Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Just do it :)
Nekem már az Underground 1-2 se tetszett túlságosan, a Halálos iramban filmek felkapott divatjátékai voltak.
Szóval a Shift és a Pro Street elõtt nekem a Hot Pursuit 2 volt a nagy kedvencem, meg a legelsõ 5 rész, a többi átmenet nem nagyon tetszett (Underground 1-2, Most Wanted, Carbon, Undercover, Nitro).
Egyedül a World az, ami az MMO játékmenete miatt bejön ebbõl a vérvonalból.
Meg az Undercover-ében is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
- it's a sport coupe
<#banplz>#banplz>
jó kis eclipse <#eljen>#eljen>
All hail the double x!
- Bocs tesó, de nem csinálom kékeszöldben (Sorry bro, but I don't do teal)
😄
Nem kicsit lõtt be az EA új célcsoportokat!
Nem beszélve
Eagle Talon front hátul "ALO" felirat, no meg a rdsz...
😄D
Mi f.szt mond a szemüveges csávó a 2. videoban 0:35-nél?
- Oh, it's a sports coupe, you should totally park it.
- Sorry, bro, ???????????????????? here.
Just do it :)
jó hát ezt eddig is tudtuk 😄
All hail the double x!
"In an effort to ensure that NFS Hot Pursuit reaches the highest level of quality we were unable to take resources away from development of the full version of the game and produce a PC demo. Unlike Xbox 360 and PS3 versions, PC demos require comparatively more resources in order to ensure that they run smoothly across a wide variety of systems. Rest assured though, PC gamers will see the level of quality we were able to achieve with the full version of Need for Speed Hot Pursuit, and we are confident that the PC community will love the game. Thank you for your understanding."
Magyarul egy PC demo sokkal több forrást igényel, mint az Xbox és PS változatok, elvégre jóval több konfigon kell normálisan futniuk és az optimalizálás idõ, amit inkább a teljes játékra fordítottak.
Origin: Mikeee89, NFS World: HUNMikeee, Shift 1: HUNMikeee
Origin: Mikeee89, NFS World: HUNMikeee, Shift 1: HUNMikeee
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy tudom, hogy a visszapillantókban a látvány milyen más autós játékoknál, de ez még azokhoz mérten is ocsmány. Azért is írtam, hogy ha fixen ilyen lesz, akkor ki fogom kapcsolni.
Ja és nem mellesleg nem vagyok grafika buzi (mint egyesek)!
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
PC-én lehet majd normális felbontást választani, már miért ne lehetne. Még ha konzolon a teljes játék a demóval ellentétben el is éri majd a 720p-ét, még akkor is PC-én NÉGYSZER akkora felbontásban is lehet majd tolni (ugyanis a Shift és a World is támogatta már alapból a 2560x1440-at, vagyis a 720p négyszeresét, vagyis nem kell aggódni)
Én is azt mondom, a visszapillantóbeli látvány több, mint illúzióromboló.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
konzolon ocsmány lesz a graf, nem tudom miért akarsz ehhez konzolt venni...
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."