sem vesz be, arcade-ból is lehet igényeset csinálni.

Prince23
A shift nem is szimulátor, inkább az arany középút a sim és az arkád között.

Lacee86
Játszottam egy keveset vele. Én amúgy nem szimulátorra vágyom, ha NFS-rõl van szó, hanem jó hangulatot, pörgõs versenyeket, száguldozást. Inkább az arcade vonal jön be nekem, én ezt nem szégyellem, mindenkinek más tetszik.

Muttley
A Shift-tel játszottál is vagy gameplay videok és/ vagy vélemények alapján mondod, hogy nem hatott meg?

Just do it :)

Szerintem meg a kamu (alig számított milyen autóval mész, max tuningon majd ugyanazt tudták) Most Wanted és Carbon papírautó részek után végre jött egy normális NFS a Pro Street személyében, az Undercover meg aztán egy giganagy sínautózás volt, a Shift pedig kétség kívül a valaha készült legjobb NFS rész, még amire a Shift elõtt a Porsch Unleashed-et szavaztam volna, de a Shift felülmúlta nálam a Porsche Unleashed-et is.
Nekem már az Underground 1-2 se tetszett túlságosan, a Halálos iramban filmek felkapott divatjátékai voltak.
Szóval a Shift és a Pro Street elõtt nekem a Hot Pursuit 2 volt a nagy kedvencem, meg a legelsõ 5 rész, a többi átmenet nem nagyon tetszett (Underground 1-2, Most Wanted, Carbon, Undercover, Nitro).
Egyedül a World az, ami az MMO játékmenete miatt bejön ebbõl a vérvonalból.

Lacee86
Nekem az utolsó jó NFS a Most Wanted volt, az utolsó aránylag jó a Carbon, azóta engem nem nagyon tudott felcsigázni egyik rész sem, még a Shift sem. Ezt kíváncsian várom, remélem jó lesz. 😊

A Pro Street jó is volt a csalódás Carbon után, nekem sokkal jobban tetszett.

IMYke2.0.0.0
Ilyesmit olvastam a Pro Street topikjában is annak idején 😊
Meg az Undercover-ében is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jó verdák vannak bent, istenkirály játék lesz 😊

Waczkor
Need For Speed Hot Pursuit German Review

XBOX Live Gamertag:Waczkor

[HUN]FaTaL
Régebben nem került ennyibe a játékfejlesztés.

gduck
Érdekes, régebben nem volt ilyen jellegû gond! Sztem ma már a fejlesztõcsapatok is jóval nagyobbak... Szal jó szöveg, csak legyen aki beveszi <#falbav>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

pxxl
- coupe...
- it's a sport coupe
<#banplz>

jó kis eclipse <#eljen>

All hail the double x!

Csinálom a feliratot mindháromhoz, épp a harmadik van készülõben! Ott egyébként ezt mondja:

- Bocs tesó, de nem csinálom kékeszöldben (Sorry bro, but I don't do teal)

Muttley
bocs 3. video

Muttley
M E K K O R A !
😄

Nem kicsit lõtt be az EA új célcsoportokat!
Nem beszélve
Eagle Talon front hátul "ALO" felirat, no meg a rdsz...
😄D
Mi f.szt mond a szemüveges csávó a 2. videoban 0:35-nél?
- Oh, it's a sports coupe, you should totally park it.
- Sorry, bro, ???????????????????? here.

<#taps>

Emberek, az EA marketingesei megint nagyot alkottak... Nézzétek meg, hatalmas XD Katt

Helyes, én ennek jobban is örülök, inkább optimalizálják PC-re minél jobban a teljes játékot, minthogy kapjunk egy "csillogó" demót.

pxxl
"Magyarul egy PC demo sokkal több forrást igényel"

jó hát ezt eddig is tudtuk 😄

All hail the double x!

NFSDrew közleménye a PC demoról:
"In an effort to ensure that NFS Hot Pursuit reaches the highest level of quality we were unable to take resources away from development of the full version of the game and produce a PC demo. Unlike Xbox 360 and PS3 versions, PC demos require comparatively more resources in order to ensure that they run smoothly across a wide variety of systems. Rest assured though, PC gamers will see the level of quality we were able to achieve with the full version of Need for Speed Hot Pursuit, and we are confident that the PC community will love the game. Thank you for your understanding."

Magyarul egy PC demo sokkal több forrást igényel, mint az Xbox és PS változatok, elvégre jóval több konfigon kell normálisan futniuk és az optimalizálás idõ, amit inkább a teljes játékra fordítottak.

Valószínûleg nem lehet majd, max kikapcsolni.

Origin: Mikeee89, NFS World: HUNMikeee, Shift 1: HUNMikeee

[HUN]FaTaL
TÉK!

[HUN]FaTaL
Remélem a visszapillantót lehet majd állítani mert ez így borzalmas.

Olvasom itt a kommenteket, elég vegyes a fogadtatás. Bárcsak a demót én is kipróbálhatnám valahol, de mivel csak PC-m van erre elég kicsi az esély... Nagyon várom már. Videót nézni nem olyan jó, mint játszani. 😊

Origin: Mikeee89, NFS World: HUNMikeee, Shift 1: HUNMikeee

Várom a játékot,a grafika nem számít,ami fontos az irányítás és a sebességérzet,remélem jó kiss most wantedes irányítása lesz, vagy undergroundos,<#hamm>az undercover nagy csalódás lett,csak ki sült a szemem a blurtól,meg mentem mint egy rakéta a sínen,remélem itt jobb lesz a helyzet.

nem <#sir>

Ryder62
Ebben lesz belsõ nézet?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

DarkSector
jogos. ahol számít a lávány.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gratulálok

Én úgyvagyok vele, hogy inkább 5fps-el játszok, de akkor az full grafikán legyen! 😄

Látom kicsit félre érthetõ voltam. Én a visszapillantóbeli látványra gondoltam.
Amúgy tudom, hogy a visszapillantókban a látvány milyen más autós játékoknál, de ez még azokhoz mérten is ocsmány. Azért is írtam, hogy ha fixen ilyen lesz, akkor ki fogom kapcsolni.
Ja és nem mellesleg nem vagyok grafika buzi (mint egyesek)!

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Azért tényleg igénytelen, amikor már 12 évvel ezelõtti HP-ban is szebb volt a visszapillantó ablak ennél a megoldásnál. Abban meg nem vagyok biztos, hogy ez priktikusabb.

Jah most nézem, a visszapillantóra írtad 😄

"Remélem lehet lesz rendes megjelenítést is választani benne"

PC-én lehet majd normális felbontást választani, már miért ne lehetne. Még ha konzolon a teljes játék a demóval ellentétben el is éri majd a 720p-ét, még akkor is PC-én NÉGYSZER akkora felbontásban is lehet majd tolni (ugyanis a Shift és a World is támogatta már alapból a 2560x1440-at, vagyis a 720p négyszeresét, vagyis nem kell aggódni)

Nem, csak tényt mondtam. Egyik játékban sincs szép visszapillantó. Shiftben is a minimum grafot láttad visszatükrözõdni, ahogyan a többi autós játékban is. Ezzel próbálják nyilván ezt palástolni úgymond, nagyon kevés sikerrel. Ugyanakkor szerintem ez egyáltalán nem zavaró. Nem tudom ezen miért kell fennakadni, hogy a visszapillantóba mi van. Kikapcsolod és kész -,-"

IMYke2.0.0.0
Pénzelnek, hogy védd a mundér becsületét?
Én is azt mondom, a visszapillantóbeli látvány több, mint illúzióromboló.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hehe, ahogy látom a ps3 verzió is ocsmány prevgen felbontású lesz, ahogy az xboxos is, ha ez 720p, megeszem a kalapom...
konzolon ocsmány lesz a graf, nem tudom miért akarsz ehhez konzolt venni...

Nem tudtam, de akkor is ocsmány! Remélem lehet lesz rendes megjelenítést is választani benne (ha nem én biztos ki fogom venni onnan, és inkább majd használom a hátra nézést).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."